NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
gledao sam vas obje utakmice, cak sam i 1.pol bas ovdje komentarisao da ste izgledali kriminalno, a onda se to sve promijeni za poluvrijeme. druga utakmica je bila sta reci nego perfektna. i cestitke na prolazu. sto se tice mlade boleslave ekipe koliko god ona kostala i bila priblizno ovom qarabagu to su dvije lige nebo i zemlja. volio bih da prodete zbog koeficijenta i uopceno bh fudbala ali ne vidim neku veliku sansu da bi vi sad pisali poderat cemo ih, daleko o toga. u svakom slucaju sretno, pa i ako ne prodete u bar ste ove pocjepali gol razliko 5:0 sto ne mogu da se sjetim da je neko od drugih klubova to uradio ako ne pikamo ove amatere maltu, andoru i to smece. sretno
Zadnji je to uradio upravo Siroki protiv Olimpijeemirati je napisao/la:gledao sam vas obje utakmice, cak sam i 1.pol bas ovdje komentarisao da ste izgledali kriminalno, a onda se to sve promijeni za poluvrijeme. druga utakmica je bila sta reci nego perfektna. i cestitke na prolazu. sto se tice mlade boleslave ekipe koliko god ona kostala i bila priblizno ovom qarabagu to su dvije lige nebo i zemlja. volio bih da prodete zbog koeficijenta i uopceno bh fudbala ali ne vidim neku veliku sansu da bi vi sad pisali poderat cemo ih, daleko o toga. u svakom slucaju sretno, pa i ako ne prodete u bar ste ove pocjepali gol razliko 5:0 sto ne mogu da se sjetim da je neko od drugih klubova to uradio ako ne pikamo ove amatere maltu, andoru i to smece. sretno
Prelijep stadion.Ovdje je milina igrati.Kevin je napisao/la:stadion od Mlade
kapacitet: 5 000
zar je ovo tesko napraviti i da nasi klubovi minimalno imaju ovako

U SN kazu da je Peko out,a Dino ce najvjerovatnije igrati u cetvrtak
Utakmica je u 19.00h,kod nas u 20.30h
Utakmica je u 19.00h,kod nas u 20.30h
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Kako volim ovaj tandem Zakarić-Peko, podsjećaju me na tandem iz 2005. Wagner-Ronielle
No šta je, tu je, odigrat mušku utakmicu i nadat se najboljem. Zna li se oće li moć Peko igrat uzvrat na Pecari?
Izgradnja kostala 10 milijuna eura,nacekat cemo se mi jos dugo dugo vremena da se ovakvi stadioni pocnu izgradjivati kod nas,nazalostaS_Roma je napisao/la:zar je ovo tesko napraviti i da nasi klubovi minimalno imaju ovako![]()
HRHB
HRHB
i ja se pitam vala, vi takvi milijarderi nemate svoj stadion nego igrate na gradskom i ti se pitas za druge klubove, pa napravite sebi jedan ovakav zar je tesko milijarderi ?aS_Roma je napisao/la:zar je ovo tesko napraviti i da nasi klubovi minimalno imaju ovako![]()
e javio se pravi, jedini stadion na svijetu sa 4 razlicite tribine, jedini stadion na svijetu na kojem je zmija ujela covjeka, a ima jos milion takvih stvariemirati je napisao/la:i ja se pitam vala, vi takvi milijarderi nemate svoj stadion nego igrate na gradskom i ti se pitas za druge klubove, pa napravite sebi jedan ovakav zar je tesko milijarderi ?aS_Roma je napisao/la:zar je ovo tesko napraviti i da nasi klubovi minimalno imaju ovako![]()
ne spamaj temu svojim glupostima. napisao si post kako je tesko klubovima napraviti ovakav stadion s slike, pises drugim a u svoju bastu ne gledas. kao ti pametan kako nije tesko a tvoj klub bez stadiona.
ti si mene citirao, a ne ja tebe to prvo.emirati je napisao/la:ne spamaj temu svojim glupostima. napisao si post kako je tesko klubovima napraviti ovakav stadion s slike, pises drugim a u svoju bastu ne gledas. kao ti pametan kako nije tesko a tvoj klub bez stadiona.
drugo ja nisam rekao da mora biti indentican, nego moze stadion i od 5 milja bolje izgledati nego neki od 10 ili 15, i ovdje ko spama i kvari temu si ti
pa vama bi vas trebao jedan takav od 5 hiljada, jer vas toliko i bude na utakmicama. vidjet ces veceras. ubilo se za vas, jos milijarderi, imate para, napravite sebi jedan. siroki ima svoj stadion, sasvim solidan i za evrope gdje mogu igrati 3 pretkola, a vi morate placat kiriju.
Kad ste kod stadiona. Jel Pecara u vlasnistvu Opcine Siroki Brijeg ili kluba?
mislim da je općineSignore je napisao/la:Kad ste kod stadiona. Jel Pecara u vlasnistvu Opcine Siroki Brijeg ili kluba?
ali nisam siguran
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
brigsiroki
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
sjeća te li se ovoga?
sjeća te li se ovoga?
O kako se ne bi sjećao, baklja mi je pored glave proletila tada, i još su nas kaznili zbog povika: ''ubij Židova'' 
-
brigsiroki
- Kontakt:
ja sam tada bio na istoku i oni su dali gol pa zapalili nekoliko baklji,nakon toga ubacili u teren jednu a tu jednu je netko vratio njima (tada su govorili da je to šprajco bacio) a nakon toga oni su bacili na publiku pa na teren, pa kako se vidi na snimci dobili degenek od policije
a ima još snimka
-
brigsiroki
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
evo tu se vidi
evo tu se vidi
Evo ti sve ali kako je Sprajco uspio prebaciti tribinubrigsiroki je napisao/la:[youtube][/youtube]
evo tu se vidi
HRHB
HRHB
-
brigsiroki
- Kontakt:
hahahaahahah je priletila priko tribine,kad je već baca triba je bolje ciljat 
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, Google [Bot], Paromlinac i 41 gost.