ja sam jako zadovoljan igrom ekipe, ali ne i pojedinih igraca.Nikakvo opravdanje nije Mulleru sto ima 20 godina, imali su i messi i wayne i mnogi drugi 20 godina, pa su drmali.Protiv lyona ista situacija kao veceras, na ostale utakmice cu nekako zazmirit ( jer je imo sijaset ovakvih propustenih prilika), ono se jednostavno MORA zabit, nikakva isprika ne dolazi u obzir za onakvo nesto.
jos se jednom pokazuje kolko nam fali taj bek na lijevoj strani ( mada imamo contenta) jer po ko zna koji put holdger ne daje doprinos u napadu na toj strani i krilo ( riby i hamit) uvjek bivaju uduplani il cak utrojeni.
stoperi, katastrofa jednom rijecju.Sva sreca pa igramo ove sezone napadcki fudbal, pa oni nemaju tolko kontakta sa loptom, al akd god je neko malo jace napao, trpali su nas.Pod hitno dovest jednog vrhunskg stopera ( Vidica za 30-35 miliona), i jednog dobro stopera ( Spahic ili Alex ili Tascia), ostavit DvB i holdgera, micha prodat, brena ostavit na posudbi jos 1-2 sezone.
Lijevi bek isto tako, neci nekog u francuskoj ligi, ( cisoko ili taiwo(??)), jedino mi njih dvojica padaju na pamet sad, jer osatli kvalitetni nisu na prodaju.
Van Bomel previse prelosih pasova, svinja je vise igro u defanzivi nego naprijed, uglavnom solidno su odigrali.
Fali nam taj kreativas, kojeg cemo do godine aBd imat ( Kross), koji ce vjerovatno umjesto Mullera

sto se napada tice, tu ni sam ne znam sta bi, dzeku bi volio vidjet mada mi ni gomez nije tolko mrzak, mislim da on moze puno puno bolje, samo mu treba dat priliku, al eto vijdet cemo sta ce bit, al bi pristao na razmjenu gomez+kes=dzeko
Pack Mas