Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Andres
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Andres » 21 nov 2010, 03:06

Prvo komentar utakmice , Real odigrao solidno , ali realno ni jedan od ona 2 penala nije se smio svirati , prvi se moze samo Realu svirat , a drugi je bio idiotski potez igraca koji je pao 2 sekunde nakon sto je vidio da mu je lopta pobjegla, mislim smjesno je kad navijac Reala dodje i laprda po Barci koja svake sezone izvede u vrh glave u La ligi 5 do 8 penala , Real izvede jedno 15-20 !!!Razlog se nemoze naci u tome sto su Realovi igraci nezaustavljivi ili pak igraju previse napdacki pa ih svi moraju lomit noge da bi ih zaustavili , svi znamo kako Barca igra sa svima na svijetu gdje naravno spada i Real , tako da to je prica za malu djecu... za ova sva dosudjena penala U LP Webb bi hladno dao 2 zuta kartona za simuliranje...i taj neki C.R koji je odlican igrac nestavljajte ga u rang sa Messijahom , Messi je zabio ove godine 22 gola a iz penala ni jedan , kao i Barca koja je u ovoj godini izvela 1 Penal..Ronaldo je zabio neznam kolko a po standardu tu je jedno 25 -30 posto golova iz penala.
JA kaze odlican je ali njegovi golovi su jednostavno smjesni, i to kad neznas sta napisat pa kazes Iniestai Xavi , to je jednostavno presjesma stvar. Ronadlo kao uzme loptu na centru prodje sve i zabije '??pa nije Messi covjece...Njega su ozil i Marija pitali loptama 3 puta vise nego sto su Mesija Andres i Xavi.

Snaga jednih i drugih pokazat ce se u Classicu...

btw:Ja kao ljubitelj Primere , i onaj koji je uvjek ove fanove Premiershipa poodjebavao da je La Liga jaca...mogu samo reci da je Premiership za 2 kalse iznad...Mozda oni nemaju tim kao Barcelonu , koji igra prelijepo ili preofanzivno ili da svi drkaju na igrace poput Messija , Ronalda , Xavija i jos 20 njih minimum... ali ta liga je nevjerovatno uvjednacena i fizicki duplo jaca, a prije svega sudije su vrh , a ne ko u primeri , Ronadlo padne Penal , Marija zapne za travku penal... itd itd
Jeste da se bore kod njih za titulu najcesce Chelsea i Mancho ali od treceg mejsta pa nadalje je tuca svake godine .Da Barca koja dominira zadnjih 3 god igra u Premiershipu uzela bi ligu 100% ne tako uvjerljivo ali bi uzela , ali zato bi svaku trecu utakmicu igrala sa ekipom koja ih moze ugroziti...Premiership je i organizovaniji i 1000 puta vise ulazu , tako da poredit Premiership i la Ligu je nemoguce jedino po cemu je La Liga bolja to su igraci koji su vanserijski , kojih u La Ligi ima vise nego u svim drugim ligama zajedno !

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 21 nov 2010, 03:17

OTNYS_YNWA je napisao/la:Madrak, ti citiraš a i ne čitaš šta ja pišem. ;)

@Thunder, uvijek branim i braniću OBJEKTIVNOST. Ne volim ama baš ni trunkicu subjektivnosti koje se mota po forumima. Ne znam ko može osporiti da je Engleska liga najjača trenutno, ne znam ko može osporiti da su Real i Barcelona u top 5 timova na svijetu ? Samo ne treba stvari posmatrati iz perspektive koju sami namećemo.
Ja kazem da je Premiership klasa iznad Primere i ostace tako jos dugo , jer ljudi vise ulazu , ne zbog toga sto je Chelsea jaci od Barce , naprotiv Barca moze samljet Chelsea ili da je Mancho jaci od Reala i slicno , nego radi ekipa koje zauzimaju mjesta od 10 do 19 na tabeli.ostalo ej tu negdje , City je ekipa koju bi alencija hladno raznjela...

Ali jedno ostale iako je sigurno Premiership najjaci ,,, da se Barca tamo natjece i mancho i Chelsea titule ocima nebi vidjeli....

btw.ovo bi je beze : Barca i Real su u top 5 u Evropi sto jesu , ali Objekticno gledasvi Barca je tu broj jedan bez sumnje sto necu reci ja nego ce reci svaka statistika i svaki strucnjak, Real je dioba drugog mjesta.... JEr ostale ekipe ili nisu u formi ili pak neigraju vise nesta primamljivo...Chlesea jadno igra , cim im je raspored otezo oni se poceli gubit, Mancho ce uvjek imati moj Respect radi Fergia i radi onako sakate ekipe sa kojom ce uzet i ove godine SAF titulu !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 21 nov 2010, 03:24

E ovo je tacno sto Andres kaze :!:
Premership je najorganizovaniji i najvise ubjedljivo ulazu para u svoju ligu, dakle najveca lova se vrti u toj ligi (reklame, sponzori, transferi, treneri su visoko placeni, jaka podrška medija itd )...citava država stoji iza Premiershipa jer im je to u interesu...to je veliki biznis prije svega, ali i velika reklama same Engleske kao države.
Ali sam ubjeđen da su najtelentovaniji igraci u La Ligi i da ta liga ima sav potencijal i mogucnost da bude ubjedljivo najjaca liga na svijetu...samo što, izgleda, nije stalo nekim celnicima lige iz nekih razloga.
Pa ne može me niko ubjediti da se od Atletica, Valencie,Seville, Villareala ne mogu napraviti vrhunski klubovi koji bi se mogli nositi sa najjacima i najbogatijim (tipa Chelsea,Manchester,Real,Bayer itd) samo kad bi država imala neki svoj interes u tome i dobar projekat...ovako odskacu Barca i Real od drugih i gledamo dominaciju ta dva tima...ali to uopšte ne znaci da su ostali klubovi slabi ili da je La Liga slaba - naprotiv.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 nov 2010, 09:14

...Engleska liga jeste najjaca liga...Ali Barca i Real mogu samljeti sve jedan klub od velike cetvorke u Engleskoj... :D :D :D

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 nov 2010, 09:16

mandraX je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
enobarca je napisao/la:...Samo da vas obavijestim da je Barca "rasula" almeriu...8:0...nadam se da ce i real dobro odigrati veceras pa da obje ekipe idu rasterecene na el clascico,jer dosadilo mi je vise da barca tare real,hocu da malo vidim i real kako igra na el clasicu... :lol: :lol: :D :D :lol: :D ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kladim se da nemas vise od 13 godina
...i da je upravu ;)
Imam 15 godina i naravno da sam u pravu... :D :D :D ...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 nov 2010, 09:20

enobarca je napisao/la:...Engleska liga jeste najjaca liga...Ali Barca i Real mogu samljeti sve jedan klub od velike cetvorke u Engleskoj... :D :D :D
Ma melju nas...Real nemoze proci 1/8 finala LP a kamoli da "samelje" neki klub iz Premiershipa. Boga mi,ovdje se brzo zaboravlja onih 4:0 od Liverpoola
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 21 nov 2010, 10:08

majestic24 je napisao/la:
enobarca je napisao/la:...Engleska liga jeste najjaca liga...Ali Barca i Real mogu samljeti sve jedan klub od velike cetvorke u Engleskoj... :D :D :D
Ma melju nas...Real nemoze proci 1/8 finala LP a kamoli da "samelje" neki klub iz Premiershipa. Boga mi,ovdje se brzo zaboravlja onih 4:0 od Liverpoola
...Ja kazem sad u ovoj sezoni...Sad Real moze Liverpool pobijediti najmanje 4:0...Ne navijam za Real i priznajem da bas i ne volim real,ali oni igraju odlicno ove sezone...Skoro kao Barcelona... :D :D :D

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 nov 2010, 11:59

majestic24 je napisao/la: Ma melju nas...Real nemoze proci 1/8 finala LP a kamoli da "samelje" neki klub iz Premiershipa. Boga mi,ovdje se brzo zaboravlja onih 4:0 od Liverpoola
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 nov 2010, 12:33

Andres je napisao/la:i taj neki C.R koji je odlican igrac nestavljajte ga u rang sa Messijahom , Messi je zabio ove godine 22 gola a iz penala ni jedan , kao i Barca koja je u ovoj godini izvela 1 Penal..Ronaldo je zabio neznam kolko a po standardu tu je jedno 25 -30 posto golova iz penala.
JA kaze odlican je ali njegovi golovi su jednostavno smjesni, i to kad neznas sta napisat pa kazes Iniestai Xavi , to je jednostavno presjesma stvar. Ronadlo kao uzme loptu na centru prodje sve i zabije '??pa nije Messi covjece...Njega su ozil i Marija pitali loptama 3 puta vise nego sto su Mesija Andres i Xavi.
Ne mogu da vjerujem da sam ovo pročitao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 nov 2010, 12:37

Andres je napisao/la:i taj neki C.R koji je odlican igrac nestavljajte ga u rang sa Messijahom , Messi je zabio ove godine 22 gola a iz penala ni jedan , kao i Barca koja je u ovoj godini izvela 1 Penal..Ronaldo je zabio neznam kolko a po standardu tu je jedno 25 -30 posto golova iz penala.
A kad je to Messi uzeo loptu s centra i dao gol? Dao jest... Getafeu u sesnaestini finala Copa del Reya.
Al aj, eo ti jedan kad si napo:
[youtube][/youtube]
Uostalom, on nema potrebe da ih prelazi sve sa 30,40 metara kada ce iz slobodnjaka iz iste pozicije jednim svojim tomahawkom razbit i najcvrscu obranu na svijetu.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 nov 2010, 13:12

Ima li kakvih vesti za Khediru?

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 21 nov 2010, 13:52

Higuain se povredio i propušta utakmicu protiv Ajaxa, e`o šanse za Benzemu. Valjda će je dobro iskoristit`.. :D

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 21 nov 2010, 15:32

anonymousHD je napisao/la:Higuain se povredio i propušta utakmicu protiv Ajaxa, e`o šanse za Benzemu. Valjda će je dobro iskoristit`.. :D
IMA DA BUDE OVAKO !! :lol:

slika

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 21 nov 2010, 15:47

Andres je napisao/la:Pmislim smjesno je kad navijac Reala dodje i laprda po Barci koja svake sezone izvede u vrh glave u La ligi 5 do 8 penala , Real izvede jedno 15-20 !!!
Apsolutno netacno , jer prosle godine u primeri Real je dao preko 100 golova a ispod 10 penala ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 nov 2010, 17:40

Ovog andres nekad bilo zanimljvio čitat,ali jbg vrijeme čini svoje :lol:
Racku šansa za Benza pa mora Mou prije derbija najboljeg igrača(El pipitu) odmorit što pokazuje iz tekme u tekmu da jest.Odgovara mu ova igra sa 4 u napadu koji stalno mjenjaju pozicije.Tu može biti i asistent i strijelac i sve u sjajnoj je formi i očekujem od njega da bude 2. strijelac ekipe na kraju sezone i 3.primere jer Ronaldo i Messi ko mutanti daju golove :roll: :mrgreen: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 21 nov 2010, 17:59

Portillo je napisao/la:
majestic24 je napisao/la: Ma melju nas...Real nemoze proci 1/8 finala LP a kamoli da "samelje" neki klub iz Premiershipa. Boga mi,ovdje se brzo zaboravlja onih 4:0 od Liverpoola
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

ne znam sto pokazujes ovaj ht ronalda kad je real izgubio koliko ja znam 4 : 3

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 nov 2010, 18:20

RA. je napisao/la: ne znam sto pokazujes ovaj ht ronalda kad je real izgubio koliko ja znam 4 : 3
Dobro, eto, nema veze, tebe je Ronaldo kao sto sam vec negdje rekao, "natjerao da tugujes i kad vodis", znaci ti si tada slavio jeli? Joj ove djecurlije...

slika
Eto ih, nekada najbolji i sada najbolji 8-)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 nov 2010, 18:26

Lijevi Ronaldo nikada nije osvoji ligu prvaka s Realom, desni takodje
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 21 nov 2010, 18:29

Romariooo je napisao/la:Lijevi Ronaldo nikada nije osvoji ligu prvaka s Realom, desni takodje
Ma meni lijevi nije najbolji Zizou je bio Bog fudbala,Raul i ostali su puno bolji od njega,a ovaj desni će osvojit lp sa Realom :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 21 nov 2010, 18:35

Romariooo je napisao/la:Lijevi Ronaldo nikada nije osvoji ligu prvaka s Realom, desni takodje
Hahaahha, pa sta ti ocekujes da on u jednoj sezoni poosvaja sve trofeje? jaoo kako naivno djetence. Ali ako te tjesi, osvojit ce, ovaj desni.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.