Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

djambalaja
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la djambalaja » 08 feb 2016, 13:31

admir12345 je napisao/la:Buducnost kosarka 2 1,45kv
CSKA 2 1,6 KV
N.de.colo 19+ koseva 1,85 kv
Baken kosarka danska liga 179+ koseva 1,85 kv
enisey na koseve 170+
E.Udoh 11+
Spanjolska 1 futsal 1,5 kv
La clipersi z2 206+ koseva
River plate 1 1,45 nogomet

kv 63 KM
To brate voljeni :angel: :clap: :ljepota:

pinkpanter3004
Kontakt:

Post Postao/la pinkpanter3004 » 08 feb 2016, 15:47

Srbija - Ukrajina 1 futsal
G.A. Igls - Den Bosh 1
Trapani - Komo 1
Himki - CSKA >170,5
Zadnja izmjena: pinkpanter3004, dana/u 08 feb 2016, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 08 feb 2016, 16:36

Go Ahead-Den Bosch 1
Will-Schaffhausen 1
Braga-Estoril gg
Kasimpasa-Gbirligi 1
River Plate-Quilmes 1
Spanija-Portugal (MN) 1
Espanyol-Sociedad gg
Khimki-Cska 2
Coric-De Baker 1
Slavia-Litomirice 5,5+

189 KM
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 08 feb 2016, 16:45

buducnost 2 1,45
ulker 1 1,18
river 1 1,40
sporting 1 1,30
koef. 3,11 :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 08 feb 2016, 16:46

Morao sam ovako odigrat,mrtvi premier udoha izbrisao iz ponude http://prntscr.com/a0ln9j :crazy:

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 08 feb 2016, 16:52

Mayer L.
Dolgopolov
Mahut više gemova
Marchenko

Q : 6,3

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 08 feb 2016, 19:19

Pozdrav,u najboljoj namjeri pisem ovaj tekst,jer volim posjetiti ovaj podforum. Ova tema je vec odavno otisla u potpuno krivom smjeru. Ja kao covjek ne pridajem kladionici neku veliku vaznost u zivotu,ali volim sport opcenito,kladjenje je samo hobi. A takav sam da,kada nesto radim,radim to najbolje sto mogu i pokusavam izvuci iz tog neki maksimum. Ljudi,ovo sto vi pisete na ovu temu nikome,ama bas nikome ne pomaze,znam da vas vecina ovdje pise u najboljoj namjeri,ali to jednostavno nije to. Prvo i prvo,pratim neke strane kladionicarske sajtove tipa blogabet-a i kad vidite kako to funkcionira i kako bi to trebalo biti,ovo ovdje je jednostavno smijesno. Ljudi smatraju combo bet smijesnim tipom kladjenja,tamo su smijesne uplate od 10,20,30€... No,oni su neka razina 'profesionalizma' sto se tice kladionice,ja znam da to ovdje nitko nije,ali ponesto bi se moralo nauciti od njih. Nadam se da se nitko nece uvrijediti,ali ovi 'tiketi' sto svaki dan postavljaju Bihac96,admir12345,Willy itd. mislim da nisu od nikakve pomoci. Zar ne bi bilo puno lakse kad bi se postavljao po jedan par,iz sporta koji pratite,koji poznajete (adis30,jozinho,nekad davno amarosim itd.),napisete jasno obrazlozenje,tj. razlog svog tipa (npr. izostanci,3za3,neka statistika,tradicija..). Zgmiky je to pokusavao na neki nacin,ali on je ponekad znao pogoditi ali na puku srecu,bez nekog razloga,vecinom je pisao tipove tipa Portugalci u terminu 12:15 budu golova,pa lupi 7+ i vecinom padne.. Bilo bi lijepo kada bi bar nekoliko vas koji ovo procitate,razmislite o ovome,mislim da bi bilo od velike koristi.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 08 feb 2016, 19:46

Na forumu sam od 2009 godine i mislim da trebas potrazit kladionicarski forum. :crazy: :crazy:

p.s

espanjol crveni ?
duizburg prelaz ?
dijon prelaz ?
kiks sportinga ili prelaz ?

:crazy: :crazy: :crazy:
!

Rocky1
Kontakt:

Post Postao/la Rocky1 » 08 feb 2016, 20:09

4040deuce je napisao/la:Pozdrav,u najboljoj namjeri pisem ovaj tekst,jer volim posjetiti ovaj podforum. Ova tema je vec odavno otisla u potpuno krivom smjeru. Ja kao covjek ne pridajem kladionici neku veliku vaznost u zivotu,ali volim sport opcenito,kladjenje je samo hobi. A takav sam da,kada nesto radim,radim to najbolje sto mogu i pokusavam izvuci iz tog neki maksimum. Ljudi,ovo sto vi pisete na ovu temu nikome,ama bas nikome ne pomaze,znam da vas vecina ovdje pise u najboljoj namjeri,ali to jednostavno nije to. Prvo i prvo,pratim neke strane kladionicarske sajtove tipa blogabet-a i kad vidite kako to funkcionira i kako bi to trebalo biti,ovo ovdje je jednostavno smijesno. Ljudi smatraju combo bet smijesnim tipom kladjenja,tamo su smijesne uplate od 10,20,30€... No,oni su neka razina 'profesionalizma' sto se tice kladionice,ja znam da to ovdje nitko nije,ali ponesto bi se moralo nauciti od njih. Nadam se da se nitko nece uvrijediti,ali ovi 'tiketi' sto svaki dan postavljaju Bihac96,admir12345,Willy itd. mislim da nisu od nikakve pomoci. Zar ne bi bilo puno lakse kad bi se postavljao po jedan par,iz sporta koji pratite,koji poznajete (adis30,jozinho,nekad davno amarosim itd.),napisete jasno obrazlozenje,tj. razlog svog tipa (npr. izostanci,3za3,neka statistika,tradicija..). Zgmiky je to pokusavao na neki nacin,ali on je ponekad znao pogoditi ali na puku srecu,bez nekog razloga,vecinom je pisao tipove tipa Portugalci u terminu 12:15 budu golova,pa lupi 7+ i vecinom padne.. Bilo bi lijepo kada bi bar nekoliko vas koji ovo procitate,razmislite o ovome,mislim da bi bilo od velike koristi.
@4040deuce ma ti si kralj kao da si usao u moju glavu pa kralju ovo sto si sad napisao ovo je kao da sam ja napisao :tokralju: stojim iza svake tvoje rijeci aaaaaaa kralju :tokralju: pa svaka ti cast sto si ovo primjetio izgleda da samo ti i ja imamo oci hvala ti na profesionalizmu..ee pa likovi postave 50 tiketa pogode 1-2 i oni su bogovi to samo idu cestitke bravo majstore opuho si kladionicu samo tako nastavi jooooj :nedam: ja bih posebno istaknuo ovog Willy ma lik je teski duduk za kladionicu teski..i to za mikija sto si rekao aaaaaaa pa kralju :tokralju: sve si u pravu lik postavi 50 parova neke velike kvote 5,6 nesto na golove,crveni i nekad slucajno pogodi to su pohvale to su cestitke a lik padne ko zna koliko puta da bi to pogodio taj pisljivi jedan put al jbg niko kao on joooj.. jos si zaboravio napisat okolole nest tako lik samo mlatio prelaze odigra 100-150 prelaza jedan pogodi niko kao on ma ne znam koliko cesto posjecujes ovu temu ma to je cirkus ovdje ja se upisam u gace od smijeha.. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: POZZ LJUDINO

zlatniljiljan
Kontakt:

Post Postao/la zlatniljiljan » 08 feb 2016, 20:15

4040deuce je napisao/la:Pozdrav,u najboljoj namjeri pisem ovaj tekst,jer volim posjetiti ovaj podforum. Ova tema je vec odavno otisla u potpuno krivom smjeru. Ja kao covjek ne pridajem kladionici neku veliku vaznost u zivotu,ali volim sport opcenito,kladjenje je samo hobi. A takav sam da,kada nesto radim,radim to najbolje sto mogu i pokusavam izvuci iz tog neki maksimum. Ljudi,ovo sto vi pisete na ovu temu nikome,ama bas nikome ne pomaze,znam da vas vecina ovdje pise u najboljoj namjeri,ali to jednostavno nije to. Prvo i prvo,pratim neke strane kladionicarske sajtove tipa blogabet-a i kad vidite kako to funkcionira i kako bi to trebalo biti,ovo ovdje je jednostavno smijesno. Ljudi smatraju combo bet smijesnim tipom kladjenja,tamo su smijesne uplate od 10,20,30€... No,oni su neka razina 'profesionalizma' sto se tice kladionice,ja znam da to ovdje nitko nije,ali ponesto bi se moralo nauciti od njih. Nadam se da se nitko nece uvrijediti,ali ovi 'tiketi' sto svaki dan postavljaju Bihac96,admir12345,Willy itd. mislim da nisu od nikakve pomoci. Zar ne bi bilo puno lakse kad bi se postavljao po jedan par,iz sporta koji pratite,koji poznajete (adis30,jozinho,nekad davno amarosim itd.),napisete jasno obrazlozenje,tj. razlog svog tipa (npr. izostanci,3za3,neka statistika,tradicija..). Zgmiky je to pokusavao na neki nacin,ali on je ponekad znao pogoditi ali na puku srecu,bez nekog razloga,vecinom je pisao tipove tipa Portugalci u terminu 12:15 budu golova,pa lupi 7+ i vecinom padne.. Bilo bi lijepo kada bi bar nekoliko vas koji ovo procitate,razmislite o ovome,mislim da bi bilo od velike koristi.
odavno bolji post na ovoj temi nisam procitao :clap: :clap:

Tryg
Kontakt:

Post Postao/la Tryg » 08 feb 2016, 20:38

Slazem se sve sa ovim sto je napisao, prije nekad je bilo reda ovdje, sad samo udje na temu, postavi parove i to je to. Pa kad dodje ako i sta pogodi kaze nadam se da je neko ispratio, pa ko ce te ispratit kad nigdje objasnjenja nema. Onaj jedan mi je najludji bio, postavio 20 parova over under kosarke, pogodio 13/20 kaze nadam se da je neko ispratio??? Ispratio sta pasa moj? Koji par? ovaj sto si pao il ovaj sto si pogodio.

U biti treba nam jedan forumas koji ce znati vodit ovaj pdf. Tj napraviti neki red, koji je bitan za ovu temu.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 08 feb 2016, 20:43

Tryg je napisao/la:Slazem se sve sa ovim sto je napisao, prije nekad je bilo reda ovdje, sad samo udje na temu, postavi parove i to je to. Pa kad dodje ako i sta pogodi kaze nadam se da je neko ispratio, pa ko ce te ispratit kad nigdje objasnjenja nema. Onaj jedan mi je najludji bio, postavio 20 parova over under kosarke, pogodio 13/20 kaze nadam se da je neko ispratio??? Ispratio sta pasa moj? Koji par? ovaj sto si pao il ovaj sto si pogodio.

U biti treba nam jedan forumas koji ce znati vodit ovaj pdf. Tj napraviti neki red, koji je bitan za ovu temu.
Ne pamtim da su se ovdje analize pisale,ponekad da ali ovako kako vi pisete nikad.

Kad je citizen postavljao singapurcane 2/1 i 7+ ?

daj ba ahahahahah
!

Rocky1
Kontakt:

Post Postao/la Rocky1 » 08 feb 2016, 20:45

Tryg je napisao/la:Slazem se sve sa ovim sto je napisao, prije nekad je bilo reda ovdje, sad samo udje na temu, postavi parove i to je to. Pa kad dodje ako i sta pogodi kaze nadam se da je neko ispratio, pa ko ce te ispratit kad nigdje objasnjenja nema. Onaj jedan mi je najludji bio, postavio 20 parova over under kosarke, pogodio 13/20 kaze nadam se da je neko ispratio??? Ispratio sta pasa moj? Koji par? ovaj sto si pao il ovaj sto si pogodio.

hahaha ma ko je taj kako tog nisam upratio hahahah pa to su ti ti likovi isti sto je ovaj gore kralj naveo..trebao si prepisat pogodene :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 08 feb 2016, 21:08

bambus je napisao/la:

Ne pamtim da su se ovdje analize pisale,ponekad da ali ovako kako vi pisete nikad.

Kad je citizen postavljao singapurcane 2/1 i 7+ ?

daj ba ahahahahah
:? Ako se nikad nije postavljalo,zasto se ne bi pocelo? Moras se sloziti da bi bilo ljepse da udjes jednom dnevno na ovaj forum i procitas 3-4-5 analiza-ne kazem da to moraju bit analize nekog forumasa ovdje,svi mi znamo neke sajtove,druge forume itd. itd. Recimo,ovaj momak admir ocito ima neku 'zicu' za ove koseve,zasto ne bi izabrao dnevno 1-2 para zbroja koseva za koje misli da su najsigurniji,umjesto da objavi tiket od 20 gdje su sanse za prolaz veoma male. Ne bih da ispadne da ja izigravam nekog moderatora,samo dajem sugestiju. :)

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 08 feb 2016, 21:16

4040deuce je napisao/la: :? Ako se nikad nije postavljalo,zasto se ne bi pocelo? Moras se sloziti da bi bilo ljepse da udjes jednom dnevno na ovaj forum i procitas 3-4-5 analiza-ne kazem da to moraju bit analize nekog forumasa ovdje,svi mi znamo neke sajtove,druge forume itd. itd. Recimo,ovaj momak admir ocito ima neku 'zicu' za ove koseve,zasto ne bi izabrao dnevno 1-2 para zbroja koseva za koje misli da su najsigurniji,umjesto da objavi tiket od 20 gdje su sanse za prolaz veoma male. Ne bih da ispadne da ja izigravam nekog moderatora,samo dajem sugestiju. :)
Pa spominje se kako je prije bilo i da se unistila tema,tema se jest unistila nekih novih klinaca koji masturbiraju na pogodjen par..A sve ostalo je isto..Recimo ja volim kad miky postavi svoje parove,kad admir postavi svoj tiket od 350 dobitak ..jer ja te parove pregledam statistike,golove i to i sam sebi odaberem..nije stavio na tiket da baci pare,nego da dobije.
!

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 08 feb 2016, 21:33

bambus je napisao/la:
4040deuce je napisao/la: :? Ako se nikad nije postavljalo,zasto se ne bi pocelo? Moras se sloziti da bi bilo ljepse da udjes jednom dnevno na ovaj forum i procitas 3-4-5 analiza-ne kazem da to moraju bit analize nekog forumasa ovdje,svi mi znamo neke sajtove,druge forume itd. itd. Recimo,ovaj momak admir ocito ima neku 'zicu' za ove koseve,zasto ne bi izabrao dnevno 1-2 para zbroja koseva za koje misli da su najsigurniji,umjesto da objavi tiket od 20 gdje su sanse za prolaz veoma male. Ne bih da ispadne da ja izigravam nekog moderatora,samo dajem sugestiju. :)
Pa spominje se kako je prije bilo i da se unistila tema,tema se jest unistila nekih novih klinaca koji masturbiraju na pogodjen par..A sve ostalo je isto..Recimo ja volim kad miky postavi svoje parove,kad admir postavi svoj tiket od 350 dobitak ..jer ja te parove pregledam statistike,golove i to i sam sebi odaberem..nije stavio na tiket da baci pare,nego da dobije.
:damn:

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 08 feb 2016, 21:34

A koliko vidim ti se sje*a pisajuci analize za parove. :) :)
!

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 08 feb 2016, 21:38

Sto se tice mojih postavljanja parova,ja sam jedno vrijeme postavljao samo po 1par na koseve.od 5 postavljeni parova 4 sam puta bio prosao a jednom pao i taj bas put kad sam pao neki lik prepisao i "pao" valjda samo na njemu i poceo da vredja.Tako da sam prestao da postavljam po taj jedan par.onda su pojedini trazili da postavljam cjeli tiket,sto sam eto poceo i da radim.Ne znam jel to kad nekome pomoglo ili ne al to je bila njihova zelja ne moja.Sto se tice igranja mog kosarke na koseve .Kosarku pratim par godina sve lige,kad vidim neki par odprilike u par koseva znam kolika ce i margina bit a i da ne vidim.Sve sto odigram je po statistici odigrano ni jedan par nisam odigrao bezveze.Normalno je da neko podbaci i da ne bude koseva jer da prolazi sve po statistiki svak bi dobijao al opet to nije razlog neko da me vredja tu jer nikad nisam napisao da ce taj par100% proc.Tako da je najbolje da se i ja povucem sa ove teme.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 08 feb 2016, 22:07

Vidis da su neki novokomponovani kockari i de*ili zauzeli forum pa nekim svojim hendikepiranim izjavama tjeraju normalnu raju....
!

roceda22
Kontakt:

Post Postao/la roceda22 » 08 feb 2016, 22:27

Ja sam na ovom forumu tacnije ovom pdfu bio vise nego aktivan unazad 2 godine i zbog privatnih razloga napustio isti, mozda pojedini ce se sjetiti ko sam sta sam kada sam jednu vecer unazad godinu i po navukao kuknjavu za 800KM cekajuci CP3 i gasola overe pa sam sutradan nekolicinu pocastio mislim da je bas "breskva" bio u pitanju izmedju ostalih. Nedavno sam se vratio pod ovim nickom i ponekad pisem prijedloge i to je to. Problem ovog foruma jeste činjenica sto su pojedinci balili za nekim likovima koji imaju lude pogođene parove ili par ali to prodje jednom od pet ili deset slučajeva. Bas kao sto je gore neko naveo ljuljne ovaj sudija voli dati crveni u ovom terminu tom timu i ide. Nekad prodje nekad ne kao i svi tiketi. Tesko je ovdje napraviti neku organizaciju i konstantno je pratiti jer forum je naravno otvorenom tipa i svako moze dati svoje mišljenje i prediskazanje o nekom mecu i slicno, ali da se mogu uvesti neka pravila mogu. Ja bih definitivno ubacio neko pravilo da jednostavno mozes maksimalno napisati 2 do 3 para i neki jedan dodatni kao eto vrijedi pokusati. Prvi ja nikada nisam niti cu uzet i ispratiti neciji tiket sa 10 plus parova jer je to u danasnje vrijeme vise nego tesko pogoditi.
Smatram da ovdje ima par kvalitetnih momaka koji cesto ulete sa dva tri para i uvijek prodje mislim da takvima treba vise skretati paznju, a ne ovim kartonima i slicnim glupostima na marku. Cast svima jesu pojedini raja i s njima uvijek veselo ali cilj ovog pdfa je uzeti koju marku ako je to kako moguce.
Lijep pozdrav

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.