Postao/la SarajlijaTM » 07 dec 2014, 17:51
@benko-NEmamo se mi sta ni cuti ni vidjeti blenko,ali bojim se da ces ti i slicni furaci "tad" biti pod mnogo drugacijim nickom,ako me kontas...
Kao sto to obicno biva
Eto budi realan,bi li ti dao za dupovca 400k €? ili za bajica ili za nekog takvog iz nase lige
@mcmlxvi-samo prati i dalje...
@budzak-u pravu si 100%,slazem se,to bi bilo lijepo da svi klubovi u bih mogu tako i da to postuju.ali realnost je drugacija.Evo sad ako kvesic iz zelje ode za 100k € u hajduk,ja cu se nogom nabiti,a reprezentativni je bek i jedan od najboljih ljevaka u ligi. On mozda vrijedi vise,ali mi u ovom trenutku,realno ne mozemo cekati da mu istekne ugovor ne bi li ko vise ponudio.
Zar mislis da ce neko ponuditi poslje toga 10x vecu cifru za igraca iz iste lige koji je tu negdje s njim,mozda i duplo bolji. O tome pricam. Vi ste sa saidom,belosevicem i sesarom prije par godina bas zakucali standarde.Nije provokacija,isto tako se moze desiti i ove godine sa tomicem i kvesom. Ne bih volio da tako bude,ali sve su prilike
@alinho - elitna - ok zijanili ste od borusije 10:1,jer mislis da je to utakmica za pohvaliti se ili da je 6:4 za viktoriju pritiv zelje utakmica za pohvaliti se? Viktorija je bila prejak protivnik,pa niko nije stajao u redu za jamaka,tomica,seju bucana,vernesa selimovica,bajica,sadikovica,a sve su to strijelci u ligi sampiona i asistenti...
A dolazili su te godine iz sampiona bosne i hercegovine,evo ove godine,jel neko stoji u redu da kupi igrace zrinskog???
Zadnja izmjena:
SarajlijaTM, dana/u 07 dec 2014, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.