Pogledajte status na njegovom facebook profilu, previse je vulgaran da ga ovde kopiram

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
za mustuluka siiZELJO MOJA je napisao/la:Evo vam jedna informavija ako koga zanima u roku od dest dana dobicemo novu garnituru dresova i dresovi su na pruge .Pozz toliko od mene.
" onclick="window.open(this.href);return false;lev77 je napisao/la:za mustuluka siiZELJO MOJA je napisao/la:Evo vam jedna informavija ako koga zanima u roku od dest dana dobicemo novu garnituru dresova i dresovi su na pruge .Pozz toliko od mene.
Bas veceras htio da napisem hocemo li vise promijeniti ovu "prijelaznu" garnituru dresova!ZELJO MOJA je napisao/la:Evo vam jedna informavija ako koga zanima u roku od dest dana dobicemo novu garnituru dresova i dresovi su na pruge .Pozz toliko od mene.
Pa kada vec to spominjes i kada mi vec vuces za jezik da ti kazem par stvari:bagrcavi je napisao/la:ti kad budeš davo pare za parole, zastave, koreografije, gostovanja i milion drugih stvari onda slobodno komentariši i kritikuj.Dok ti gladiš muda i baviš se nekim drugim stvarima, neki momci odvajaju od usta da bi napravili nešto od one tribine.dino lj je napisao/la:A sto nebi komentarisali i ko im to treba dati pravo mozda od tebe trebaju traziti dopustenje,pa zar navijaci nisu dio cjeline zvane FK Zeljeznicar,ja mislim da jesu pa se mogu i hvaliti i kuditi za svoje navijanje.Ovo veceras je u pojedinim trenucima izgledalo kao predizborni skup neke stranke a ne podrska klubu(skandiranje cetnici,spominjanje a.r. Cace i paljenje zastave).I kada ce te najzad shvatiti da skandiranjem cetnici nista ne postizete jer su oni ponosni kada ih tako zovete.bagrcavi je napisao/la:ja ne znam odakle vama pravo da komentarišete navijanje i sve ostalo što se tiče MANIJAKA ? Ko ste vi ? Ne mogu da vjerujem šta neki ljudi sebi dopuštaju.
džaba im pišeš, ne kontaju.. zato bolje ovako k'o i ja praviti se englez i vaditi im mast.. što prije shvatiš da je željo postao seljački klub sa seljačkim navijačima i igračima, biće ti lakšegollum je napisao/la:Skandiralo se ime ratnog zločinca i ljudi to pokušavaju opravdati? A prvi će biti na temi Borca kad oni urade nešto slično. Debili koji su to skandirali ne znaju šta je Željo. Ne možemo mi više onako, kad ostali godinama navijaju ovako, kažete? E možemo, zato što je baš to Željo, to je ono zbog čega navijaju za njega u cijeloj državi. Al' džaba, novopazarski stil navijanja je izgleda pobijedio.
I kako pisati o fudbalu, skandiranja protiv Borca i ovo večeras su udar na ono što klub predstavlja 90 godina.
Idi pitaru spavaj trebo si ranije ne tusiti nas.Zeman je napisao/la:džaba im pišeš, ne kontaju.. zato bolje ovako k'o i ja praviti se englez i vaditi im mast.. što prije shvatiš da je željo postao seljaški klub sa seljačkim navijačima i igračima, biće ti lakšegollum je napisao/la:Skandiralo se ime ratnog zločinca i ljudi to pokušavaju opravdati? A prvi će biti na temi Borca kad oni urade nešto slično. Debili koji su to skandirali ne znaju šta je Željo. Ne možemo mi više onako, kad ostali godinama navijaju ovako, kažete? E možemo, zato što je baš to Željo, to je ono zbog čega navijaju za njega u cijeloj državi. Al' džaba, novopazarski stil navijanja je izgleda pobijedio.
I kako pisati o fudbalu, skandiranja protiv Borca i ovo večeras su udar na ono što klub predstavlja 90 godina.![]()
laka noć
kao što rekohdamirfile je napisao/la:Idi pitaru spavaj trebo si ranije ne tusiti nas.Zeman je napisao/la: džaba im pišeš, ne kontaju.. zato bolje ovako k'o i ja praviti se englez i vaditi im mast.. što prije shvatiš da je željo postao seljaški klub sa seljačkim navijačima i igračima, biće ti lakše![]()
laka noć
Nije nista pogrijesio. Niste drugaciji od ostalih nacionalista na scenidamirfile je napisao/la:Idi pitaru spavaj trebo si ranije ne tusiti nas.Zeman je napisao/la:džaba im pišeš, ne kontaju.. zato bolje ovako k'o i ja praviti se englez i vaditi im mast.. što prije shvatiš da je željo postao seljaški klub sa seljačkim navijačima i igračima, biće ti lakšegollum je napisao/la:Skandiralo se ime ratnog zločinca i ljudi to pokušavaju opravdati? A prvi će biti na temi Borca kad oni urade nešto slično. Debili koji su to skandirali ne znaju šta je Željo. Ne možemo mi više onako, kad ostali godinama navijaju ovako, kažete? E možemo, zato što je baš to Željo, to je ono zbog čega navijaju za njega u cijeloj državi. Al' džaba, novopazarski stil navijanja je izgleda pobijedio.
I kako pisati o fudbalu, skandiranja protiv Borca i ovo večeras su udar na ono što klub predstavlja 90 godina.![]()
laka noć
KonacnoZELJO MOJA je napisao/la:Evo vam jedna informavija ako koga zanima u roku od dest dana dobicemo novu garnituru dresova i dresovi su na pruge .Pozz toliko od mene.