Premijer liga BiH - aktuelno

Hansestadt
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Hansestadt » 06 nov 2023, 19:32

Ali sto pitarska masinerija i dalje placa klix :urnebes:

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 06 nov 2023, 19:38

Prema saznanjima Vijesti.ba, na Grbavicu će osim novog šefa struke stići i kondicioni trener Carlo Luca Guerra.

Riječ je o 35-godišnjem stručnajku koji posjeduje desetogodišnje iskustvo iz oblasti fizičke spreme fudbalera.

Svojevremeno je bio zaposlen u gigantima poput Evertona i Napolija, a radio je još u nekim nižim italijanskim timovima kao što su Como i Monza Brianza, te u mađarskom Honvedu i Tatabanyi.

Vrlo je izvjesno da Al-Tuwaijri i Guerra neće biti jedina nova lica u stručnom štabu Željezničara i ne bi bilo nikakvo iznenađenje da tu u budućnosti bude još barem jedan strani fudbalski stručnjak.

Prema našim informacijama, Al-Tuwaijri se već nalazi u Sarajevu i vrlo brzo bi trebao biti predstavljen na Grbavici.

slika

slika
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 06 nov 2023, 19:41

Kugar430 je napisao/la:
06 nov 2023, 19:00
ik0ik0 je napisao/la:
06 nov 2023, 13:31
Kugar430 je napisao/la:
06 nov 2023, 13:27
Bilbija je bio u zaleđu, a što se tiče malekinušića prema kojem je lopta išla to se bez var-a i povlačenja crta ne može 100% utvrditi iz prikazanih situacija. Prema tome diskutabilan situacija. S tim da prema ovoj slici čak više nije nego jeste, a što se penala tiče kobiljar naivno uhvatio loptu rukama umjesto da je pusti u korner, iako bi i ja možda svirao faul.
Pa po meni se na ovoj slici gore vidi da je i Malekinušić bio u zaleđu. Kobiljar je zajebo prije svega sebe jer je dirao loptu. Al je realno tu sudac trebao svirati faul u napadu, i svaki sudac bi ga svirao svakome, osim kad su Borac i Zrinjski u pitanju, jedino se njima ovaki penali sviraju.
Po tebi??? Ti si sad sudački ekspert??? Ma daj ako ćemo bez navijačkih boja i 100% realno bio je faul na kobiljaru. Zaleđe možemo mi tvrditi da nije , a ti i još x drugih da jeste, ali bez var-a i po ovim slikama i videima što sam ih ja vidio za ušicu igle je ako je i bilo bez var-a se ne može biti 100% siguran. Ja sam prokomentirao realno, a ne navijački. Ako ćemo navijački penal čist, kobiljar rukama uhvatio loptu u šesnaestercu, Malekinušić skoro metar iza zadnjeg igrača TC. Daj nemoj me j... Tek kada se uvede VAR tehnologija onda ćemo moći biti sigurni. Do tada svi ćemo govoriti ovo je ovako, ono je onako i svi ćemo kukasti da nas kradu.
Na gore prikazanoj slici bez crta možeš biti siguran 100% samo da je Bilbija u zaleđu, a ne utječe na igru.
:kafa:
Sve ok, ali kako misliš da ja nešto pišem navijački? Pa pogledaj mi prethodne postove, onda ćeš vidjeti da ja pišem i konta i za i Borac i Zrinju i FKS. Baš zato jer nisam navijač niti jedna od ta 3 kluba, a ni njihovih rivala. Tako da me boli q za iste. Pišem onako kako vidim. A tko ne vidi da je Manekinušić u ofsajdu na slici, nek mijenja naočale, treba novu dioptriju.

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 06 nov 2023, 19:48

ik0ik0 je napisao/la:
06 nov 2023, 19:41
Kugar430 je napisao/la:
06 nov 2023, 19:00
ik0ik0 je napisao/la:
06 nov 2023, 13:31

Pa po meni se na ovoj slici gore vidi da je i Malekinušić bio u zaleđu. Kobiljar je zajebo prije svega sebe jer je dirao loptu. Al je realno tu sudac trebao svirati faul u napadu, i svaki sudac bi ga svirao svakome, osim kad su Borac i Zrinjski u pitanju, jedino se njima ovaki penali sviraju.
Po tebi??? Ti si sad sudački ekspert??? Ma daj ako ćemo bez navijačkih boja i 100% realno bio je faul na kobiljaru. Zaleđe možemo mi tvrditi da nije , a ti i još x drugih da jeste, ali bez var-a i po ovim slikama i videima što sam ih ja vidio za ušicu igle je ako je i bilo bez var-a se ne može biti 100% siguran. Ja sam prokomentirao realno, a ne navijački. Ako ćemo navijački penal čist, kobiljar rukama uhvatio loptu u šesnaestercu, Malekinušić skoro metar iza zadnjeg igrača TC. Daj nemoj me j... Tek kada se uvede VAR tehnologija onda ćemo moći biti sigurni. Do tada svi ćemo govoriti ovo je ovako, ono je onako i svi ćemo kukasti da nas kradu.
Na gore prikazanoj slici bez crta možeš biti siguran 100% samo da je Bilbija u zaleđu, a ne utječe na igru.
:kafa:
Sve ok, ali kako misliš da ja nešto pišem navijački? Pa pogledaj mi prethodne postove, onda ćeš vidjeti da ja pišem i konta i za i Borac i Zrinju i FKS. Baš zato jer nisam navijač niti jedna od ta 3 kluba, a ni njihovih rivala. Tako da me boli q za iste. Pišem onako kako vidim. A tko ne vidi da je Manekinušić u ofsajdu na slici, nek mijenja naočale, treba novu dioptriju.
Jesi li ti optičar?
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 nov 2023, 19:54

Ako mi neko od navijača Željezničara može odgovoriti, ali neko ko stvarno navija, a ne ovi koji su baš uvijek kad igra Željo van države, ili neki koji ni ne žive u BiH, ali su najupućeniji, molim da ne odgovaraju ni forumski narkomani.

Zar nije filozofija Manijaka, koji su btw i generalni sponzori ekipe, upravo to potenciranje da je Željezničar radnički klub i da je on isključivo klub navijača i "naroda" ala "Nikom te ne damo" i slične fore ili su to mantre koje se koriste dok niko nije zainteresovan u ulaganje? Da se ne lažemo bez Manijaka nema ni Željezničara, pa me zanima zna li neko makar približno njihov stav vezan za ovo?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 06 nov 2023, 19:54

NoDi80 je napisao/la:
06 nov 2023, 19:38
Prema saznanjima Vijesti.ba, na Grbavicu će osim novog šefa struke stići i kondicioni trener Carlo Luca Guerra.

Riječ je o 35-godišnjem stručnajku koji posjeduje desetogodišnje iskustvo iz oblasti fizičke spreme fudbalera.

Svojevremeno je bio zaposlen u gigantima poput Evertona i Napolija, a radio je još u nekim nižim italijanskim timovima kao što su Como i Monza Brianza, te u mađarskom Honvedu i Tatabanyi.

Vrlo je izvjesno da Al-Tuwaijri i Guerra neće biti jedina nova lica u stručnom štabu Željezničara i ne bi bilo nikakvo iznenađenje da tu u budućnosti bude još barem jedan strani fudbalski stručnjak.

Prema našim informacijama, Al-Tuwaijri se već nalazi u Sarajevu i vrlo brzo bi trebao biti predstavljen na Grbavici.

Al-Tiuwali i uGuzuterra :rol: :rol:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 nov 2023, 19:57

NoDi80 je napisao/la:

slika

slika
Jaooop
Nemojte momci vise danas ovih vijesti o Zelji
Uzbudio sam se
A bolestan sam tesko

Jaoooo
Sta je ovo ovako

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 nov 2023, 19:58

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
06 nov 2023, 19:32
Haj mi priznaj molim te da u stvarnom zivotu prvom komsiji poznajes kucni budzet boljeg nego svoj, ili barem pokusavas kao ovdje :rol:
Nas ste pobijedili, ali to ti nije neko dostignuće legendo, još pet ekipa je to uradilo.

Ništa ja ne pokušavam, ja samo izvlačim zaključke na osnovu dostupnih informacija. U svakoj kombinatorici dolazim do istog, da je vlasnik FK Sarajevo u debelom minusu koji je svaki dan sve veći i veći.

Ako on to može izdržati, svaka čast. Treba biti baš lud pa bacati tolike milione bez ikakve naznake da će se i 20% investicije vratiti, a kamoli zaraditi. Meni je to fascinantno sa ekonomske strane i ne treba biti previše pametan pa zaključiti da to nekad mora prestati. Samo je pitanje gdje je crvena linija.

Jbg, dovedeš trenera koji odmah samouvjereno prekriži koliko, 5-6 igrača? Šerbečić, Ikić, Zeljković, Balta i Viveros? Plus Rogić. Pet od tih šest igrača je dovedeno ljetos ako se ne varam. Dovede svog igrača i zbog njega na klupu posadi jednog Maria Vrančića koji je prošle sezone bio među najboljim igračima.

To bi bilo ok da vi dobro igrate pa da kažeš trener je bio u pravu, ali vi se uglavnom sa loptom ne možete sastaviti, a ova šestorica uredno primaju platu a ne igraju jer je tamo neki stručnjak procijenio da su ovi drugi bolji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 06 nov 2023, 20:00

Saudijski zeljeznicari...masAllah :thumbup:

Svi i "Fahdovu" dzamiju u petak :tokralju:
- FKS -

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 06 nov 2023, 20:02

NoDi80 je napisao/la:

slika

slika
Joj kad lik vidi acu, cocalica i prespremnog mekica, sve ce mu se samo kazati. Ne prolazi ovo kod nasih mahalskih fudbalera

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 nov 2023, 20:02

slika

slika

Jel zna neko ovdje kako cemo ovog placat
Moze i u pp
Hvala

:urnebes: :urnebes:

meraba
Kontakt:

Post Postao/la meraba » 06 nov 2023, 20:05

Dritan Abazovic je napisao/la:
06 nov 2023, 19:07
:bow: :rol:
Pazi da ne ostanes prikovan za ovu klupu sa slike i ti svedski dres karavlascicu :rol: :rol:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 06 nov 2023, 20:05

Virtu4l je napisao/la:
06 nov 2023, 19:58
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
06 nov 2023, 19:32
Haj mi priznaj molim te da u stvarnom zivotu prvom komsiji poznajes kucni budzet boljeg nego svoj, ili barem pokusavas kao ovdje :rol:
Nas ste pobijedili, ali to ti nije neko dostignuće legendo, još pet ekipa je to uradilo.

Ništa ja ne pokušavam, ja samo izvlačim zaključke na osnovu dostupnih informacija. U svakoj kombinatorici dolazim do istog, da je vlasnik FK Sarajevo u debelom minusu koji je svaki dan sve veći i veći.

Ako on to može izdržati, svaka čast. Treba biti baš lud pa bacati tolike milione bez ikakve naznake da će se i 20% investicije vratiti, a kamoli zaraditi. Meni je to fascinantno sa ekonomske strane i ne treba biti previše pametan pa zaključiti da to nekad mora prestati. Samo je pitanje gdje je crvena linija.

Jbg, dovedeš trenera koji odmah samouvjereno prekriži koliko, 5-6 igrača? Šerbečić, Ikić, Zeljković, Balta i Viveros? Plus Rogić. Pet od tih šest igrača je dovedeno ljetos ako se ne varam. Dovede svog igrača i zbog njega na klupu posadi jednog Maria Vrančića koji je prošle sezone bio među najboljim igračima.

To bi bilo ok da vi dobro igrate pa da kažeš trener je bio u pravu, ali vi se uglavnom sa loptom ne možete sastaviti, a ova šestorica uredno primaju platu a ne igraju jer je tamo neki stručnjak procijenio da su ovi drugi bolji.
Lik bolje upucen od vecine nasih navijaca,100% prikriveni pitar, e moje kone ko vam prodaje muda pod bubrege na vasem pdf

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 06 nov 2023, 20:05

svrakino1921 je napisao/la:
06 nov 2023, 20:02
slika

slika

Jel zna neko ovdje kako cemo ovog placat
Moze i u pp
Hvala

:urnebes: :urnebes:

Eto odvoji malo vremena i sve će ti biti jasno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 06 nov 2023, 20:07

jurisicduska je napisao/la:
06 nov 2023, 18:37
TMmanija2012 je napisao/la:
06 nov 2023, 18:32
Jel se ovo pitari sekiraju za nas :urnebes: Oni se kao nesto pitaju kad kamiondzija izda naredbu :kafa:
Ne sekiramo. Smijemo se vašim glupostima i očaju. Čuj neko im plaća trenera :(

Dođe mi da vam i ja ponudim da plaćam Jasarevica pa da me slavite na forumu i postavljate moje slike.

I ne zezam se eto pitajte momka koliko traži ja ću snosit troškove Al da igra. Ponuda vrlo ozbiljna.
Vi ste jad, bijeda i tuga koja lijeci influenserske komplekse a nemaju vc vlastiti.Sudbina vam je u rukama nekih imaginarnih ljudi koji kad dignu ruke vama je kraj slicno rk vardar skoplje dok smo mi klub sa imovinom od 35 miliona km ,ne moramo prodati klub uposte mozemo na milion nacin koristeci neki dio imovine osim stadiona naci partnere i ostvariti neki vid zajednickog partnerstva i ulaganja postici sta zelimo .
Zadnja izmjena: Cuspajz, dana/u 06 nov 2023, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 nov 2023, 20:08

Pitari zaboravise Vicu,Borca ,Peljtu kada su culi za Saudijce :urnebes:

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 06 nov 2023, 20:10

Cuspajz je napisao/la:
06 nov 2023, 20:07
Jel se ovo pitari sekiraju za nas :urnebes: Oni se kao nesto pitaju kad kamiondzija izda naredbu :kafa:

Dođe mi da vam i ja ponudim da plaćam Jasarevica pa da me slavite na forumu i postavljate moje slike.

I ne zezam se eto pitajte momka koliko traži ja ću snosit troškove Al da igra. Ponuda vrlo ozbiljna.
Vi ste jad, bijeda i tuga koja lijeci influenserske komplekse a nemaju vc vlastiti.Sudbina vam je u rukama nekih imaginarnih ljudi koji kad dignu ruke vama je kraj slicno rk vardar skoplje dok smo mi klub sa imovinom od 35 miliona km ,ne moramo prodati klub uposte mozemo na milion nacin koristeci neki dio imovine osim stadiona naci partnere i ostvariti neki vid zajednickog partnerstva i ulaganja postici sta zelimo .
Samsonenko je bio vlasnik FK i RK Vardara , mislim da je fudbalski klub ispao u drugu ligu kada je Rus digo sidro .

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 nov 2023, 20:13

06 nov 2023, 20:08
Pitari zaboravise Vicu,Borca ,Peljtu kada su culi za Saudijce :urnebes:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

ISTINA I TVOJA POBJEDA

NE ZNAJU STA IH JE SNASLO

:urnebes:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 06 nov 2023, 20:17

Cuspajz je napisao/la:

Pa sto ne postignete vise, sta cekate :rol: ili vam je draze otimati od svojih navijaca i prositi na svakom koraku

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 06 nov 2023, 20:22

boki86 je napisao/la:
06 nov 2023, 20:17
Cuspajz je napisao/la:

Pa sto ne postignete vise, sta cekate :rol: ili vam je draze otimati od svojih navijaca i prositi na svakom koraku
Cekamo da se vi ugasite pa onda cemo a ako se desi ovo sto treba to je pocetak vaseg kraja samo lagano :opaopa:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], mnon46, tutankamon1905 i 36 gostiju.