Svaka cast i vama protiv Sveda.bordo_Sarajevo je napisao/la:svaka cast Rodjeni !
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
BICE GUSTO je napisao/la:Svaka cast i vama protiv Sveda.bordo_Sarajevo je napisao/la:svaka cast Rodjeni !

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
[youtube][/youtube]
evo ima malo tekme, pa pogledajte...
evo ima malo tekme, pa pogledajte...
a skim ono zrinjski igra pripremne i kako prolazi

Dopadljiva igra Veleža, dosta modernija uz brži protok lopte (tako treba, Mostarci
). Zaslužen bod, najslađi je pozitivan ishod, tj. postignut gol u zadnjim minutama za veliko slavlje. Brest nije niti malo slaba ekipa, igraju solidno u Francuskoj, svaka čast Rođenim.

-
- Kontakt:
Nakon 20 GODINA progona, nepravde i borbe za opstanak, Velež napokon uspjeva odigrati sa klubom iz lige 5ce, i to protiv kluba koji je Nantesu prije 2 sedmice uvalio 3 gola u 30 minuta... i igra 1-1.
Proud to be Red!!!!
Rođeniiiiiii Rođeniiiiiiiiiii
i u vatru iii uu diiimmm
i uu pakaooo za njimmm....
Rođeniiiiiiiiiiiii ....
Proud to be Red!!!!
Rođeniiiiiii Rođeniiiiiiiiiii
i u vatru iii uu diiimmm
i uu pakaooo za njimmm....
Rođeniiiiiiiiiiiii ....
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Ma pustite provokatore sto sernjaju da je ovo namjesteno...ljubomorne duse...koji je to klub odradio ovakve pripreme sa ovakvim protivnicima sem Zeljeznicara i Veleza...pacenjici koji sve sto je u sportu napredak pokusaju srozati nekakvim kladionicarskim namjestanjima i mnogim drugim ilegalnim radnjama...Velez mi je najljuci rival ali ljudima treba skiniti kapu do poda i reci im SVAKA CAST na ovome veceras gdje su odigrali odlicnu prijateljsku utakmici i promovirali svoj klub u Francuskoj i njihovim medijima...Cestitke rodjenjima i na rezultatu i na dosadasnjem "ljetnom" radu,ovo ce zasigurno donijeti jos vecu kvalitetu kako samom Velezu tako i igracima koji su "gladni" euoropskih terena.seven je napisao/la:a skim ono zrinjski igra pripremne i kako prolazi![]()
Zrinjski prolazi dosad u pripremnim utakmicama veoma lose...nismo za pohvaliti trenutno ali aBd bit ce valjda bolje.

Pozz
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
hvala ti sto si iskren komsijamostarskiplemic je napisao/la:Ma pustite provokatore sto sernjaju da je ovo namjesteno...ljubomorne duse...koji je to klub odradio ovakve pripreme sa ovakvim protivnicima sem Zeljeznicara i Veleza...pacenjici koji sve sto je u sportu napredak pokusaju srozati nekakvim kladionicarskim namjestanjima i mnogim drugim ilegalnim radnjama...Velez mi je najljuci rival ali ljudima treba skiniti kapu do poda i reci im SVAKA CAST na ovome veceras gdje su odigrali odlicnu prijateljsku utakmici i promovirali svoj klub u Francuskoj i njihovim medijima...Cestitke rodjenjima i na rezultatu i na dosadasnjem "ljetnom" radu,ovo ce zasigurno donijeti jos vecu kvalitetu kako samom Velezu tako i igracima koji su "gladni" euoropskih terena.seven je napisao/la:a skim ono zrinjski igra pripremne i kako prolazi![]()
Zrinjski prolazi dosad u pripremnim utakmicama veoma lose...nismo za pohvaliti trenutno ali aBd bit ce valjda bolje.![]()
Pozz

Napokon na ovoj temi i jedan navijač Zrinjskog sa kojim se može pričati i koji je malo je reći realan na trenutnu situaciju pozz za tebe jarane,i ostaj nam tako realan 
A što se današnje tekme tiče vjerujem da je ovo tek početak dokazivanja u Francuskoj

A što se današnje tekme tiče vjerujem da je ovo tek početak dokazivanja u Francuskoj

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Evo vidjeh da je na //www.****/ bila ova prijateljska utakmica, valjda neće sada napadi na Veleža, ne znam što uprava ne zabrani da se Velež pojavljuje na ovim famoznim kladionicama...
ne treba ni pricat o namjestaljkama..... Momci su dobro igrali i zasluzeno remizirali !AlemC85 je napisao/la:Evo vidjeh da je na //www.****/ bila ova prijateljska utakmica, valjda neće sada napadi na Veleža, ne znam što uprava ne zabrani da se Velež pojavljuje na ovim famoznim kladionicama...
zato i kažem, da ove dvije naredne tekme, uprava, zabrani pojavljivanje rođenih na kladionicama, da ne bude nekakvih priča...
- Megamon
- Kontakt:
Ne znam zasto se primate na provokativne postove pojedinaca.Uprava vam radi dobar pos'o mada vam je trener rinaka al' et.A i Brest nije neka aman zaman ekipa.Prosjecni klub na nivou Olimpica.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
ti baš nešto ne simpatišeš olimpic, ne znam šta je po srijedi, ali eto, to je tvoje mišljenje...Megamon je napisao/la:Ne znam zasto se primate na provokativne postove pojedinaca.Uprava vam radi dobar pos'o mada vam je trener rinaka al' et.A i Brest nije neka aman zaman ekipa.Prosjecni klub na nivou Olimpica.
@mostarskiplemic:
Svaka čast na realnosti i objektivnom komentaru. Fer i korektno od tebe. Da je više ovakvih Ultrasa...
Svaka čast na realnosti i objektivnom komentaru. Fer i korektno od tebe. Da je više ovakvih Ultrasa...

kad tad će se rivalstvo morati bazirati na zdravim osnovama, bez obzira na sve nesuglasice i probleme...
Zbog bahatog ponasanja predsjednika im kluba.AlemC85 je napisao/la:ti baš nešto ne simpatišeš olimpic, ne znam šta je po srijedi, ali eto, to je tvoje mišljenje...Megamon je napisao/la:Ne znam zasto se primate na provokativne postove pojedinaca.Uprava vam radi dobar pos'o mada vam je trener rinaka al' et.A i Brest nije neka aman zaman ekipa.Prosjecni klub na nivou Olimpica.
BTW Zalizani krenuo ostro i na prvu.Ipak iskustvo koje je stekao nije za bacanja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Megamon
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Zbog bahatog ponasanja predsjednika im kluba.AlemC85 je napisao/la:ti baš nešto ne simpatišeš olimpic, ne znam šta je po srijedi, ali eto, to je tvoje mišljenje...Megamon je napisao/la:Ne znam zasto se primate na provokativne postove pojedinaca.Uprava vam radi dobar pos'o mada vam je trener rinaka al' et.A i Brest nije neka aman zaman ekipa.Prosjecni klub na nivou Olimpica.
BTW Zalizani krenuo ostro i na prvu.Ipak iskustvo koje je stekao nije za bacanja.

On ce prosipati neke ideje gasenja Sarajeva i stvaranja novog kluba.Treba ga negdje okaciti za jajca da visi k'o oni njegovi europlakati.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ma pusti te ovog pacenika sa Grbavice sto sere krivo covjeku sto ga je Velez izvrno na kladionici svaka cast Rodjeni

Samo jedan klub Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.