Sjetite se da je zvao novine da kaze kako ga **** na nacionalnoj osnoviPitar6785 je napisao/la:Znam da je nesto onaj ublehas plako na nas; kao on lomijo noge za nas a mi njemu nista nismo Dali I plus ga povalili za livadu( moj Paja moj k#### bi ti Igro u studgartu da ti nije bilo SARAJEVA a vakonas pljujes srami se ubleho..
Mislim sa dobrim golmanom I stoperom (znam da je Abdullah reko 4) I ta 2 jos sto magath kodro zeli uz BMW LEO DOVOLJNO .. Plakala treba u visoko da brani pa kad dejanu istekne ugovor vratitga da bude rezerva prem da izgleda da on vise nije ni zate uloge a ni talenat nije vise..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Sarajevo22
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tu je on mene najvise razocarao. Kad je kukao kako je tesko biti Srbin u Sarajevu i sta jos nije sve rekao. I to naravno jedva docekali mediji RS-a i onda je bilo na svim portalima njegovo kukanje.Sarajevo22 je napisao/la:Sjetite se da je zvao novine da kaze kako ga **** na nacionalnoj osnoviPitar6785 je napisao/la:Znam da je nesto onaj ublehas plako na nas; kao on lomijo noge za nas a mi njemu nista nismo Dali I plus ga povalili za livadu( moj Paja moj k#### bi ti Igro u studgartu da ti nije bilo SARAJEVA a vakonas pljujes srami se ubleho..
Mislim sa dobrim golmanom I stoperom (znam da je Abdullah reko 4) I ta 2 jos sto magath kodro zeli uz BMW LEO DOVOLJNO .. Plakala treba u visoko da brani pa kad dejanu istekne ugovor vratitga da bude rezerva prem da izgleda da on vise nije ni zate uloge a ni talenat nije vise..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Sarajevo22
- Kontakt:
nego ova rijeka napreduje pravo,,, baš me interesuje koliko su oni para uložili do sad da bi bili ovdje gdje jesu...
Evo kažu kramarić dog sa juventusom biće jedno 10mil.
Evo kažu kramarić dog sa juventusom biće jedno 10mil.
-
lafomamone
- Kontakt:
Moramo jos par mil. eura uloziti u ekipu prije nego mislimo bilo sta ozbiljno u Evropi, za sad je ovo ok ne ide tako brzo kao kod Rijeke, hebiga lik je odmah sprcao milione u ekipu, ovdje treba malo vise vremena, ali ja mislim za par godina da cemo moci da se pofajtamo bar sa ovim po EL. Bolji cemo od Dinama biti 100% 
-
naopakoZlo
- Kontakt:
Odavno nismo vidjeli neki lijep gol iz faula, ako ne racunamo ovaj od Velkoskog(odbica). Zadnji kojeg se sjecam je gol Kojaševica, mislim da je bilo protiv Kozare ili Slavije. Iskreno, ne bi imao ništa protiv da ga opet vidim u bordo dresu.
Gledajući potrebu za pojačanjima dotakao sam se malo statistike, ne detaljno kao brat Sema, ali sam nešto prikupio.
Od ovih ofanzivnih igrača (Krste, Bića, Ševko, Hare, Todor) pa ako dodamo tu i Miloša i Samira možemo biti zadovoljni njihovim učinkom. Relativno su dobro odradili svoj posao.
Pa recimo od naših 31 (odnosno 28) golova ofanzivna linija je postigla 19 golova, malo im tu Bojan kvari statistiku a on je ujedno i prvi strijelac u ligi sa 7 pogodaka.
Najviše su dali Krste 6, i Ševko 5.
I ako je Bilbija u dosta utakmica igrao centralnog napadača ne može se pohvaliti dobrim učinkom, svega dva gola, ali je on radio jednu drugu stvar, asistirao. U svojoj statističkoj knjižici ima četiri asistencije, koliko ima i Samir (nisam siguran za Samira da li su 3 ili 4, nedostatak potpune statistike
)
Pored svojih pet golova Krste ima i tri asistencije koliko ima i Puzigaća što ih promoviše u najkorisnije igrače kluba u ligi.
I ako smo od Duljevića možda više očekivali njegov konto je nekako skroman, 3 gola i jedan asistencija, ali on na terenu pokazuje neko drugo lice i svojim driblinzima i brzinom izluđuje protivnike.
Zatim Miloš je još slabiji, ali nisam detaljno sakupio sve.
Ako zanemarimo statistiku, a gledajući ponašanje na terenu, borbu, trku, razmišljanje onda najbolji igrač(i) po svemu su Samir Radovac i Gojko Cimirot.
Brine ovih 11 primljenih golova, jer prvi i treći na tabeli su bolji po tom pitanju, pogotovo Mostarci.
Pojačanja u ofanzivnoj liniji staviti na čekanje, a pojačavati zadnju liniju sa golmanom. Naravno prioritet treba da bude zadržavanje postojećeg kadra. Ali ukoliko bude nekih ponuda za igrače raditi pametno.
Od ovih ofanzivnih igrača (Krste, Bića, Ševko, Hare, Todor) pa ako dodamo tu i Miloša i Samira možemo biti zadovoljni njihovim učinkom. Relativno su dobro odradili svoj posao.
Pa recimo od naših 31 (odnosno 28) golova ofanzivna linija je postigla 19 golova, malo im tu Bojan kvari statistiku a on je ujedno i prvi strijelac u ligi sa 7 pogodaka.
Najviše su dali Krste 6, i Ševko 5.
I ako je Bilbija u dosta utakmica igrao centralnog napadača ne može se pohvaliti dobrim učinkom, svega dva gola, ali je on radio jednu drugu stvar, asistirao. U svojoj statističkoj knjižici ima četiri asistencije, koliko ima i Samir (nisam siguran za Samira da li su 3 ili 4, nedostatak potpune statistike
Pored svojih pet golova Krste ima i tri asistencije koliko ima i Puzigaća što ih promoviše u najkorisnije igrače kluba u ligi.
I ako smo od Duljevića možda više očekivali njegov konto je nekako skroman, 3 gola i jedan asistencija, ali on na terenu pokazuje neko drugo lice i svojim driblinzima i brzinom izluđuje protivnike.
Zatim Miloš je još slabiji, ali nisam detaljno sakupio sve.
Ako zanemarimo statistiku, a gledajući ponašanje na terenu, borbu, trku, razmišljanje onda najbolji igrač(i) po svemu su Samir Radovac i Gojko Cimirot.
Brine ovih 11 primljenih golova, jer prvi i treći na tabeli su bolji po tom pitanju, pogotovo Mostarci.
Pojačanja u ofanzivnoj liniji staviti na čekanje, a pojačavati zadnju liniju sa golmanom. Naravno prioritet treba da bude zadržavanje postojećeg kadra. Ali ukoliko bude nekih ponuda za igrače raditi pametno.
Da se nadovezem @hilmo Radovac ukupno 3 asistencije u PL 2, Stojcev ukupno 3 gola i 3 asistencije u PL 1 gol i 1 asistencija. 
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Tanak Miloš do bola
, nadam se da će na proljeće malo da se trzne.
-
lafomamone
- Kontakt:
Pa nije kosarka u pitanju, manite se vi te statistike moze vas odvuci gdje ne treba 
Kad imam slobodnog vremena i statistiku pogledam, a imam ga vala previse.lafomamone je napisao/la:Pa nije kosarka u pitanju, manite se vi te statistike moze vas odvuci gdje ne treba
naopakoZlo je napisao/la:Odavno nismo vidjeli neki lijep gol iz faula, ako ne racunamo ovaj od Velkoskog(odbica). Zadnji kojeg se sjecam je gol Kojaševica, mislim da je bilo protiv Kozare ili Slavije. Iskreno, ne bi imao ništa protiv da ga opet vidim u bordo dresu.
Nego, kad sam kod Nikole, zna li ko kako mu ide u Haugesundu?
Zadnja izmjena: r3m1, dana/u 28 nov 2014, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
bordobijeli
- Kontakt:
statistika ti je kao mini suknja govori dosta al ne pokazuje ono pravohilmo je napisao/la:Tanak Miloš do bola![]()
, nadam se da će na proljeće malo da se trzne.
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma sve to stoji, ali složit ćemo se da Milošu ni statistka ni igre u pojedinim utakmicama ne ide na ruke.
Gojko nema ni asistencije ni gola u PL pa je po meni najbolji igrač polusezone, uz Samira naravno.
@remi, Komazec je u Haugesundu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gojko nema ni asistencije ni gola u PL pa je po meni najbolji igrač polusezone, uz Samira naravno.
@remi, Komazec je u Haugesundu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma slabo, 0 golova, tri put ulazio sa klupe i sakupio 58 minuta.r3m1 je napisao/la:naopakoZlo je napisao/la:Odavno nismo vidjeli neki lijep gol iz faula, ako ne racunamo ovaj od Velkoskog(odbica). Zadnji kojeg se sjecam je gol Kojaševica, mislim da je bilo protiv Kozare ili Slavije. Iskreno, ne bi imao ništa protiv da ga opet vidim u bordo dresu.
-
lafomamone
- Kontakt:
Gojko nema ni suta prema golu koliko ja znam, pa sta sad?Gojko nema ni asistencije ni gola u PL
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
naopakoZlo
- Kontakt:
Nisam mislio na ovaj, ali i ovaj je beton.r3m1 je napisao/la:naopakoZlo je napisao/la:Odavno nismo vidjeli neki lijep gol iz faula, ako ne racunamo ovaj od Velkoskog(odbica). Zadnji kojeg se sjecam je gol Kojaševica, mislim da je bilo protiv Kozare ili Slavije. Iskreno, ne bi imao ništa protiv da ga opet vidim u bordo dresu.
Što se tice Komazeca, kao što kažu i nije se naigrao. Negdje sam procitao da ima želju da se vrati u FKS, baš kao i vecina naših bivši igraca.
-
samosarajvo
- Kontakt:
A protiv Celika?lafomamone je napisao/la:Gojko nema ni suta prema golu koliko ja znam, pa sta sad?Gojko nema ni asistencije ni gola u PL
A sutevi protiv Borca, par dobrih? A asistencija u Grckoj?
mada generalno nije njegovo da asistira, njegova kontrola,mirnoca i prenos lopte su vrhunski, kako lagano navuce 2-3 igrača, doduse nesto dalje od protivnickog gola, pa onda je prosljedi dalje...
radi sve sto se od njegove pozicije ocekuje, malo vise agresivnosti ka naprijed ne bi skodilo ali svi su nam igraci ofanzivno orijentisani tako da se ne smijemo kockati i sa njim.
-
lafomamone
- Kontakt:
Ja ne govorim o tome, kazem da se ne sjecam da je lik ikada opalio po lopti prema golu
Ako se neko sjeca neka kaze
Ako se neko sjeca neka kaze
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Varijantas8 i 141 gost.