FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
mEho je predao svoj izvjestaj ima jedno 10 dana... u njemu pise sve detaljno, ko je višak, na koga ne racuna, na koga racuna u buducnosti (Posudba), ko mu na kojoj poziciji treba...
Uprava sada radi svoj dio posla. Tek je 12. decembar i ima dosta vremena do prozivke, nesto manje od mjesec dana. Do tada ce se znati status svih igraca sa kojima pregovaramo osim jednom, koji ce sa odgovorom kasniti 10-tak dana ali to je manje bitno...
Isto tako, nisu to igraci iz drine kaO Rustemovic da se tako lahko dogovore sve pojedinosti oko ugovora. Ipak su tu velike pare u pitanju i treba dobro izvagati sve mogucnosti. Primjer toga je golman ... pregovaramo sa 3-4 gomana (ne znam imena osim Borjana) i sada se vaga ono najbolje po nas. Siguran sam da ostali s kojima pregovaramo nisu nista slabiji od golmana. Ibrakovic je jasno rekao da se sa ovim zimskim prelaznim rokom spremamo vec i za ljeto, odnostno evropsko takmicenje.
Sto se tice ostalih klubova, pojačavaju se kao i mi, ali mi imamo vec sada jesnu konstantu ekipe i imamo sigurno mnogo vise love za dovesti igraca ili dva koji ce donijeti prednost na terenu kako psihičku, tako i rezultatsku.
Uglavnom, ja sam miran i uzivam u spekulacijama oko toga ko nam dolazi... mada, lično, najvise bih volio Saida zbog toga sto ekipi fali fakin kao sto je on da povuce cijelu ekipu i digne je za level iznad mogucnosti kao onda protiv levskog.
Uprava sada radi svoj dio posla. Tek je 12. decembar i ima dosta vremena do prozivke, nesto manje od mjesec dana. Do tada ce se znati status svih igraca sa kojima pregovaramo osim jednom, koji ce sa odgovorom kasniti 10-tak dana ali to je manje bitno...
Isto tako, nisu to igraci iz drine kaO Rustemovic da se tako lahko dogovore sve pojedinosti oko ugovora. Ipak su tu velike pare u pitanju i treba dobro izvagati sve mogucnosti. Primjer toga je golman ... pregovaramo sa 3-4 gomana (ne znam imena osim Borjana) i sada se vaga ono najbolje po nas. Siguran sam da ostali s kojima pregovaramo nisu nista slabiji od golmana. Ibrakovic je jasno rekao da se sa ovim zimskim prelaznim rokom spremamo vec i za ljeto, odnostno evropsko takmicenje.
Sto se tice ostalih klubova, pojačavaju se kao i mi, ali mi imamo vec sada jesnu konstantu ekipe i imamo sigurno mnogo vise love za dovesti igraca ili dva koji ce donijeti prednost na terenu kako psihičku, tako i rezultatsku.
Uglavnom, ja sam miran i uzivam u spekulacijama oko toga ko nam dolazi... mada, lično, najvise bih volio Saida zbog toga sto ekipi fali fakin kao sto je on da povuce cijelu ekipu i digne je za level iznad mogucnosti kao onda protiv levskog.
-
bordobijeli
- Kontakt:
slazem se sad ili najkasnije za evropu ,poslije je sve kasno ne treba nam s 40franklampard8 je napisao/la:Sad bi nam valjao, ali za 2-3 godine tesko ...
http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/n ... radom/2011" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Simunic je izjavio da nije bilo nikakvog kontakta sa Sirokim i da nece dolaziti u nasu ligu, a ovo nije mjesto da o tome pricamo tako zavrsimo tu pricu.
Ti si opet šampion !
Sto se tice Simunica neka ih "pojaca" nemam nista protiv, jer on nemoze vise dati ni 10% kao nekada i strasno je spor, sto naravno dolazi sa godinama, tja Brazilac se vratio u Brazil i nece se vracati nazad jer ima hronicnu povredu koja je haman pa neizlijeciva i bio bi propala investicija, a Rukavina je druga prica, tu bi moglo svega biti. Oni vrijebaju Crnova, e sad koliko je realno i da ga prisvoje to ce mo da vidimo!
Iskreno za Misimovica ne vjerujem da ce nam ikako dolaziti. Prije ce u Zvezdu nego kod nas jer to mu je najdraziji klub.
Sto se tice Simunica, ima on dosta godina, cuo sam da je moguce da dodze u listicu al...
P.S Bitno je produziti ugovor sa Radovcem , ne prodat Dulju ni Cimia (osim neke mega ponude). Stojceva ako su neke fine pare, treba ga prodat uvijek ima visak poteza nije mi to taj Stojcev ko sto je bio kada je tek dosao.
Dovesti Borjana ili Kelavu, Stevanovica i Titula nece doci u pitanje !

Sto se tice Simunica, ima on dosta godina, cuo sam da je moguce da dodze u listicu al...
P.S Bitno je produziti ugovor sa Radovcem , ne prodat Dulju ni Cimia (osim neke mega ponude). Stojceva ako su neke fine pare, treba ga prodat uvijek ima visak poteza nije mi to taj Stojcev ko sto je bio kada je tek dosao.
Dovesti Borjana ili Kelavu, Stevanovica i Titula nece doci u pitanje !
Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Tebe voli sjever tvoj!!!!
Moj grad, moj klub!
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Ja sam iz Mostara, pa nisam u tijeku. Zanima me zašto vas navijači Željezničara stalno prcaju s nekom forom oko viršli. O čemu se zapravo tu radi?
jer su nam igraci izasli u javnost sa pricom kako nemaju para i da se hrane virslamaCaeruleus je napisao/la:Ja sam iz Mostara, pa nisam u tijeku. Zanima me zašto vas navijači Željezničara stalno prcaju s nekom forom oko viršli. O čemu se zapravo tu radi?
Ruzna stvar je u pitanju i mozda ne primjerena za salu i provokacije.Caeruleus je napisao/la:Ja sam iz Mostara, pa nisam u tijeku. Zanima me zašto vas navijači Željezničara stalno prcaju s nekom forom oko viršli. O čemu se zapravo tu radi?
Radi se o tome da za vrijeme krize u FK Sarajevo kada nije bilo plata, kada su igraci bas gladovali nisu imali za rezije, hranu, pa je bio jedana intervju sa nekim igracima gdje je jedan rekao da je tako tesko da jedu virsle.
Ne daj Boze nikome, da bude u besparici i gladan. Otprilike tako je bilo a naravno nekima je to smjesno, meni prvome kao navijacu Zelje nije nimalo, cak mi je i zao tih igraca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ko o cemu ku... o postenju.Elegant je napisao/la:Ruzna stvar je u pitanju i mozda ne primjerena za salu i provokacije.Caeruleus je napisao/la:Ja sam iz Mostara, pa nisam u tijeku. Zanima me zašto vas navijači Željezničara stalno prcaju s nekom forom oko viršli. O čemu se zapravo tu radi?
Radi se o tome da za vrijeme krize u FK Sarajevo kada nije bilo plata, kada su igraci bas gladovali nisu imali za rezije, hranu, pa je bio jedana intervju sa nekim igracima gdje je jedan rekao da je tako tesko da jedu virsle.
Ne daj Boze nikome, da bude u besparici i gladan. Otprilike tako je bilo a naravno nekima je to smjesno, meni prvome kao navijacu Zelje nije nimalo, cak mi je i zao tih igraca.
Kad je onaj crnac govorio da je moro prodavat naocale da bi imo za hrane
Samo tebe volimo,
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Samo tebe bodrimo,
Samo ti si ŠAMPION,
Moj grad, moj klub!
Aha e ako je u pitanju bila glad onda se s tim ne treba šaliti. Ali ja sam siguran da je i u to doba bilo dobrih pripadnika Hordi Zla i imućnijih koji su mogli donirati svoje igrače.
Na kraju krajeva, sada je sve to iza vas. Navijači se sada hrane po najskupljim restoranima Sarajeva i okolice, jedu kavijar, tartufe i bengalske tigrove. Sve zahvaljujući gospodinu Vincentu Tanu alias Vahidu Tanoviću.
Na kraju krajeva, sada je sve to iza vas. Navijači se sada hrane po najskupljim restoranima Sarajeva i okolice, jedu kavijar, tartufe i bengalske tigrove. Sve zahvaljujući gospodinu Vincentu Tanu alias Vahidu Tanoviću.
Boubacar Jamak DiabangTaivonen je napisao/la:Ko o cemu ku... o postenju.Elegant je napisao/la:Ruzna stvar je u pitanju i mozda ne primjerena za salu i provokacije.Caeruleus je napisao/la:Ja sam iz Mostara, pa nisam u tijeku. Zanima me zašto vas navijači Željezničara stalno prcaju s nekom forom oko viršli. O čemu se zapravo tu radi?
Kad je onaj crnac govorio da je moro prodavat naocale da bi imo za hrane
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
fcsforever
- Kontakt:
Al vidi ovo..navijac selje na nasem pdf-u objasnjava liku iz Mostara. Nevjerovatno

eto bio smijeh na to stanje od 2010 ili 2011..a kospe jadne dozivise da imaju strajk igraca i da nemaju feninga ni za vode ...pa dodje do zavrtanja od strane vodovoda...ali ipak od bagera se nista ne cuje
cuj mercedes arena..da ih nema trebalo bih nacrtati...cuj mercedes arena...ahahahahahahahah
eto bio smijeh na to stanje od 2010 ili 2011..a kospe jadne dozivise da imaju strajk igraca i da nemaju feninga ni za vode ...pa dodje do zavrtanja od strane vodovoda...ali ipak od bagera se nista ne cuje
cuj mercedes arena..da ih nema trebalo bih nacrtati...cuj mercedes arena...ahahahahahahahah
Je li ovo neki pokusaj humora ili provokacije?Caeruleus je napisao/la:Aha e ako je u pitanju bila glad onda se s tim ne treba šaliti. Ali ja sam siguran da je i u to doba bilo dobrih pripadnika Hordi Zla i imućnijih koji su mogli donirati svoje igrače.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Caeruleus je napisao/la:Aha e ako je u pitanju bila glad onda se s tim ne treba šaliti. Ali ja sam siguran da je i u to doba bilo dobrih pripadnika Hordi Zla i imućnijih koji su mogli donirati svoje igrače.
Ma nasa kriza iz te godine je smijesna za ovu vasu trenutno, uvijek je bilo bolje biti gladan nego zedan pogotovo jos kad imas virsli, jos sad kad upalite prskalice
"Viršle" su bile jedna od prekretnica u upravljanju FKS, tada se vidjelo ko je za ovo danasnje sarajevo a ko podmeće nogu u njegovom radu. Istina, to nije bilo na obraz imidžu FKS, ali su i igrači tada pretjerivali u svojim izjavama jer nije baš da je takva situacija bila. Da, bilo je loše, kasnile su plate, ali su ga ukakili da valja.
Poslije toga, pocele su da se desavaju neke pozitivnije svari u FKS, da se ide jednim novim putem.
Meni je iskreno drago sto smo klub u kojem se NISTA , ali NISTA, ne gura pod tepih i sto se sve zna i o svemu govori, sto znamo reci u lice sto ne moze da se radi u nasem klubu a sta moze. I zbog toga i jesmu tu gdje jesmo jer niko nije iznad kluba i sto je svima u klubu u interesu rezultat i rast FKS a ne privatni i lični interes.
Poslije toga, pocele su da se desavaju neke pozitivnije svari u FKS, da se ide jednim novim putem.
Meni je iskreno drago sto smo klub u kojem se NISTA , ali NISTA, ne gura pod tepih i sto se sve zna i o svemu govori, sto znamo reci u lice sto ne moze da se radi u nasem klubu a sta moze. I zbog toga i jesmu tu gdje jesmo jer niko nije iznad kluba i sto je svima u klubu u interesu rezultat i rast FKS a ne privatni i lični interes.
Ja bio volio gledati Sarajevo 6 utakmica u Evropi, jer titula ii to dupla nece doci u pitanje. Imamo strasan tim i sa Kodrom smo jos jaci za klasu od svih klubova. Zato dovoditi igrace koji mogu odigrati taj play-off na nivou i napokon nekog izbacit.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Kako pod navodnike stavi te ''Viršle'', ko da je to kodno ime neke afere ili velike prekretnice. Nešto kao Bostonska čajanka, Arapsko proljeće, Jogurt revolucija, Watergate ili tako nešto.
Nije valjda da si ostao bez argumenata, pa pises gluposti!Caeruleus je napisao/la:Kako pod navodnike stavi te ''Viršle'', ko da je to kodno ime neke afere ili velike prekretnice. Nešto kao Bostonska čajanka, Arapsko proljeće, Jogurt revolucija, Watergate ili tako nešto.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kogmagie46, RaymondRed i 33 gosta.