kvota.16.23
Moderatori/ce: insider,Monolog,bodi123,Puma

Convicts1988 je napisao/la:Thiem - Goffin 1 @ 1.65
Bacsinszky - Bertens (-21.5+) z2 @ 1.80
[i]S.Williams - Putintseva[/i] (+7.5) hs2 @ 1.40
M.Gonzalez - Vanni 1 @ 1.30
Vesely - Kukushkin (-21.5+) z2 @ 1.80
[i]Gojowczyk - Reid [/i]1 @ 1.30
[i]Malezija - Istočni Timor[/i] (-3+) zX2 @ 1.40
Fukuoka - Nagoya (P.S.) ps1 @ 1.65
kf. 29.22

Bravo za onaj dio koji dodje ispod muskog spolnog organaEffenberg je napisao/la:
Hvala kolega, evo za sad ide extra, Japan i bolje nego ocekivano, Mugu gazi ko i uvijek, samo Djokovic da uzme 1. set, strah me tog prvog seta i opustanja ako bude 2:0 mozda i u trecem. Murraya sam stavio u inat, sad kad bi Bog siso sa nebesa i reko mi budalo nemoj njeg, stavi na Wawriju ja ga ne bi posluso!krmpotich je napisao/la: Bravo za onaj dio koji dodje ispod muskog spolnog organa
Effenberg je napisao/la:samo Djokovic da uzme 1. set, strah me tog prvog seta i opustanja ako bude 2:0 mozda i u trecem.
Effenberg je napisao/la:
Ja sam ovako danas. Dojadilo mi vise cvakati sitnim ulozima osinut pa ako dodje haman ko plata. Fucsovicsa sam htio i 2:0 staviti gledao sam taj mec, ali bilo me malo hastra na ovoliki ulog. Djokovic, mogu pricati ko sta hoce, ali on je pred finalom, samo ako ne pokloni prvi set to ce doci ko kap.
Muguruza igra fenomenalno, Stosur je preumorna, a voli ici cesto na 3 seta no medjutim ubijedjen sam da je to Spanjolka ukalkulisala i da ce bas radi toga uprijeti danas ko konj. Stoga 2:0 Japan mislim da je kvalitetniji i domacini su, malo mi cudna kvota, strah me samo da i oni ko i mi ne budu pravili X pa na penale, ali igramo mi finale s njima 100%. Kecina!
Andyja sam odigrao na vrijednost i cisto radi hype-a koji se stvara oko Wawrije, kao da aman nema ni Nole ni Andy pojma a ovaj jedini igra. Razmisljao sam i o hendikep -1.5 u setovima, ali ne da mi se toliko sikirat. Ali nekako sam siguran da ce bas suprotno ocekivanjima danas kad treba Murray pokazati pravo lice i onda El Clasico u finalu!
Cestitam odlican listic, htio sam prepisat i vjerovatno bi da nisam zakasnio na taj prvi tenis sto je poceo i fudbal. Inace sto se tice tog finala i nije neka specijalna kvota 2,30 kod mene i cak mozda se nesto sitno baci s obzirom kakva je katastrofa Serena bila, Muguruza bi trebala proci kroz nju lagano medutim jedino Serenu gotivim od ovih zena. Iskreno nije iskljuceno da Serena bude sutra na nivou sto znaci da joj apsolutno niko ne moze parirat i to onda znaci jedan lagan mec za nju ali eto opet ne mogu igrat protiv onog sto sam gledao ovih prethodnih meceva i gurat na Serenu lose se krece, lose igra uopste nema volje i to je taj smijesni RG ista takva je bila prosle godine mucila se do kraja pa uze prije 2 god. izbacila je upravo Muguruza. Ne znam ovdje bas nisam pametan ali vjerovanto cu nesto gurat na Muguruzu ako nista barem znam da ce uci u mec maksimalno i da ce dat sve od sebe a Serena ostaje da vidimo.Effenberg je napisao/la:A gradio se na live prvi set igro i Djokovica i Murraya, mislim nisam se gradio nego sam pojaco!
Onda i drugi set Murraya u singl, ali sasro sam se kad je Thiem poveo 3:0 u trecem i gurno sam odmah te dobitke na njega da ce dobiti treci, sreca upalio Nole beast mode, bas ko sto sam i slutio da ce biti kriticno ili 1. set ili 3. set ako bude 2:0. Jbg opustanja malo logicno!
BTW. sutra zensko finale, necu to nista dirati, stavili 1.55 na Serenu i 2.4 Muguruzu, konto sam na Spanjolku koju mnogo gotivim ali mi to premalo 2.4 da rizikujem i idem Sereni uz nos! Nole 1.3 u nedelju isto jako malo, jedino roknuti puno u glavu pa cvaknut nesto sitno, ali bolje zaobici ili u neke kombo tikete!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.