Sabinho je napisao/la:Tomic sigurno nije igrac za klupe. Masina za ovu ligu, protiv nas je sam drzao njihov vezni red.
Zavisi kako kome.
Možda za Slobodu jeste,za nas sigurno nije. :damn:Pored ove trojke (Cimirot,Radovac,Kovacević) teško.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sabinho je napisao/la:Tomic sigurno nije igrac za klupe. Masina za ovu ligu, protiv nas je sam drzao njihov vezni red.
Koliko li Cimirotu dize cijenu i cinjenica da je u reprezentaciji?hilmo je napisao/la:Citajuci ovo sto kazu iz ove njemacke agencije moze se zakljuciti da su Duljevic i Cimirot najblizi odlasku, i Radovac naravno.
Ja bi volio kada bi nekog prodali za malo masniju cifru sad u januaru da podebljamo klupsku kasu. A to bi odmah drugim igracima bio podstrek da rade bolje i da napreduju.
Ne treba se sad nesto zatezati oko cifri, objektivno igraci iz nase lige ne vrijede puno vise od milion KM.
hilmo je napisao/la:Citajuci ovo sto kazu iz ove njemacke agencije moze se zakljuciti da su Duljevic i Cimirot najblizi odlasku, i Radovac naravno.
Ja bi volio kada bi nekog prodali za malo masniju cifru sad u januaru da podebljamo klupsku kasu. A to bi odmah drugim igracima bio podstrek da rade bolje i da napreduju.
Ne treba se sad nesto zatezati oko cifri, objektivno igraci iz nase lige ne vrijede puno vise od milion KM.
Iskreno, ja bi volio Tomića vidjet u bordo dresu. Momak bi gotovo pa sigurno igrao u prvih 11 jer je klasa za PL. Po meni bolji je od Radovca (trenutno), ne osporavam kvalitet istog čak što više mišljenja sam da za 2-3 godine Radovac može igrati neku od liga petice. Naravno, Cimirot pa i Stojčev bi dobili konkurenciju i onda bi vezni red bio strašan za okvire naše lige.amypitar je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Tomic sigurno nije igrac za klupe. Masina za ovu ligu, protiv nas je sam drzao njihov vezni red.
Zavisi kako kome.
Možda za Slobodu jeste,za nas sigurno nije. :damn:Pored ove trojke (Cimirot,Radovac,Kovacević) teško.
Odlazak Cimirota u neko od ova dva kluba bio bio odlican, mislim da bi se bez problema mogao nametnuti veoma brzo, a onda i napredovati jos vise. Prednost je sto je reprezentativac, kada bi dobijao vise prilike sigurno bi mu i cijena porasla.amypitar je napisao/la:hilmo je napisao/la:Citajuci ovo sto kazu iz ove njemacke agencije moze se zakljuciti da su Duljevic i Cimirot najblizi odlasku, i Radovac naravno.
Navodno Cimi ima jako dobru ponudu,iz Njemacke Herte i Paderborna.
Cisto sumnjam da ce ga amidza,pustiti ispod 1,5 milion km,ali vidjecemo.Jos je A reprezentivac,i to mu dize cijenu,prilikom prodaje.
Za ovu lovu mozemo kupiti Tomica, i jos im koju ugraditi prskalicu na Grbavici.
tomic je odlican igrac jedan od rijetki u ovoj ligi koji bi bio pojacanje za nasu ekipuSabinho je napisao/la:Tomic sigurno nije igrac za klupe. Masina za ovu ligu, protiv nas je sam drzao njihov vezni red.
Tako je.SiouxLukavac je napisao/la: Mislim da bi pun pogodak bio dovođenje Tomića pa i Crnova iz Zrinjskog. Time dobijaš dva kvalitetna igrača plus slabije konkuretne za vrh, baš nešto kao što radi Bajern tako treba i Sarajevo.
Igraci koji su odlicni za nasu ligu a mi igrace tog kalibra imamo u svom igrackom kadru, naveo sam igrace koji bi za nas bili pojacanja jer u nasoj ligi boljeg desnog beka od Hebibovica nema a nama treba igrac na toj poziciji, Simeunovic odlican igrac u veznom redu meni licno bolji i od Crnova i Tomica, a u ofanzivi imamo strasne igrace koji su bolji i od Nikolica i Wagnera.Sabinho je napisao/la:Druze a ne smatras Tomica, Crnova, Pandzu, Wagnera ili Stevu Nikolica?
Gledaj malo siru sliku, uzimanje Tomica bi realno bio strasan udarac za njih, kao i recimo uzimanje Crnova iz Zrinjskog ili kad bi moglo Zakarica iz Sirokog, tako se pokazuje moc kao sto to Bayern radi u Njemackoj i ja nisam protiv toga jer osim sto pokazujes moc, ti ojacavas svoj tim a istovremeno konkurente oslabljujes, to je najbolja politika...Evolution87 je napisao/la:Pa ne bi od gurbeta uzeo igraca taman da moramo igrati sa 10 igraca, a pogotovo ne tomica.
Nakon ovakvih postova, definitivno treba promjenit antibot pitanje.amypitar je napisao/la:Daj ljudi popustite Tomića više.![]()
Jest da covjek ima zelju da razguli od anamo onih.Jest da bi imao zelju da promjeni boju dresa,ali od njegovog dolaska ljudi nema nista.To samo samo njegove zelja,i ništa više.
U glavnom bice transfera na Kosevu.Kako odlazaka,isto tako bice i dolazaka.Ima ce Ibrakovic ove zime puno ruke posla.Sigurno je da ce na ovoj temi biti živo pravo, sve do pocetka prvenstva.
Nevjerovatno koliko mislite da ste upuceni u desavanja u zelji i slijepo u to vjerujeteamypitar je napisao/la:Daj ljudi popustite Tomića više.![]()
Jest da covjek ima zelju da razguli od anamo onih.Jest da bi imao zelju da promjeni boju dresa,ali od njegovog dolaska ljudi nema nista.To samo samo njegove zelja,i ništa više.
U glavnom bice transfera na Kosevu.Kako odlazaka,isto tako bice i dolazaka.Ima ce Ibrakovic ove zime puno ruke posla.Sigurno je da ce na ovoj temi biti živo pravo, sve do pocetka prvenstva.