FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 sep 2012, 00:43

Koja je "budala" ovaj Dino Pekic, to nije normalno :mrgreen:
Pogledajte status na njegovom facebook profilu, previse je vulgaran da ga ovde kopiram :D
Za zivot cijeli!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 02 sep 2012, 00:44

Sve u svemu, ne mozemo biti nezadovoljni. Rezultat je tu, ali igra mora i moze biti daleko tecnija i ljepsa za oko. Ovo sto gledamo je patnja ziva.

Sto se tice Adilovica, da sam na Amarovom mjestu poslao bi ga medju juniore da se nauci osnovama primanja lopte.

Zeba bi trebao prestati sa granjanjem rukama, sutanjem busjenja, prigovaranjem sudijama, Kvesi.... Pocinje mi ici na zivce zbog tog ponasanja. Poceo se gubiti.....

Bodove pisi, igru brisi....
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 02 sep 2012, 00:45

Evo vam jedna informavija ako koga zanima u roku od dest dana dobicemo novu garnituru dresova i dresovi su na pruge .Pozz toliko od mene.
Zadnja izmjena: ZELJO MOJA, dana/u 02 sep 2012, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 02 sep 2012, 00:47

ZELJO MOJA je napisao/la:Evo vam jedna informavija ako koga zanima u roku od dest dana dobicemo novu garnituru dresova i dresovi su na pruge .Pozz toliko od mene.
za mustuluka sii

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 02 sep 2012, 00:51

lev77 je napisao/la:
ZELJO MOJA je napisao/la:Evo vam jedna informavija ako koga zanima u roku od dest dana dobicemo novu garnituru dresova i dresovi su na pruge .Pozz toliko od mene.
za mustuluka sii
" onclick="window.open(this.href);return false;
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 02 sep 2012, 00:58

Bas veceras htio da napisem hocemo li vise promijeniti ovu "prijelaznu" garnituru dresova! :mrgreen:
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 02 sep 2012, 00:59

http://fkzeljeznicar.ba/i-djeca-iz-doma ... u-pobjedi/" onclick="window.open(this.href);return false;

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 sep 2012, 01:04

bagrcavi je napisao/la:
dino lj je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:ja ne znam odakle vama pravo da komentarišete navijanje i sve ostalo što se tiče MANIJAKA ? Ko ste vi ? Ne mogu da vjerujem šta neki ljudi sebi dopuštaju. :roll:
A sto nebi komentarisali i ko im to treba dati pravo mozda od tebe trebaju traziti dopustenje,pa zar navijaci nisu dio cjeline zvane FK Zeljeznicar,ja mislim da jesu pa se mogu i hvaliti i kuditi za svoje navijanje.Ovo veceras je u pojedinim trenucima izgledalo kao predizborni skup neke stranke a ne podrska klubu(skandiranje cetnici,spominjanje a.r. Cace i paljenje zastave).I kada ce te najzad shvatiti da skandiranjem cetnici nista ne postizete jer su oni ponosni kada ih tako zovete.
ti kad budeš davo pare za parole, zastave, koreografije, gostovanja i milion drugih stvari onda slobodno komentariši i kritikuj.Dok ti gladiš muda i baviš se nekim drugim stvarima, neki momci odvajaju od usta da bi napravili nešto od one tribine.
Pa kada vec to spominjes i kada mi vec vuces za jezik da ti kazem par stvari:
1.ne zalim pare za te parole, koreografiju, farbu za grafite i za jos mnogo toga jer imam dva manijaka koja ih pisu i prave sa vama,farbaju reflektore i jug,ciste snijeg(ali fala Bogu uspjela su savuvati dostojanstvo i na utakmice dolaze radi Zelje a ne da prosipaju gluposti) pa ne s..i vise oko toga
2.idem na gostovanja sa Zeljom i za razliku od tebe ja postujem klub i njegov ugled i tradiciju i nikada nisam nista uradio da bi je narusio zar razliku od vas "VELIKIH NAVIJACA" koji svojim postupcima dali svjesno ili ne to radite.Klub je ispred svih nas bio,bit ce i ostati i za razliku od Zelje mi smo svi prolazni.
3.zbog takvog razmisljanja je sve manje i manje navijaca a i dosta one djece na jugu koja pokusavaju normalno navijati za svoj klub ce je napustiti jer oni dalaze da pjevaju o Zelji a ne o cetnicima i slicno,pa dosli su na stadion a ne na bojno polje ili miting.
4.ako mislis da navijanje u kojem spominjete cetnike,palite zastavu i slicno stimulise igrace i podize im adrenalin varas se,njih te gluposti ne zanimaju.

I za kraj momak tebi tvoje razmisljanje i ponasanje a meni moje,svakom njegov obraz a kada Zeljo i Grbavica budu tvoje vlasnistvo onda nam mozez zabraniti da iznosimo svoja misljenja a do tada ako ti se nasi postovi ne svidjaju jednostavno ih ignorisi a imas mogucnost da ti se ne prikazuju.Pozdrav i nema potrebe da vise polemisemo jer se ne poznajemo i nemozemo donositi zakljucke jedan o drugom ovako vurtualno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 02 sep 2012, 01:09

Skandiralo se ime ratnog zločinca i ljudi to pokušavaju opravdati? A prvi će biti na temi Borca kad oni urade nešto slično. Debili koji su to skandirali ne znaju šta je Željo. Ne možemo mi više onako, kad ostali godinama navijaju ovako, kažete? E možemo, zato što je baš to Željo, to je ono zbog čega navijaju za njega u cijeloj državi. Al' džaba, novopazarski stil navijanja je izgleda pobijedio. :cry:
I kako pisati o fudbalu, skandiranja protiv Borca i ovo večeras su udar na ono što klub predstavlja 90 godina.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 sep 2012, 01:19

@dinolj Druze ne treba ti ta polemika,ali nikako....Tesko je dokuciti i doprijeti do njih....Sve je danas drugacije,niko nikome kritiku ne moze uputiti,a da ovaj to ne shvati kao atak na njega...Zeljini navijaci su se uvijek i iskljucivo bavili Zeljom i pjesmama posvecenim njemu....U zadnjih godinu-dvije prvo se pocela pjevati himna RBiH(nemam nista protiv nje ,volim je,ali nije joj mjesto na Zeljinim tekmama)onda su lagano pocele i zastave stare(isti stav imam i prema njoj,ali joj opet tu nije mjesto)da bi veceras ovo kulminiralo....Potom malo malo pa parole Srebrenici(ok,postujem i to,ali ne tako ucestalo,jer se gubi smisao i pocinje mi liciti na politikanstvo).Sad ce se neko naci i reci,pa sta 'anamo-oni' sve nama rade!?Mene to ne zanima,mi nismo kao oni,niti smo ikada bili,ali ako nastavimo ovim tempom,bicemo!Najlakse je kritkovati druge,a da se prvo ne osvrnes na sebe,a cesto znamo reci kakvi su 'oni'.Nemoj raditi drugome ono sto njemu smeta,a ako on to stalno radi tebi,ignorisi ga,jer time pokazuju svoje malogradjanstvo i nemogucnost da dopru do nas!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 02 sep 2012, 01:20

gollum je napisao/la:Skandiralo se ime ratnog zločinca i ljudi to pokušavaju opravdati? A prvi će biti na temi Borca kad oni urade nešto slično. Debili koji su to skandirali ne znaju šta je Željo. Ne možemo mi više onako, kad ostali godinama navijaju ovako, kažete? E možemo, zato što je baš to Željo, to je ono zbog čega navijaju za njega u cijeloj državi. Al' džaba, novopazarski stil navijanja je izgleda pobijedio. :cry:
I kako pisati o fudbalu, skandiranja protiv Borca i ovo večeras su udar na ono što klub predstavlja 90 godina.
džaba im pišeš, ne kontaju.. zato bolje ovako k'o i ja praviti se englez i vaditi im mast.. što prije shvatiš da je željo postao seljački klub sa seljačkim navijačima i igračima, biće ti lakše :mrgreen:

laka noć ;)
NAPRIJED NARODE!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 02 sep 2012, 01:21

Zeman je napisao/la:
gollum je napisao/la:Skandiralo se ime ratnog zločinca i ljudi to pokušavaju opravdati? A prvi će biti na temi Borca kad oni urade nešto slično. Debili koji su to skandirali ne znaju šta je Željo. Ne možemo mi više onako, kad ostali godinama navijaju ovako, kažete? E možemo, zato što je baš to Željo, to je ono zbog čega navijaju za njega u cijeloj državi. Al' džaba, novopazarski stil navijanja je izgleda pobijedio. :cry:
džaba im pišeš, ne kontaju.. zato bolje ovako k'o i ja praviti se englez i vaditi im mast.. što prije shvatiš da je željo postao seljaški klub sa seljačkim navijačima i igračima, biće ti lakše :mrgreen:

laka noć ;)
Idi pitaru spavaj trebo si ranije ne tusiti nas.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 02 sep 2012, 01:24

damirfile je napisao/la:
Zeman je napisao/la: džaba im pišeš, ne kontaju.. zato bolje ovako k'o i ja praviti se englez i vaditi im mast.. što prije shvatiš da je željo postao seljaški klub sa seljačkim navijačima i igračima, biće ti lakše :mrgreen:

laka noć ;)
kao što rekoh 8-) ljubac i pusa za ln samo starim vođama manijaka, što reče onaj :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 sep 2012, 01:25

damirfile je napisao/la:
Zeman je napisao/la:
džaba im pišeš, ne kontaju.. zato bolje ovako k'o i ja praviti se englez i vaditi im mast.. što prije shvatiš da je željo postao seljaški klub sa seljačkim navijačima i igračima, biće ti lakše :mrgreen:

laka noć ;)
Nije nista pogrijesio. Niste drugaciji od ostalih nacionalista na sceni ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 02 sep 2012, 01:31

Dovedoše oni vas na svoj nivo...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 sep 2012, 01:32

Konacno

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 sep 2012, 01:34

Sto ce tice same tekme ja sam prezadovoljan kako je moglo zavrsiti, mada da su svi ziceri usli na obje strane ukupan skor bi mogao biti 4:2. Po meni mi smo opet dozivjeli neki pad u igri od 10 minuta, gdje nas je Antonovic uspio spasiti kao protiv Borca. Glavni uzorok toga ne znam, ali da smo protiv jace ekipe igrali, znam sigurno da bi iskoristili zicere, a kada iskoriste znamo kako zavrsimo..

Sve u svemu, vidi se napredak u ekipi. Stvarno sanse, ali trebamo ih realizirati na vrijeme da ne bi sebe dovodili u veoma nezgodne sitvacije. Beslija je opet pokazao, da je covjek preokreta. Usao bas kada je trebalo, a mi smo se preporodili sa njim, i jos je postigao euro-gol...

Po meni danas najbolji pojedinci su, prvenstveno Antonovic, Kerla, Zeba, Zola (pametno igra, par veoma pametnih prekrsaja) i KVESA koji igra u stilu Roberta Carlosa...

E sada, onaj gorki dio vecerasnje predstave. Ne znam ljudi vise stvarno, polako stecem dojam da ovo neko radi namjerno samo da bi se narusio ugled kluba. Pored toliko dusmana iz samog Sarajeva, mi unosimo nemir sami sebi. Najgore od svega, to rade isti ljudi, a niko ne reaguje na to. Evo zadnje tri godine, kako igramo ove derbije protiv RS timova (Borca i Slavije) uvijek neka dizanja tenzija, sranja i slicne scene...

Na sjeveru ekipa kod slova O opet pokusava neki attack na njihove kao protiv Borca, na jugu pali se zastave Srbije ili RS a znamo svi dobro da nas prenosi ArenaSport 1(Srbija), skandiranja imena covjeka koji je klao po Sarajevo onoga TKO nije slusao njegova naredenja, paljenje baklji.... Da li je ovo vise puka slucajnost? ili neko NAMJERNO PROIZVODI SRANJA NA NASIM UTAKMICAMA?

[youtube][/youtube]

Ne znam za vas gospodo, ali ova ArenaSport je CNN za BHT. Ljudi su odrali prenos za 10...

Konacno stranica radi kako treba. Svaka cast za Marketing! :D Evo jedna slika od veceras!
slika

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 sep 2012, 01:40

Klinci imaju neke druge fazone danas.. dosta je tu i kucni odgoj. Kazu mi da je bilo tih delegata sa zapada koji su se jasno culi preko TV, i sta ce klinac kad cuje od oca te stvari. Prevari ga zena, ne dobije platu, punica ga provali pred puncem i onda se istresa na utakmici. Toga ce uvijek biti i bilo je, samo sto se sad mnogo vise pridaje paznja i broje "krvna zrnca".
Sport je lijek za tijelo i duh.

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 02 sep 2012, 01:41

Ne čudi jug, kada je na zapadnoj "tribini" takav šljam, ono što sam slušao i što se psovalo legendi Želje Vladi Čapljiću, koji je zadužio ovaj klub svojim igrama, ne bi ni dušmanu radili. Kakva stoka danas dolazi na željine utakmice i to na VIP tribinu, pa ne čudi da su šabani i plemenski rituali zavladali na južnoj tribini. Grad se sam po sebi ne suprotstavlja i šuti, ali će se prvo policija u civilu uskoro jako navući na južnu tribinu, više nego zasluženo i prijeko potrebno, prije nego što postane sasvim kasno. Ovi "navijači" upropastiše klub, kaznama što ih klub plaća, koje nisu male, a s druge strane nema se od čega plaćati kad ti isti tjeraju navijače, drugo za ovo paljenje zastave biće kazna drakonska, čim komisija pregleda snimak paljenja. Ovdje su pojedinci koji su furku našli u odlasku na Željezničar, mada su mentalno Fljamurtari ili Stupčanica, priskrbili pravo da u ime navijača iznose svoje opskurne ideje prošlosti i mraka, čime se podriva gradjanski poredak u gradu, a to je signal državi da iskoristi svoje instrumente koji su joj na raspolaganju za uspostavu normalnog poretka. Ne volim miješanje policije, ali policija dolazi na južnu tribinu, to je sada više nego izvjesno.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 02 sep 2012, 01:52

Tito je dobro znao da se ovaj narod pricom ne moze nista nauciti, vec batinom ili sistematskim radom. Jedini nacin da se rijesimo ovakvih maloumnika (mada sam misljenja da ovo neko iznutra sve dobro filuje na stetu Zelje), jeste da policija dode i sredi stvari kako najbolje znaju....

Najbolje bi bilo kada bi se primijenili zakoni iz Velike Britanije, ali mi kao bosanci (glupi) smo svjetlosnim godinama od toga, ali jos nam ostaje dobra stara batina, pa neka onda izvole....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D i 49 gostiju.