Da su znali prije da ga pokopaju.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
nema se tu sta ocerupati, titulu su osvojili na pogon kvaratskhelia-osimhen, kao i milan na pogon theo-rafael leao
u evropskim okvirima, veliki klubovi ce traziti njih dvojicu i nikog vise, jer su to sve prosjecni igraci za te klubove
napoli ce dobro zaraditi na obojici, nece stediti za pojacanja, imaju dobar scouting i ponovo ce oformiti ekipu za vrh tabele, a ako im se posreci kao ove sezone da je konkurencija kurcevaca teska, mogli bi ponovo da se bore za scudetto
u evropskim okvirima, veliki klubovi ce traziti njih dvojicu i nikog vise, jer su to sve prosjecni igraci za te klubove
napoli ce dobro zaraditi na obojici, nece stediti za pojacanja, imaju dobar scouting i ponovo ce oformiti ekipu za vrh tabele, a ako im se posreci kao ove sezone da je konkurencija kurcevaca teska, mogli bi ponovo da se bore za scudetto
-
- Kontakt:
Ako im Juve uzme sportskog direktora, ko će im dovoditi nova pojačanja tako dobro i efikasno?Chinaglia je napisao/la: ↑05 maj 2023, 20:02nema se tu sta ocerupati, titulu su osvojili na pogon kvaratskhelia-osimhen, kao i milan na pogon theo-rafael leao
Sta je ovo, Napuljska ciganija im sad odgovara

Hajde Lazio danas rijesi ove male Crvene

Hajde Lazio danas rijesi ove male Crvene

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Danas pocinje borba za biti ili ne biti u LP

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Danas ce biti mnogo toga jasnije ili kompliciranije

Ako Inter i Lazio pobijede velike sanse imaju i Inter u Direktnom duelima sa Atalantom ce odlucivat, ako Milan i Roma pobijede Bit ce krvi do kraja

Ovo kolo je red da Milan i Roma dobiju a da ostali zijane 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Milan ce dobiti lazio, mislim cak i lakse od ocekivanog.
Roma je iskasapljena, bit ce to bolan poraz, te mi svoju sansu moramo traziti kroz LE.
Roma je iskasapljena, bit ce to bolan poraz, te mi svoju sansu moramo traziti kroz LE.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ma ja vjerujem Chiniu i albanskim vracarama

Dobit ce vas s lakocom
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovaj dom penzionera iz Rima nema šta tražiti u LPa. Izvini Chini ali se nadam da nećete dalje od EL.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Chini sta je ovo, pa gdje si bolan ne igra Barcelona danas valjda? Rijesavaj ovo, ako nista barem da povrijedite dvojicu, nemoj da se ovo crveni razmašu bezveze …
Kakav pristup Lazia, skoro da pomisliš kao da su prodali utakmicu.
Stali igrati nakon prvog gola, bit' će da se uzdaju u bodove u narednim kolima, pa im se nije dalo trčati danas.

Stali igrati nakon prvog gola, bit' će da se uzdaju u bodove u narednim kolima, pa im se nije dalo trčati danas.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !

Milan itekako jos ima sansu za LP, ostaje im jos ta "teska" utakmica protiv juventusa i to je to
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
lazio uvijek igra na isti nacin u gostima protiv juventusa, milana, intera i napolija, a taj nacin uvijek donosi poraze i nije mi jasno kako treneri to ne vide, jer ne samo da gube, nego bukvalno ne postoje na terenu, niti defanzivno, niti ofanzivno i zbog toga je poraz danas bio sigurna stvar
lecce i cremonese na olimpicu, udinese i empoli u gostima, osvoji 9 bodova i sta te briga sta ce konkurenti uciniti
lecce i cremonese na olimpicu, udinese i empoli u gostima, osvoji 9 bodova i sta te briga sta ce konkurenti uciniti
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sve dok su klubovi u 2-3 boda šanse su tu. Pogotovo što ne vjerujem da će ijedna od tih ekipa dobiti svih 4-5 mečeva do kraja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Milanu bi tradicionalno više problema mogla predstavljati Verona ili Spezia nego li Juventus, pogotovo ako Leao bude odsutan. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.