Pitanje na mjestu.Virtu4l je napisao/la:Zašto Ibričić nema mjesta u prvih 11.? Mislim da je Ibro, uz Džeku i Spahića u najboljoj formi.
No siguran sam da će sutra dobiti minute.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Pitanje na mjestu.Virtu4l je napisao/la:Zašto Ibričić nema mjesta u prvih 11.? Mislim da je Ibro, uz Džeku i Spahića u najboljoj formi.
Šta, imaš amneziju?Bez_komentara je napisao/la:E da i to dočekam.VanBasten je napisao/la:Sutra zabija, ako Bog daBez_komentara je napisao/la:Ibišević
Milan tarot.hroni je napisao/la:Jahić će dobit crveni,to je jedan krkan obićni
ja mislim da si me prije neki dan upravo ti citirao radi mog teksta napisanog.vrebac86 je napisao/la:moja najveca zelja da vidim ovaj sastav,,
........................................................hasagic.......................................................................
.........Mujdza......................nadarevic...........................spahic.........................mravac(salihovic).....
..........................................rahimic.................jahic...............................................................
...ibricic......................pjanic...........................miske...................................ibisevic....................
......................................................dzeko............................................................................
stim da moramo naci jos jednog zadnjeg veznog jer na Rahimica netrebamo dugo racunati ,,, treba nam buducnost!!!
Može li se napraviti sastav sa 11 igrača, ako nije problem?vrebac86 je napisao/la:
........................................................hasagic.......................................................................
.........Mujdza......................nadarevic...........................spahic.........................mravac(salihovic).....
..........................................rahimic.................jahic...............................................................
...ibricic......................pjanic...........................miske...................................ibisevic....................
......................................................dzeko............................................................................
u potpunosti si u pravi, ALI, posto mujdza sutra ne moze igrati, vise se ne slazem sa tobomamho je napisao/la:begovic
mujdza nadarevic (mravac) spahic jahic
rahimic
pjanic salihovic
misimovic
dzeko ibisevic (muslimovic)
ovo bi bila postava s igracima na njihovim prirodnim pozicijama.. od stopera mravca praviti beka, od desnonogog mujdze pravit lijevog beka, od ofenzivnog salihovica pravit beka je glupost.... valjda je bolji prosjecan bek na mjestu beka, nego vrhunski veznjak na mjestu beka... momci ne igraju na tim pozicijama u svojim klubovima i tesko im je se stalno prilagodjavati... uvijek im treba vremena, a protiv francuza i rumuna nema se vremena prilagodjavat.....ali valjda pape zna sta radi.... na kraju je on i odgovoran.... mi mozemo imati zelje i preference.... a navijati moramo..
ovaj post se ne odnosi na sutrasnju tekmu.... nego uopste na svaku.... za sutra umjesto mujdze postaviti berberovica i opet se sve slaze....xavi26 je napisao/la:u potpunosti si u pravi, ALI, posto mujdza sutra ne moze igrati, vise se ne slazem sa tobomamho je napisao/la:begovic
rahimic
pjanic salihovic
misimovic
ovo bi bila postava s igracima na njihovim prirodnim pozicijama.. od stopera mravca praviti beka, od desnonogog mujdze pravit lijevog beka, od ofenzivnog salihovica pravit beka je glupost.... valjda je bolji prosjecan bek na mjestu beka, nego vrhunski veznjak na mjestu beka... momci ne igraju na tim pozicijama u svojim klubovima i tesko im je se stalno prilagodjavati... uvijek im treba vremena, a protiv francuza i rumuna nema se vremena prilagodjavat.....ali valjda pape zna sta radi.... na kraju je on i odgovoran.... mi mozemo imati zelje i preference.... a navijati moramo..
aha, onda ok!! ma ja mislim da je dzemino proslo, mozda je to i susucevo misljenje, pa vec trazi alternativu za mujdzu u vidu mravca...ako bi, recimo ibisevic igrao vise desno, i malo povucenije, kao sto je najavljeno, onda nam i ne treba deesni bocni koji ce biti toliko ofanzivan..amho je napisao/la:ovaj post se ne odnosi na sutrasnju tekmu.... nego uopste na svaku.... za sutra umjesto mujdze postaviti berberovica i opet se sve slaze....xavi26 je napisao/la:u potpunosti si u pravi, ALI, posto mujdza sutra ne moze igrati, vise se ne slazem sa tobomamho je napisao/la:begovic
rahimic
pjanic salihovic
misimovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.