Eisenbahner1921 je napisao/la:Spomenes im Jangere i prikljucis ih na aparate hahahahhahahahah
E cuj ultra je krasti pastete hahahhaahhahaahahahahahahaaahahahaha

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Eisenbahner1921 je napisao/la:Spomenes im Jangere i prikljucis ih na aparate hahahahhahahahah
E cuj ultra je krasti pastete hahahhaahhahaahahahahahahaaahahahaha

Vi niste podjebavali kad je kod nas bilo rasulo i kad se nije islo na utakmice?budi iskren ne moralisi lazno.HordashBistrik je napisao/la:Kada se debilima desilo ubistvo pokojnog Mirze niko od nasih se nije nasladjivao, stavise pruzena im ke podfska. Debili ocito hajcaju i prizeljkuju isti scenarij kod nas uz to se nasladjujuci.
S kakvim krdom focaka i sandza mi dijelimo grad, sjeme im se zatrlo... Dok im Zulic puca reket oni se smiju cinjenici da moze neko biti ubijem. Fuj futavci krezavi na dopu...
Mozel detaljnije na pp?Ako ne izmisljas naravno.joker90 je napisao/la:Ako su tu umještani likovi koji imaju TM87 tetovaže, odmah se treba znati da su tu noževi, pištolji, bombe spremna za dječja igrališta i klošarluk, jer to ide uz tu filozofiju. Samo pamet u glavu i da ne padne mrtva glava zbog tih plavih idiota!
UBIPITAR je napisao/la:FROZEN 1987
![]()
![]()

Baš si pametan.HordashBistrik je napisao/la:Kada se debilima desilo ubistvo pokojnog Mirze niko od nasih se nije nasladjivao, stavise pruzena im ke podfska. Debili ocito hajcaju i prizeljkuju isti scenarij kod nas uz to se nasladjujuci.
S kakvim krdom focaka i sandza mi dijelimo grad, sjeme im se zatrlo... Dok im Zulic puca reket oni se smiju cinjenici da moze neko biti ubijem. Fuj futavci krezavi na dopu...
Sve je ovdje jasno, nikakvi detalji nisu potrebni! Zna se šta se desilo kod vas i kako, ako su ovdje slični TM ološi sad, treba pametno pristupiti da se ne bi moralo skandirati ime još kakvih nedužnih pokojnika.AirMike je napisao/la:Mozel detaljnije na pp?Ako ne izmisljas naravno.joker90 je napisao/la:Ako su tu umještani likovi koji imaju TM87 tetovaže, odmah se treba znati da su tu noževi, pištolji, bombe spremna za dječja igrališta i klošarluk, jer to ide uz tu filozofiju. Samo pamet u glavu i da ne padne mrtva glava zbog tih plavih idiota!
''Levat'' ti po godinama moze biti tata, focak raspali... Hoces me ti ''saulisati'' nozem, ili ces mi baciti bombu u avliju gdje mi se djeca igraju?Raonffa je napisao/la:Saulišite malo ovog levata.
Pa u šta sprca godine? Mene bi stid bilo.HordashBistrik je napisao/la:''Levat'' ti po godinama moze biti tata, focak raspali... Hoces me ti ''saulisati'' nozem, ili ces mi baciti bombu u avliju gdje mi se djeca igraju?Raonffa je napisao/la:Saulišite malo ovog levata.
Volio bi da me u lice ''pocastis'' tim izrazima (majmun, levat itd)... Naravno ako ispravis keca iz fizike pa te starci puste u grad debilkoRaonffa je napisao/la:Vidi se po kulturi izražavanja ko je ovdje majmun
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.