Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Imal ko kavih e-bookova o tamnoj materiji, ili stranica o tome 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Samo za @apocalypsa slika
Moj zadnji game u LoL-u (ja sam ovaj prvi )

Moj zadnji game u LoL-u (ja sam ovaj prvi )

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jest yebeno kad covjek ima proljev, ne mozes ni prnut kako treba
možeš..sjedi na šolju i uživajQUARTERBACK je napisao/la:jest yebeno kad covjek ima proljev, ne mozes ni prnut kako treba
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Šta je to @Otelo , 6 vs 6 ?
Otkad se tako igra ?
Otkad se tako igra ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
QUARTERBACK je napisao/la:jest yebeno kad covjek ima proljev, ne mozes ni prnut kako treba
..to je najgore kad trebaš imat sex,tamam se zadaš kad ono proĆera..ako ne prestaneš crnjak,ako upo akcije izvadiš i otrčiš u WC opet crnjak
Pobjeda je bolja od orgazma!
Pa novi mod hexakill :ugeek:Maestro^^ je napisao/la:Šta je to @Otelo , 6 vs 6 ?![]()
Otkad se tako igra ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nisam znao za taj mod.Otelo je napisao/la:Pa novi mod hexakill :ugeek:Maestro^^ je napisao/la:Šta je to @Otelo , 6 vs 6 ?![]()
Otkad se tako igra ?
Doduše , nisam ni igrao LoL-a godinu dana , iako je igra dobra.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Uveden prije dva-tri tjedna.Maestro^^ je napisao/la:Nisam znao za taj mod.Otelo je napisao/la:Pa novi mod hexakill :ugeek:Maestro^^ je napisao/la:Šta je to @Otelo , 6 vs 6 ?![]()
Otkad se tako igra ?
Doduše , nisam ni igrao LoL-a godinu dana , iako je igra dobra.
Naravno da je dobra, vidis da bez problema imam 50 killova :ugeek:
Aham , nije loše , ali mi je ipak 5 vs 5 nekako bolji,realniji. 6 vs 6 je već previše. Onako kada igraš 5 na 5 moraš taktiku razraditi , gdje neko sam ide , a ovako na svakom polju imaš dvojicu.
Ma sabijaš. Ne mogu ovi iz tvoje ekipe da ti prismrde.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Jest al je vecinom bilo 2-1-2 bez junglera a kad je jungler onda te samo ganka i donji si.Maestro^^ je napisao/la:Aham , nije loše , ali mi je ipak 5 vs 5 nekako bolji,realniji. 6 vs 6 je već previše. Onako kada igraš 5 na 5 moraš taktiku razraditi , gdje neko sam ide , a ovako na svakom polju imaš dvojicu.![]()
Taj rezultat je ishod pocetka game i mojih 6-0-0 gdje sam do 12 minute imao dmg od 158
http://eune.leagueoflegends.com" onclick="window.open(this.href);return false;nedim93 je napisao/la:šta je lol ?
- Evolution87
- Kontakt:
prnes i useres seQUARTERBACK je napisao/la:jest yebeno kad covjek ima proljev, ne mozes ni prnut kako treba
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Vedo ne bi' ti ja 
@Maestro jesil se to razveo od Yvonne
@Maestro jesil se to razveo od Yvonne
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
bonžur
Ljudi, šta vi mislite hoće l' biti rata? Ovaj bačuška se nešto previše razmah'o gore 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ca va monsieur Narin?Narin je napisao/la:bonžur
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Đesi Ljiljo,stari druže moj,koja ti je trenutna lokacija,ja skroz zaboravio na one tvoje planove..Bosniacum Lilium je napisao/la:ca va monsieur Narin?Narin je napisao/la:bonžur
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
koje tacno hahahha brate ja se za 2 dana preporodio hahaha
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, kraljttbvb i 6 gostiju.