Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

KoloDD
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la KoloDD » 05 nov 2024, 21:27

Sucic strasno dobar Opet Danas

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 05 nov 2024, 21:36

NoDi80 je napisao/la:
05 nov 2024, 21:19
Arjan Malic (19) ponovo na klupi Dortmund - Sturm
Nadamo se nekim minutama
Ne igra u ligi, a kamoli da ga u LP ubaci.

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 05 nov 2024, 21:37

KoloDD je napisao/la:
05 nov 2024, 21:27
Sucic strasno dobar Opet Danas

fulio si temu :bih:

picko
menstrual

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 05 nov 2024, 21:37

Slovan je zalutao u ligu prvaka, ali istina je da je Sucic konstantno sve bolji i bolji. Nevjerovatan skok je napravio stvarno. Kada je tek dosao u Zrinjski nije ni bio skroz standardan, kao u21 igraci su cesto igrali Jankovic i Ilinkovic i pazi sad sudbine Ilinkovica koji je zakucan na klupu u Rijeci dok Sucic daje golove u Ligi prvaka. Bit ce ovo sigurno 1 veliki transfer iako iskreno mislim da mu treba neka medjustepenica a ne odmah neki veliki klub da ga ne pojede pritisak kao Corica, Halilovica i neke druge igrace.
Petar je generalno strasan igrac, ljut sam jer ne igra za nas ali kvalitet je i to je to. On je vec sada dostigao svog bratica Luku a to je prosto zapanjujuce obzirom da je 1 prosao skolu fudbala Salzburga dok se drugi do 15te godine fudbalski skolovao u NK Sport Preventu i Iskri iz Bugojna i igrao nase federalne lige za omladince

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 05 nov 2024, 22:26

Ne razumijem zašto se ovde piše i dalje o Sučiću, kad nema više ni promila šanse da igra za nas.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 nov 2024, 22:57

Hajde ne zelimo mu teze povrede, laksa jedna od dvanaest mjeseci djubre ustasko.

Ne pisite o ustasi na ovoj temi.

mostar35
Kontakt:

Post Postao/la mostar35 » 05 nov 2024, 22:59

Neutral je napisao/la:
05 nov 2024, 22:57
Hajde ne zelimo mu teze povrede, laksa jedna od dvanaest mjeseci djubre ustasko.

Kmeee.....cvili bošnjo

KoloDD
Kontakt:

Post Postao/la KoloDD » 05 nov 2024, 23:02

Neutral je napisao/la:
05 nov 2024, 22:57

Pa dobro šta da se radi s ustašama i cetincima u Repki ?

Plus one dijasporjske Hitlerovce?

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 05 nov 2024, 23:13

Stvarno je nevjerovatno da administracija dizvoljava, da na ovom podforumu orgijaju karakteri koji mrze BiH i kojima je jedini cilj provociranje na nacionalnoj osnovi.
Ima li granice bijedi i srozavanju za klikove?
(retoričko pitanje, očigledno nema)
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 05 nov 2024, 23:16

RollingPaper je napisao/la:
05 nov 2024, 22:26
Ne razumijem zašto se ovde piše i dalje o Sučiću, kad nema više ni promila šanse da igra za nas.
Pise se jer ima retarda koji vole provocirati.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 05 nov 2024, 23:21

Vladan Kovacevic opet bez debija u ligi prvaka
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 05 nov 2024, 23:25

Prirodni je sam sebi udario rampu i u Srbiji i u Bosni, mada kad covjek skonta na kakvim smo granama i mi i Srbija mozda je bolje ne biti reprezentativac nikako

ReX2
Kontakt:

Post Postao/la ReX2 » 06 nov 2024, 17:36

Potpuna dominacija Malmea protiv Besiktasa u Istanbulu. Sto bi neki strucnjaci rekli, iz saban lige Svedske. Cudo da ne vode za sada. Ranije ovog ljeta smo vidjeli sta turskim klubovima rade ”kojekakvi” drugi skandinavski klubovi, klubovi iz centralne Europe.

Ova zemlja je fudbalska komedija i koji god nas fudbaler ode tamo treba se ozbiljno razmisliti vrijedi li pozivati ga vise. Tragedija je gledati pogotovo nase mlade igrace koji odu tamo.

Toliko se prica o cvajtasima i slicno, a neki i dalje misle da su reprezentativci iz Turske ozbiljni igraci. Qurac. Vise je Hasic napredovao za pole godine u Cracoviji nego za 5 godina u Turskoj.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 06 nov 2024, 18:50

ReX2 je napisao/la:
06 nov 2024, 17:36
Potpuna dominacija Malmea protiv Besiktasa u Istanbulu. Sto bi neki strucnjaci rekli, iz saban lige Svedske. Cudo da ne vode za sada. Ranije ovog ljeta smo vidjeli sta turskim klubovima rade ”kojekakvi” drugi skandinavski klubovi, klubovi iz centralne Europe.

Ova zemlja je fudbalska komedija i koji god nas fudbaler ode tamo treba se ozbiljno razmisliti vrijedi li pozivati ga vise. Tragedija je gledati pogotovo nase mlade igrace koji odu tamo.

Toliko se prica o cvajtasima i slicno, a neki i dalje misle da su reprezentativci iz Turske ozbiljni igraci. Qurac. Vise je Hasic napredovao za pole godine u Cracoviji nego za 5 godina u Turskoj.
Kako su dominirali a izgubiše?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 nov 2024, 18:54

Kakva Turska liga, nije to liga za prosperitet mladih igraca
To je liga za penzionere igracine ko Dzeko, Icardi i za polovnjake
Isto Arapska liga samo jaca
Bolje igrati sa 18,19,20 godina austrijsku cvajtu ili Serie C nego Tursku ligu
Jesu vece finansije, ali su manje sanse da ces nauciti nesto i pravilno se razviti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

ReX2
Kontakt:

Post Postao/la ReX2 » 07 nov 2024, 01:24

Demirel Hodzic pozvan u U21 selekciju Svedske.

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 07 nov 2024, 03:24

NoDi80 je napisao/la:
06 nov 2024, 18:54
Kakva Turska liga, nije to liga za prosperitet mladih igraca
To je liga za penzionere igracine ko Dzeko, Icardi i za polovnjake
Isto Arapska liga samo jaca
Bolje igrati sa 18,19,20 godina austrijsku cvajtu ili Serie C nego Tursku ligu
Jesu vece finansije, ali su manje sanse da ces nauciti nesto i pravilno se razviti
cjenim svakog igraca koji igra u nasoj ligi i izbori se za tu poziciju,a kamoli ko se uspje snaci u turskoj , ili bilo gdje . Pravo dobar transfer uopste nije lako napraviti, zadovoljiti sebe i da igras i da zaradis, zadrzati se duze u klubu , odvojiti menadzeru...
Opet za reprezentaciju treba kvaliteta, redovnog igranja, srca, odradjivanj posla i timskog rada.
Steta sto nam vise igraca ne igra u istom klubu pa bilo u turskoj ili cvajti, ili da prolaze isti sistem rada ( po ugledu na holandiju,belgiju). Tolikovigraca u cvajti bar da ij je vecina u jednom klubu (uigranost)bilo bi znacajnije nego kvalitet lige
Ajvatar

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 nov 2024, 06:43

SetoKaiba je napisao/la:
06 nov 2024, 18:50
ReX2 je napisao/la:
06 nov 2024, 17:36

Kako su dominirali a izgubiše?
Sta su im radili ovo ljeto...evo živo me interesuje?
Nemoj se blamirati jadan ne bio. Ja znam da si ti Sved, ali Galatasaray je recimo jaci nego komplet tvoja AllSvenskan.

To sto je naša reprezentacija dno dna 10 godina ne znači da je Superliga kriva...idi pitaj Rumuniju kako kod njih mogu igrati igrači iz "nizerazrednih" superligasa i plasirati se na EP, pobijediti tamo?!

ReX2
Kontakt:

Post Postao/la ReX2 » 07 nov 2024, 15:25

Dobro eto, neka sam ja Sved. Da znas koliko me zaboli qurac za takav stav. Pogotovo od nepoznate osobe. Ali neka si ti tipican Bosnjo. Umjesto argumenta, ides sa uvredama. U ostalom potpuno si promasio poentu posta sto me takodjer ne iznenadjuje.

Turska liga je qarina i nikada necu podrzavati odlazak nasih igraca tamo. Ako mi dozovolis da upotrijebim tu rijec posto sam ja ipak Sved? To sto si se ti upeco jer mozda volis Tursku, je druga stvar.

@Seto
Ne budi box score-gledalac. Da koristim kosarkaski jezik. Rezultat ne opisuje pravo stanje na terenu.

KoloDD
Kontakt:

Post Postao/la KoloDD » 07 nov 2024, 15:54

ReX2 je napisao/la:
07 nov 2024, 15:25
Dobro eto, neka sam ja Sved. Da znas koliko me zaboli qurac za takav stav. Pogotovo od nepoznate osobe. Ali neka si ti tipican Bosnjo. Umjesto argumenta, ides sa uvredama. U ostalom potpuno si promasio poentu posta sto me takodjer ne iznenadjuje.

Turska liga je qarina i nikada necu podrzavati odlazak nasih igraca tamo. Ako mi dozovolis da upotrijebim tu rijec posto sam ja ipak Sved? To sto si se ti upeco jer mozda volis Tursku, je druga stvar.

@Seto
Ne budi box score-gledalac. Da koristim kosarkaski jezik. Rezultat ne opisuje pravo stanje na terenu.
+5 :tokralju:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Majestic-12 [Bot] i 16 gostiju.