odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

autogol
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la autogol » 07 okt 2014, 15:18

@QUARESMA 18

Probaj ovaj vosak,ako ne uspijes napraviti frizuru nema ti pomoci vjeruj mi,sisaj se na na 0.
Moras dobro utrljat i rastopit na dlanu i nanesi na suhu kosu,mozes Ajfelov toranj na glavi napraviti vjeruj mi,jedina mana je sto se kosa mora svaki dan prat,ali ako nista dobra je stvar za neke posebne prilike :mrgreen:
slika

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 07 okt 2014, 15:24

Balea je odlična! Svaki proizvod im je dobar. Ja ovo dvoje koristim trenutno.

slika

slika

Pre sam koristio taft kremu, ali jednostavno ne mogu nigde da je nađem, nema je, a bila je najbolja, defitinitivno.

slika

marcelo12
Kontakt:

Post Postao/la marcelo12 » 07 okt 2014, 15:28

Je li ima neki gel slican proffessional-u al da je kvalitetniji. Taftovi mi ne odgovaraju kosi, ne mogu s njima napraviti. Znaci da je sličan proff. al kvalietniji??

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 07 okt 2014, 15:46

marcelo12 je napisao/la:Je li ima neki gel slican proffessional-u al da je kvalitetniji. Taftovi mi ne odgovaraju kosi, ne mogu s njima napraviti. Znaci da je sličan proff. al kvalietniji??
Druze to sve zavisi od kose,znam momka koji koristi profesional gel onaj najjeftiniji,a kosa mu je kao u mafijoza sa Sicilije,crna,sija ma vrh vrhova :shock: Mislim da nema velike razlike sto se tice gelova,ali ja ih licno ne koristim jer kad se osusi pretvara se u perut :thumbdown:

Moram probati ovo baleino mlijeko protiv isusivanja,jer imam prilicno suhu kosu.
Zadnja izmjena: autogol, dana/u 07 okt 2014, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 07 okt 2014, 15:51

BurningLegion je napisao/la:
slika

slika
Da ti reknem iskreno ovi su ti najbolji gelovi, ja sam njih narucio od brace iz Danske koji prave ove gelove tj. (reklamiraju gelove :) ) cujemo se preko fb, ekstra su :D
Imaju na YT kanal pa ako hoces PM :D
Ekstra im je YT kanal :crazy:

Ili ovaj
slika

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 07 okt 2014, 16:03

Nisam taj zadnji osobno isprobao, al ove gore jesam, kao i jos hrpu drugih, zato i navodim, odnosno ne lupam napamet. Sve su to odlicni proizvodi, razlika je jedino sto je taj HDF malo skuplji nego ostali navedeni (dobar im je kanal, istina, al definitivno mora lik poraditi na engleskom, unisti me naglasak :rol: ), pa sad, tko zeli, tko hoce, a meni su svi odgovarali.
Gatsby je cisto ''best buy'' recimo opcija, a da nista ne zaostaje za ovim HDF, kod nekih vjerojatno i bolji, recimo kod mene zbog guste kose.

a dao bih sve za ovo:

slika

Pa nije skupo, what's the problem.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 okt 2014, 16:19

A sto morate ista stavljati na kosu? Ocelavit cete bezveze. :mrgreen:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 07 okt 2014, 16:23

Greivis je napisao/la:A sto morate ista stavljati na kosu? Ocelavit cete bezveze. :mrgreen:
Punih 16 godina koristim preparate za kosu i hvala Bogu nemam ni one zaliske sa strane koji su prvi znak celavosti :kafa:

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 07 okt 2014, 16:24

Mozda zato sto to i nema neke ogromne veze s tim.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 07 okt 2014, 16:26

Salim se ja. Ali zanimljivo da autogol od rodjenja vec koristi ove preparate. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 07 okt 2014, 16:35

Greivis je napisao/la:Salim se ja. Ali zanimljivo da autogol od rodjenja vec koristi ove preparate. :kafa:
:thumbup:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 07 okt 2014, 17:00

QUARESMA 18<<< je napisao/la: ovaj vosak mi ne stoji nikako, nanesem sve lijepo na kosu, nakon 5 minuta kosa kao da sam or´o zemlju s njom, tako bude prljava, a od frizure ni traga

takodjer vecina nasih ovde u BiH voskova ne stoji, nanesem hem sto kosa šljašti koliko se sjaji, hem sto uopste ne napravi frizuru, jesam imao jedan subrinin vosak koji je tako lijepo mirisao, gelom napravim sebi friz i malo sa strane prodjem ovim voskom i kad sjedim svi mi mirisu glavu :)

fidelis mi je preporucivao neke voskove, ali on kupuje izvana, tako da je meni trenutno teze do njih doci, ako ni ti meni ne pomognu odricem se skroz voskova, i sisam se nacelavo
jedino mi gel nesto uspije pomoci ali i to je nista

kod mene je kosa nikakva, kaze frizer kako ti mozes imati dobru frizuru, pa reko de napravi je ako mogu imati, drzi mi malo gel ili vosak i nakon 5-10 minuta kao da nista nisam ni dirao
a otac kako prodje rukom kroz kosu tako ce kosa i ostati, moze frizure kakve hoce praviti, takva mu kosa, a jbt
gdje su sad ti geni kad trebaju
pa druze i ja nemam bas zahvalnu kosu pa s ovim Taftovim voskom radim cuda
fen, vosak i lak, sveto trojstvo s kojim je sve moguce :mrgreen:
preporuka za jeftin a dobar lak
slika

a HdF Sponge Wax je svakako najbolji vosak koji sam ja imao priliku koristi, istina ne dugo, imao sam samo jedno pakovanje (i to je bilo poklon od rodjaka :mrgreen: )
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 okt 2014, 17:56

Meni se kosa uvija, i mrzim to. Kad odem kod frizerke žena se ibreti kao njoj se sviđa moja kosa i svo vrijeme mi je dira. A ja bi ravnu kosu, izgleda da ću morat peglu uzet :shifty:

Inače koristim ovo i preporučujem svima :thumbup:

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 07 okt 2014, 18:04

Sve je do kose. I meni dosta gelova ne odgovara. Prije svega treba koristiti šampon koji odgovara kosi i da nakon pranja kosa bude "živa", ne presuha, ne premasna, nego mehka.

S obzirom da imam poprilično tanku dlaku koristim šampon koji dosta pjeni i kosa bude mehka i lahko se frizura pravi. Koristim taft gel 7 i odgovara mi.

Frizuru pravim odmah nakon pranja kada se kosa osuši, nema šanse da je napravim kada se kosa malo umasti ili ostoji, onda se slijepi i nema šanse da fino napravim.

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 07 okt 2014, 18:11

slika

da li je neko slucajno kupovo ovakve jakne u new yorkeru, cini mi se da je 130-140 maraka trenutno ova jakna, da li je ovo bar malo kvalitetno (opasno sumnjam da jest cim pitam ono haha) jer nije kozna nego onako drugi materijal nekakav, da li se oguli brzo il sta? gdje se ima kupit ovakvih pravih koznih jakni i kolko bi kostale? :think:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 07 okt 2014, 18:15

J e b o mater koji god šampon uzmem kosa puna peruti. U pm!
AlfredBorden je napisao/la:slika

da li je neko slucajno kupovo ovakve jakne u new yorkeru, cini mi se da je 130-140 maraka trenutno ova jakna, da li je ovo bar malo kvalitetno (opasno sumnjam da jest cim pitam ono haha) jer nije kozna nego onako drugi materijal nekakav, da li se oguli brzo il sta? gdje se ima kupit ovakvih pravih koznih jakni i kolko bi kostale? :think:
Prijatelju, ne uzimaj. Ako imaš sreće naletićeš, ako nemaš j e b i g a..

Ja sam imao sreću i naletio na ESPRIT-ovu jaknu, kožnu za 130 kermi. Nisam mog'o vjerovat'. Bila 250 ojra.
Allegri je gospodin!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 okt 2014, 18:17

Skaj.

slika

@Carli

Kupi u apoteci šampon protiv peruti, :)

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 okt 2014, 18:21

@Carli isti problem.

Al' ne pomaze nista, barem ne ono sta sam probao, stvarno vise dosadi.. Jos kad operem kosu odma postane nekako tvrda, a nema mi nista gore.. Inace, imam ostru kosu, zato se i sisam na kratko otkad znam za sebe :mrgreen:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 07 okt 2014, 18:25

nije skaj jakna, nesto je drugo al isto tako nije ni koza tako da, nebitno kolko mi se svidja jakna, tesko da bi je uzeo kako stvari stoje kuknjava

protiv peruti uzimajte onaj bejbi sampon, zahvalite mi kasnije :kafa:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 okt 2014, 18:27

Nija ista ph vrijednost kod beba i kod odraslih, :)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: lol89, sirBobbyMoore i 7 gostiju.