FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

anonimni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 14 avg 2012, 21:48

kakav Chelsea, jesi ti dobar ? :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 14 avg 2012, 21:56

Upravu je, nemoze FKS i Chelsea kombinacija nikako :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 avg 2012, 22:58

[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 14 avg 2012, 23:35

Blue4ever je napisao/la:Komsije moje samo da vas pozdravim srdacno sta ocekujete od ove sezone ali zelim iskren odgovor? 8-)
Dupla kruna opet, i u Evropi proći 2 pretkolo bar.
🔵⚪

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 15 avg 2012, 00:03

Jel za ovu dvojicu sto su se spominjali do sada ili ima jos neki u igri ?

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 15 avg 2012, 00:03

zuka_TM je napisao/la:Jel za ovu dvojicu sto su se spominjali do sada ili ima jos neki u igri ?
Treci neki :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Rios

Post Postao/la Rios » 15 avg 2012, 00:05

Mozda je Sasa Papac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 avg 2012, 00:32

Nema dvojice koliko znam, Kajkut je valjda po Osimovim rijecima definitivno otpao, eh jedino jos Fenan...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 avg 2012, 00:44

Onda Fenan
NO PYRO NO PARTY

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 15 avg 2012, 00:49

Buu je napisao/la:Onda Fenan
Mozda je i Skoro :)
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 avg 2012, 00:53

Komsije moje samo da vas pozdravim srdacno sta ocekujete od ove sezone ali zelim iskren odgovor?
Posto smo naviknuti na trofeje sve ispod duple bi bio neuspijeh, ali opet ne treba pretjerivati. Meni je dovoljno ako nista jedan trofej radi kontinuiteta. Naravno, najveca ocekivanja su usmjerena ka euro kupovima. Volio bi ako bi bili u mogucosti da se pojacamo sa par stranaca pa da se onda okusamo dostojno na euro sceni. ;)

O Grbavici, ne treba puno trositi rijeci, jer se samo na kraju svega nasikira covjek kada vidi zapravo na kojoj udaljenosti se nalazimo od neke moguce rekonstrukcije ili gradnje novog stadiona. ;)

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 15 avg 2012, 01:36

što se tiče pojačanja, mislim da bi super došlo jedno osvježenje, na bilo kojoj poziciji bilo riječ..
ja sam čuo neprovjerenu priču od čovjeka koji zna dosta ljudi iz želje (to je provjereno :mrgreen: ) da je savez imao u planu zbog usluga reprezentacije da proba smjestiti sašu papca u želju gdje bi savez davao 70 posto plate, željo samo 30, al od toga valjda nije bilo ništa.. Kažem neprovjereno!! (da me ne napadate odmah :mrgreen: )

i u ovoj lijepoj noći za nas muslimane sam zaželio i nama duplu krunu i uspjeh u evropi pa se nadam da će On to i uslišiti :))

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 15 avg 2012, 01:47

Paranoja je napisao/la:
Vec bila Skorina izjava da je potpisao za Olimpic ali sa kojeg je portala ne bi me cudilo da su izmislili intervju :lol:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 15 avg 2012, 01:55

inacefindecko je napisao/la:što se tiče pojačanja, mislim da bi super došlo jedno osvježenje, na bilo kojoj poziciji bilo riječ..
ja sam čuo neprovjerenu priču od čovjeka koji zna dosta ljudi iz želje (to je provjereno :mrgreen: ) da je savez imao u planu zbog usluga reprezentacije da proba smjestiti sašu papca u želju gdje bi savez davao 70 posto plate, željo samo 30, al od toga valjda nije bilo ništa.. Kažem neprovjereno!! (da me ne napadate odmah :mrgreen: )

i u ovoj lijepoj noći za nas muslimane sam zaželio i nama duplu krunu i uspjeh u evropi pa se nadam da će On to i uslišiti :))
A sto ga ne bi smjestili u Sarajevo naprimjer ? :lol:
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 avg 2012, 02:02

Paranoja je napisao/la:
Ma pravo da ti kazem sva tri igraca koji su povezivana s nama su mi odvratna. Jesu dobri igraci i sigurno bi nam valjali ali...
NO PYRO NO PARTY

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 avg 2012, 02:15

aleksandar_veliki je napisao/la:
Ma pravo da ti kazem sva tri igraca koji su povezivana s nama su mi odvratna. Jesu dobri igraci i sigurno bi nam valjali ali...[/quote]

A, ko povezuje Skoru sa Zeljom. Nesto sam propustio?[/quote]

Nikakvi mediji. Do neki dan su ga na forumu iz zajebancije ubacivali u tim.
NO PYRO NO PARTY

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 15 avg 2012, 02:31

Posljednje gostovanje u Gradačcu i nije bilo toliko loše kao prethodnih godina

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 avg 2012, 08:40

Salcinovic nebi bio los kada bi postojala kakva mogucnost da ga se dovede, ali mislim da nam je prioritet kvalitetan stoper i napadac.. Sto se tice zadnjeg veznog mislim da ce Zola ako ga zaobidju povrede biti dovoljan.. Mada nebi bilo lose i na toj poziciji imati alternativu.. Moze li Cutuk igrati zadnjeg veznog?? Znam da ga je Amar stavljao na beka i mozda jednom na stopera ali kada bi mogao igrati def. veznog to bi nam valjalo pravo u slucaju da Zola ne moze igrati..
BUDI ŽELJO !!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 15 avg 2012, 08:53

15. augusta 1976. godine jedan od najboljih i najtrofejnijih bh. klubova, sarajevski fudbalski klub "Željezničar" odigrao je prijateljsku utakmicu protiv londonskog Arsenala. Veliki Arsenal gostovao je na Grbavica povodom obilježavanja 55. rođendana fudbalskog kluba "Željezničar". Rezultat je glasio 1-1. Strijelac jedinog gola za Željezničar bio je Džemal Šerbo. Arsenal nije pružio partiju kakvu je očekivala sarajevska publika. Izostali su dugi pasovi, visoki skokovi, precizni šutevi i oštri udarci prema golu "plavih", zabilježili su izvještači.

"Odigrali smo četiri meča u sedam dana, a igrači su položili test fizičke pripremljenosti. Osim postignutog pogotka stvorili smo pet ili šest izvanrednih prilika, ali ih nismo uspjeli iskoristiti. Ipak, važno je da stvaramo šanse za gol. Kad se uzme u obzir da je ovo vrijeme prije početka prvenstva, vjerujem da su gledaoci bili zadovoljni igrom", rekao je odmah nakon utakmice Ribar.

U svojoj bogatoj historiji Željezničar je igrao protiv mnogih poznatih klubova. Treba naglasiti da je 50. rođendan fudbalskog kluba "Željezničar" uveličao milanski Inter koji je gostovao na Koševu. Utakmica je odigrana 16. juna 1971. godine, a završena je rezultatom 3-3. 19. septembra 1969. godine FK "Željezničar" odigrao je prijateljsku utakmicu protiv brazilskog Santosa, kojeg je predvodio jedan od najboljih nogometaša na svijetu svih vremena – Pele. Ekipa Santosa bila je tada trostruki svjetski prvak. Utakmica protiv Santosa odigrana je na dan obilježavanja 47. godišnjice sarajevskih "Plavih".
Dosta navijača Želje ne zna za ovo. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 15 avg 2012, 08:58

exbabilon je napisao/la:
15. augusta 1976. godine jedan od najboljih i najtrofejnijih bh. klubova, sarajevski fudbalski klub "Željezničar" odigrao je prijateljsku utakmicu protiv londonskog Arsenala. Veliki Arsenal gostovao je na Grbavica povodom obilježavanja 55. rođendana fudbalskog kluba "Željezničar". Rezultat je glasio 1-1. Strijelac jedinog gola za Željezničar bio je Džemal Šerbo. Arsenal nije pružio partiju kakvu je očekivala sarajevska publika. Izostali su dugi pasovi, visoki skokovi, precizni šutevi i oštri udarci prema golu "plavih", zabilježili su izvještači.

"Odigrali smo četiri meča u sedam dana, a igrači su položili test fizičke pripremljenosti. Osim postignutog pogotka stvorili smo pet ili šest izvanrednih prilika, ali ih nismo uspjeli iskoristiti. Ipak, važno je da stvaramo šanse za gol. Kad se uzme u obzir da je ovo vrijeme prije početka prvenstva, vjerujem da su gledaoci bili zadovoljni igrom", rekao je odmah nakon utakmice Ribar.

U svojoj bogatoj historiji Željezničar je igrao protiv mnogih poznatih klubova. Treba naglasiti da je 50. rođendan fudbalskog kluba "Željezničar" uveličao milanski Inter koji je gostovao na Koševu. Utakmica je odigrana 16. juna 1971. godine, a završena je rezultatom 3-3. 19. septembra 1969. godine FK "Željezničar" odigrao je prijateljsku utakmicu protiv brazilskog Santosa, kojeg je predvodio jedan od najboljih nogometaša na svijetu svih vremena – Pele. Ekipa Santosa bila je tada trostruki svjetski prvak. Utakmica protiv Santosa odigrana je na dan obilježavanja 47. godišnjice sarajevskih "Plavih".
Dosta navijača Želje ne zna za ovo. ;)
Vrlo je teško zaključiti nakon ovoga 'ko su divovi , a 'ko velikani...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.