Prijatelju pusti ove nadrkane momcice nama je uvjek bilo drago da vi dodjete u sto vecem broju uvjek smo imali lijep odnos i kao klubovi i kao gradovi i dajem sebi pravo u ime Red Army-a da kazem da nam je iskreno zao sto se klub i navijaci nalaze u toj krizi sto od politicara sto od nedostatka strucnog kadra u rukovodstvu i kluba i navijaca pa najvise i u nedostatku novca, jer mi najbolje znamo kako je to mi smo godinama bili u tami i napokon smo sada malo izvirili iz te tame i nedaj Boze da se vise vracamo dole.Sve najbolje tebi i svim Zenicanima dobrdosli u sto vecem broju i prelijepi Mostar.Emir ZENICA je napisao/la:I brojku si fulioNema veze ako imas sta da te zanima pp slobodno.Da ne spamamo temu
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
potpuno se slazem s tobom, nadam se da ce doci robijasi. I idemo ljudi svi napuniti stadion. Ne mogu vise cekati subotunno9 je napisao/la:Prijatelju pusti ove nadrkane momcice nama je uvjek bilo drago da vi dodjete u sto vecem broju uvjek smo imali lijep odnos i kao klubovi i kao gradovi i dajem sebi pravo u ime Red Army-a da kazem da nam je iskreno zao sto se klub i navijaci nalaze u toj krizi sto od politicara sto od nedostatka strucnog kadra u rukovodstvu i kluba i navijaca pa najvise i u nedostatku novca, jer mi najbolje znamo kako je to mi smo godinama bili u tami i napokon smo sada malo izvirili iz te tame i nedaj Boze da se vise vracamo dole.Sve najbolje tebi i svim Zenicanima dobrdosli u sto vecem broju i prelijepi Mostar.Emir ZENICA je napisao/la:I brojku si fulioNema veze ako imas sta da te zanima pp slobodno.Da ne spamamo temu

-
- Kontakt:
Lijepi moji rodjeni
Kako mi je lijepo bilo studirati u Mostaru xD a jest da nisam nikad nista polozio al' nema veze kod Erne je uvijek gorilo
i u pivnici a da ne govorim ljeta ispod starog mosta
Uglavnom mnogo pozdrava iz Zenice i amin jarrabi da nas dobijete 8 : 0
iskreno i od srca vam zelim da nas ubijete a nedo Bog ako vasa uprava odluci da nam pokloni Bod radi nekih dugovanja iz proslosti .... MOLIM VAS DA PREKINTE UTAKMICU I noge polomite svim igracima i strucnom stabu i upravi iz Zenice <3
Avanti rodjeni ....
Celik kantolanla liga ako Bog da ..... pa tu cemo da idemo na vrh k...ca

Kako mi je lijepo bilo studirati u Mostaru xD a jest da nisam nikad nista polozio al' nema veze kod Erne je uvijek gorilo

Uglavnom mnogo pozdrava iz Zenice i amin jarrabi da nas dobijete 8 : 0

Avanti rodjeni ....

Celik kantolanla liga ako Bog da ..... pa tu cemo da idemo na vrh k...ca
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Hvala ti prijatelju.Vjeruj i meni je zao sta se nama desava u klubu,ali sta cemo ne mozemo trenutno nista uraditi.Isto tako drago mi je sto se Velez koliko toliko vratio.Prema prijateljskim utakmicama odlican,vidjet cemo ga u ligi.Nadam se da ce biti dobra tekma kao sto Robovlasnik kaze ubij te Boga u nama,ako sudija prekine vi nastavitenno9 je napisao/la: Prijatelju pusti ove nadrkane momcice nama je uvjek bilo drago da vi dodjete u sto vecem broju uvjek smo imali lijep odnos i kao klubovi i kao gradovi i dajem sebi pravo u ime Red Army-a da kazem da nam je iskreno zao sto se klub i navijaci nalaze u toj krizi sto od politicara sto od nedostatka strucnog kadra u rukovodstvu i kluba i navijaca pa najvise i u nedostatku novca, jer mi najbolje znamo kako je to mi smo godinama bili u tami i napokon smo sada malo izvirili iz te tame i nedaj Boze da se vise vracamo dole.Sve najbolje tebi i svim Zenicanima dobrdosli u sto vecem broju i prelijepi Mostar.

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
-
- Kontakt:
Moj dobar drug je Robijas i inace tesko mi pada to sto se trenutno desava i u Celiku i u Slobodi.Kakav je BH fudbal ako ta dva kluba tavore na dnu ili nedaj Boze ispadnu iz lige.Oni su tradicija BH fudbala.Veliki gradovi jednostavno moraju imati jake klubove i (relativno) pune stadione.Kakve su utakmice protiv nekih ekipa iz seoskih sredina.Puno srece u prvenstvu,budite jaki izborite se za svoj grad i klub protiv lokalnih baraba.Pozdrav od mene.Emir ZENICA je napisao/la:Hvala ti prijatelju.Vjeruj i meni je zao sta se nama desava u klubu,ali sta cemo ne mozemo trenutno nista uraditi.Isto tako drago mi je sto se Velez koliko toliko vratio.Prema prijateljskim utakmicama odlican,vidjet cemo ga u ligi.Nadam se da ce biti dobra tekma kao sto Robovlasnik kaze ubij te Boga u nama,ako sudija prekine vi nastavitenno9 je napisao/la: Prijatelju pusti ove nadrkane momcice nama je uvjek bilo drago da vi dodjete u sto vecem broju uvjek smo imali lijep odnos i kao klubovi i kao gradovi i dajem sebi pravo u ime Red Army-a da kazem da nam je iskreno zao sto se klub i navijaci nalaze u toj krizi sto od politicara sto od nedostatka strucnog kadra u rukovodstvu i kluba i navijaca pa najvise i u nedostatku novca, jer mi najbolje znamo kako je to mi smo godinama bili u tami i napokon smo sada malo izvirili iz te tame i nedaj Boze da se vise vracamo dole.Sve najbolje tebi i svim Zenicanima dobrdosli u sto vecem broju i prelijepi Mostar.Jer drugo nisu zasluzili.Mi dolazimo,vidimo se dole
Pozdrav svim pravim navijacim Veleza !
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
Veliki pozdrav za robijase i dodjite nam u subotu 

-
- Kontakt:
merzic potpisao jutros ..

znači nevesinjac ipak potpisao, dobro došao nazad u svoj VELEŽ...brato brato je napisao/la:merzic potpisao jutros ..
-
- Kontakt:
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 35:vijesti" onclick="window.open(this.href);return false; IDEMO RODJENIIIII !!!!!

Super stvarbrato brato je napisao/la:http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 35:vijesti IDEMO RODJENIIIII !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

AVANTI AVANTI AVANTI VELEŽ MOSTAR !!!!!!!!!!
i tito je volio velež :D
ja idem hvala Bogu
idemooo Rodjeniiii

Piše i da će biti i vaši novi dresovi, jel zna neko kako će izgledati imal slika neka ?
Odlicna je vijest ako je Merzic potpisao. On je odlican igrac. Jos samo da kazem da je pravo papanski komentar od AlemC85 kada kaze "Nevesinjac potpisao". Evo ja ti ko Mostarac od glave do pete kazem da je papanski komentar. Sve sami Mostarci,a donatora i clanova zajedno nema ni 80. Papanluk tipicni uz ispijanje kafe u Fejicevoj.
nije papanski komentar iz razloga, što znam skoro sve Merziće koji su mi istovremeno i rođaci tj. neki bliži a neki dalji, a njegova se porodica družila s mojom prije rata, a to da je on Mostarac jest tačno jer se rodio u Mostaru, isto vrijedi i za Elvisa Ćorića koji mi je rođak, a tokom rata je živio u Njemačokj gdje je i počeo igrati lopte, Riad Demić mi je dalji rođak, ovaj mali Zolj, za njega nisam siguran...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 03 avg 2011, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Za AlemC85
Zar je bitno porijeklo bilo kojeg igraca koji igra za Velez? Eto na to sam mislio da je papanski spominjanje necijeg porijekla. Bitno je da igra za Velez srcem, da je dobar igrac itd., a porijeklo spominjati nema nikakvog smisla!
Nego, radi li se kod vas išta po pitanju smještaja gostujućih navijača ?
Starno bi bila bruka ako se nastavi prošlogodišnji tretman, a vjerujem da će ova vaša nova uprava i to pitanje riješiti u skorije vrijeme .
Sretno u novoj sezoni i od srca vam želim da izborite toliko željenu Evropu !
Starno bi bila bruka ako se nastavi prošlogodišnji tretman, a vjerujem da će ova vaša nova uprava i to pitanje riješiti u skorije vrijeme .

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Skela je prefarbanadzenan01 je napisao/la:Nego, radi li se kod vas išta po pitanju smještaja gostujućih navijača ?

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Jel' bar u bordo ?kimbo je napisao/la:Skela je prefarbanadzenan01 je napisao/la:Nego, radi li se kod vas išta po pitanju smještaja gostujućih navijača ?
Sretno u novoj sezoni i od srca vam želim da izborite toliko željenu Evropu !![]()
![]()
![]()

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam da nema nista sa temom, ali ziv ne znam sta uraditi pa ne misliti na subotu
I sto rece drugar Kimboni
Bez euforije molim. Bojim se tekme protiv Celika k'o zmije
Nek' se cuje, nek' se zna, svi smo jedna Armija!
Znam da nema nista sa temom, ali ziv ne znam sta uraditi pa ne misliti na subotu

I sto rece drugar Kimboni

Nek' se cuje, nek' se zna, svi smo jedna Armija!
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.