NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Bravo Širokobriježani i svaka cast.....pokazali ste kako se bori za svoj klub za razliku od ovih iz doline Mumijejevih, veceras ste nam svima osvjetlali obraz i puno srece u nastavku.
Bravo za Široki !Još jedan dokaz da je BH liga uznapredovala.Široki dominantan protiv viceprvaka Azerbejdžana.Uvjeren sam da se može parirati i češkom predstavniku.Na kojem mjestu je prošle sezone Mlada završila u ligi Češke ?
treća, kao i ova Gabala u azerbejdžanskoj ja mislim..Realist je napisao/la:Bravo za Široki !Još jedan dokaz da je BH liga uznapredovala.Široki dominantan protiv viceprvaka Azerbejdžana.Uvjeren sam da se može parirati i češkom predstavniku.Na kojem mjestu je prošle sezone Mlada završila u ligi Češke ?
**** mladu sad...treba uzvrat odradit..
nesto kontam danas..soldo se razbolio pa bilobrk na golu...
jebote koja dva golmana mi imamo u kadru

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Cestitam na pobjedi i samo tako nastavite i u revansu.
Cestitke na pobijedi. Ne volim vas, ali to nije razlog da ne kazem da ste vi vec godinama najzdraviji sportski kolektiv u BiH.
-
- Kontakt:
Cestitam na pobjedi..bravo Široki 

Svaka čast. Samo naprijed. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
grande!!Wagner nakon dolaska u Široki: Nema opušanja i euforije, moramo odigrati još 90 minuta na Pecari
Nakon gostovanja u daleki Azerbajdžan danas su se u Široki Brijeg vratili nogometaši Širokog koji su pobjedom započeli svoj dvanaesti uzastopni izlazak na europsku scenu. Vidno umorni ali zadovoljni i sretni postignutim rezultatom već od sutra početi će se pripremati a uzvratnu utakmicu koja se igra u četvrak 10.07. na stadionu Pecara s početkom u 20:30...
-Morali smo na daleki put koji nas je dosta iscrpio ali sve je to u drugom planu, najvažnije da smo izborili odličan reultat i pobjedu u Gabali. Svi smo sretni zbog toga, ali nema opušanja i euforije, moramo odigrati još 90 minuta na Pecari. Imamo odličan rezultat i učinit ćemo sve kako bi prošli u drugo predkolo- rekao je novinaru ABCportala kapetan i junak utakmice Brailac Wagner pri povraku u Široki Brijeg.
Glavni tajnik kluba Dragan Soldo je nam otkrio da je na gosvanju sve funkcioniralo odlično te da su zadovoljni smještajem, prijemom kao i cjelokupnom sportskom amosferom.
- Istina je da smo umorni... morali smo se vraćati odmah nakon utakmice jer bi u protivnom zbog avio veza morali ostati još dva dana, međutim momčad ima vremena i za odmor i pripremu za uzvrat- rekao je Soldo.
U obilasku stadiona Pecara vidjeli smo da su radovi na izmjenama sjedalica na tribinama u tijeku, stadion se šminka a uzvratnu utakmicu koja će sigurno privući veliki broj ljubitelja nogometa u Hercegovini, Dalmaciji i dijelovima Bosne...

p.s. u nedjelju sa Veležom na kampu?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Da,u nedjelju sa Velezom u 18h
......
Zapocela zamjena stolica na stadionu:

......
Zapocela zamjena stolica na stadionu:

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Čestitke Širokom na pobjedi, Wagner godinama najbolji igrač naše lige, po meni trebao dobiti poziv u repku pošto ima pasoš prije 5-6 godina u onakvoj konkurenciji..
E sad me zanima, da mi se javi neko, interesuje me je li kod vas bio neki igrač Skoko, 20ak godina ja msm? Neko ko je upućeniji od vas da mi kžae..
E sad me zanima, da mi se javi neko, interesuje me je li kod vas bio neki igrač Skoko, 20ak godina ja msm? Neko ko je upućeniji od vas da mi kžae..
Jesi li ovo ti @BurningLegion? uzevši u obzir koliko voliš Wagnera

- BurningLegion
- Kontakt:
haha, nisam, to je lokalna maskota.
Svi vole onakve majstore. 8)

Svi vole onakve majstore. 8)
ma ovo si ti 100% 

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Okle 190-ke u Sirokom. Ovo je neka fotomontaza

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Okle 190-ke u Sirokom. Ovo je neka fotomontaza![]()
![]()
Ma ovo je Porsche Panamera ti si falio.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Dorinel Munteanu: Nadamo se čudu u Širokom Brijegu

Proslavljeni rumunjski nogometaš Dorinel Munteanu nije bio raspoložen nakon poraza od Širokog Brijega u svome službenom debiju na klupi azerbajdžanske Gabale u prvom pretkolu Europske lige. Podsjetimo, Gabala je u prvoj europskoj utakmici u svojoj mladoj povijesti kluba na svome terenu poražena od Širokog Brijega (0:2), tako da su joj sada veoma male šanse da se domogne drugog pretkola i sraza s Mladom Boleslav.
- Ne mogu se radovati nakon debija. Naša igra nije bila na željenoj razini, stoga preuzimam potpunu odgovornost i ispričavam se svim našim navijačima za poraz. Do uzvrata u Širokom Brijegu pokušat ćemo našu igru podignuti na višu razinu i nadati se čudu na Pecari, prvi su dojmovi rumunjskog stručnjaka nakon poraza od momčadi Slavena Muse.
Iako su pretrpjeli poraz, Munteanu nije htio zamjeriti svojim navijačima, potraživši alibi u kratkom razdoblju pripreme za utakmicu.
- Želio bih se zahvaliti igračima, oni su dali sve od sebe. Iza nas je tek dva tjedna priprema i to se odrazilo na našu igru. Prvo poluvrijeme smo bili ravnopravan suparnik, dok se u nastavku osjetio umor na mojim igračima. Nismo imali adekvatnu zamjenu i Široki Brijeg je to iskoristio. Unatoč svemu, mislim da smo ipak pružili kvalitetan otpor, istaknuo je Munteanu.

Proslavljeni rumunjski nogometaš Dorinel Munteanu nije bio raspoložen nakon poraza od Širokog Brijega u svome službenom debiju na klupi azerbajdžanske Gabale u prvom pretkolu Europske lige. Podsjetimo, Gabala je u prvoj europskoj utakmici u svojoj mladoj povijesti kluba na svome terenu poražena od Širokog Brijega (0:2), tako da su joj sada veoma male šanse da se domogne drugog pretkola i sraza s Mladom Boleslav.
- Ne mogu se radovati nakon debija. Naša igra nije bila na željenoj razini, stoga preuzimam potpunu odgovornost i ispričavam se svim našim navijačima za poraz. Do uzvrata u Širokom Brijegu pokušat ćemo našu igru podignuti na višu razinu i nadati se čudu na Pecari, prvi su dojmovi rumunjskog stručnjaka nakon poraza od momčadi Slavena Muse.
Iako su pretrpjeli poraz, Munteanu nije htio zamjeriti svojim navijačima, potraživši alibi u kratkom razdoblju pripreme za utakmicu.
- Želio bih se zahvaliti igračima, oni su dali sve od sebe. Iza nas je tek dva tjedna priprema i to se odrazilo na našu igru. Prvo poluvrijeme smo bili ravnopravan suparnik, dok se u nastavku osjetio umor na mojim igračima. Nismo imali adekvatnu zamjenu i Široki Brijeg je to iskoristio. Unatoč svemu, mislim da smo ipak pružili kvalitetan otpor, istaknuo je Munteanu.
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
mi to moramo oprezno odradit odnosno ić na pobijedu i igrat kao da je 0-0,jer bila bi velika sramota da se neko iznađenje dogodi
Franjo Skoko,nisam siguran sad je li 94.ili 95.godistedrakensang je napisao/la:Čestitke Širokom na pobjedi, Wagner godinama najbolji igrač naše lige, po meni trebao dobiti poziv u repku pošto ima pasoš prije 5-6 godina u onakvoj konkurenciji..
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Hvala šefe, sretno u uzvratuAndroid je napisao/la:Franjo Skoko,nisam siguran sad je li 94.ili 95.godistedrakensang je napisao/la:Čestitke Širokom na pobjedi, Wagner godinama najbolji igrač naše lige, po meni trebao dobiti poziv u repku pošto ima pasoš prije 5-6 godina u onakvoj konkurenciji..

Trenutno korisnika/ca: denimen99, Giuseppe1, kogmagie46, Nemanja99, supervizor, tutankamon1905 i 46 gostiju.