Safet Sušić - Pape

Hare_BvB
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Hare_BvB » 10 okt 2011, 18:18

harishp je napisao/la:Inace poslednji trzaji kruticara. :lol:
Iako i oni vise ne kontaju na sta trzaju.
Taman k'o kokoš kad joj ocapariš glavu!! :lol:

Ja problema ja'na nam majka - čiji guz bolje zagrijava klupu, Coconov il' Mravojedov?!!! :shock: Pitanje od krucijalne važnosti glede našeg plasmana na EP. :roll:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 10 okt 2011, 18:33

vendeta87 je napisao/la: Nemoj biti smjesan pa Mujdza je vec poceo pregovarati sa savezom dok je ciro bio slektor, a Besic nije jos ni i od igraca, papac se vrati nakon smjena u savezu sto nema veze sa selektorom, a to za Lulica i Zahirovica stoji.
Sa kim je poceo Mujdza pregovarati? sa Cirom ,hahahahahahhahaahahhaha,ovo je vic STOLJECA.
Da je Ciro osto selektor,nikad Mujdza nebi zaigro za BIH,zbog Cirinih tamo njemu lijepih.
Cuj sa Cirom,Allahselamet.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 okt 2011, 18:37

Haj i da je tako kako dobri stari drugar @vendeta 87 kaže. No, ne zapita se on nikad koliko ja vidim ko je gradio repku, a ko je igr'o sa onim čime raspolaže. :smajlikojipušitravu: :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 18:45

Pasodzigera je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la: Nemoj biti smjesan pa Mujdza je vec poceo pregovarati sa savezom dok je ciro bio slektor, a Besic nije jos ni i od igraca, papac se vrati nakon smjena u savezu sto nema veze sa selektorom, a to za Lulica i Zahirovica stoji.
Sa kim je poceo Mujdza pregovarati? sa Cirom ,hahahahahahhahaahahhaha,ovo je vic STOLJECA.
Da je Ciro osto selektor,nikad Mujdza nebi zaigro za BIH,zbog Cirinih tamo njemu lijepih.
Cuj sa Cirom,Allahselamet.
Pa djete drago Mujdza je trazio priliku da udje u nasu repku cim je skontao da nema sanse u hrvatskoj, tj. kada je skonto da od Bilica nece dobiti poziv, a ti ako si slabo niformisan onda je to tvoj problem. Al nema veze Pape je bog **** vas on kada sutra popusimo u Parizu a onda i u barazu glatko ispadnemo **** mu mater svi redom.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2011, 18:47

To je ono sto ovaj bolesnik ceka. :roll:
Sta ako ne bude tako,o cemu ces onda prosipati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 18:49

harishp je napisao/la:To je ono sto ovaj bolesnik ceka. :roll:
Ja ne cekam nista ja sam samo realan, a iskreno bih ja volio da girjesim i da sutra uzmeno francuze odmah bi sebi tetovirao Papetov lik pa ako treba i na celo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2011, 18:50

Dobro onda da te lako raspoznam. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 okt 2011, 18:52

vendeta87 je napisao/la:
Ja ne cekam nista ja sam samo realan, a iskreno bih ja volio da girjesim i da sutra uzmeno francuze odmah bi sebi tetovirao Papetov lik pa ako treba i na celo.
Bi istetovira al' na guzici!
Radi svoj posao, ima platu i ako prodjemo on ce najvise profitirati! Ne kunem se vise ni u koga. Ko god obeca slaga!
Od zlatnih kasika, do komsije koji mi obeca posuditi kupace gace za more! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 18:53

mma_hz je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
koj si ti debil,pa dusmane jedan jedva cekas da ispadnemo zato sto je pape pitar supcino ona jedna moronska...
covjek ima vise uspjeha od hebenog cire ,s kojim smo usput recen0o kurcinu.uuu popusili...
Ma boli mene neka stvar koje sta to je vas sarajevski problem, a usput Ciro je bio hiljadu puta gori od Papeta.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 okt 2011, 18:55

ti bi murinja @vendeta ,pa plati ga onda...covjek nas doveo do baraza i mozda do direktnog plasmana i ti ga pljujes :roll: :roll: ..zapitas li se ti jesili normalan.. ;) ;)
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 10 okt 2011, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 18:55

PIRKE33 je napisao/la:pustite ovog glupana vendettu nek kenja u prazno....ne treba mu uopste odgovarati.....dodje ovdje i nervira ljude sa svojim glupostima....
Pa vidi se da ne podnosite kritiku na racun vaseg vjerskog vodje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 okt 2011, 18:57

vendeta87 je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:pustite ovog glupana vendettu nek kenja u prazno....ne treba mu uopste odgovarati.....dodje ovdje i nervira ljude sa svojim glupostima....
Nisu to kritike vec fakat gluposti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 okt 2011, 18:58

vendeta87 je napisao/la:
cuj vjerskog :lol:
da ti objasnim ovako mozda lakse skontas

veeeeeeezeeeeeeeeeeeeeee tiiiiiiiiii neeeeeeeeeeeeemas
Zadnja izmjena: soko, dana/u 10 okt 2011, 18:59, ukupno mijenjano 1 put.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 18:58

mma_hz je napisao/la:ti bi murinja @vendeta ,pa platio ga onda...covjek nas doveo do baraza imozda i do direktnog plasmana iti ga pljujes :roll: :roll: ..zapitas li se ti jesili normalan.. ;) ;)
Pa ko ga pljuje **** ga ti ja sam kritikujem njegov rad, a upotrebljavam psovke jer me ocito niko ne razumije kada pokusavam nesto objasniti na normalan nacin. A ocito je da se vi papetovi sljedbenici palite na guranje i ondmah letite u neku svadju sa mnom.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 okt 2011, 19:00

vendeta87 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:ti bi murinja @vendeta ,pa platio ga onda...covjek nas doveo do baraza imozda i do direktnog plasmana iti ga pljujes :roll: :roll: ..zapitas li se ti jesili normalan.. ;) ;)
Pa ko ga pljuje **** ga ti ja sam kritikujem njegov rad, a upotrebljavam psovke jer me ocito niko ne razumije kada pokusavam nesto objasniti na normalan nacin. A ocito je da se vi papetovi sljedbenici palite na guranje i ondmah letite u neku svadju sa mnom.
ma za sta ces ga kritikovati,pa nismo zaddnji u grupi nego drugi ubjedljivo ;) ;)
kad su ovakvi rezultati ,za kritike nema mjesta..sve sto je potrebno je podrska...
a ti tamo Boga mollis da mi ispadnemo i u barazu i od francuske da bi ti mogao dodzi na ovaj posrani forum i napisani jestel vidjeli,jesam bio u pravu.. :roll: :roll: i sam se zapitaj jel ovo ok tvoje razmisljanje..
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 10 okt 2011, 19:02, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 19:04

mma_hz je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
ma za sta ces ga kritikovati,pa nismo zaddnji u grupi nego drugi ubjedljivo ;) ;)
kad su ovakvi rezultati ,za kritike nema mjesta..sve sto je potrebno je podrska...
a ti tamo Boga mollis da mi ispadnemo i u barazu i od francuske da bi ti mogao dodzi na ovaj posrani forum i napisani jestel vidjeli,jesam bio u pravu.. :roll: :roll: i sam se zapitaj jel ovo ok tvoje razmisljanje..
Nedaj boze ja molim boga da prodjemo. A i ako neprodjemo ja necu nikog kirtikovati. Jer pametni ljudi kritikuju i opominju u trenutku najveceg uspjeha a ne onda kada je neko na dnu.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 okt 2011, 19:04

Vjera je na ovom forumu zabranjena riječ. Što se Papeta tiče, njegovi rezultati govore sve. I ako hoćeš najiskrenije ,nisam ovde govorio o tome, samo jednom u trku (što se kaže), ja mislim da ova reprezentacija može biti hit EP. Može do medalje. Možda ne zlatne, al' trećeg mjesta se mogu dokopati (uz malo sreće pri žrijebu, naravno).

Nama je očigledno (to sada jeste očigledno) trebao neki vodja kao Pape, autoritet, koji ima više uspjeha nego i jedan drugi igrač u repki, jer su u svakom drugom slučaju ovi naši dizali noseve, a sad ih Pape fino smiri, a bgmi ja imam osjećaj počesto nauči i sjetuje. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 10 okt 2011, 19:05

ok @vendeta ,ako ne prodzemo zapamti sta si rekao.. ;) ;)
FK SARAJEVO.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 okt 2011, 19:07

Tobe jarabi - tobe estagfirullah
Sta vam je ljudi, udrite na zabavu!
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 10 okt 2011, 19:10

Arnelinho je napisao/la:Vjera je na ovom forumu zabranjena riječ. Što se Papeta tiče, njegovi rezultati govore sve. I ako hoćeš najiskrenije ,nisam ovde govorio o tome, samo jednom u trku (što se kaže), ja mislim da ova reprezentacija može biti hit EP. Može do medalje. Možda ne zlatne, al' trećeg mjesta se mogu dokopati (uz malo sreće pri žrijebu, naravno).

Nama je očigledno (to sada jeste očigledno) trebao neki vodja kao Pape, autoritet, koji ima više uspjeha nego i jedan drugi igrač u repki, jer su u svakom drugom slučaju ovi naši dizali noseve, a sad ih Pape fino smiri, a bgmi ja imam osjećaj počesto nauči i sjetuje. :mrgreen:
Sta ti uzmas matereti. Pa nije to takmicenje sajamskih gradova to je EP.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.