Išo sam malo pgledati koeficijent BvB-a i vidio da su na 38 mjestu. Ispred njih se nalazi 11 klubova koji zbog broja klubova koji mogu nastupati u LP za njihovu državu, neće biti u ždrijebu slijedeće sezone. Laički rečeno, 6 Engleza je ispred BvB-a, što znači da dva otpadaju minimalno. Znači u najgoru ruku, BvB će biti 27 klub, što nije dobro. Nisam išao u detalje da vidim, ko je će baš točno ispred njih biti. Pobjedi li BvB Malagu i kvalificira se za LP, malo će im se situacija poboljšati i realno je za oćekivati da će BvB slijedeće sezone biti u potu broj 3. Biti u potu broj 2, mislim d aje nemoguća misjia pa taman da osvoje LP. No ako osvoje LP, koga briga
Isto tako, sam si i razmislio o onoj rečenici Watzkea da će ovog ljeta uložiti malo više i zaključio da im ipak treba dva igrača za ofenzivu (jedno krilo, jedan ofenzivni vezni ili svestrani igrač) i još jedan napadač (ako samo Lewa ode). Ako pretpostavimo, da će ih napustiti Kirch, lewa, pa i Bittencourt i Leitner, što nije nemoguće, a i ova zadnja dvojica i nisu neki igrači na koje bi se IKADA trebali oslanjati. BvB će morati dovesti minimalno ta dva igrača za ofenzivu, jednog napadača, te će morati zadržati Snatanu i još uz to nabaviti nekog mladog štopera, kako bi imali bar 7 igrača, za defanzivu. Sa šest se ne bi smjelo uči u sezonu. Znači 4 štopera, tri beka, od kojih je jedan Grosskreutz kao zamjena za Schmelzera i Piščeka.
Na zadnjim veznima trebali bi biti, Gundo i Sahin, te Bender i Kehl. Za ofenzivne pozicije u vezi, BvB da bi mogao konkurirati i u LP i BUNDESLIGI mora imati bar 5 igrača. Sada su u ovoj verziji, tu, samo Gotze, Kuba i Reus, što znači da bi im trebala još dvojica, tako da ŠPEKulacije, za De Bruyne i Hermanna, su ipak možda malo više od ŠPEKulacija...
Što se tiće napada, mislim da bi se Bvb zaletio kada bi prodao i Lewu i Schiebera jer bi si onda dao preveč posla. Kada bi se za Dioufa mogli ugurati i Leitner i Bittencourt i još 5-7 miliona eura mislim d abi to bio jako dobar posao...
Tek kad se posvete pojačavanju, te tri pozicije, onda si eventualno još mogu razmisliti o izbacivanju Schiebera i dovođenju još jednog novog napadača...
Na taj način BvB bi imao 18 igrača + Golmane, 7 obrambenih, 4 zadnja vezna, 5 prednjih igrača i dvije špice. E sad ako postoji želja i "viška para", onda si mogu još nekog dovesti radi širine, ali to nije primarno...
Što se tiće štopera tog 4. neka vrate nekog sa posudbe...
Eto Ksilve, sad imate blagoslov i od mene za De Bruynea I krilo!

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"