Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Griješite i jedan i drugi.iVar je napisao/la:to i ja govorim, meni govore, vrati se, vrati se, ja da se vratim, probam nešto s rajom, ovi ispare, ja ispušim. ko bi me branio? uz dužno poštovanje, il' idemo svi il' niko...nisam baš toliko lud da me neko naloži i kasnije kad zaglavim ćuze, da mi se ovaj smije jer se stalio s ovima protiv kojih smo bilisamocelik je napisao/la:Problem naše raje se odlično pokazo gore na klipu.50 drtova potjera 2000 ljudi.Pa majka mu stara ne može se revolucija dizat bez da primiš pendrek.Nadam se iskreno da se može desiti neka revolucija nešto slično što Ukrajinci rade.Ja bih nešto pokrenuo do sada,izlazio,radio ali kome da se obratim? Kako da započnem? kako mogu biti siguran će neko stati uz mene i da neće početi bježati kad malo zagusti?
A jednom će i policija morati stati na stranu građana,neće oni do vijeka biti sluge režima
Raja ne bježi i ne posustaje.U Službu hitne medicinske pomoći Tuzla do 20 sati primljena su 102 policajaca koji su zadobili teške povrede, potvrdio je Adis Nišić, glasnogovornik Doma zdravlja Tuzla.
Pojasnio je da se radi o teškim povredama, konturama, prelomima, te su neki pacijenti prebačeni i na Univerzitetski klinički centar Tuzla.
Također je u Hitnoj službi primljeno i 28 civila s lakšim povredama.
Ej, pa do juče se nije moglo skupiti 100 ljudi na protestima (sjetite se studenata od prije mjesec dana), a sada su ljudi premlatili 100-tinjak policajaca. I njih premlaćuju, dakako, ali se ne odustaje.
Pokrenulo se, napokon se pokrenulo. Nemojte sad da se staje, nemojte pesimizma, nemojte uvlačiti tu religijske, ideološke i nacionalne razlike. Ovo su socijalni nemiri, traži se socijalna pravda, ugrožena nam je egzistencija. Ovo je borba protiv svih pljačkaša od rata na ovamo. Ovo je borba protiv nepravde, protiv toga da je prosječna plata 800 KM, a političari imaju po 8000, dok direktori javnih preduzeća i preko 10-15 hiljada. A radnici u tim preduzećima životare, jedva preživljavaju.
Vjerujem da će se protesti širiti i biti sve žešći. Svako je odgovoran, nemojte da ovo upropastimo.
NAPRIJED NARODE!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma eto dokle je doslo da izmisljaju pljacke i huliganstvo da svijet ne bi sutra dosao, novinarka ode, snimi dokaze da nije tako, prebiju je i na Gradinu posalju (bolnica
)
Causevic i SDP (ako ga se vec vcrs ne odreknu) ce biit na izborima svedeni na nivo statisticke greske, kad ovako rade u svom bastionu Tuzli, sta ostali mogu ocekivati.."bagra" koju je tukao ce njega dotuc na izborima...
Causevic i SDP (ako ga se vec vcrs ne odreknu) ce biit na izborima svedeni na nivo statisticke greske, kad ovako rade u svom bastionu Tuzli, sta ostali mogu ocekivati.."bagra" koju je tukao ce njega dotuc na izborima...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako ove godine neko koga poznajete izadje da glasa u Tuzli opalite mu drugarski sljagu malo jacu i posaljite u 3pm za sva vremena..
- legenda reala
- Kontakt:
Ma to je izmišljotina za 102 policajca, nema ba teorije da ih je toliko povrijeđeno
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 06 feb 2014, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne mogu da vjerujem šta čitam .. te represije me podsjećaju na bivši režim, čak i gore ...
Nadam se da će u ljudima da proradi bosanski inat, i da idu do kraja.
U Mostaru su za sutra organizovani protesti također.
Nadam se da će u ljudima da proradi bosanski inat, i da idu do kraja.
U Mostaru su za sutra organizovani protesti također.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Specijalci i dalje vrše teror nad građanima..mlate koga stignu oko zgrade Vlade TK ne gledaju ko je i šta je
ruke i noge im se osušile ako Bog da..
ruke i noge im se osušile ako Bog da..
Pobjeda je bolja od orgazma!
legenda reala je napisao/la:Ma to je izmišljotina za 102 policajca, nema ba teorije da ih je toliko povrijeđeno
treba izaći na glasanje, al' pod uvjetom da se među vama nađu obrazovani i pošteni i prijave kao nezavisni kandidati koji predstavljaju narod Bosne i Hercegovine!tuzlak1987 je napisao/la:Ako ove godine neko koga poznajete izadje da glasa u Tuzli opalite mu drugarski sljagu malo jacu i posaljite u 3pm za sva vremena..
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ja sam bio na oba protesta.Nije lahko kad bace suzavac pa udahneš dim i onda krene na oči.Danas čovjeka 5 specijalaca tuče a niko ne smije da priđe.Bacaju kamenje iz 10-tog reda i bježe i onda kad krenu kornjače prvi red odma fasuje.I to za 40 specijalaca je laž.Bilo ih je više a jedini koji je fasovao je onaj koji je dobio batine na mostu kod Omege.Ovo ostalo su većinom prašinari koji su fasovali dok su bili ispred zgrade Vlade pa se povukli.
iVar je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Ma to je izmišljotina za 102 policajca, nema ba teorije da ih je toliko povrijeđenoznate li kol'ko je 102 policajca? pa na onom prethodnom videu ih jedva ima 50 šta vam je
treba izaći na glasanje, al' pod uvjetom da se među vama nađu obrazovani i pošteni i prijave kao nezavisni kandidati koji predstavljaju narod Bosne i Hercegovine!tuzlak1987 je napisao/la:Ako ove godine neko koga poznajete izadje da glasa u Tuzli opalite mu drugarski sljagu malo jacu i posaljite u 3pm za sva vremena..
ovdje su tri naroda,ne jedan,tri tora koja većinom glasaju za svoje
- tuzlak1987
- Kontakt:
Povrijedjena su tacno 33 policajca/specijalca. Prijavljeno je vise od 70 ljudi povrijedjenih, veliki dio se nije prijavio tj vjerovatno nije imao hrabrosti za to vec otisao kuci da se sam lijeci.
Uhapseno je 12 ljudi..
Uhapseno je 12 ljudi..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije baš tako lagano krenuti na policiju a kamo li na specijalce, podsvijesni strah.iVar je napisao/la:Eh dobro pogledajte ovaj video sad
[youtube][/youtube]
Koliko njih ima? Nema ni 50 100%
A građana bude 2000.50 specijalaca drži 2000 građana? Pa mogu ih silovat' samo da krenu, nego se boje pendreka po ramenu
@samocelik državni udar!
Bojim se da će ovo stati i da nećemo ništa uradit, dobit ćemo neko lažno obećanje i narod će se povući. Možda i smijene Čauševića ali on će postavit nekog svog koji će radit po njegovim naredbama i opet nismo ništa uradili. Moramo ići do kraja, već kad smo krenuli ne smijemo stati jer tad ćemo ih još više ojačati.
Gorki jesi li ti kakav novinar?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- RickBlaine
- Kontakt:
Ovo je fasizam. Nas narod ima isti tretman kakav je imao onaj koji se borio protiv Flugencia Batiste na Kubi. Ali eto, Batista se na kraju povukao pod pritiskom mase. Ovdje medjutim, prosvjedi nemaju potpuni cilj. I nakon protesta, u foteljama ce ostati ista fasisticka banda koja 20 godina pati narod. Prosvjednicima svaka cast na hrabrosti, ali nakon protesta, sve ce ostati skoro pa isto, samo ce se udaljiti malo od ovog krajnjeg egzistencijalnog ruba do kojeg smo sada dovedeni. Nazalost, potpunog dobro isplaniranog socijalnog bunta u vidu drzavnog udara, gdje bi svrgnuli komplet parlament i na kraju im na diktatorski nacin sudili ipak nema, niti ce biti, a dok god je ova garnitura politicara na vlasti, mi cemo zivjeti na koljenima.
Osim, osim... Ako ne budemo imali jakog vodju koji ce povest ovaj narod. Vapimo za svojim Cheom. Ova zemlja treba jaku opoziciju, jasno orijentiranu ljevicarsku partiju. I ne treba cekati ni sekunde, samo sto logicno, niko nema muda jer je sviju strah ovih uhljebljenih HDZ-ovski, SDA-ovskih i ostalih partijskih fasista koji koce progres ove drzave.
@Zeman. Ovo je nase vrijeme.
[youtube][/youtube]
Osim, osim... Ako ne budemo imali jakog vodju koji ce povest ovaj narod. Vapimo za svojim Cheom. Ova zemlja treba jaku opoziciju, jasno orijentiranu ljevicarsku partiju. I ne treba cekati ni sekunde, samo sto logicno, niko nema muda jer je sviju strah ovih uhljebljenih HDZ-ovski, SDA-ovskih i ostalih partijskih fasista koji koce progres ove drzave.
@Zeman. Ovo je nase vrijeme.
[youtube][/youtube]
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
moj malik, kad je goloruk narod krenuo na t-55 i ostale tenkove, mogu poravnat i ovo malo gov.anaca pa makarUnofficialpage je napisao/la: Nije baš tako lagano krenuti na policiju a kamo li na specijalce, podsvijesni strah.
boga mi, mislim da sad trenutno nije bitno ko je kojeg etniciteta, vjere, najbitnije je da uspijemo u borbi, da poboljšamo stanje u državi, da ekonomski budemo uspješniji. Mislim da je važnije za čovjeka da ima posao, plaću nego te podjelefilip13 je napisao/la: ovdje su tri naroda,ne jedan,tri tora koja većinom glasaju za svoje
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
iVar je napisao/la:moj malik, kad je goloruk narod krenuo na t-55 i ostale tenkove, mogu poravnat i ovo malo gov.anaca pa makarUnofficialpage je napisao/la: Nije baš tako lagano krenuti na policiju a kamo li na specijalce, podsvijesni strah.![]()
boga mi, mislim da sad trenutno nije bitno ko je kojeg etniciteta, vjere, najbitnije je da uspijemo u borbi, da poboljšamo stanje u državi, da ekonomski budemo uspješniji. Mislim da je važnije za čovjeka da ima posao, plaću nego te podjelefilip13 je napisao/la: ovdje su tri naroda,ne jedan,tri tora koja većinom glasaju za svojeEvo ti dokaz da možemo zajedno sve. Niko ne prebrojava bošnjake, hrvate i srbe ovdje, nego smo svi bosanci koji se borimo za prava!
bogami ja ne vidim proteste u posušju,š. brijegu,vitezu,kiseljaku,čitluku,neka me niko pogrešno ne shvati ali protesti su izgleda samo u jednom dijelu države izgleda
Dok citam postove ovog filipa imam osjecaj da je lik negdje zavalio straznjicu i tuce par milja mjesecno 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Je.bla te zvijezda, pod tim simbolom su stotine milioni poslani pod zemlju. Ovo je zadnji stadij crvenih kmera.
Ko sutra ponese Titinu sliku ili zastavu Jugoslavije nek crkne.
Ko sutra ponese Titinu sliku ili zastavu Jugoslavije nek crkne.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
treba i mora se izaci na glasanje, ako ne glasas isto je kao da si glasao za ove koji nas tuku danas...oni imaju svoje biracko tijelo, zaposlenike u opcini, ministarstvima, direkcijama raznim, direktore i njihove porodice itd itd, sto je njima 20% glasova jer toliko ljudi radi u administraciji i eto u policiji ako hoces...njima i odgovara da ljudi ne izadju na izbore, jer njihov stranacki aparat ce 100% glasati i mora glasati i samim tim ce i ostati na vlasti...zato i propagiraju to "ne izlazite ljudi na izbore" jer to njima odgovara..
izadji i glasaj za bilo koga, taman i za nezavisnog kandidata samo nemoj za ove sto su rekli "udri bagru"...privatizaciju je zapoceo SDP u proslom mandatu u okviru alijanse za promjene i zapoceo unistavanje svih tuzlanskih firmi, a zavrsio u ovom mandatu..kako se Jasmin pametno ogradio od njih, vidi i on dje ovo sve vodi...
a ove lazi ne mogu da vjerujem 102 povrijedjena, izmisljanje pljacki radnji- propagandna masinerija da bi sto manje ljudi doslo sutra dok oni trenutno tuku svakog ko se nadje na Slatini, bila to trudnica, novinarka, dijete, djed, momak, cura, student itd itd..ne treba se na to primati ni sekunde
a danas su momci izdominirali specijalce obzirom da nisu imali nikakvu podrsku, svi su im okrenuli ledja..ova tiranija po gradu ce se nastaviti jer njihov mentalni sklop "ja sam ovdje zakon" + vjerovatno pod uticajem nekih spustanci ne moze podnijet da bude bjen kao danas pa ce se iskaliti makar i na zeni, neni ili baki kako god.
@iVar glavu dajem da nisi bio danas u TZ, tak da ne govori molim te o jurisima
imas snimke kako su momci jurisali goloruki na specijalce i ubili brasno u njima...ja sam rekao momci na potezu Omega-Mejedan imaju veca mu.da nego svi mi ostali u Federaciji skupa
...onako razbit kordon da su se u jednom momentu bukvalno predali na onom ostrvcu , slegli ramenima i rukama, mogli su im radit sta hoce dok ste vi drkali q na fb...ali ljudi su dosli da se bore za svoju egzistenciju a ne da da na smrt prebiju grupu od 7-8 policajaca a mogli su kad su se predali bukvalno...ovi danas protesti su casni da casniji ne mogu biti, niti jedan ispad, incident, razbijen izlog, pljacka...NISTA
..bojim se momenta sta ce bit kad i narod dodje sa palicama 
uostalom vidjet cemo koliko ce vas bit sutra u tvom gradu koji god on bio i kako cete vi na kordone krenuti
izadji i glasaj za bilo koga, taman i za nezavisnog kandidata samo nemoj za ove sto su rekli "udri bagru"...privatizaciju je zapoceo SDP u proslom mandatu u okviru alijanse za promjene i zapoceo unistavanje svih tuzlanskih firmi, a zavrsio u ovom mandatu..kako se Jasmin pametno ogradio od njih, vidi i on dje ovo sve vodi...
a ove lazi ne mogu da vjerujem 102 povrijedjena, izmisljanje pljacki radnji- propagandna masinerija da bi sto manje ljudi doslo sutra dok oni trenutno tuku svakog ko se nadje na Slatini, bila to trudnica, novinarka, dijete, djed, momak, cura, student itd itd..ne treba se na to primati ni sekunde
a danas su momci izdominirali specijalce obzirom da nisu imali nikakvu podrsku, svi su im okrenuli ledja..ova tiranija po gradu ce se nastaviti jer njihov mentalni sklop "ja sam ovdje zakon" + vjerovatno pod uticajem nekih spustanci ne moze podnijet da bude bjen kao danas pa ce se iskaliti makar i na zeni, neni ili baki kako god.
@iVar glavu dajem da nisi bio danas u TZ, tak da ne govori molim te o jurisima
uostalom vidjet cemo koliko ce vas bit sutra u tvom gradu koji god on bio i kako cete vi na kordone krenuti
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 06 feb 2014, 21:58, ukupno mijenjano 2 puta.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@RickBlain

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, InatSilniBosanski, napoleon72, NebeskaSila96, Nebeski i 21 gost.