MOD:A kralju pogodio si temu svaka ti čast

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Najjači smo!!!dubioza je napisao/la:to je najmanji problem ko ce biti kapiten, vazno je da smo mi na okupu i spremni za nove pobijedeZagor je napisao/la:Mislish United
Zagor
Dubioza (c)
bayer04
Predajem kapitensku traku dubiozi !![]()
![]()
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=160neOX je napisao/la:mozel se prijavit?!
Naravno,eliminator je aktivan ali ne pise komentare u posljednje vrijeme,valjda hoce i on...RK Gradacac je napisao/la:Bistrikboy, eliminator, sta je s nama hocemo li se blamirati jos jednu sezonu???
Jesmo optimisti, ko i u Želji...Samo titula nas zanima, aaaRK Gradacac je napisao/la:Cuj naravno, necemo se blamirat vise! Sljedece sezone titula
More, samo je li ziv ovaj emir?geronimo je napisao/la:Ako se sta ne dogodi, ako nas zlo ne pogodi....mogli bi u istom sastavu istrcati na zeleni travnjak.![]()
Znaci, zasad postava ista, ali mijenjamo naziv tima. Hocu da se zovemo RedBavarian (umjesto FC Bayern).![]()
Ako se moji suigraci slazu, sljedecu sezonu bi ovako trebali izgledati:
RedBavarian
geronimo (c)
ribery
Emir_Zenica
Okani se ba ZELJE svega ti!Knele je napisao/la:Jesmo optimisti, ko i u Želji...Samo titula nas zanima, aaaRK Gradacac je napisao/la:Cuj naravno, necemo se blamirat vise! Sljedece sezone titula
Uredu, nemoj me više citirati, neću ni ja tebe. Nemam ništa protiv Želje, ali ponekad se moraju oči naširoko otvoriti. Dosta je bilo mraka na očima.RK Gradacac je napisao/la:Okani se ba ZELJE svega ti!Knele je napisao/la:Jesmo optimisti, ko i u Želji...Samo titula nas zanima, aaaRK Gradacac je napisao/la:Cuj naravno, necemo se blamirat vise! Sljedece sezone titula
Hhahahhahaadnan_nanda je napisao/la:eto i el-fighter nasao klub,nece morati vise u tudjim da tipuje![]()
Ma kakva druga liga. Jedino da se naprave dvije prve. Bilo bi bez veze da ekipa iz druge lige ima više bodova od ekipe iz prve...bistrikboy je napisao/la:Knele skida mrak sa ociju![]()
![]()
Imamo li dovoljno ekipa da se napravi i 2.liga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.