FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rakow danas dobio zvanicno novog golmana. znaci svaki dan bice i za Vladana zvanicno.
Strašni dresovi 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Joj koja prica oko dresova,neka kuknjava,sprdancija.
Ova uprava na celu sa Mirvicem jednostavno radi posao do savrsenstva.Sve je organizovano,profesionalno na najvisem mogucem nivou,kako rade najveci klubovi u regionu.
Ova uprava na celu sa Mirvicem jednostavno radi posao do savrsenstva.Sve je organizovano,profesionalno na najvisem mogucem nivou,kako rade najveci klubovi u regionu.
- napoleon72
- Kontakt:
Nekad je ljepota u jednostavnosti. Dres fino izgleda, lijepo je suradjivat s ovim top markama. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Dresovi su super,adidas je adidas,svaka čast predsjedniče,iz dana u dan rastemo u svakom smislu
Dresovi top. Jednostavno a itekako moćno.
Mogo je imat bar ove tri linije ko na golmanskom, ovako bas majica za trening al haj
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dijelim mišljenje. Nije Errea nikakav wow dizajn imala, a realno kvalitet je debelo ispod Adidasa i sl kompanija.napoleon72 je napisao/la: ↑08 jul 2023, 20:09Nekad je ljepota u jednostavnosti. Dres fino izgleda, lijepo je suradjivat s ovim top markama.![]()
A i nekako samo kad vidiš Adidas ozbiljnije dres izgleda

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma cini ti se druze vidjet ces kad izadju na teren u njima, adidas je kvalitet i ne moze se porediti jedna vrhunska marka sa bilo cim, pa da ti obeca napraviti bilo kakav dres.
Vidi kako je izgledala reprezentacija u adidasovoj opremi, i kako izgleda danas, sa ovom znj markom koju koriste.
Kvalitet materijala i metod proizvodnje je neuporediv kod Adidas, Nike i jos bar firmi... i svih ovih ostalih.
OK, ove manje marke ti daju opciju personalizacije dizajna, ali ti ove najvece marke daju neuporedivo kvalitetniji materijal, sto je svakako dodatni plus za same igrace.
OK, ove manje marke ti daju opciju personalizacije dizajna, ali ti ove najvece marke daju neuporedivo kvalitetniji materijal, sto je svakako dodatni plus za same igrace.
- FKS -
-
- Kontakt:
Slazem se sa spezialom, volio bi da i na ramenima imaju one tri linije. Svakako su topdenimb je napisao/la: ↑08 jul 2023, 20:43Ma cini ti se druze vidjet ces kad izadju na teren u njima, adidas je kvalitet i ne moze se porediti jedna vrhunska marka sa bilo cim, pa da ti obeca napraviti bilo kakav dres.
Vidi kako je izgledala reprezentacija u adidasovoj opremi, i kako izgleda danas, sa ovom znj markom koju koriste.

PS: Neko ce stradati zbog ove slike

Rakow zvanicno predstavio novog golmana, mislim da je sad sigurno da Vladan ide....
Prelazni rok super....sad Adidas....Milion plus od transfera Vladana ... jos da udamo Dala i prelazni za pamcenje

Prelazni rok super....sad Adidas....Milion plus od transfera Vladana ... jos da udamo Dala i prelazni za pamcenje

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Kad potpise Vladan i prodamo Dala od tih para ostaje jos da se dovedu
Dumic
Duljevic
Ante Coric
Alen Haliovic
Dumic
Duljevic
Ante Coric
Alen Haliovic
- JavierBosnia
- Kontakt:
Otprilike kao i sto smo najavljivali, bijeli bi trebao biti nesto drugaciji

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Bijeli mi je perverzanJavierBosnia je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:01Otprilike kao i sto smo najavljivali, bijeli bi trebao biti nesto drugaciji
![]()

- JavierBosnia
- Kontakt:
Jeste po mojoj kreaciji, ako bude bordo grb bit ce bar meni za nijansu losiji

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nadam se da će biti crni moćnije izgledaJavierBosnia je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:03Jeste po mojoj kreaciji, ako bude bordo grb bit ce bar meni za nijansu losiji![]()

Dajte i treci.JavierBosnia je napisao/la: ↑08 jul 2023, 21:01Otprilike kao i sto smo najavljivali, bijeli bi trebao biti nesto drugaciji
![]()
Kazu boja bijele kafe

- FKS -
Zna li se ko je objavio fotku dresa?
Trenutno korisnika/ca: 061657451, bavaracmujo, bvsic, Jadnimi, JavierBosnia, Kyle88, laznokrilo, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco i 108 gostiju.