Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

RedBlue
Kontakt:

Re: Svjetsko juniorsko prvenstvo 2013. u BiH

Post Postao/la RedBlue » 18 jul 2013, 12:41

Pa najbolje da se u jednoj naplaćuje,u drugoj ne u trećoj pomalo. :lol: Nije ovo korida **** ga ti već Svjetsko prvenstvo.IHF je tako odlučio. Od nokaut fauze se naplaćuje. Da se u mom gradu igra nokaut faza, ja bih svakako išao i da je 20KM ulaz, ko zna kad ćemo ponovo biti u prilici gledati ovako nešto u svom dvorištu.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 jul 2013, 12:51

Naravno da je trebalo naplacivati svima osim domacoj selekciji......Perfektan marketinski trik, tako bi barem imali neke koristi od koride.

handballspieler
Kontakt:

Post Postao/la handballspieler » 18 jul 2013, 13:00

Acu za Predsjednika ...samo ih skidaj da više razgraničimo taj sport i politiku !!!

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 18 jul 2013, 13:29

Batko je napisao/la:
Aleksa9 je napisao/la:
Ovo je forum svetskog juniorskog prvenstva....
Ne forum, nego tema svjetskog juniorskog prvenstva a inace je BH forum i bh reprezentacije.....
sta ima to veze..

svi mi imamo pravo raspravljat i o srbiji, hrvatskoj, danskoj ili bilo kojoj drugoj reprezentaciji na prvenstvu.
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 jul 2013, 13:35

Mozda ne razumijes, pa da ti opet kazem, nas ovdje samo zanima BIH, ovo je bh forum? Koliko vidim ne dolaze nikakvi Danci da raspravljaju o Danskoj, tako da i rasprave o Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori itd ili bilo kojoj stranoj reprezentaciji su suvisne na ovom forumu, ima milion drugih foruma gdje se to moze raditi....
Otvorite si sebi temu ako vam je toliko stalo do toga ako vam delegacija foruma dopusti, kao sto imate neke druge teme ali na ovoj temi vjeruj mi ni jendog istinskog navijaca BIH ne zanima nesto detaljno o vasim reprezentacijama a kamoli neka rasprava, jer nonstop nam se tema kvari, ode u krivom smjeru itd, a nas samo interesuje BIH...

Damian
Kontakt:

Post Postao/la Damian » 18 jul 2013, 13:46

Batko je napisao/la:Mozda ne razumijes, pa da ti opet kazem, nas ovdje samo zanima BIH, ovo je bh forum? Koliko vidim ne dolaze nikakvi Danci da raspravljaju o Danskoj, tako da i rasprave o Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori itd ili bilo kojoj stranoj reprezentaciji su suvisne na ovom forumu, ima milion drugih foruma gdje se to moze raditi....
Otvorite si sebi temu ako vam je toliko stalo do toga ako vam delegacija foruma dopusti, kao sto imate neke druge teme ali na ovoj temi vjeruj mi ni jendog istinskog navijaca BIH ne zanima nesto detaljno o vasim reprezentacijama a kamoli neka rasprava, jer nonstop nam se tema kvari, ode u krivom smjeru itd, a nas samo interesuje BIH...
Naslov teme je Svjetsko juniorsko prvenstvo tako da me zaboli sta ti mislis. Ne pise BiH reprezentacija vec tema obuhvaca sve reprezentacije na turniru. Pa kome krivo...
RIP CITY!

Dok dišem ja ću živjeti za Modree!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 18 jul 2013, 13:46

Batko je napisao/la:Mozda ne razumijes, pa da ti opet kazem, nas ovdje samo zanima BIH, ovo je bh forum? Koliko vidim ne dolaze nikakvi Danci da raspravljaju o Danskoj, tako da i rasprave o Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori itd ili bilo kojoj stranoj reprezentaciji su suvisne na ovom forumu, ima milion drugih foruma gdje se to moze raditi....

POTPIS :D :D :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 jul 2013, 13:53

7aprildomemoj je napisao/la:Tribine su iste samo je ova prekrivena 2/3 sa zavjesama ;)
Jesi li ikad bio u Zetri? :lol: :lol: :lol: Postoji samo jedna tribina, ove ostale, manje su montazne i njih vidis na tv-u.. Zavjesa je bila iza montazne tribine i iza zavjese nema nista osim bocnog zida Zetre.. Centralna tribina, gdje su komentatorske kabine te novinarska loza prima skoro 10.000 ljudi sto je znatno vise nego, recimo, kompletna Skenderija.. Sinoc je po mojoj procjeni bilo vise od 10.000 ljudi.. Max kapacitet je oko 13.000.. Jedina moja zamjerka je sto tribine iza golova nisu primakli skroz do terena, tako da je donji dio tih tribina bio prazan jer se sa tih mjesta nije mogla gledati tekma..

Cudno kako neki ostavljaju komentare o necemu o cemu blage veze nemaju :lol: :lol:
BUDI ŽELJO !!!

Bertone7
Kontakt:

Post Postao/la Bertone7 » 18 jul 2013, 13:55

Hrvatska danas protiv Švicarske po četvrtu pobjedu. Za očekivati je da pobjedimo i nastavimo niz s četvrtom pobjedom u četvrtoj utakmici.
Švicarci do sada pobjedili Nizozemce s +3, Alžir s +9 i izgubili od Njemačke pet razlike...

Malo da pišemo o Hrvatskoj... ;)

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 18 jul 2013, 13:58

Aleksandre svaka cast. Dabogda ti Adriana Lima dala mindje
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 18 jul 2013, 14:00

Da li bi neko mogo veceras snimit ovu utakmicu sa kongom necu je moc gledat pa da makar tako pregledam ? XD

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 18 jul 2013, 14:05

Na ovoj temi moze pisat i Srbin i Danas i Hrvat.Sta pricate gluposti.Druga stvar je ako neko vrijedja.

Sretno Srbiji,Hrvatskoj i Sloveniji u nastavku. ;)
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 jul 2013, 14:09

AgresivnoDjubre je napisao/la:Na ovoj temi moze pisat i Srbin i Danas i Hrvat.Sta pricate gluposti.Druga stvar je ako neko vrijedja.

Sretno Srbiji,Hrvatskoj i Sloveniji u nastavku. ;)
Ali tesko da mogu ovi kao ti sto imaju kompleks drzave u kojoj zivi.. ;)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 18 jul 2013, 14:09

Batko potpis!

Podforum je Reprezentacija BiH a tema Svjetsko junirsko....
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

jbmilan
Kontakt:

Post Postao/la jbmilan » 18 jul 2013, 14:13

Batko je napisao/la:Jedno prakticno pitanje?

Jeli u svim dvoranama besplatan ulaz ili samo Zetri.

Za zetru razumijem, tu igra domaca selekcija ali je skandal ako je besplatno u BL, Zenici i Ljubuskom.
Sta je skandal djubrad jedna Sarajevska, da je vama djaba a da gradjani BiH u ostalim gradovima placaju karte je li?? Nije vam dosta sto se sve utakmice poslije grupne faze igraju u Sarajevu (ne znam samo kojom logikom, pa mogli su makar po 2 utakmice 1/8 finala dati i BL, ZE, i LjUB ) .. Ne mogu da vjerujem dokle ide ova licemjernost .. I tema jeste svjetsko prvenstvo, i ima pravo pisati ko sta hoce, vezano za svjetsko prvenstvo, nije tema BH repka na SP, niti CRO niti SER, moze pisati ko sta hoce, seljacine zadrte
Amicci Di Nessuno

Vječna Ljubav Čeličnog Grada

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 18 jul 2013, 14:15

Koji ste vi pacijenti majko moja mila.

Necu dalje,mogu samo ban dobit.

@jbmilan

Ma pusti ih ba,pacijenti.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 jul 2013, 14:22

jbmilan je napisao/la:
Batko je napisao/la:Jedno prakticno pitanje?

Jeli u svim dvoranama besplatan ulaz ili samo Zetri.

Za zetru razumijem, tu igra domaca selekcija ali je skandal ako je besplatno u BL, Zenici i Ljubuskom.
Sta je skandal djubrad jedna Sarajevska, da je vama djaba a da gradjani BiH u ostalim gradovima placaju karte je li?? Nije vam dosta sto se sve utakmice poslije grupne faze igraju u Sarajevu (ne znam samo kojom logikom, pa mogli su makar po 2 utakmice 1/8 finala dati i BL, ZE, i LjUB ) .. Ne mogu da vjerujem dokle ide ova licemjernost .. I tema jeste svjetsko prvenstvo, i ima pravo pisati ko sta hoce, vezano za svjetsko prvenstvo, nije tema BH repka na SP, niti CRO niti SER, moze pisati ko sta hoce, seljacine zadrte

Ne, grijesis debelo, ovo je podforum BH reprezentacije, ok, jeli to jasno, podforum BH reprezentacija, a tema svjetsko prvenstvo, to je dakle tema na tom pod forumu a i sami forum je BH forum, dakle sta nije jasno Kolumbo????

Pod broj dva, i na poslednjih par prvenstava su karte za domacina bile besplatne a za sve strane reprezentacije se normalno placalo, dakle veliki je propust napravljen da se strane reprezentacije mogu gledati besplatno, veliki propust, mogle su se zaraditi velike pare i upotrijebiti na omladinski rukomet u drzavi... :cry:

Uvrede necu komentarisati, moderacija ce adekvatno rijesiti to kao i do sada.....Bye bye. :lol:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jul 2013, 14:25

Unofficialpage je napisao/la:Batko potpis!

Podforum je Reprezentacija BiH a tema Svjetsko junirsko....
I sta ispadne BIH i ne treba vise pisati o prvenstvu?
Neka pise ko sta zeli.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 18 jul 2013, 14:28

Naravno neka pisu i stranci, ali treba da se zna da je ovo forum BH reprezenatcije i nerazumljivo mi je da toliki navijaci stranih zemalja pisu po nasem forumu....Meni nikada niej na um palo ici na neki strani forum i pisati o BIH??? :o

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 18 jul 2013, 14:31

ljudi ba mante se bezzz rasprave, hajmo o utakmici

ko je npr. za to da večeras vidimo Kasumovića na lijevom beku, naš najviši igrač

ono što sam ga ja gledao djeluje nekako tromo (ne čudi me s obzirom da je visok igrač i da nema izgrađenu muskulaturu) ali sigurno može odigrati barem koju minutu, ipak je dvometraš i može opaliti koju loptu sa 9 metara

volio bi ga vidjeti na terenu a mislim da je večeras utakmica prava prilika za to

također, mislim da će Bubalo dobiti priliku, on je igrao malo a večeras je prilika da se odmori Malinović

treba nam više opcija na bekovima, jer od bekova sve kreće
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.