kao i to da je Pjanic konacno starter kao i pogodak sa MedunjaninomScof1eld je napisao/la:mujdza, zahirovic, lulic, vracanje papca, besic... neko ce vec nastavit'vendeta87 je napisao/la:Jedini nov igrac kojeg je on doveo je Lulic, a i njega nebih pozva da utakmicu protiv Totenhama nije prenosila FTV.
Safet Sušić - Pape
- skyisthelimit
Re: Safet Sušić - Pape
15.10 - 15.06 ...
Nemoj biti smjesan pa Mujdza je vec poceo pregovarati sa savezom dok je ciro bio slektor, a Besic nije jos ni i od igraca, papac se vrati nakon smjena u savezu sto nema veze sa selektorom, a to za Lulica i Zahirovica stoji.Scof1eld je napisao/la:mujdza, zahirovic, lulic, vracanje papca, besic... neko ce vec nastavit'vendeta87 je napisao/la:Jedini nov igrac kojeg je on doveo je Lulic, a i njega nebih pozva da utakmicu protiv Totenhama nije prenosila FTV.
e ovo je prejako receno i po ovome se najbolje vidi koliko su pojedini prekriticni prema bih rezultatima, igracima i selektoru...skyisthelimit je napisao/la: Sta je sa francuzima, oni imaju 3 puta skuplji sastav od nas pa nisu jos izravno plasman obezbjedili...po tvom gledanju njihov trener bi dosad bio na mjesecu i igrao prvenstvo svemira sa svojim timom
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
sta je said huseinovic uradio cocalicu i njegovim kompanjerosima na tusnju to nikad necu zaboravit
" onclick="window.open(this.href);return false;
0:10
Pa kako mozes biti tako glup, i ti ako nekoga poznajes mozes valjda procjeniti kakv je fudbaler, pa ja Mravca znam od malih nogu, nemas ti pojma!Elegant je napisao/la:Ti si igrao protvi njih i ti znas ko je bolji a ko losiji ?vendeta87 je napisao/la: Pazi intelektualac ja sam imao priliku da upoznam i Cocalica i Mravca i da protiv obojice igram fudbal i garantujem ti da je Cocalic za svjetlosnu godinu ispred Mravca.Mozda Susic treba tebe da pozove, izgleda da si bolji od njih.
Veze ti nemas ...
Zato Huseinovic sada nema kluba i karijera mu ide silaznom putanjom (sto je naravno steta kako za njega tako i za nas fudbal), tako da mu to nista ne vrijedi.Juve-TZ je napisao/la:sta je said huseinovic uradio cocalicu i njegovim kompanjerosima na tusnju to nikad necu zaboravit![]()
![]()
Ja mislim da nije bilo takticara mi ne bi imali igraca za nastup u kvalifikacija za EP,stvarno covjek je ucinio nemoguce.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
eh kad smo vec kod tog saveza, za tebe je normalno da se pola kvalifikacija igralo u strahu da ce ti to biti zadnja "normalna" tekma za repku i da sljedece nece biti zbog suspenzije ? u takvim okolnostima pape je radio godinu dana pa ti skontaj onda neke stvarivendeta87 je napisao/la:Nemoj biti smjesan pa Mujdza je vec poceo pregovarati sa savezom dok je ciro bio slektor, a Besic nije jos ni i od igraca, papac se vrati nakon smjena u savezu sto nema veze sa selektorom, a to za Lulica i Zahirovica stoji.Scof1eld je napisao/la:mujdza, zahirovic, lulic, vracanje papca, besic... neko ce vec nastavit'vendeta87 je napisao/la:Jedini nov igrac kojeg je on doveo je Lulic, a i njega nebih pozva da utakmicu protiv Totenhama nije prenosila FTV.
ser del barça es el millor que hi ha !
Eto u redu Pape je mucenik, neznam da predamo molbu u Vatikan da ga proglase Svetcom ili tako nesto. Pa valjda ja imam pravo misliti sta ja hocu, bio bi najsretniji da mi sutra dobijemo a da Pape bude dozivotno selektor pa da imam koga kritikovati.Scof1eld je napisao/la:
eh kad smo vec kod tog saveza, za tebe je normalno da se pola kvalifikacija igralo u strahu da ce ti to biti zadnja "normalna" tekma za repku i da sljedece nece biti zbog suspenzije ? u takvim okolnostima pape je radio godinu dana pa ti skontaj onda neke stvaria za mujdzu to nigdje veze
unistio se momak....vendeta87 je napisao/la:Zato Huseinovic sada nema kluba i karijera mu ide silaznom putanjom (sto je naravno steta kako za njega tako i za nas fudbal), tako da mu to nista ne vrijedi.Juve-TZ je napisao/la:sta je said huseinovic uradio cocalicu i njegovim kompanjerosima na tusnju to nikad necu zaboravit![]()
![]()
surova istina
Stvarno steta al nadam se da ce uspjeti da se vrati jos je on mlad.Juve-TZ je napisao/la:unistio se momak....vendeta87 je napisao/la:Zato Huseinovic sada nema kluba i karijera mu ide silaznom putanjom (sto je naravno steta kako za njega tako i za nas fudbal), tako da mu to nista ne vrijedi.Juve-TZ je napisao/la:sta je said huseinovic uradio cocalicu i njegovim kompanjerosima na tusnju to nikad necu zaboravit![]()
![]()
surova istina
@vendetta87
Tesko da ce Said biti onaj stari iz Slobode,lik nigdje ne igra navecer fura po Tuzli sa onim audijem i nista vise
Tesko da ce Said biti onaj stari iz Slobode,lik nigdje ne igra navecer fura po Tuzli sa onim audijem i nista vise
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
E to je stvarno zalosno, a obecavao je na pocetku karijere, al sta mozes!harry_90 je napisao/la:@vendetta87
- Megamon
- Kontakt:
Idemo sutra,sve sam Safete.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
ećina republika nekadašnje zajedničke države bi kroz baraž mogla do odlaska na evropsko prvenstvo. U ovim kvalifikacijama smeniti selektora je bila najlakša stvar.
fss.rs
Preživeli su jedino Safet Sušić i Slaven Bilić, s tim da ovog drugog čeka otkaz, čak i pre baraža, u slučaju da Grci osvoje prvo mesto ispred Hrvata.
Zanimljivo da Sušić koji će se u utorak boriti za direktan plasman u Poljsku i Ukrajinu, ima najmanju platu.
Kako piše portal novosti.rs, on zarađuje godišnje oko 60 000 evra, a ima najbolji rezultat od svih selektora eks YU.
Zaboravili smo da kažemo da je preživeo i Matjaž Kek, selektor Slovenije, ali videćemo šta će se desiti nakon kraja kvalifikacija, s obzirom na neuspeh Slovenaca.
Srbija je menjala najplaćenijeg, Radomira Antića na početku, nakon dva meča. Umesto njega šansu je dobio Vladimir Petrović, a hoće li zadržati posao, zavisi i od meča u Mariboru, ali i ishoda u eventualnom baražu.
Crnogorci su već izborili drugo mesto u svojoj grupi, ali ni dobri rezultati nisu spasili Cicu Kranjčara od otkaza, nasledio ga je Brnović koji je uspešno priveo posao kraju.
Makedonci su takođe smenili selektora Mirsada Jonuza koji je počeo kvalifikacije, a stigao je Velšanin, Džon Tošak.

fss.rs
Preživeli su jedino Safet Sušić i Slaven Bilić, s tim da ovog drugog čeka otkaz, čak i pre baraža, u slučaju da Grci osvoje prvo mesto ispred Hrvata.
Zanimljivo da Sušić koji će se u utorak boriti za direktan plasman u Poljsku i Ukrajinu, ima najmanju platu.
Kako piše portal novosti.rs, on zarađuje godišnje oko 60 000 evra, a ima najbolji rezultat od svih selektora eks YU.
Zaboravili smo da kažemo da je preživeo i Matjaž Kek, selektor Slovenije, ali videćemo šta će se desiti nakon kraja kvalifikacija, s obzirom na neuspeh Slovenaca.
Srbija je menjala najplaćenijeg, Radomira Antića na početku, nakon dva meča. Umesto njega šansu je dobio Vladimir Petrović, a hoće li zadržati posao, zavisi i od meča u Mariboru, ali i ishoda u eventualnom baražu.
Crnogorci su već izborili drugo mesto u svojoj grupi, ali ni dobri rezultati nisu spasili Cicu Kranjčara od otkaza, nasledio ga je Brnović koji je uspešno priveo posao kraju.
Makedonci su takođe smenili selektora Mirsada Jonuza koji je počeo kvalifikacije, a stigao je Velšanin, Džon Tošak.
Slazem se sa ovim. Svaka cast.vendeta87 je napisao/la:Pa druze da dobijem priliku pokazao bih ja i Blancu i Papetu, al pusti to sad kraju. Ja njemu prigovaram samo to da njegovo pozivanje igraca nema nikakve logike. I nemogu slusati vise kako govori da mi nemamo igraca za izbor, a ja ti garantujem da imamo toliko igraca da sastavimo tri ekipe koje bi bile priblizno podjednako dobre. A Pape umjesto da te igrace sve drzi u opticaju on se njih olako odrice.Goldy je napisao/la:a hajmo vako, da si sa vakom ekipom selektor francuske bil pobjedio Bjelorusiju u Parizu? ako ne, onda razmisli malo, nema logike prigovarati ni safetu? ako bi, jel to znaci da si bolji manager i od Blanca?vendeta87 je napisao/la:Covjek ima uspjeh al realno i ja da sam selektor sa ovakvom ekipom i u ovakvoj grupi lako bi uzeo drugo mjesto.
Sigurno mozemo sastaviti tri podjednako dobre ekipe. U nasoj ligi sigurno mozemo sastaviti tri priblizno jake ekipe tipa Rudar Prijedor. Jos ako zovnemo igrace iz inostranstva mozemo sastaviti ekipe tipa Mattersburg..
obrnule su se stvari...sad ovaj cvjeta, a said donjivendeta87 je napisao/la:E to je stvarno zalosno, a obecavao je na pocetku karijere, al sta mozes!harry_90 je napisao/la:@vendetta87
ovu sezonu kada je igrana utakmica zeljo i cocalic nisu bas blistali, kao ni cijela odbrana...kroz godinu pogledam prica se igra odlicno, otisao u grcku...
zasluzio je poziv...vrijedi ga probati
a ja mislim da si ti jedan od mnogih koji je od samog pocetka ebavao Safetu sve, a evo Safet odvede ekipu tamo gdje i ciro+ima priliku da direktno odeharry_90 je napisao/la:Ja mislim da nije bilo takticara mi ne bi imali igraca za nastup u kvalifikacija za EP,stvarno covjek je ucinio nemoguce.
cak su kod tebe i neki potpisi stajali, vidim nema ih vishe
sad ces reci rutina bilo doci do drugog mjesta, trebali smo sve pobjediti i direktno otici
nema potpisa
Nemoj ga @sokole ,duse ti. 
Inace poslednji trzaji kruticara.
Iako i oni vise ne kontaju na sta trzaju.
Inace poslednji trzaji kruticara.
Iako i oni vise ne kontaju na sta trzaju.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 okt 2011, 18:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Safet je zovnu nejbolje sto imamo u ovom trenutku. 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.