RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ANTIFA !
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ANTIFA ! » 31 jul 2011, 22:57

Jos malo ! SVI IZA GOLA !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 31 jul 2011, 23:07

Jel može da mi stavite slike vasih najnovijih dresova Gostujuci/Domaci/Golman *?

BEZZA
Kontakt:

Post Postao/la BEZZA » 01 avg 2011, 11:49

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110801003" onclick="window.open(this.href);return false;

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 avg 2011, 14:45

Može li mi neko reći ali samo ako je pouzdana info, šta je sa Merzićem i njegovim statusom u klubu ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 avg 2011, 14:46

Sjajne partije Rođenih u Francuskoj
VAREŠANOVIĆ: KOLEKTIV JE NAŠ
KVALITET

U okviru priprema za narednu sezonu fudbaleri Veleža su u Francuskoj odigrali dva susreta.

Rođeni su iznenađujuće remizirali sa renomiranim francuskim prvoligašima Brestom i Sochauxom, a trener Mirza Varešanović prezadovoljan je sa onim što su njegovi izabranici pokazali u ovim susretima.

"Pripreme u Francuskoj smo iskoristili na najblji mogući način. Uslovi su bili dosta dobri, a i odigrali smo dva susreta sa renomiranim francuskim klubovima", govori Varešanović za SportSport.ba i dodaje:

"Rezultati u istim su za nas fenomenalni i malo ko je očekivao da ečmo u duelima sa francuskim klubovima ostati neporaženi. Pokazali smo kvalitet, no ono što je najvažnije igrači su vidjeli da se mogu nositi sa ekipa iz Liga petice. Ne želim u prvi plan isticati niti jedno ime jer doista su svi radili fenomenalno. Mislim da ima još prostora za napredak, a to će se vidjeti i u premijerligaškim susretima."

Na samom otvatanju sezone Velkež će na svom terenu dočekati Čelik.

"Do subote ćemo se pripremati za Čelik. Uigravat ćemo se i mislim da ćemo prvenstvo otvoriti pobjedom. Imamo kvalitetnu momčad, no to moramo pokazati na premijerligaškim terenima", zaključio je Varešanović.

ss.ba

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 01 avg 2011, 14:46

Titova-Juga je napisao/la:Može li mi neko reći ali samo ako je pouzdana info, šta je sa Merzićem i njegovim statusom u klubu ?
Nista i on je tu za kratko vrijeme i da odleprša kao i svaki... LOVA....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 01 avg 2011, 16:22

Titova-Juga je napisao/la:Može li mi neko reći ali samo ako je pouzdana info, šta je sa Merzićem i njegovim statusom u klubu ?
Nije jos potpisao ugovor jer nema ciste papire od Amkara , nadaju se da ce to rijesiti do Čelika , jer i Ceric nema ciste papire izgleda , je.beno pravo.
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 01 avg 2011, 17:29

Adin_BiH je napisao/la:
Nije jos potpisao ugovor jer nema ciste papire od Amkara , nadaju se da ce to rijesiti do Čelika , jer i Ceric nema ciste papire izgleda , je.beno pravo.
Ma...Imamo Stokica, Kazazica, Kajtaza i Ivetica u odbrani, to nam je i najjaci dio ekipe...A rijesice se to i za Merzica brzo ja se nadam!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 avg 2011, 18:23

Hvala na info Adine.

Imamo, imamo, ali s Merzicem i Cericem je to jos duplo bolje !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 avg 2011, 18:48

Odricem se Cerica samo da nam je srediti ovo sa Merzicem !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 avg 2011, 21:47

nadam se da ce sredit to sa merzicem do celika !

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 01 avg 2011, 23:38

Samo da pitam jel RA prekinula bojkot ? Hvala :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 02 avg 2011, 00:05

Emir ZENICA je napisao/la:Samo da pitam jel RA prekinula bojkot ? Hvala :mrgreen:
RA = Red Army ( Muski rod ) znaci nije prekinula , nego prekinuo (ako vec govoris u jednini) . 8-)

A sad sto se tice bojkota , jos to nije onaj stari RA , jer je bilo poprilicno puno raje koja nas je napustila tijekom bojkota , po informacijama koje ja imam , trebalo bi da nasa tribina bude puna .

I za Rođene dvije dobre vijesti , Cerić je definitivno nas , a Merzića od danas ne vode kao igraca Amkara , tako da bi trebalo da ima ciste papire , dakle ceka se samo potpis na ugovor .

Forza do groba !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 02 avg 2011, 00:16

Adin_BiH je napisao/la:
Emir ZENICA je napisao/la:Samo da pitam jel RA prekinula bojkot ? Hvala :mrgreen:
RA = Red Army ( Muski rod ) znaci nije prekinula , nego prekinuo (ako vec govoris u jednini) . 8-)

A sad sto se tice bojkota , jos to nije onaj stari RA , jer je bilo poprilicno puno raje koja nas je napustila tijekom bojkota , po informacijama koje ja imam , trebalo bi da nasa tribina bude puna .

I za Rođene dvije dobre vijesti , Cerić je definitivno nas , a Merzića od danas ne vode kao igraca Amkara , tako da bi trebalo da ima ciste papire , dakle ceka se samo potpis na ugovor .

Forza do groba !
Odakle ti info za Cerića i Merzića, pošto još ništa nema na zvaničnoj stranici kluba, a više ne vjerujem rekla - kazala, jer sam zbog toga i sam napadnut...

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 02 avg 2011, 00:20

AlemC85 je napisao/la:
Adin_BiH je napisao/la:

Forza do groba !
Odakle ti info za Cerića i Merzića, pošto još ništa nema na zvaničnoj stranici kluba, a više ne vjerujem rekla - kazala, jer sam zbog toga i sam napadnut...

transfermarkt ne stavlja igrace dok i sluzbeno ne potpisu ugovore , a Ceric je uvrsten kod nas , a Samira nema u rosteru Amkara na njihovim oficijalnim stranicama.

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 02 avg 2011, 01:09

Klub navijača Red Army je prekinuo bojkot još od početka prošle polusezone. ;)

A šta ima inače kod vas ? Postojite li ikako ? Udarni trans vam je u Manijaka koliko znam.

Pitam čisto onako, da vidim kako to ide kod vas.
Who dares, wins !

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 02 avg 2011, 13:25

Majstore koja nepismenost izlazi iz tebe sta je to brate jesi isao u Skolu ??? :lol: :lol: :lol:
Samo jedan klub Velež Mostar

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 02 avg 2011, 13:36

Adnel je napisao/la:
Majstore koja nepismenost izlazi iz tebe sta je to brate jesi isao u Skolu ??? :lol: :lol: :lol:
Hajd sad procitaj svoju recenicu !!! :lol: :lol: :lol:
Nema vise :P

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 avg 2011, 14:54

Ocete doc u Vrapcice , il ce bit zakazala organizacija , nema vas nidje .. Vodja vam cigan neki ,psuje igracima mater ... fuj .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 02 avg 2011, 15:50

flash je napisao/la:
Adnel je napisao/la:
Hajd sad procitaj svoju recenicu !!! :lol: :lol: :lol:
AHAHAHAHhahahahahahahaahhahah:DD:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []