FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 07 dec 2014, 20:43

Bosniacum Lilium je napisao/la:Napokon neko ko je zapravo gledao Kelavu u akciji

Mamic bi Varupu Seniora za par miliona prodao

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mamic dobro prodaje igrace jer ima dobru robu.
Mandzukic, Modric, Da silva, Jedvaj, Kovacic, nisu prodati zato sto su Mamicevi nego jer se radi o dobrim igracima.
Niko ne kupuje macka u vreci, a Dinamo je zahvaljujuci Mamicu napravio vrhunsku skolu fudbala koja stalno izbacuje extra igrace.
Nema Mamic carobni stapic nego dobru robu i pare da ne mora letiti za prvom ponudom koju dobije za igraca.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 07 dec 2014, 20:49

pile87 je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:Dobro ti si fgr...haj laganini u kokosinjac a mozda i opalis sta...
znaci fgr u kokosinjcu
Opalio sam ja vec a ti si krajnji rezultat!
Post ti je prijavlje.
Zar ne znas voditi diskusiju bez psovanja i vrijedjanja?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Biko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Biko » 07 dec 2014, 21:35

Pratio sam forum konstantno, ali nisam pisao pa da se i ja prikljucim. Po meni, eventualni dolazak Kelave bi bio dobro rjesenje. Vidim mnogi govore da je kiks golman, ali i najboljim golmanima svijeta desavaju se pocetnicke greske. Golman je uvijek na udaru i njihove greske su uvijek u prvom planu. Za Deju je Kelava klasa, ako cemo realno. Treba nam biti jasno da nije lagano dovesti dobrog igraca u ovu nasu kukuruz ligu. Jedino sto nisam pristasa, ako ce doci samo na posudbu bez mogucnosti ostanka nakon toga, pa opet na ljeto traziti novog golmana.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 07 dec 2014, 22:09

Slazem da bi Kelava dodje li u BiH bio vjerovatno najbolji golman lige. Ibjerucke prihvatiti ako imamo sanse da ga zadrzimo. 6 mjeseci mozda i nije losa opcija uz mogucnost potpisivanja duzeg ugovora nakon posudbe. Budimo realni ovo nama odgovaran pokaze li se ostaje jer igraca prodaje evropa.
Nakon sveg ispricanog pitanje je da li uopste on dolazi?
Samo da jos napomenem:
Andjusic i Mihojevic su jos ljetos potpisali 4 godisnje ugovore ;)
Numquam Desistemus!

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 07 dec 2014, 22:16

Valjao je godinama Dinamu, a pojedini se pitaju da li je za nas?!
Ljudi jeste svjesni sta pisete?
Covjek je bio Hrvatski reprezentativac. Mislite da Mamic trpi ikoga ako taj nema kvalitet?
Slazem se samo sa tim ako bi dosao, da bi bilo lose da je rijec o posudbi.

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 07 dec 2014, 22:27

Sad ću vam reći nešto stari igrači u sarajevo mogu potpisati na 2 god Benko se koristi kao igrač koji će prenijeti iskustvo mladim napadačima kao jajalo koji je doprinjeo cimiu i radovacu relativno stari igrač kojem je sasvim dovoljno 2 god još igranja ako bude klasa Sarajeva potpis možda još godinu dana... Takodje mladi igrači ne stari od 30 god neće se potpisivati na manje od 2+1 3 ili čak 4 god i to vam je to pa vi sad argumentisite i donosite sudove to je tako što se tiče kelave klasa za čitavu ligu letite Visoko on je klasa za svaku balkansku ligu i tačka

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 07 dec 2014, 22:29

Neki su se pojedinci dobro uzdigli, sanjaju svasta, vrhunske svjestke golmane i igrace pa im Kelava nije nesto, a Boga mi i Stevanovic, ljudi samo se sjetite prije godinu ili dvije, kakvi su nam dolazili igraci, a na kakve smo smatrali pojacanjima, brzo se spustite na zemlju! I neki spominju Borjana, realno cast izuzetcima, ali niko ga nije ni gledao kako brani ( ne zanima me klip) i svi se uhvatili Borjan dobar, bolje Borjan.
Ljudi prvo da dodje i ako dodje Kelava, pa da brani nekoliko utakmica, pa ga onda ocijenjujte!
Ono sto je sigurno je da je kvalitetan golman za nase uslove, pogotovo nasu ligu, imao je jakih utakmica u Dinamu, pa onda u Udinese dosao
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 07 dec 2014, 22:35

I još da se nadovežem kikso ja iii vama kasiljas da dolazi vi bi rekli sta je radio na Svjetsko on k...na ne može ništa spusti se dole bolan da vam nije ovakva situacija u klubu sa pojačanjima iz Butmira bi vam bila klasa čast suljicu šta vam je ba

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 07 dec 2014, 22:37

Ako cemo realno, Kelava je imao do sad puno uspijesniju karijeru od Borjana i ima kvalitetniji CV.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 07 dec 2014, 22:41

Kako vam se da o kelavi pisat nece doci kod nas ba, nemas on nikakve veze sa FKS
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 07 dec 2014, 22:43

Rule_hz je napisao/la:Kako vam se da o kelavi pisat nece doci kod nas ba, nemas on nikakve veze sa FKS
Nije poenta ove doći neće doći poenta je da pojedinim kasiljas ne valja o tome pričamo... O klasi stevanovica takodjer i kelave... ne pišem često al počnem kad gledam gluposti moram reći odnosno napisati

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 07 dec 2014, 22:44

Stipa ba aragon brate vise ove sveznalice. Ako je uopste Kelava i u pitanju. Sta se iza brda valja zna samo 3 covjeka u klubu. A ako i jeste on u pitanju i ako kojim slucajem dodje kod nas , dobili smo vrhunskog golmana za nase uslove. Vjerovatno na posudbu jer je jos uvijek vezan ugovorom za Udineze a ako nije neko veliko obestecenje (cisto sumnjam) onda sto da ne otkupiti njegov ugovor i potpisati ga minimalno na 2 god.Do juce pojedini svrsavali na Melunovica i ostale Irfanove pulene sad fol Kelava lijevi golman.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 dec 2014, 22:46

meni nije uopšter bitno odakle dolazi igrac i kakv je cv ja samo vjerujem svojim ocima .Kelava nije golman koji nama treba ali eto vidjecemo sta ce biti od toga evo npr Stevanovic bi bio top igrac za nas ono sto je igrao u borcu ,vojvodini ,reprezentaciji je bilo extra ,dok ovog Kelavu kad god sam gledao nesiguran ,linijski golman ,znao je poluditi branit stvarno dobro ali jednostavno njegova ispucavanja ,hvatanja lopte i te stvari gore bi se tresli nego kad je dejo na golu ,opet kazem ako dodje volio bi da brani kao bufon da se meni svvi smiju i kazu gdje je onaj bordobijeli sto je rekao da je kelava loš .i nije poenta da kasiljas nevalja ali meni kelava ne uilijeva sigurnost i to je to .

FairBet

Post Postao/la FairBet » 07 dec 2014, 22:47

Poredit bilo kakvog igraca iz lige petice sa igracima koji igraju u nasoj ligi je neozbiljno

odmazda
Kontakt:

Post Postao/la odmazda » 07 dec 2014, 22:48

bordobijeli je napisao/la:meni nije uopšter bitno odakle dolazi igrac i kakv je cv ja samo vjerujem svojim ocima .Kelava nije golman koji nama treba ali eto vidjecemo sta ce biti od toga evo npr Stevanovic bi bio top igrac za nas ono sto je igrao u borcu ,vojvodini ,reprezentaciji je bilo extra ,dok ovog Kelavu kad god sam gledao nesiguran ,linijski golman ,znao je poluditi branit stvarno dobro ali jednostavno njegova ispucavanja ,hvatanja lopte i te stvari gore bi se tresli nego kad je dejo na golu ,opet kazem ako dodje volio bi da brani kao bufon da se meni svvi smiju i kazu gdje je onaj bordobijeli sto je rekao da je kelava loš .i nije poenta da kasiljas nevalja ali meni kelava ne uilijeva sigurnost i to je to .
Ko ti vise ulijeva on ili bandovic samo mi odgovori na ovo pitanje i da ne idemo u off topic

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 07 dec 2014, 22:50

I prije sam ovo pisao, najmanje je bitno da li ce Kelava doci ili ne. Ali ovo nipodistavanje i nazivanje igraca losim, a taj igrac je svemirski brod za nasu ligu, to ne kontam nikako.
Nerealna ocikivanja kod navijaca, previse mislimo da smo mi neko. Postavite se samo u ulogu tih igraca i kako bi reagovali da vam dodje neko i kaze idi igrati u BH ligu. Ibrakovicu svaka cast za svakog igraca kojeg dovede ovdje a da taj igrac vrijedi bar nesto vani. Halo ba, kelava je branio za jedan Dinamo koji je miljama daleko od nas, branio za reprezentaciju, branio u seriji A.

FairBet

Post Postao/la FairBet » 07 dec 2014, 22:52

Uzmi bilo kojeg igraca Sasuola ili slicne buranije i dovedi ga vamo ima da bude najbolji igrac lige.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 07 dec 2014, 22:54

FairBet je napisao/la:Uzmi bilo kojeg igraca Sasuola ili slicne buranije i dovedi ga vamo ima da bude najbolji igrac lige.
Moze Zaza odmah :D

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 dec 2014, 22:54

FairBet je napisao/la:Uzmi bilo kojeg igraca Sasuola ili slicne buranije i dovedi ga vamo ima da bude najbolji igrac lige.
dzaba ti to objasnjavas oni kontaju da su bandovici i avdukici vrhunac golmanskog znanja... ne kontaju da i isti u udinezeu ne bi branili ni na bozicnim turnirima na zagrijavanju

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 07 dec 2014, 22:58

To nafuravanje se najbolje osjetilo i vidjelo pred revans sa Borusijom. Te ovo te ono...mozemo mi to ...pa ne lete svabe..ovo ono..a ljudi upisali zaradu od plasmana u grupnu fazu onog trenutka kada su saznali da im je zrijeb dodijelio upravo nas.
A ja opet pitam..jel bilo ko od vas siguran da se uopste sa kelavom pricalo...dajte mi bar 2% nade da se uopste sa njim pricalo. Ljudi spustite loptu i ne letite...ako dodje (tj ako je u opciji u opciji dovodjenja) welcome i to je TO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.