FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 14 avg 2012, 16:26

Ljudi dosta vise o navijacima i događanjima na tribinama, samo se vrtimo u krug smori smo sami sebe.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 14 avg 2012, 16:26

bagrcavi je napisao/la:Ni na jugu nije povedeno sa šipke, već je iz mase povedeno.
To ja govorim sve vrijeme.
http://fkzeljeznicar.ba/savez-kaznio-ze ... -i-jamaka/" onclick="window.open(this.href);return false; Pise da smo kaznjeni i zbog baklji u teren. To je ona baklja koju je jedan majmun bacio!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 14 avg 2012, 16:29

Ikos je napisao/la:Jel iko uputi ikada izvinjenje Zeljeznicaru poslije istih i puno gorih ispada u Bl? Ovdje se o tome prica danima, pada se u nesvijest,izvinjava se klubu,jos da im se naguz... slijedeci put kada odemo gore da nas kazne u sup..k i bice ok. Na svakoj utakmici u Bl se skandira ubij zakolji, ubij turcina i slicno pa se nesto ne sjecam da se ovoliko raspravljalo o tome i da se neko od njih pocesao zbog toga. Znaci treba oni svaki put da pokusaju glavu gore da nam skinu i da nas vrijedjaju na nacionalnoj osnovi, a mi njih treba da postuejmo i da slucajno nekom ne izleti uvreda. Dosta su puta aplauzom ispraceni sa grbavice, njihovu zahvalnost za to smo vidjeli na zadnja dva gostovanja. Jos se treba izvinjavati?
A majko moja jeste se ovaj Gojer raspizdio pa kao da smo im sve pobili majko moja :oops: :oops:
Muharemovicu odlazi iz Zelje

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 14 avg 2012, 16:30

hahahha,najveci crnjak sto se uopste nismo uvrijedili mi kojima je to namjenjeno,jer smo navikli,vec svi ostali...

pogledajte kako je to lani u sirokom izgledalo,morate jos vjezbati 8-)

[youtube][/youtube]
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 14 avg 2012, 16:32

A tek sto se horde sikiraju za lesinare,ovo nece izaci na dobro :roll: :roll:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 14 avg 2012, 16:35

pa bilo je i na kosevu isto lani,samo je krace trajalo i bilo je sa istoka ili zapada,ne sjecam se vise...yebo to..
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 14 avg 2012, 16:35

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Predlažem da Manijaci na slijedećoj domaćoj utakmici postave transparent na kojem onom kretenu Gojeru poručuju šta misle o njegovom izvinjavanju onim smećarima.
POTPIS

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 14 avg 2012, 16:36

ne pokusavaj ovo izjednaciti s nama..ovdje se cuje ubi srbina od 1.11 do 1.16to je 5 sekundi..i nakon toga sjever nadglasava djelic istoka "oo sarajevo,oo sarajevo zauvijek samo tebi pjevacu"aj poslusaj...kad si vec takav licemjer..moram ti reci da ste najjace ubjedljivo navijali kad je bilo "ubi srbina"..ovo ostalo mrtvi prosjek..al kad je ovo bilo ..morao sam televiziju dobrano smanjiti..kad vec nas bez potrebe uzimas usta..morao sam ti odg..
Je li se pjevalo kod vas?, jeste. Je li se pjevalo kod nas?, jeste! Poveznica ova dva slucaja je UBI SRBINA! Dakle, pjeva se svugdje, a samo NAS kaznjavaju zbog tog pjevanja. Uzeo sam vas za primjer jer ste vi imali skoro identican incident na gostujucoj tribini (sa istim navijacama na djelu) kao i mi. Meni nije jasno zasto meni govoris da sam ja licemjer kada sam samo uzeo najblizi prmjer gotovo sa istim cinjenicama. Ja ga nisam izazvao?, ja ga samo goristim kao dokazni materijan!

A ti ako si imalo razuman Iz moji postova si mogao zakljuci da objektivno pisem, a ta vrijedanje skloni u stranu.

Mozeli li mi neko odgovoriti zasto svake godine nasi navijaci LOME STOLICE U TRAVNIKU? je li to opet moda dosla, ili su se nasli neki padobranci na tribini? Hvala

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 14 avg 2012, 16:36

Hajde dosta vise o skandiranju zakljucili smo da je to sraman potez , klub je izdao saopcenje i kraj.

Sta mislite potpisuje li Salcinovic, Amar je cini mi se rekao da ce se danas sve znati ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 14 avg 2012, 16:37

mma_hz je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Kao simpatizer FK Zeljeznicara trebaju se smirivati strasti jer ovi iz Borca svaki nas medusubni duel, prenose norvozu sa terena na tribine. Prvenstveno iz tog razloga neka su uradili gest izvinjenja svima i ja ih sve podrzavam u tome ukljucujuci i G.Gojera...

Kao jedan od ovih 3.500 standardnih odanih navijaca ipak ruku na srce ne mogu ovo prihvati iz razloga sto kada kod mi odemo na gostovanja tipa Trebinje, Prijetor, Tuzla, Zenica, Banja Luka, Mostar bi budemo toliko izvrijedani da ti na kraju vise utakmica uopste ne gleda. Tko je god isao na gostovanja zna dobro o cemu pricam. Dakle, ne trebaju se na nama kola lomiti, oni su uvijek bili ispraceni aplauzom sa Grbavice i to im ocigleno se nije svidalo. Sada kada ih raja vrijedaju (doduse na jedan glup nacin) to im smeta i onda se postavlja pitanje kako uopste ugoditi takvim ljudima?

Ako cemo vec kaznjavati za pogrdno navijanje, onda treba sviju kazniti a ne samo nas!

UBI SRBINA
[youtube][/youtube]

Za one koji VOLE da lijece egoizam na nasoj najvecoj legendi!
[youtube][/youtube]
ne pokusavaj ovo izjednaciti s nama..ovdje se cuje ubi srbina od 1.11 do 1.16to je 5 sekundi..i nakon toga sjever nadglasava djelic istoka "oo sarajevo,oo sarajevo zauvijek samo tebi pjevacu"aj poslusaj...kad si vec takav licemjer..moram ti reci da ste najjace ubjedljivo navijali kad je bilo "ubi srbina"..ovo ostalo mrtvi prosjek..al kad je ovo bilo ..morao sam televiziju dobrano smanjiti..kad vec nas bez potrebe uzimas usta..morao sam ti odg..
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 14 avg 2012, 16:38

ZZtop10 je napisao/la:Hajde dosta vise o skandiranju zakljucili smo da je to sraman potez , klub je izdao saopcenje i kraj.

Sta mislite potpisuje li Salcinovic, Amar je cini mi se rekao da ce se danas sve znati ?
Potpisat ce ako ne mogne nigdje vani kao i svi ostali igraci iz nase nazovi premijer lige-odron lige

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 14 avg 2012, 16:43

DzoleZeljo je napisao/la:
Je li se pjevalo kod vas?, jeste. Je li se pjevalo kod nas?, jeste! Poveznica ova dva slucaja je UBI SRBINA! Dakle, pjeva se svugdje, a samo NAS kaznjavaju zbog tog pjevanja. Uzeo sam vas za primjer jer ste vi imali skoro identican incident na gostujucoj tribini (sa istim navijacama na djelu) kao i mi. Meni nije jasno zasto meni govoris da sam ja licemjer kada sam samo uzeo najblizi prmjer gotovo sa istim cinjenicama. Ja ga nisam izazvao?, ja ga samo goristim kao dokazni materijan!

A ti ako si imalo razuman Iz moji postova si mogao zakljuci da objektivno pisem, a ta vrijedanje skloni u stranu.

Mozeli li mi neko odgovoriti zasto svake godine nasi navijaci LOME STOLICE U TRAVNIKU? je li to opet moda dosla, ili su se nasli neki padobranci na tribini? Hvala
nisam ti pratio postove..niti imam zelju posebnu da ti repliciram....i ne mozes svrstat u isti kos ...kod nas se i ne cuje ubi srbina (koliko ljudi pjeva),a kod vas je to najzvucniji detalj utakmice.. ;)
ne etiketiram nikoga ,al kada bez ikakvog povoda nas uzmimas nas usta kao da bi kao eto nesto dokazao nemoj Bgt..sto vas jug nije kao nas sjever nadglasao tu kako kazete"manjinu",nego se cak i prikljucio...a usput nezz sto dizete toliko famu oko ovaog skandiranja..uvijek se mi"bosnjaci" za nesto izvinjavamo ,fol se svi ogradzuju od svega...daj ba ljudi..takve emocija,tkav naboj ,takva atmosfera..jok eto ona grupica leseva uzvikivala "bosna,bosna"..aha.ko ide na gostovanja tamo zna o cemu govorim..jeste zvucalo malo ruzno al ne mogu sve ni _"balije" vise da trpe.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 14 avg 2012, 16:44

mma_hz je napisao/la: ne pokusavaj ovo izjednaciti s nama..ovdje se cuje ubi srbina od 1.11 do 1.16to je 5 sekundi..i nakon toga sjever nadglasava djelic istoka "oo sarajevo,oo sarajevo zauvijek samo tebi pjevacu"aj poslusaj...kad si vec takav licemjer..moram ti reci da ste najjace ubjedljivo navijali kad je bilo "ubi srbina"..ovo ostalo mrtvi prosjek..al kad je ovo bilo ..morao sam televiziju dobrano smanjiti..kad vec nas bez potrebe uzimas usta..morao sam ti odg..
Vidis za ovo nisam ni znao, i opet dodjete nama nesto pametovati, a potpuno istu stvar ste uradili.
Armageddon2012 je napisao/la:hahahha,najveci crnjak sto se uopste nismo uvrijedili mi kojima je to namjenjeno,jer smo navikli,vec svi ostali...

pogledajte kako je to lani u sirokom izgledalo,morate jos vjezbati 8-)

[youtube][/youtube]
Ma fazon je sto se nama to desilo i sto je se jedva cekalo da se nesto ovako desi. Samo da bi mogli doci na temu i neku suplju prosipati. Je.bat ih
NO PYRO NO PARTY

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 avg 2012, 16:45

DzoleZeljo je napisao/la:

9.000 KM je smijesna kazna za onaj cin. Ja sam Bosnjak , postim danas, nisam nacionalista jer volim svoje ali nisam sovinista i postujem tudje.

Ispravite me ako grijesim: Borac je kaznjen sa 3 utakmice neigranja pred svojom publikom rad istih stvari
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 14 avg 2012, 16:49

Jedino mi je zao navijaca i igraca zelje koji su srpske nacionalnosti, a da mi bude zao borca i onjih njihovih seljacina, nakon silnog velicanja mladica i co. i raznih vrijedjanja, niposto.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 14 avg 2012, 16:49

nisam ti pratio postove..niti imam zelju posebnu da ti repliciram....i ne mozes svrstat u isti kos ...kod nas se i ne cuje ubi srbina (koliko ljudi pjeva),a kod vas je to najzvucniji detalj utakmice.. ;)
ne etiketiram nikoga ,al kada bez ikakvog povoda nas uzmimas nas usta kao da bi kao eto nesto dokazao nemoj Bgt..sto vas jug nije kao nas sjever nadglasao tu kako kazete"manjinu",nego se cak i prikljucio...a usput nezz sto dizete toliko famu oko ovaog skandiranja..uvijek se mi"bosnjaci" za nesto izvinjavamo ,fol se svi ogradzuju od svega...daj ba ljudi..takve emocija,tkav naboj ,takva atmosfera..jok eto ona grupica leseva uzvikivala "bosna,bosna"..aha.ko ide na gostovanja tamo zna o cemu govorim..jeste zvucalo malo ruzno al ne mogu sve ni _"balije" vise da trpe.. ;)
Uredu, razumijemo se u neku ruku i to je bitno. Fino sam ti objasnnio zasto sam vas uzeo kao primjer, i mislim da ne treba vise tu nikakva rasprava ;)

Samo poetna svih ovih prica je, da svima SMETA ZELJO I HOCE DA GA NA SVE NACINE SKINU SA VRHA. Vide da im na terenu ne ide, pokusaju preko tribina, iznutra ali tesko ce im poci za rukom ako ovi ostanu prisebni.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 14 avg 2012, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 avg 2012, 16:51

Kako radi istih stvari ? Možeš li mi molim te navesti šta se dešavalo u BL prije nego što je Borac kažnjen sa 3 utakmice bez publike, i šta se dešavalo u Sarajevu ?
DRUG NEBI TI PUNCA

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 avg 2012, 16:53

Evo sta urade oni koji mrve mozga nemaju.. Balavurdijo zapitajte se koliko pomazete klubu.. Baklje, skandiranja bacise u momentu nasu dominaciju i sve rekorde u drugi plan.. Svojim nerazmisljanjem staviste etiketu i klubu i udruzenju navijaca od koje cemo se tesko oprati.. A ne vidim nesto i da klub radi po ovom pitanju.. Mislim da se konacno mora stati u kraj huliganima.. Ono osiguranje treba tuziti za svaku baklju koju puste da se unese.. Navijacima u alkoholiziranom stanju zabraniti ulazak na stadion i po mogucnosti i savez treba donijeti neku direktivu koja zabranjuje ulazak na stadione pijandurama kojima tekme sluze samo da divljaju i koji nemaju nikakvog postovanja prema klubu.. Policija u tekmi protiv Borca maltretira normalne navijace koji su sjeli na jugoistog a godinama tolerisu agresivnost pojedinaca, a tacno znaju ko su oni... Huligani ne trebate klubu takvi.. Vise stete donosite nego korisnog.. DOKLE VISE :?: :?: :?:
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 14 avg 2012, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 14 avg 2012, 16:58

bagrcavi je napisao/la:Kako radi istih stvari ? Možeš li mi molim te navesti šta se dešavalo u BL prije nego što je Borac kažnjen sa 3 utakmice bez publike, i šta se dešavalo u Sarajevu ?
Velicanje Mladica, skandiranje sramnih parola protiv Srebrenice i ono sto su neki vasi uvikivali, jedanako je - IZVINI.
Druga stvar, uleti vam onaj navijac protiv Slavije i udari golmana i nikom nista.

Vi Zeljovci, ako zelite da neko ne laje protiv vas, pa ne trebate dopustati "elemente neravnopravnosti". Mogu sad ovi Banjaluke komotno pricati: Nas kaznjavaju a Zelji nista. I sam tim mogu opravdavati svoj sovinizam

Rekao sam za svoje Robijase: Ako ikada budu vise ikada grupno skandirali protiv Markala, ja trazim i zahtjevam ne da se Čelik kazni sa ne znam kakvom novcanom kaznom ili sa ne znam koliko utakmica neigranja u Zenici, vec da se Čelik ukine :!:
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 14 avg 2012, 16:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 14 avg 2012, 16:59

mija je napisao/la:A tek sto se horde sikiraju za lesinare,ovo nece izaci na dobro :roll: :roll:
Pa oni su prijeratna braca :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.