Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Effenberg
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Effenberg » 06 jun 2016, 18:04

krmpotich je napisao/la:Šuška se da danas ide Žalgiris (-11.5) - Neptunas Klaipeda Tip 1 :problem:

Danas Zalgiris zavrsava ovu bijedu od Neptunasa. Mišljenja sam da ce ih napuniti ko puricu :zviz:

Edit: Neloša kvota na: Halmstad - Syrianska FC i to kečina. Gostiju fali bruka jedna a i sa njima su poprilično jadni...
:thumbup:

Poslusao za Halmstadt, ide za sad mozda i ne bude hendikep, djeluje mi ko ona neka klasicna mrljava svedska tekma bez puno golova.
Uzeo sam -9.5 Zalgirisa, cisto protiv uroka, manja kvota ali nema veze.

EDIT: Bravo krmpotichu majstore, idu i ovi Uskasi razmahali se :D Samo da hoce kako do poluvremena pomjerit se granice onda mozda zaklopiti jos odozgo ako ode na +22.5 ili nesto previsoko, zurno izvirujem hoce li se precijeniti sa visinom hendikepa da ih probam izlopatati.

Reda da i ja dam kakvih tipova, evo gledam za sutra kvota 2.2 stavite Dansku 1 i Japana 1. Danci oko 1.5 Japan 1.45 - 1.5. Znam da je tesko protiv svojih ali ljudi realno Japan je to organizovao sve platio, naravno da oni moraju uzeti, a i mi smo nekompletni, s druge strane Japan je vrlo disciplinovana repka bar duplo jaca od te iste Danske koju smo sretnom srecom dobili. (na penale). Hendikep nije nemoguc takodje.
Danci ce ici da dobiju Bugare valjda imaju toliko karaktera!

Za veceras interesantno sta sam primjetio kod Argentinaca je ovaj Deportivo Moron (A im imena braco mila :mrgreen: ), kvote u padu vrlo vjerovatno kecina, a i over je isto mastan na 2.3 isto kvote u padu. Ne vjeruje se Argentincima apropo overa, ali ako igdje moze biti moze ovdje, vjerovatno ni jedni ni drugi nece puno kalkulisati a i nemaju neke za argentinske uslove extra jake odbrane.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 06 jun 2016, 18:52

Effenberg je napisao/la:ide za sad mozda i ne bude hendikep, djeluje mi ko ona neka klasicna mrljava svedska tekma bez puno golova.

EDIT: Bravo krmpotichu majstore, idu i ovi Uskasi razmahali se :D Samo da hoce kako do poluvremena pomjerit se granice onda mozda zaklopiti jos odozgo ako ode na +22.5 ili nesto previsoko, zurno izvirujem hoce li se precijeniti sa visinom hendikepa da ih probam izlopatati.
Ma Halmstada sam i ja igrao običnog keca, bez hendija. A sto se lajva tiče, čučno sam za vikend i to pravo pa sad cekam platu(ove hefte nekad) tako da se ne mogu graditi nit koji kujac :rol: Imam neki narodni gdje me zigula CSKA over 87,5 :wtf: Uzecu od tebe te gaučose, vise volim over po 2,40 nego 1,49 :thumbup: Roknuću i prave Gaučose a te Džapaneze sam begeniso još jučer(nadao se vecoj kvoti) :plac:

- Što se sutra tiče imam jedan tenis zanimljiv u Hertongenbošu. Mali Medvedev bi trebo ići preko Zebalosa, koliko vidim na Betu je na njega super solidnih 1,80 :tokralju: U kvalama je išuto Zvereva i Kravčuka koji su oba bolji od njega na ovoj podlozi. Zebalos i bas ne voli ovu podlogu i dok se on prilagodi mali Medvedev bi ga vec mog'o našiljit'beba:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 06 jun 2016, 20:27

Italia-Finska gost daje gol 2.00

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 06 jun 2016, 21:01

zgmiky je napisao/la:Italia-Finska gost daje gol 2.00
Ja sam tu opalio manje od 3 komada. Dosta je Azurima 1 ili 2:0 :thumbup: i mislim da ce Izrael veceras podrapati one pekare. Kvota 2 na 4+ koliko vidim...

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 06 jun 2016, 21:08

krmpotich je napisao/la:
zgmiky je napisao/la:Italia-Finska gost daje gol 2.00
Ja sam tu opalio manje od 3 komada. Dosta je Azurima 1 ili 2:0 :thumbup: i mislim da ce Izrael veceras podrapati one pekare. Kvota 2 na 4+ koliko vidim...
Ama poznavajuci zabare ne bi me ni under 1.5 cudilo. Btw. ovi moji Argentinci tanko nesto, ovaj Moron 0:0 moze biti da i nikako ne bude gola, a meni treba kec, Cordobu umjesto keca stavio O2.5, 2:0 je poluvrijeme, valjda dodje jos. Sreca da sam danas pogodio dobro na ove tvoje prijedloge i protiv one Bouchard na 0:2 jako gurnuo, inace pusiona zesca. Od onih 8 sto sam postavio gore samo 3 se moglo pogoditi. Sreca nisam krkanski ulagao, tako da jos plovim.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 06 jun 2016, 21:13

Effenberg je napisao/la:Btw. ovi moji Argentinci tanko nesto, ovaj Moron 0:0 moze biti da i nikako ne bude gola, a meni treba kec,
Yebavo sam te, sturi se trazeci te divljake. Sreća pa su počeli :rol: Mislio na ovo nesto malo sice sto je ostalo gurnuti na njih+Strazbur i Azuri manje ali eto umjesto njih upisah Izraela :thumbup:

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 06 jun 2016, 21:31

krmpotich je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Btw. ovi moji Argentinci tanko nesto, ovaj Moron 0:0 moze biti da i nikako ne bude gola, a meni treba kec,
Yebavo sam te, sturi se trazeci te divljake. Sreća pa su počeli :rol: Mislio na ovo nesto malo sice sto je ostalo gurnuti na njih+Strazbur i Azuri manje ali eto umjesto njih upisah Izraela :thumbup:
Dobro je da nisi. Mene danas nije trebalo slusati, jbg. malo sam umoran i od kladionice i od posla generalno, a ne valja igrati previse umoran, zato samo se drzim singla zasad i sitno. Pazim se takoreci.

A ovi Argentinci to je blentavo. X je 80% tekmi, i bukvalno slabo koja tekma da je neki normalan rezultat 2:0 2:1 i tako. Ili ce zavrsiti 0:0 ili 3:3 i 3:2. Svasta.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 06 jun 2016, 23:37

gaston je napisao/la:CSKA over 87,5

Treca utakmica finalne serije plejoff-a VTB lige izmedju Uniksa i CSKA. Moskovljani vode sa 2-0 ,nakon dvije ,pa usudit cu se da kazem lagane pobjede ,sto je bilo i za ocekivati. U prvoj utakmici CSKA je postigao 84 poena , postigli bi vise da nisu u 4/4 upali u seriju promasaja i ubacili samo 11 poena sto je cudno kad je CSKA u pitanju. Medjutim ,u drugoj su odigrali tekmu na svom nivou ubacili 90 poena ,ni u jednom trenutku se Uniks nije rezultatski priblizio.Oni nametnu svoju igru na koju se Uniks prilagodjava i diktiraju tempo bukvalno cijeli mec . Granica na CSKA je 87,5 i mislim da ce bez problema prebaciti ,obzirom da ce biti brza tekma ,igra u tranziciji ,sto je zastitni znak obje ekipe.

Danilo Nikolic over 12,5

Druga utakmica plejoff-a za 3 mesto izmedju FMP-a i Mega Leks. Mega vodi sa 1-0 ,nakon sto su rutinski na svom parketu sa +16 bili bolji od FMP-a predvodjeni sjajnim Ivanovicem sa 24 poena. Na drugoj strani se najvise istakao Dobric Ognjen koji je postigao 28 poena. Ocekujem jako tvrd mec sada ,sa malo jacom odbranom na obje strane iako je to suludo kad su ove dve ekipe u pitanju. Nije mala stvar uzeti 3 mesto u Superligi ,odmah iza Zvezde i Partizana ,bio bi izvanredan uspeh za obje ekipe. Medjutim, ne bih da prognoziram konacan ishod ovog meca ,jer je zaista tesko ,opredelio sam se da igram cetvorku Mege i jednog mladog talenta kojem predvidjaju fenomenalnu karijeru ,a to je Danilo Nikolic. Svi ga porede sa Jokicem ,ima izuzetnu ledjnu tehniku i odlican sut sa distance ,ali u posljednjih par utakmica je ispod svog nivoa i upravo mislim da je ovo ta utakmica na kojoj ce da eksplodira konacno i odvede svoju ekipu na zasluzeni odmor. Prosli mec je slabo sutirao 2/4 za 2 ,0/5 za 3 i 4/5 free throws = 8 poena i zaista je tesko da ponovi lose sutersko vece, jedan od najboljih igraca Mege uz naravno pomenutog Ivanovica i Zagorca.
Mislim da je večerašnje izdanje moskovljana sve iznenadilo, negativno naravno :D

Danilo rutinski 20p :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 07 jun 2016, 10:45

O šuškanju za danas:

Medvedev, D. - Zeballos, H. 1
Japan - BiH 1
Buyukakcay, C. (+5.5) - Wozniacki, C. 1

Imamo solidnih 3,60 :thumbup:

Przunjer
Kontakt:

Post Postao/la Przunjer » 07 jun 2016, 12:53

U kojoj se kladionici još uvijek može odigrati na osvajača i najboljeg strijelca EP?
"The only thing necessary fot the triumph of evil is for good men to do nothing".

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 07 jun 2016, 13:00

Przunjer je napisao/la:U kojoj se kladionici još uvijek može odigrati na osvajača i najboljeg strijelca EP?
Imas u premieru posebno strijelac posebno osvajac a imas i kombinaciju ali ne mozes recimo kombinovati Italija osvajac a najbolji strijelac Vardy nego imas njihove kombinacije Francuska-Giroud ili Spanija-Morata i slicno.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Przunjer
Kontakt:

Post Postao/la Przunjer » 07 jun 2016, 14:13

10DelPiero je napisao/la:
Przunjer je napisao/la:U kojoj se kladionici još uvijek može odigrati na osvajača i najboljeg strijelca EP?
Imas u premieru posebno strijelac posebno osvajac a imas i kombinaciju ali ne mozes recimo kombinovati Italija osvajac a najbolji strijelac Vardy nego imas njihove kombinacije Francuska-Giroud ili Spanija-Morata i slicno.
Ili su ukunuli ili ja ne vidim na online ponudi...
"The only thing necessary fot the triumph of evil is for good men to do nothing".

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 07 jun 2016, 14:35

Przunjer je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:
Ili su ukunuli ili ja ne vidim na online ponudi...
10.06 pogledaj :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Przunjer
Kontakt:

Post Postao/la Przunjer » 07 jun 2016, 14:46

10DelPiero je napisao/la: 10.06 pogledaj :D
****, ja gledam današnju ponudu. Do mene.

Hvala svakako! :thumbup:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 07 jun 2016, 16:24

slika

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 07 jun 2016, 18:02

krmpotichu šta kažeš za fenerbahce danas? ja mislim da stiže osveta za onih -21 što su ih zaledili prošlu pa handi od 15 ili više po 2.50 bi mogao proći

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 07 jun 2016, 18:08

Valencia - Real Madrid 2.

- Gledao oba meca koja su igrana u Madridu. Prvu ih je Real smlatio, dok se drugu Valencia i malo otimala ali opet na kraju nije uspjela napraviti nesto vise. Veceras su bez 2 bitna igraca: Van Rossoma i Sikme, dok je i Shurna upitan. Misljenja sam da ce Real veceras zavrsiti seriju jer i na drugoj strani Barcelona vodi vec 2:0 tako da se nece trositi vise no sto treba i igrati cetvrti mec. I pored ovih hendikepa domacih Real je opet jaca ekipa koja ovo rijesava u 3 ili 4 meca. Siguran sam u 3 :thumbup:

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 08 jun 2016, 11:30

slika

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 08 jun 2016, 15:43

Za danas:

UNICS (+5.5) - CSKA Moskva 2(1,65)
Ulm - Brose Baskets (163.5) Over(1,70)
Cleveland - Golden State (201.5) Over(1,60)

GL :thumbup:

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 08 jun 2016, 19:38

King 27,5 Više
King SK 9,5 Više
Irving 25,5 Više
Tristian SK 9,5 Više
Cavs 1

Glavni razlog za tipove je izostanak Lova. Uplaceno u bet live

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []