NK Zvijezda Gradačac

ASUS
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ASUS » 04 avg 2012, 23:13

ASUS je napisao/la:Vi ste baš preveiliki optimisti.
rekoh ja ;)

niste skoro ništa pokazali u u takmici ali respect za onih vaših par momaka što su došli na novu tribinu svetog stadiona.
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!

http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk

FCL
Kontakt:

Post Postao/la FCL » 04 avg 2012, 23:15

opet bolji igraci sjede na klupi :?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 avg 2012, 23:25

malo sam razocaran al idemo dalje.nadao sam se potajno ali su nas spustili na zemlju i dobro je da je na vrijeme.vjerovatno ce mo imati vise sanse protiv goska jer je vjerovatno slabiji od borca.ali i dole ce biti tesko.svaki poraz boli pa i ovaj sa gostovanja protiv borca.jedno je sigurno nasi igraci su potcijenili borac vjerovatno su mislili da ce to puno lakse ici :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 04 avg 2012, 23:32

moram priznati da nisam ocekivao ovako slabu zvijezdu.i ovako laku pobjedu.izgleda da borac nije bas toliko slab koliko su svi mislili pa i ja.ili je vama bio los dan.uglavnom 3:0 je i dobro jer smo imali jos dobrih sansi od kojih je najbolja na samom kraju vidjecete na pregledu sutra,kantar izlazi jedan na jedan na vaseg golmana ima svo vrijeme na svijetu sam je i sutira pravo u njega.jedina svijetla tacka je bio plav momak vas cini mi se broj 20 onako odigrao je ok.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 avg 2012, 23:35

znaci fredi lose smo izgledali,ebiga valjda bude bolje vec u narednim utakmicama.vama sve najbolje u nastavku prvenstva

Nova sezona nova nafaka

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 04 avg 2012, 23:41

pazi fino vi igrate ovako za oko imate brze igrace onako nize i oni sasvim okej igraju ali niste napravili akciju da valja,.ono da budete u gol sansi.tako da ne mislis da ste bili losi skroz kakve su ekipe gostovale na gradskom vi ste barselona za njih.uglavnom imate potencijal ali jos to treba brusiti.sve najbolje

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 avg 2012, 00:28

ma nas klub nema ambicija i cilj je vjerovatno5-8 mjesta ali eto malo mi navijaci i simpatizeri se napalimo da bi mogli cak i evropu napasti.citam gore ovaj iz sanskog mosta kudi nasu upravu sto dovodi polovnjake.mi njih i dovodimo sto su jeftini i mogu izboriti opstanak a nije niko ni od nas majmun pa da nezna kakvi igraci trebaju za nesto vise.kada dode vrijeme za to znat ce i nasi dovest skuplje i bolje igrace.bitno je konsolidovati redove i probati ostati neporazen u gabeli.nadam se da cemo imati sve uslove dole,danas sam vidio da je gosk jedna disciplinovana i kulturna ekipa bez grubih prekrsaja igraju i bez prigovora sudiji ,kako cujem danas nije par igraca igralo za njih i trebali bi protiv nas igrati..steta je sto nasu ekipu evo par sezona prati i taj los raspored na pocetku i uvijek prvu polusezonu dosta u grcu igramo dok tek na kraju pokazemo nesto vise. :)

Nova sezona nova nafaka

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 05 avg 2012, 00:33

astra1922 je napisao/la:ma nas klub nema ambicija i cilj je vjerovatno5-8 mjesta ali eto malo mi navijaci i simpatizeri se napalimo da bi mogli cak i evropu napasti.citam gore ovaj iz sanskog mosta kudi nasu upravu sto dovodi polovnjake.mi njih i dovodimo sto su jeftini i mogu izboriti opstanak a nije niko ni od nas majmun pa da nezna kakvi igraci trebaju za nesto vise.kada dode vrijeme za to znat ce i nasi dovest skuplje i bolje igrace.bitno je konsolidovati redove i probati ostati neporazen u gabeli.nadam se da cemo imati sve uslove dole,danas sam vidio da je gosk jedna disciplinovana i kulturna ekipa bez grubih prekrsaja igraju i bez prigovora sudiji ,kako cujem danas nije par igraca igralo za njih i trebali bi protiv nas igrati..steta je sto nasu ekipu evo par sezona prati i taj los raspored na pocetku i uvijek prvu polusezonu dosta u grcu igramo dok tek na kraju pokazemo nesto vise. :)
Ne da ih nije igralo par, nego slovom i brojem 7 iz prve postave!

10doro10
Kontakt:

Post Postao/la 10doro10 » 05 avg 2012, 00:39

uh prevario sam se...tipovao 0:0,ono 3:0...nisam se nadao a vjerovatno ni vi...i sad pustimo dušmane neka malo komentarišu imaju razloga,ja ipak vjerujem da će to izgledati puno bolje u narednim kolima...glavu gore,idemo dalje...tek je počelo,možda u neku ruku i dobro što se desilo ovako...nisam bio u BL ali danas sam snimio dva kandidata za ispadanje... :)

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 05 avg 2012, 01:14

Borac je loš, al smo brate imi loši pogotovo neka 8 danas pa lik pojma nema

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 05 avg 2012, 08:08

Po mom misljenju najlosiji akter u Zvijezdi sinoc je bio trener!
Milanovic igrao po lijevoj strani, i ni jednom nije probio a na klupi sjedi A. Halilovic.
E. Halilovic igrao po sredini do 70-te, gdje nije njegova prirodna pozicija i nije nista napravio.
Husic igrao od pocetka utakmice, nije dao ni jednu upotrebljivu loptu, a na klupi sjedi Savic.
Prvu izmjenu pravi tako sto vadi najboljeg igraca na terenu do te minute (Muju) a ostavlja Husica koji od 30-te seta po terenu.
A Kojic je prica za sebe, za njega je Djelmic maradona, ja bih volio da me u narednom periodu razuvjeri.
Jusic je definitivno igrao sinoc najlosiju utakmicu od kako je u Zvijezdi.
Golman kriv za drugi gol, krenuo na loptu pa stao, al vidjet cemo veceras u pregledu, mozda nisam u pravu.
Za treci gol kriv Savic, poklonio loptu igracu Borca kojem nije bilo tesko da je pospremi u mrezu.
Masa, Ivan, Omki, Jasko odigrali solidno.

Ovo su moja zapazanja i ne trazim da se svi sloze sa njima, ali ako su i drugi ovako vidjeli utakmicu, onda ni trener nije trebao biti corav vec na kraju prvog poluvremena izvrsiti korekcije kada smo imali aktivan rezultat.

Sudjenje na nivou, utakmica korektna izuzev skandiranja borcevih navijaca da Bosna nije njihova drzava!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 05 avg 2012, 09:03

zmaj od b. je napisao/la:Po mom misljenju najlosiji akter u Zvijezdi sinoc je bio trener!
Milanovic igrao po lijevoj strani, i ni jednom nije probio a na klupi sjedi A. Halilovic.
E. Halilovic igrao po sredini do 70-te, gdje nije njegova prirodna pozicija i nije nista napravio.
Husic igrao od pocetka utakmice, nije dao ni jednu upotrebljivu loptu, a na klupi sjedi Savic.
Prvu izmjenu pravi tako sto vadi najboljeg igraca na terenu do te minute (Muju) a ostavlja Husica koji od 30-te seta po terenu.
A Kojic je prica za sebe, za njega je Djelmic maradona, ja bih volio da me u narednom periodu razuvjeri.
Golman kriv za drugi gol, krenuo na loptu pa stao, al vidjet cemo veceras u pregledu, mozda nisam u pravu.
Za treci gol kriv Savic, poklonio loptu igracu Borca kojem nije bilo tesko da je pospremi u mrezu.

Ovo su moja zapazanja i ne trazim da se svi sloze sa njima, ali ako su i drugi ovako vidjeli utakmicu, onda ni trener nije trebao biti corav vec na kraju prvog poluvremena izvrsiti korekcije kada smo imali aktivan rezultat.

Sudjenje na nivou, utakmica korektna izuzev skandiranja borcevih navijaca da Bosna nije njihova drzava!
Hvala na korektnom izvjestaju.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 05 avg 2012, 09:20

10doro10 je napisao/la:uh prevario sam se...tipovao 0:0,ono 3:0...nisam se nadao a vjerovatno ni vi...i sad pustimo dušmane neka malo komentarišu imaju razloga,ja ipak vjerujem da će to izgledati puno bolje u narednim kolima...glavu gore,idemo dalje...tek je počelo,možda u neku ruku i dobro što se desilo ovako...nisam bio u BL ali danas sam snimio dva kandidata za ispadanje... :)
Za tebe je dusman ko voli Zvijezdu i izdvojio novac i vrijeme i otisao u B.Luku da pogleda utakmicu i uz to slusa kako Bosna nije drzava,a branio je jado jadni.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 05 avg 2012, 09:31

Ma svaka cast za Zvijezdu, igrate srcem muski svaku utakmicu, pa sta ima veze ako se i desi ovakav poraz ;)

_______________________________________________________________________________________________
Kemo Hafizovic: Da nije bilo rata 1992/1995 ja bi sa onom ekipom Celika stigao do lige prvaka

Imali smo dvadeset igrača na hotelskom spavanju, mogli smo Rumenigea dovest za te pare. Umjesto njih, uveo sam golobrade mladiće, neke tek punoljetne. To su bili Elvir Bolić, Elvedin Beganović, Mirsad Hibić, Nermin Šabić... Bosna će od te ekipe dobiti pet reprezentativaca. Od 22 igrača 18 je bilo juniora Čelika. Napadali su me ko nikad, ali je tadašnji načelnik Salem Tarabar stao iza mene. da nije bilo rata, garantujem životom da bi Čelik igrao u Ligi prvaka, priča Kemal.
________________________________________________________________________________________________
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 avg 2012, 09:41

Polahko ljudi prva je utakmica, još 29 kola je tu :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 05 avg 2012, 11:02

zmajevac je napisao/la:
zmaj od b. je napisao/la:Po mom misljenju najlosiji akter u Zvijezdi sinoc je bio trener!

Svaka cast zaista na relnoj prici,i ja volim procitati nesto ovako,i moram reci onom malom" buducem direktoru "da mi nismo dusmani mi cak smo kontra ,ja volim Zvjezdu i pratim 35 godina,citaj i uci od ovakvih ljudi maloumnjace(Ja ti nebih dao kravu da cuvas po tvom mozdanom sustavu).Sto se tice Zvjezde nista utakmica prosla ne moze se Borac tek tako pobijediti,mislim da ce mo uz fer sudjenje protiv Goska pokazati pravu sliku i tada cemo znati sta dalje,mislim naravno da cemo ih pobijediti.Imam iskrenu sumnju da se treneru sta ne pakuje ali pred nama je."Buduci direktore" ja sve sto sam zelio Zvjezdi to se desilo, ijako ima malo pogresnih ljudi u njoj i oko nje ali i to ce se cistiti polahko!!!

ludix
Kontakt:

Post Postao/la ludix » 05 avg 2012, 12:08

ljudi danas kuntic kaze neki su se ugraci umislili kupili su kopacke ko ronaldo i misle sad daa su ronaldo.. zato smo i izgubili umislil smo se ako imamo kopacke ko ronaldo da igramo ko on i da ce mo dat tri golaa....al et ljudi su nas ubili...izgazili..

et ovako je kuntic nama danas prico...:p

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 05 avg 2012, 13:07

Nisu se samo igraci digli mnogi na forumu trebaju sagledati situaciju i biti realan,ceka nas teska utakmica i u Gabeli sobzirom da nije igralo 7 igraca iz prve postave,a dvojica su dosla iz Dinama,nemora znaciti da su puno bolji sa njima,ali bolje uci sa oprezom,nego ko u BL.

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 05 avg 2012, 13:09

seven je napisao/la:kažem ja iz prve 4 tekme 1 bod ko kuća, ja zadovoljan, ne treba sad osuđivati ovaj poraz je sasvim očekivan i nimalo iznenađujući
Nadam se boljem,ali i taj bod sto racunas predpostavljam od Zelje

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 05 avg 2012, 13:51

Uzet cemo bod Gosku...i to samo sa puno trke u veznoj liniji...Onda kod kuce za Zeljom nece biti lako...Ali mozemo i tu pokupiti bod(ove).
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.