FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- savatihotece
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakva je atmosfera među navijačima pred Gradačac.
Po običaju, biće dosta Manijaca sa ovog područja (Brčko, Srebrenik, Orašje...)
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
i iz banovica,zivinica...savatihotece je napisao/la:Kakva je atmosfera među navijačima pred Gradačac.
1947!
Atmosfera je dobra ne sjajna. Ali bez obzira Manijaci u velikom broju idu iz Sarajeva tu im se dodaju iz ostalih gradova, tako da će igrači imati veliku podršku...savatihotece je napisao/la:Kakva je atmosfera među navijačima pred Gradačac.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- champions1921
Ako uzmemo ova dva gostovanja prvenstvo je haman pa rjeseno s obzirom da nam je skoro pa zastitni znak da se zahuktavamo kako prvenstvo odmice. Nebi bilo lose vec sada krenuti u kakvu seriju. Valja obarati proslogodisnje rekorde 
BUDI ŽELJO !!!
Pozivam sve navijače Želje da u što većem broju dođu na Banju u subotu i svojim prisustvom uveličaju atmosferu.
Takođe ih upozoravam da u Gradačcu nisu dozvoljena nikakva nacionalistička, šovinistička i druga nesportska skandiranja, mi smo jedna sportska i multietnička sredina gdje su nam takve stvari nepoznate i strane, te svaka pa i vaša skupina će biti odstranjena sa stadiona i vraćena nazad u sredinu u kojoj su navikli na takvo ponašanje, kao što su nebrojeno puta odpremani navijači Zrinjskog i Borca zbog narušavanja naše civilizacijske harmonije.
Sportski pozdrav i fer utakmicu želim!
Takođe ih upozoravam da u Gradačcu nisu dozvoljena nikakva nacionalistička, šovinistička i druga nesportska skandiranja, mi smo jedna sportska i multietnička sredina gdje su nam takve stvari nepoznate i strane, te svaka pa i vaša skupina će biti odstranjena sa stadiona i vraćena nazad u sredinu u kojoj su navikli na takvo ponašanje, kao što su nebrojeno puta odpremani navijači Zrinjskog i Borca zbog narušavanja naše civilizacijske harmonije.
I ovaj Rudar prijedor je filijala Borca i BL čekali 3 dana da kažu kako su ih sudije pokrale i pominju i našu tekmu tobože, kakva krađa kakvi k. palci.
Majstor Karatea
Klasični pokušaj provociranja, ali nema veze. Želimo i mi vama sreću i fer utakmicu...seven je napisao/la:Pozivam sve navijače Želje da u što većem broju dođu na Banju u subotu i svojim prisustvom uveličaju atmosferu.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Svaka čast tako i treba i imaš potpuno pravo, tako mala sredina i držite nama pridike, ali imate potpuno pravo i moji pozdravi.seven je napisao/la:Pozivam sve navijače Želje da u što većem broju dođu na Banju u subotu i svojim prisustvom uveličaju atmosferu.
Majstor Karatea
Šta ti je kamenko ? E čuj multietnička sredina, priznaj da si ovaj dio prepiso od nekogseven je napisao/la:Pozivam sve navijače Želje da u što većem broju dođu na Banju u subotu i svojim prisustvom uveličaju atmosferu.
DRUG NEBI TI PUNCA
Balo balaviseven je napisao/la:Pozivam sve navijače Želje da u što većem broju dođu na Banju u subotu i svojim prisustvom uveličaju atmosferu.
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Evo nešto od prije 10 godina. Kako sam samo skočio kada je željo dao gol a onda sudija reće da ne važi. Samo se ne mogu sjetit ko je zabio.
Željezničar ugostio veliki Newcastle na Koševu
Nakon Akranesa i Lillestroma na red je došao i slavni Newcastle United.
Kategorija: Sport
Datum: 14.08.2002.
Pobjedom protiv Lillestroma Željo je prošao u 3.pretkolo lige prvaka gdje su ga od grupne faze Lige prvaka dijelile samo dvije utakmice. Engleski Newcastle United, sa Alanom Shearerom je došao u Sarajevo.
Ne postoje riječi kojima se može opisati kakva je atmosfera vladala u Sarajevu tada. Na kraju je stadion bio popunjen do posljednjeg mjesta, došlo je preko 38.000 gledalaca, među njima i oko 200 engleskih navijača. Barem još 10.000 je ostalo van kapija stadiona čije su tribine bile premalene da prime sve koji su željeli pogledati najveću Željinu utakmicu u posljednjih 15-tak godina. Po prvi put poslije rata, jedan bh. klub imao je šansu da izbori grupnu fazu Lige prvaka. Ali protiv Newcastlea je to bila skoro pa nemoguća misija. Ne može se nikako reći da su Englezi nadigrali Želju. Čak šta više, Željo se cijelu utakmicu nosio sa Englezima ali na kraju je morao priznati poraz. Jedini gol na utakmici je postigao Kieron Dyer. To je prvi i jedini put da jedan fudbalski klub napuni najveći bh. stadion. Ovaj rezultat je, jasno, bio više nego dobar za Engleze koji su u revanšu pred svojim navijačima bez ikakvih problema slavili sa 4-0 protiv Željezničara. Želji je ostala utjeha da, i nakon ispadanja iz Lige prvaka, svoj evropski put nastavlja u Kup-u UEFA gdje je čekala španska Malaga.
Željezničar ugostio veliki Newcastle na Koševu
Nakon Akranesa i Lillestroma na red je došao i slavni Newcastle United.
Kategorija: Sport
Datum: 14.08.2002.
Pobjedom protiv Lillestroma Željo je prošao u 3.pretkolo lige prvaka gdje su ga od grupne faze Lige prvaka dijelile samo dvije utakmice. Engleski Newcastle United, sa Alanom Shearerom je došao u Sarajevo.
Ne postoje riječi kojima se može opisati kakva je atmosfera vladala u Sarajevu tada. Na kraju je stadion bio popunjen do posljednjeg mjesta, došlo je preko 38.000 gledalaca, među njima i oko 200 engleskih navijača. Barem još 10.000 je ostalo van kapija stadiona čije su tribine bile premalene da prime sve koji su željeli pogledati najveću Željinu utakmicu u posljednjih 15-tak godina. Po prvi put poslije rata, jedan bh. klub imao je šansu da izbori grupnu fazu Lige prvaka. Ali protiv Newcastlea je to bila skoro pa nemoguća misija. Ne može se nikako reći da su Englezi nadigrali Želju. Čak šta više, Željo se cijelu utakmicu nosio sa Englezima ali na kraju je morao priznati poraz. Jedini gol na utakmici je postigao Kieron Dyer. To je prvi i jedini put da jedan fudbalski klub napuni najveći bh. stadion. Ovaj rezultat je, jasno, bio više nego dobar za Engleze koji su u revanšu pred svojim navijačima bez ikakvih problema slavili sa 4-0 protiv Željezničara. Želji je ostala utjeha da, i nakon ispadanja iz Lige prvaka, svoj evropski put nastavlja u Kup-u UEFA gdje je čekala španska Malaga.
vidiš kako zajedno sjede i meze Bošnjaci, Srbi i Hrvati a vidimo i jednog Roma i svi simpatiziraju Zvijezdu a poneki i Želju, prava multietnička sredina, hvala što si postao ove slike kao dokaz tolerancije i zajedništva
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ima li slucajno i jedan manijak iz Tuzle da ide na tekmu u subotu, da se pridruzim???
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Koliko ovdje ima zavidnog naroda to nije normalno 
U Bosni će ti ljudi sve oprostiti osim uspjeha. Al polako, prvih par godina dominacije je najteže, to smo davno konstatovali.AboveTheLaw je napisao/la:Koliko ovdje ima zavidnog naroda to nije normalno
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- SarajlijaTM
da ne serendas malo,a? dobio keca iz fizickog ili sta? malo frustracije po okolini?seven je napisao/la:vidiš kako zajedno sjede i meze Bošnjaci, Srbi i Hrvati a vidimo i jednog Roma i svi simpatiziraju Zvijezdu a poneki i Želju, prava multietnička sredina, hvala što si postao ove slike kao dokaz tolerancije i zajedništva
mi imamo vise pasa lutalica nego tvoje mjestasce stanovnika i ti se nasao o necemu pricati
Momo,Franjo i daidza Mirso zive u sarajevu za tvoju informaciju, a ima da vas pocjepamo, pa da se i vi zalite na sudjenje i kontrolore 0:3 hladno
A ti si taj Romseven je napisao/la:vidiš kako zajedno sjede i meze Bošnjaci, Srbi i Hrvati a vidimo i jednog Roma i svi simpatiziraju Zvijezdu a poneki i Želju, prava multietnička sredina, hvala što si postao ove slike kao dokaz tolerancije i zajedništva
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- champions1921
Ma pustite provincijalce.. Svugdje u svijetu se najbolji mrze. Nije to samo kod nas. Znate kakve su price bile kada je Barselona u pitanju.. Svi su im pomagali. Od uefa-e, preko unicef-a, sudija, raznih masonskih loza i slicno. Meni imponuje sto se zadnjih godina sve vrti oko nas i svima su usta puna Zelje. To je dokaz da nas svi postuju.
Ima li kakvih novosti oko pojacanja. rekoste sinoc da ce se danas znati. Meni je "danas" vec odavno
Ima li kakvih novosti oko pojacanja. rekoste sinoc da ce se danas znati. Meni je "danas" vec odavno
BUDI ŽELJO !!!
Nemojte sad u tu priču još i Titine blizance miješati.pile87 je napisao/la:A ti si taj Romseven je napisao/la:vidiš kako zajedno sjede i meze Bošnjaci, Srbi i Hrvati a vidimo i jednog Roma i svi simpatiziraju Zvijezdu a poneki i Želju, prava multietnička sredina, hvala što si postao ove slike kao dokaz tolerancije i zajedništva
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- Neutralan88
- Kontakt:
Navijanje u zadnjoj utakmici je bilo na nivou, nadam se da ce te nastavit istim ritmom
trebaju vas i ostali pratiti
trebaju vas i ostali pratiti
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Cwirek, prisonbreak i 58 gostiju.