FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
kakav Chelsea, jesi ti dobar ? 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Upravu je, nemoze FKS i Chelsea kombinacija nikako 

Dupla kruna opet, i u Evropi proći 2 pretkolo bar.Blue4ever je napisao/la:Komsije moje samo da vas pozdravim srdacno sta ocekujete od ove sezone ali zelim iskren odgovor?
🔵⚪
Jel za ovu dvojicu sto su se spominjali do sada ili ima jos neki u igri ?
Treci nekizuka_TM je napisao/la:Jel za ovu dvojicu sto su se spominjali do sada ili ima jos neki u igri ?

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Mozda je Sasa Papac

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nema dvojice koliko znam, Kajkut je valjda po Osimovim rijecima definitivno otpao, eh jedino jos Fenan...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Mozda je i SkoroBuu je napisao/la:Onda Fenan

Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Posto smo naviknuti na trofeje sve ispod duple bi bio neuspijeh, ali opet ne treba pretjerivati. Meni je dovoljno ako nista jedan trofej radi kontinuiteta. Naravno, najveca ocekivanja su usmjerena ka euro kupovima. Volio bi ako bi bili u mogucosti da se pojacamo sa par stranaca pa da se onda okusamo dostojno na euro sceni.Komsije moje samo da vas pozdravim srdacno sta ocekujete od ove sezone ali zelim iskren odgovor?

O Grbavici, ne treba puno trositi rijeci, jer se samo na kraju svega nasikira covjek kada vidi zapravo na kojoj udaljenosti se nalazimo od neke moguce rekonstrukcije ili gradnje novog stadiona.

- inacefindecko
- Kontakt:
što se tiče pojačanja, mislim da bi super došlo jedno osvježenje, na bilo kojoj poziciji bilo riječ..
ja sam čuo neprovjerenu priču od čovjeka koji zna dosta ljudi iz želje (to je provjereno
) da je savez imao u planu zbog usluga reprezentacije da proba smjestiti sašu papca u želju gdje bi savez davao 70 posto plate, željo samo 30, al od toga valjda nije bilo ništa.. Kažem neprovjereno!! (da me ne napadate odmah
)
i u ovoj lijepoj noći za nas muslimane sam zaželio i nama duplu krunu i uspjeh u evropi pa se nadam da će On to i uslišiti
)
ja sam čuo neprovjerenu priču od čovjeka koji zna dosta ljudi iz želje (to je provjereno

i u ovoj lijepoj noći za nas muslimane sam zaželio i nama duplu krunu i uspjeh u evropi pa se nadam da će On to i uslišiti

- 10DelPiero
- Kontakt:
Vec bila Skorina izjava da je potpisao za Olimpic ali sa kojeg je portala ne bi me cudilo da su izmislili intervjuParanoja je napisao/la:Mozda je i SkoroBuu je napisao/la:Onda Fenan

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A sto ga ne bi smjestili u Sarajevo naprimjer ?inacefindecko je napisao/la:što se tiče pojačanja, mislim da bi super došlo jedno osvježenje, na bilo kojoj poziciji bilo riječ..
ja sam čuo neprovjerenu priču od čovjeka koji zna dosta ljudi iz želje (to je provjereno) da je savez imao u planu zbog usluga reprezentacije da proba smjestiti sašu papca u želju gdje bi savez davao 70 posto plate, željo samo 30, al od toga valjda nije bilo ništa.. Kažem neprovjereno!! (da me ne napadate odmah
)
i u ovoj lijepoj noći za nas muslimane sam zaželio i nama duplu krunu i uspjeh u evropi pa se nadam da će On to i uslišiti)

Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Ma pravo da ti kazem sva tri igraca koji su povezivana s nama su mi odvratna. Jesu dobri igraci i sigurno bi nam valjali ali...Paranoja je napisao/la:Mozda je i SkoroBuu je napisao/la:Onda Fenan
NO PYRO NO PARTY
Ma pravo da ti kazem sva tri igraca koji su povezivana s nama su mi odvratna. Jesu dobri igraci i sigurno bi nam valjali ali...[/quote]aleksandar_veliki je napisao/la:Mozda je i SkoroBuu je napisao/la:Onda Fenan
A, ko povezuje Skoru sa Zeljom. Nesto sam propustio?[/quote]
Nikakvi mediji. Do neki dan su ga na forumu iz zajebancije ubacivali u tim.
NO PYRO NO PARTY
Posljednje gostovanje u Gradačcu i nije bilo toliko loše kao prethodnih godina
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- champions1921
Salcinovic nebi bio los kada bi postojala kakva mogucnost da ga se dovede, ali mislim da nam je prioritet kvalitetan stoper i napadac.. Sto se tice zadnjeg veznog mislim da ce Zola ako ga zaobidju povrede biti dovoljan.. Mada nebi bilo lose i na toj poziciji imati alternativu.. Moze li Cutuk igrati zadnjeg veznog?? Znam da ga je Amar stavljao na beka i mozda jednom na stopera ali kada bi mogao igrati def. veznog to bi nam valjalo pravo u slucaju da Zola ne moze igrati..
BUDI ŽELJO !!!
Dosta navijača Želje ne zna za ovo.15. augusta 1976. godine jedan od najboljih i najtrofejnijih bh. klubova, sarajevski fudbalski klub "Željezničar" odigrao je prijateljsku utakmicu protiv londonskog Arsenala. Veliki Arsenal gostovao je na Grbavica povodom obilježavanja 55. rođendana fudbalskog kluba "Željezničar". Rezultat je glasio 1-1. Strijelac jedinog gola za Željezničar bio je Džemal Šerbo. Arsenal nije pružio partiju kakvu je očekivala sarajevska publika. Izostali su dugi pasovi, visoki skokovi, precizni šutevi i oštri udarci prema golu "plavih", zabilježili su izvještači.
"Odigrali smo četiri meča u sedam dana, a igrači su položili test fizičke pripremljenosti. Osim postignutog pogotka stvorili smo pet ili šest izvanrednih prilika, ali ih nismo uspjeli iskoristiti. Ipak, važno je da stvaramo šanse za gol. Kad se uzme u obzir da je ovo vrijeme prije početka prvenstva, vjerujem da su gledaoci bili zadovoljni igrom", rekao je odmah nakon utakmice Ribar.
U svojoj bogatoj historiji Željezničar je igrao protiv mnogih poznatih klubova. Treba naglasiti da je 50. rođendan fudbalskog kluba "Željezničar" uveličao milanski Inter koji je gostovao na Koševu. Utakmica je odigrana 16. juna 1971. godine, a završena je rezultatom 3-3. 19. septembra 1969. godine FK "Željezničar" odigrao je prijateljsku utakmicu protiv brazilskog Santosa, kojeg je predvodio jedan od najboljih nogometaša na svijetu svih vremena – Pele. Ekipa Santosa bila je tada trostruki svjetski prvak. Utakmica protiv Santosa odigrana je na dan obilježavanja 47. godišnjice sarajevskih "Plavih".

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Vrlo je teško zaključiti nakon ovoga 'ko su divovi , a 'ko velikani...exbabilon je napisao/la:Dosta navijača Želje ne zna za ovo.15. augusta 1976. godine jedan od najboljih i najtrofejnijih bh. klubova, sarajevski fudbalski klub "Željezničar" odigrao je prijateljsku utakmicu protiv londonskog Arsenala. Veliki Arsenal gostovao je na Grbavica povodom obilježavanja 55. rođendana fudbalskog kluba "Željezničar". Rezultat je glasio 1-1. Strijelac jedinog gola za Željezničar bio je Džemal Šerbo. Arsenal nije pružio partiju kakvu je očekivala sarajevska publika. Izostali su dugi pasovi, visoki skokovi, precizni šutevi i oštri udarci prema golu "plavih", zabilježili su izvještači.
"Odigrali smo četiri meča u sedam dana, a igrači su položili test fizičke pripremljenosti. Osim postignutog pogotka stvorili smo pet ili šest izvanrednih prilika, ali ih nismo uspjeli iskoristiti. Ipak, važno je da stvaramo šanse za gol. Kad se uzme u obzir da je ovo vrijeme prije početka prvenstva, vjerujem da su gledaoci bili zadovoljni igrom", rekao je odmah nakon utakmice Ribar.
U svojoj bogatoj historiji Željezničar je igrao protiv mnogih poznatih klubova. Treba naglasiti da je 50. rođendan fudbalskog kluba "Željezničar" uveličao milanski Inter koji je gostovao na Koševu. Utakmica je odigrana 16. juna 1971. godine, a završena je rezultatom 3-3. 19. septembra 1969. godine FK "Željezničar" odigrao je prijateljsku utakmicu protiv brazilskog Santosa, kojeg je predvodio jedan od najboljih nogometaša na svijetu svih vremena – Pele. Ekipa Santosa bila je tada trostruki svjetski prvak. Utakmica protiv Santosa odigrana je na dan obilježavanja 47. godišnjice sarajevskih "Plavih".
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 15 gostiju.