Ne znam koga proziva al će to biti veliki problem, jer ako se ne nastavi liga a vjerovatno neće nova će početi tek krajem avgusta. Sredinom avgusta tek se završava ovogodišnja liga prvaka i liga Evrope, pa onda predkvalifikaci itd. Znači sad kad se liga prekine svi će ponovo mjesec na odmor pa tek onda pripreme.
Šta želiš reći? Da će igračima biti prevelika pauza?
Ne znam jel pratiš našu ligu ali skoro sve ekipe izuzev FK Sarajevo (u zadnje vrijeme) mjenja skoro komplet igrače na kraju sezone a neki i na zimskoj pauzi. Dalje, pojačanja svih ekipa, uključujući i finansijski najmoćnije klubove u ligi, Sarajeva i Zrinjskog, dovode igrače koji nisu igrali duži vremenski period ili tek oporavljene nakon teških povreda. Da je preduga pauza - jest, da će negativno uticati - hoće, ali daleko veći je problem za igrače tih 11 utakmica u mjesec dana u nehumanim uslovima.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dudić je postavio zanimljivo pitanje fudbalskim funkcionerima imajući u vidu trenutnu situaciju.
“Znam iz pouzdanih izvora da već neki klubovi, čak za ovu cijelu godinu, nisu dali plate nekim igračima. Mi stalno govorimo kako je najbitnije zdravlje igrača. Kako je najbitnije? Mi mu ne dajemo platu!”, dodao je Dudić.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
I svaki donio po titulu, mashAllah. Uključujući Vicu.
Znači ti bi djevojku koja ima po jedno dijete sa svakim frajerom s kojim je bila? Još se prodavala.
@Škoro, baš si liberalan, mashAlllah.
Loše ti poređenje Plavac. Onda je Sloboda najbolja djevojka, još nevina.
Kada smo već kod Slobode kojoj se rugaš, neka znaju njihovi navijači da im je klub ucijenjen licencom preko sekretara NSBiH, Adnana Džemidžića, bivšeg predsjednika FK Sarajevo i Bordo prijatelja.
Naprijed Željo, četo plava
Nek se čuje tvoja slava
Nek se čuju sve sirene
Kad mašina tvoja krene
Znači ti bi djevojku koja ima po jedno dijete sa svakim frajerom s kojim je bila? Još se prodavala.
@Škoro, baš si liberalan, mashAlllah.
Kada smo već kod Slobode kojoj se rugaš, neka znaju njihovi navijači da im je klub ucijenjen licencom preko sekretara NSBiH, Adnana Džemidžića, bivšeg predsjednika FK Sarajevo i Bordo prijatelja.
E ovo je presedan...
Štrumfovi sve znaju sta se desava oko Slobode, Čelika, Borca...
A ne znaju gdje je famozna Trafo stanica koju su gradjani , porezni obveznici platili...
E ovo je presedan...
Štrumfovi sve znaju sta se desava oko Slobode, Čelika, Borca...
A ne znaju gdje je famozna Trafo stanica koju su gradjani , porezni obveznici platili...
Kako nece znati, pa jesu li slobodu izbacili u cvajtu ( vjerovatno iz slobode nisu bili za nekakav deal ), celiku uzeli bodove ( bas to kolo spor oko tuzbe i novca ), a sto se tice borca pa zna se SNSD.