konkretno sam mislio na Maletića, ne na ovu dvojicu
sjetimo se da je i Džeko u svoje vrijeme bio drvo, ko zna gdje bi danas bio da nije bilo Plišeka
ko god je gledao Maletića, mogao je vidjeti da 100% stilom igre podsjeća na Džeku, apsolutno isti profil igrača, samo što je Maletić ljevak
danas FC OSS, sutra ko zna .. može igrati za holandskog drugoligaša, mene zanima samo ono što može dati za repku, a po meni je on sigurno kalibar za A repku, ne sada, ali u budućnosti sasvim sigurno
ako nastavi pružati ovakve igre, doći će i bolji transfer, a problem kod naših igrača je što nemaju sposobne menadžere, pa moraju proći dosta težak put da bi postali neko i nešto i da bi uspjeli
kao što rekoh, Džeko je bio drvo koje je imalo sreću da upozna Plišeka, pa da ga ovaj odvede u Češku, pa je tamo igrao u nekim klubovima, nikad nismo ni čuli za njih, pa je opet imao sreću da ga je u nekoj Češkoj našao Felix Magath
osim kvaliteta, našim igračima su potrebni sposobni menadžeri i malo više sreće .. pogledajte igrače iz Dinama i Partizana, svi idu u lige petice direktno, a naši talentovani igrači moraju u ove slabije lige (Belgija, Holandija, Turska, itd), a i to je sreća ako uspiju doći u neku od ovih liga, smatra se velikim uspjehom
a sve to jer imamo nesposobne klubove, menadžere .. talenata na ovim prostorima nikad nije nedostajalo