Kakvo drustvo ....geronimo je napisao/la:I ovaj Nail nije više k'o što je nekad bio. Dosta se i otimao.
Tema, momci i đevojke, tema!

Evo u vezi teme: Higuain i Khedira ce biti spremni za El Clasico.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Kakvo drustvo ....geronimo je napisao/la:I ovaj Nail nije više k'o što je nekad bio. Dosta se i otimao.
Tema, momci i đevojke, tema!
I mene zanimaBrnjoo je napisao/la:Gero ne seeri, nekad se to rjesavalo drukcije
Bog vas jeebo sta se prepirete sa Andresom i Romariom, jeste li ikako normalni
Nista vezano za postLBJ MVP je napisao/la:I mene zanimaBrnjoo je napisao/la:Gero ne seeri, nekad se to rjesavalo drukcije
Bog vas jeebo sta se prepirete sa Andresom i Romariom, jeste li ikako normalni![]()
Mislim ima ljudi koje možeš provocirat da i oni tebe,ali ove zadnje 2 straniceJa jesam tek četrnaestogodišnjak,ali isto je bilo ko kad sam se ja prije(u 4. 5. razredu)svađo nakon svake tekme sa jaranima
![]()
Opustite se ipak su tu i gero i monolog najbolji moderatori![]()
Što se tiče svega prva prepreka ja Ajax o Barci ne treba razmišljat samo se nadam da Ramos neće igrat protiv Barce pa da nas Iniesta samo pobjedi![]()
*p!p!t@* je napisao/la:1.Necu se spustiti na vas nivo,i ni po kom osnovu nisu moje kolege.
Ohladite malo,jer bi moglo biti hladnih tuseva i za jedne i za druge u Ponedjeljak...Usput ovo je utakmica od koje ni ja ni ti nemamo koristi,osim ako dobijemo na kladionici,ali posto je ne igram...Moci cu samo uzivati u ljepoti fudbala koji ce igrati jedni ili drugi...
Drugi bold:Moj te klappyRomariooo je napisao/la:
Mi kad god smo reala oderali. ja sam imao koristi, osjecao sam se happy danima, a kad se gubilo (doduse kao kroz maglu se sjecam) osjecala se shebada, al sve je to dio igre.
Sto se tice Geronima, niko naravno nije uvrijedjen licno i personalno, sve je ovo zahebancija i dio pred el classico folklora
ko hoce ozbiljnih diskusija, neka ide na forum bh intelektualaca
Ne glumataj...*p!p!t@* je napisao/la:I voditi ovako kvalitetnu raspravu do kraja nasih zivotaNail for Real je napisao/la:Sta da bude? Krivicemo sudije
Blago se ovom forumu koji spada na nekoliko spammera koji na temi jednog fudbalskog klupa pricaju o tome kad su poceli drkati
Pogledaj ovu i prethodnu stranicu pa ces vidjeti o cemu pricam...HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne glumataj...*p!p!t@* je napisao/la:I voditi ovako kvalitetnu raspravu do kraja nasih zivotaNail for Real je napisao/la:Sta da bude? Krivicemo sudije
Blago se ovom forumu koji spada na nekoliko spammera koji na temi jednog fudbalskog klupa pricaju o tome kad su poceli drkati
Onda ti ispanes jos luđi jer se s takvim likovima raspravljas :SRomariooo je napisao/la:A sad ozbiljno, brat bratu, na ovom forumu je ova Realova tema najdjetinastija, tj najdjetinastiji su forumasi Reala, ne svi naravno, i sve diskusije ovdje skoru su naglupe poprilicno jer balavurdija nema veze ni o cemu, i sta cemo drugo nego sprdati se s njima. Drugi navijaci drugih klubova su dosta zreliji, normalniji i objektivniji ucesnici diskusija.
Ovi Realovci su pacenici, pa oni nama pricaju neke price a mi ih deremo ko vola u kupusu evo godinama, da imaju imalo navijacke kulture cekali bi da nas dobiju u dva-tri el classica za redom, da saperu ljagu, pa da nas onda pocnu pomalo prcati
isto ko da real nije uzeo 4-1 2007. , et kako to "godinama" zvuciRomariooo je napisao/la: mi ih deremo ko vola u kupusu evo godinama
Jedno je 4-1 kuci a drugo 6-2 u gostima !Razlika ocita i prevelikaboom.dll je napisao/la:isto ko da real nije uzeo 4-1 2007. , et kako to "godinama" zvuciRomariooo je napisao/la: mi ih deremo ko vola u kupusu evo godinama
Eto Mourinhu nešto čudno pobijediti Barcelonu, kao da to nikada ranije nije radio...Romariooo je napisao/la:kazu da Morinjo vec danima moli trenera Rubina da mu uzajmi onaj svoj tespih cuveni. Pa tako, jedino ako Morinjo bude tespihao, imate sanse neke da dobijete.
i sad ja trebam te uzeti za ozbiljno....dobro malo zahebancije ali dosadi u krug stalno,pa predlažem da ako Real izgubi na Nou Campu ja neču ulaziti na temu Barcelone do sljedečeg El Clasika(mada sam rijetko tamo) a ako Real dobije tebe ovdje nema do Aprila,kad je več El Clasiko...može ili nemožeš bez RealaRomariooo je napisao/la:
A sad momci usi dole i molite se Bogu za neko cuda da pobijedite, kazu da Morinjo vec danima moli trenera Rubina da mu uzajmi onaj svoj tespih cuveni. Pa tako, jedino ako Morinjo bude tespihao, imate sanse neke da dobijete.
govorim o godinama a ne o rezultatima idolu mojAndres je napisao/la:Jedno je 4-1 kuci a drugo 6-2 u gostima !Razlika ocita i prevelikaboom.dll je napisao/la:isto ko da real nije uzeo 4-1 2007. , et kako to "godinama" zvuciRomariooo je napisao/la: mi ih deremo ko vola u kupusu evo godinama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.