FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 05 nov 2014, 18:35

lazar je napisao/la:Vi navikli da vam žene igraju. Da vam trčkaraju prema tribini sa srculencem i šalju puse.
Nek se udaraju nije balet, a ako nisu to u stanju izdržati neka upisu balet.
zato i pusite crvene svake godine u evropi :)
fudbal je igra u kojoj je cilj zabiti gol i igrati za publiku a ne slomiti nekome nogu

lazar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la lazar » 05 nov 2014, 18:44

Sabinho je napisao/la:
lazar je napisao/la:Vi navikli da vam žene igraju. Da vam trčkaraju prema tribini sa srculencem i šalju puse.
Klasicno razmisljanje jednog primitivnog poznavaoca fudbala, nek' se udaraju... Pa tako sad da nesto bude igracima koje mozemo unovciti, cekaj ih vise od 6-7 mjeseci, trpi njihov povratak i na kraju prodaj za buraniju. To je formula sa kojom se ide u visine sasvim sigurno.

Pa dobro upravu si. Treba ga maziti ili jos bolje lijepo ga zamoliti da ti preda loptu. Djeca u odnosu na ove starce igraju muski, ne štede se i nema valjanja poslije duel igre.
I kad kažem udarati bukvalac ne znaci da mu trebaš kopačku usta uvaliti.

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 05 nov 2014, 20:10

samo_lijevo je napisao/la:Je li Corbo trener?
nazalost,,,da

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 nov 2014, 20:16

ima ba čevljanska korida za te krkane naspu im vode na pjesak i ko koga jače udari :thumbup:

valjda mladi trebaju razvijat fudbalske kvalitete, dodavanja, zadnji pas, završnica, njuh za gol,
taktika, itd. talenat je samo 15% igrača ostalo se nauči i usadi repeticijom i automatizmima
fudbal je igra vještine i umijeća, ne znam ko je prodaje ko bodybuilding vama i ostalim selima???
ko ne zna udara! - vazda bilo!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

lazar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la lazar » 05 nov 2014, 20:26

DenchiNL je napisao/la:
ima ba čevljanska korida za te krkane naspu im vode na pjesak i ko koga jače udari :thumbup:

valjda mladi trebaju razvijat fudbalske kvalitete, dodavanja, zadnji pas, završnica, njuh za gol,
taktika, itd. talenat je samo 15% igrača ostalo se nauči i usadi repeticijom i automatizmima
fudbal je igra vještine i umijeća, ne znam ko je prodaje ko bodybuilding vama i ostalim selima???
I kako je ?

Ako osnove nogometa nisi naucio do juniorskog staza onda nisi za nogometa.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 nov 2014, 20:27

DenchiNL je napisao/la:

Danasnji fudbal je puno vise od samih pasova i lijepih poteza. Ne kazem da to dvoje nije kljucno, ali igrace treba navikavati na cvrsci fudbal, muski fudbal kao sto se igra u evropi. (Ne odobravam udaranje, i krvnicke startove)
Dosta stvari koje se sviraju kod nas u evropi se ne sviraju i to se vidi u evropskim utakmicama gdje nasi igraci masu rukama, traze faul, a sudija samo odmahne rukom.
DRUG NEBI TI PUNCA

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 nov 2014, 20:35

Na pitanje da li su provokacije koje je doživio u svečanoj loži utjecale na izjavu, odgovara: "Svašta sam doživio, ne samo ovaj nego i prethodni derbi. Bilo je ružnih psovki pojedinaca, kako meni, tako i ostalim članovima Uprave kluba. Neprihvatljivo je za mene da se FK Sarajevo naziva četničkim klubom, a to se moglo čuti na Grbavici. Reakcija normalnog čovjeka, kakvog sebe smatram, morala je biti oštra".

"Željezničar je veliki klub, institucija u BiH i pojedine osobe koje se ponašaju primitivno ne mogu biti u VIP loži Grbavice", smatra Ibraković, koji uživa veliko povjerenje većinskog vlasnika FK Sarajevo - malezijskog milijardera Vincenta Tana.

:shhh:
Treba se znati da naša dva igrača Cimirot i Radovac, koji igraju u veznoj liniji, čine najmlađi par sredine terena u regionu, a izuzetno su kvalitetni.

:opaopa: :bow:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 nov 2014, 21:10

Cimke zadnjih tekmi nije baš na onom nivou na koji smo navikli, ali razumljivo kad je u 50 % utakmica od početka sezone bio pa i najbolji pojedinac na terenu, i naravno da je i njega stigao umor.
Valjda ga ova povreda, i ako lakše prirode, neće sputati da se vrati na onaj svoj nivo u ove zadnje dvije utakmice, pogotovo u Tuzli.

Ja gospodina Ibrakovića jako cijenim i vidi se da sa velikim elanom radi za popravljanje sportskog segmenta kluba, nije njegovo samo da dovodi igrače ima on još jako puno obaveza. Ali mi se ne sviđaju one neke bombastične izjave, lagano šuti i radi a mi ćemo rad prepoznati.
Siguran sam da se u nedjelju u loži moglo svega čuti, ali šta god da je neko rekao sad neka guta jer smo im na najbolji mogući način začepili usta.To potenciranje po medijima ispada kao jadikovanje, i ako naravno nije.

Na sve pogrdne nazive, razne provokacije najbolje je odgovoriti na terenu.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 nov 2014, 21:11

Benko je napisao/la:Na pitanje da li su provokacije koje je doživio u svečanoj loži utjecale na izjavu, odgovara: "Svašta sam doživio, ne samo ovaj nego i prethodni derbi. Bilo je ružnih psovki pojedinaca, kako meni, tako i ostalim članovima Uprave kluba. Neprihvatljivo je za mene da se FK Sarajevo naziva četničkim klubom, a to se moglo čuti na Grbavici. Reakcija normalnog čovjeka, kakvog sebe smatram, morala je biti oštra".

"Željezničar je veliki klub, institucija u BiH i pojedine osobe koje se ponašaju primitivno ne mogu biti u VIP loži Grbavice", smatra Ibraković, koji uživa veliko povjerenje većinskog vlasnika FK Sarajevo - malezijskog milijardera Vincenta Tana.

:shhh:
Treba se znati da naša dva igrača Cimirot i Radovac, koji igraju u veznoj liniji, čine najmlađi par sredine terena u regionu, a izuzetno su kvalitetni.

:opaopa: :bow:
:kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 05 nov 2014, 21:32

Abdulah Ibrakovic jedan veliki gospodin i fakin koji je falio nasem klubu, jer mi vazda sa svim nesto u dobrim odnosima !!! treba reci kako jeste i zavrsiti pricu !!! :tokralju:

P.S @hilmo

previse smo mi sutjeli prethodnih godina i ostajali krivih ledja, vrijeme je da se kaze kako stvari stoje i sta se dozivljava i prolazi, puno usta radnicke klase, jednakosti i tih gluposti pa se onda svasta izgovara po njihovim tribinama, pa dizanja parola za koje nisu odgovarali a pri tome zaboravljaju da i u njihovom timu igraju momci pravoslavne vjere !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 nov 2014, 21:37

@bagrcavi bgm ste vi Memiju naucili bas dobro. Mali udara kao da ima 33god. :kafa:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 05 nov 2014, 21:45

Sabinho je napisao/la:@bagrcavi bgm ste vi Memiju naucili bas dobro. Mali udara kao da ima 33god. :kafa:
Procitaj ponovo post i kad skontas javi se ponovo yebo ga ti.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 nov 2014, 21:53

bagrcavi je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:@bagrcavi bgm ste vi Memiju naucili bas dobro. Mali udara kao da ima 33god. :kafa:
Procitaj ponovo post i kad skontas javi se ponovo yebo ga ti.
Odnosili se na pocetak posta valjda si shvatio. :thumbup: Njega sam uzeo jer je on "precvrst". :mrgreen:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 05 nov 2014, 22:03

bagrcavi je napisao/la:
Danasnji fudbal je puno vise od samih pasova i lijepih poteza. Ne kazem da to dvoje nije kljucno, ali igrace treba navikavati na cvrsci fudbal, muski fudbal kao sto se igra u evropi. (Ne odobravam udaranje, i krvnicke startove)
Dosta stvari koje se sviraju kod nas u evropi se ne sviraju i to se vidi u evropskim utakmicama gdje nasi igraci masu rukama, traze faul, a sudija samo odmahne rukom.
notorna glupost
prijem lopte je samo jedan ali prilično bitan segment igre, e sad samo to uzmi i gledaj kod juniora,
pa slučajno se zezni i pogledaj u npr. nekoj eu zemlji (ili region hrvatska , srbija)
pa vidiš gdje su naša djeca a gdje njihova, nemaju se šta djeca učit udarat i kako da ozlijede i završe karijeru jedan drugom, ne treba biti idiot, ne igra Modrić u Realu, ni Halilović u Barci jer se zna tuć :nene:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bagrcavi
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la bagrcavi » 05 nov 2014, 22:49

Ako si gledao utakmicu Maribora veceras mogao si skontati o cemu sam govorio.
I kad vec spomenu Halilovica, pogledaj koliko je on cvrsci od nasih igraca.
DRUG NEBI TI PUNCA

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 05 nov 2014, 23:01

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 05 nov 2014, 23:25

Jasmin Ligata
pogledajte fejs profil lika,,tzv,novinara oslobodjenja koje citaju samo penzioneri,,ali to je nebitno,,druga stvar je bitna,,,ovaj lik je tvorac napada na klub,,tvorac pogrdnog naziva kako smo mi cetnici,,,eto pogledajte,,mislim ko hoce,,koga zanima,,,zasto je derbi bio ovako napunjen mrznjom,,naravno sa samo jedne strane,,i zna se koje.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 05 nov 2014, 23:33

LJigata je pseto obicno koje lize guzove kako mu ko petobanku baci na čelo :)

On nasao pricati o tome odakle je ko a preziva se LJIGATA? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

A AKO HOCES VEC DA PRICAS O PREPUCAVANJU NA DERBIJIMA, sjeti se amarovh prcanja tipa "trofeji su tu", pa onda "sampioni svemira" i sl.
to sto ti fali pola donje vilice je dokaz i da ti fali pola mozga, majmune nedokazani ti nasao nekome govoriti nesto a sutra da sjednes s tim likom usrao bi se ko foka a Bgm nije ibrak mala maca ;)

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 05 nov 2014, 23:42

Benko je napisao/la:LJigata je pseto obicno koje lize guzove kako mu ko petobanku baci na čelo :)

On nasao pricati o tome odakle je ko a preziva se LJIGATA? :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

A AKO HOCES VEC DA PRICAS O PREPUCAVANJU NA DERBIJIMA, sjeti se amarovh prcanja tipa "trofeji su tu", pa onda "sampioni svemira" i sl.
to sto ti fali pola donje vilice je dokaz i da ti fali pola mozga, majmune nedokazani ti nasao nekome govoriti nesto a sutra da sjednes s tim likom usrao bi se ko foka a Bgm nije ibrak mala maca ;)
Bravo brate,,istina ziva :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :D :D :D :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 nov 2014, 23:43

Neka nama naseg Ibraka, ljudina je to pogolema. :D :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, MostarNeretva, ronaldo99 i 25 gostiju.