Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: Prijateljske utakmice Svedska-BiH/Njemacka-BiH

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2010, 14:14

Virtu4l je napisao/la:Zašto Ibričić nema mjesta u prvih 11.? Mislim da je Ibro, uz Džeku i Spahića u najboljoj formi.
Pitanje na mjestu.
No siguran sam da će sutra dobiti minute.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 jun 2010, 14:20

mislim da zec ili ibricic svakako zasluzuju da udu u igru,,, pogotovo ibra,,, ali nemam nista protiv ovoga sastava,,, samo kad bi vidio jos jednom da jedan Mudonja koji nije odigrao u zadnjih 10 utakmica ni jednu citavu ima predost ispred Ibre ili Muratovic kojeg stvarno cijenim kao covjeka da ima prednost ispred Jahica ,,, nebih se vise javljao ni diskutovo a repku bi gledao samo preko tv!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 jun 2010, 14:23

Bez_komentara je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Bez_komentara je napisao/la:Ibišević :lol:
Sutra zabija, ako Bog da
E da i to dočekam.
Šta, imaš amneziju?
Ghana - ring eni bels ( š'o bi englezi rekli ) :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 jun 2010, 14:25

Čovjek bi rekao da Ibišević nije nikad zabio za reprezentaciju, pobogu. Sjećate se Džekinog gola protiv Turske, a ne sjećate se Ibiševićevog protiv Gane. Smiješno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 jun 2010, 14:31

moja najveca zelja da vidim ovaj sastav,,
........................................................hasagic.......................................................................

.........Mujdza......................nadarevic...........................spahic.........................mravac(salihovic).....

..........................................rahimic.................jahic...............................................................

...ibricic......................pjanic...........................miske...................................ibisevic....................

......................................................dzeko............................................................................

stim da moramo naci jos jednog zadnjeg veznog jer na Rahimica netrebamo dugo racunati ,,, treba nam buducnost!!!
Zadnja izmjena: vrebac86, dana/u 02 jun 2010, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 02 jun 2010, 14:32

najavljeni sastav je po mom misljenju ok. ovakav sastav moze parirati svabama. dva defenzivna vezna, dva ofenzivna.... s 3 ofenzivca (pjanic, miske i ibricic) bi bilo previse riskantno. tako niko na svijetu ne igra. (igrali smi u svdskoj s 3 ofenzivna vezna, pa sta se desilo... 2 bezveze primljena gola)... a pjanic ne moze glumiti drugog defenzivnog veznog, jer nije taj tip igraca. ako bi ibricic igrao, miske ili pjanic bi morali na klupu. dzeko i ibisevic mogu zajedno, a s druge strane imamo i muslimovica i zeca koji s klupe mogu donijet preokret.

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 02 jun 2010, 14:32

Jahić će dobit crveni,to je jedan krkan obićni :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 jun 2010, 14:37

hroni je napisao/la:Jahić će dobit crveni,to je jedan krkan obićni :mrgreen:
Milan tarot. :roll: :roll:

Ibisevic mnogo poznaje Njemacki nogomet i Njemacke igrace i nikoga ne treba da cudi ako postigne gol ili asistira za neki. Nadam se da ce odigrati najbolju utakmicu ove godine. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

no comment
Kontakt:

Post Postao/la no comment » 02 jun 2010, 14:40

vrebac86 je napisao/la:moja najveca zelja da vidim ovaj sastav,,
........................................................hasagic.......................................................................

.........Mujdza......................nadarevic...........................spahic.........................mravac(salihovic).....

..........................................rahimic.................jahic...............................................................

...ibricic......................pjanic...........................miske...................................ibisevic....................

......................................................dzeko............................................................................

stim da moramo naci jos jednog zadnjeg veznog jer na Rahimica netrebamo dugo racunati ,,, treba nam buducnost!!!
ja mislim da si me prije neki dan upravo ti citirao radi mog teksta napisanog.

hajde sada jos jednom prebroj svoju najvecu zelju.

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 02 jun 2010, 14:42

Naravno da se sjećam...najviše su mi u sjećanju oni iz Slovenije,a onaj s Ganom je jedino dobro što je uradio u toj utakmici.Dođe ti to kao neko mini iskupljenje za njegovu užasnu igru na toj utakmici,da ne spominjem ostale u posljednje vrijeme.
Za mene je uvijek ispred njega Zlatan Muslimović.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 jun 2010, 14:42

vrebac86 je napisao/la:

Može li se napraviti sastav sa 11 igrača, ako nije problem?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 02 jun 2010, 14:43

ne d'o Bog da smo svabe.... sta bi mi loewu radili (bio pomocnik nesposobnom klinsmannu)...... a nama za selektora dodje nabolji igrač BiH (ako ne i cijele yuge) svih vremena, a mi ga pljujemo. pa barem zbog toga mu treba pruziti sansu.... razapeli ga, bez ijedne odigrane kvalifikacijske utakmice..... blago nama s nasom pameti....

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 jun 2010, 14:45

Glupost je sutra igrati 4-4-2, prejaka je Njemačka da bi tako igrali sa njima. 4-5-1 bi bilo idealno:

Hasagić
Berberović - Spahić - Nadarević - Salihović
Jahić - Rahimić
Pjanić - Misimović - Ibričić
Džeko
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 02 jun 2010, 14:46

Evo jedno strucno razmisljanje ;) ;) za defanzivu !!!!!!!!!!1

Hasagic
Berberovic Mravac Spahic Salihovic
Jahic Ibricic (osim trke dobijamo ova dvojica imaju i ofanzivne kvalitete)
Pjanic Misimovic
Dzeko Zec

Nasa maltene najbrza postava koju mozemo izvesti , jedina moguca protic NJemackih trkaca !!!!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 02 jun 2010, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 jun 2010, 14:46

pa procitajte vise sastava sta sam napisao ,,,,, da mi je to najveca zelja jer znam da nece nikad tako igrati jer ih ima 12 hhaahh ne salim se mislio sam Rahimic/ Jahic IZVINJAVAM SE POGRIJESIO SAM,,,, mozda bi sa 12 igraca imali sanse!!!!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 02 jun 2010, 14:56

begovic

mujdza nadarevic (mravac) spahic jahic

rahimic

pjanic salihovic

misimovic

dzeko ibisevic (muslimovic)

ovo bi bila postava s igracima na njihovim prirodnim pozicijama.. od stopera mravca praviti beka, od desnonogog mujdze pravit lijevog beka, od ofenzivnog salihovica pravit beka je glupost.... valjda je bolji prosjecan bek na mjestu beka, nego vrhunski veznjak na mjestu beka... momci ne igraju na tim pozicijama u svojim klubovima i tesko im je se stalno prilagodjavati... uvijek im treba vremena, a protiv francuza i rumuna nema se vremena prilagodjavat.....ali valjda pape zna sta radi.... na kraju je on i odgovoran.... mi mozemo imati zelje i preference.... a navijati moramo..

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 02 jun 2010, 14:58

ibricic nije trkac i nikad to nece biti..... moze biti samo slobodan igrac bez defenzivnih obaveza... u proslosti smo stalno primali golove preko strane koju on pokriva...

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 02 jun 2010, 15:01

amho je napisao/la:begovic

rahimic

pjanic salihovic

misimovic

ovo bi bila postava s igracima na njihovim prirodnim pozicijama.. od stopera mravca praviti beka, od desnonogog mujdze pravit lijevog beka, od ofenzivnog salihovica pravit beka je glupost.... valjda je bolji prosjecan bek na mjestu beka, nego vrhunski veznjak na mjestu beka... momci ne igraju na tim pozicijama u svojim klubovima i tesko im je se stalno prilagodjavati... uvijek im treba vremena, a protiv francuza i rumuna nema se vremena prilagodjavat.....ali valjda pape zna sta radi.... na kraju je on i odgovoran.... mi mozemo imati zelje i preference.... a navijati moramo..
u potpunosti si u pravi, ALI, posto mujdza sutra ne moze igrati, vise se ne slazem sa tobom :mrgreen:
Volim te Bosno!!!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 02 jun 2010, 15:03

xavi26 je napisao/la:

rahimic

pjanic salihovic

misimovic

u potpunosti si u pravi, ALI, posto mujdza sutra ne moze igrati, vise se ne slazem sa tobom :mrgreen:
ovaj post se ne odnosi na sutrasnju tekmu.... nego uopste na svaku.... za sutra umjesto mujdze postaviti berberovica i opet se sve slaze....

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 02 jun 2010, 15:09

amho je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:

rahimic

pjanic salihovic

misimovic

ovaj post se ne odnosi na sutrasnju tekmu.... nego uopste na svaku.... za sutra umjesto mujdze postaviti berberovica i opet se sve slaze....
aha, onda ok!! ma ja mislim da je dzemino proslo, mozda je to i susucevo misljenje, pa vec trazi alternativu za mujdzu u vidu mravca...ako bi, recimo ibisevic igrao vise desno, i malo povucenije, kao sto je najavljeno, onda nam i ne treba deesni bocni koji ce biti toliko ofanzivan..
Volim te Bosno!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.