Ja ne računamo uopste te dvije utakmice gostovanje Zvezdi i Budućnosti . Treba dobiti dvije kuci i Wienu u gostima i mislim po svemu to bi trebalo biti dovoljno za poziciju 4 . Isto tako očekujem da Spartak izgubi od Olimpije i Budućnosti.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
-
TripleThreat
- Kontakt:
Nego jedan fun fact - večeras su obje ekipe kombinovano ispalile 83 trice, a obje su bile na preko 40 pokušaja, što je solidno iznad NBA prosjeka. Nešto nisam naišao na kritike i negodovanje na negledljivost i jednodimenzionalnost igre 
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
DjaniTarik
- Kontakt:
TripleThreat je napisao/la: ↑02 jan 2026, 22:02Tačno, ali smatram da je to nedovoljno za startersku poziciju i starterske minute. Posebno nije za završnice u kojoj je bilo očigledno da svi bježe od lopte i šuta. Pašalićeva greška.DjaniTarik je napisao/la: ↑02 jan 2026, 21:53Jedino sto bukvalno radi je solidna odbrana i dobar skok u napaduTripleThreat je napisao/la: ↑02 jan 2026, 21:48Joesaar noćas 0/4 za tri. Nije trice pogodio u četiri uzastopne utakmice u ABA ligi, a u sezoni je na mizernih 16,7% za tri... Mislim da bi i Delalić imao više doprinosa u napadu. Fula čovjek konstantno otvorene trice.
Ma kakva startna pozicija ako covjek ne krene ili da razigrava druge ili da pogadja neke post up suteve ili asistencije treba traziti drugog
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Jeziv je igrac Alfonso
Lijepo sam ja rekao da je jedini kojeg treba ostaviti, za Younga je ovo stara vijest. Ocekujte jos par blijedih partija i onda eksploziju.
Joeessar je mrtav igrac, ovi ostali su bar nasi pa ima jedan razlog da mozes reci neka ih.
Lijepo sam ja rekao da je jedini kojeg treba ostaviti, za Younga je ovo stara vijest. Ocekujte jos par blijedih partija i onda eksploziju.
Joeessar je mrtav igrac, ovi ostali su bar nasi pa ima jedan razlog da mozes reci neka ih.
Joesar je veca **** od sindisa demica
Mujo Tuljkovic, Sead Hadzifejzovic i Maksim Sturanovic bi i dan danas donosili ovoj ekipi vise od trojca Joesaar, Djoko i Manojlovic. Dao bi svu trojicu iste sekunde za Vrabca makar centra igrali samo Kovacevic i Zubac. Mada i Zubac ne bi smio biti tu iduce sezone.
Joesar mi je bio gotivan igrac do unazad mjesec dana al ne moze bazen pogodit sto je postalo iritantno a ne igra za neku sicu uopste. Tri puta skuplji od Lukea a duplo slabiji igrac.
Joesar mi je bio gotivan igrac do unazad mjesec dana al ne moze bazen pogodit sto je postalo iritantno a ne igra za neku sicu uopste. Tri puta skuplji od Lukea a duplo slabiji igrac.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 02 jan 2026, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Djoko bas klada od igraca 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Joesar je tip igraca kao Vrabac . Problem je sto je bas u lošoj suterskoj formi druge stvari radi odlično, odbrana, skok . Od njeg se očekuje da od pet trojki pogodi dvije i to da ih uzima kad su izrađeni sutevi i jos 2 ulaza i to je njegovih 10 poena i svi zadovoljni. Al ovo bas lose ove sezone nije ni na 20% šuta , on je timski igrac,igrac zadatka al kazem mora bar dići sut na 35/40 % .
Skokovi: 4,2,3,1,4,3,7,4bordobijeli je napisao/la: ↑02 jan 2026, 22:33Joesar je tip igraca kao Vrabac . Problem je sto je bas u lošoj suterskoj formi druge stvari radi odlično, odbrana, skok . Od njeg se očekuje da od pet trojki pogodi dvije i to da ih uzima kad su izrađeni sutevi i jos 2 ulaza i to je njegovih 10 poena i svi zadovoljni. Al ovo bas lose ove sezone nije ni na 20% šuta , on je timski igrac,igrac zadatka al kazem mora bar dići sut na 35/40 % .
-
bordobijeli
- Kontakt:
Pa sasvim ok za igraca na poziciji 3 . Ma jasno da igra loše al on i nije neko ko postiže 15 + poena . Ponavljam ako bude u stanju pogoditi od 5 trojki dvije i jos par ulaza to bi bilo vrh od njeg 10 tak koseva i dobra odbrana i bili bi zadovoljni. Ovo sad sto pruža je ispod svakog nivoa .Jarodwest je napisao/la: ↑02 jan 2026, 22:43Skokovi: 4,2,3,1,4,3,7,4bordobijeli je napisao/la: ↑02 jan 2026, 22:33Joesar je tip igraca kao Vrabac . Problem je sto je bas u lošoj suterskoj formi druge stvari radi odlično, odbrana, skok . Od njeg se očekuje da od pet trojki pogodi dvije i to da ih uzima kad su izrađeni sutevi i jos 2 ulaza i to je njegovih 10 poena i svi zadovoljni. Al ovo bas lose ove sezone nije ni na 20% šuta , on je timski igrac,igrac zadatka al kazem mora bar dići sut na 35/40 % .
Zato sto s ovim mahalcima mora citav zivot jos a ove poslije maja vise nikad nece vidjet.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 jan 2026, 21:20Takodje, ne svidja mi ni sto ne tretira jednako sve igrace.Vrlo lako se izdere na Joeasara, Plummera ili Lopeza, ali suti ko zaliven kad su u pitanju gluposti kakve svaku tekmu rade Atic, Salic ili Halilovic ranije u sezoni.Tako se ne postaje vrhunski trener.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Samo ostaviti pristojnije cijene karata, i odmah ce biti vise publike i bolja atmosfera.
Ako je ikako moguće pokušati dovesti ozbiljnijeg centra.
Ako je ikako moguće pokušati dovesti ozbiljnijeg centra.
Pa na kovacevica je izgalamio ko na dijete na tuti.Maverick je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:09Zato sto s ovim mahalcima mora citav zivot jos a ove poslije maja vise nikad nece vidjet.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 jan 2026, 21:20Takodje, ne svidja mi ni sto ne tretira jednako sve igrace.Vrlo lako se izdere na Joeasara, Plummera ili Lopeza, ali suti ko zaliven kad su u pitanju gluposti kakve svaku tekmu rade Atic, Salic ili Halilovic ranije u sezoni.Tako se ne postaje vrhunski trener.
Sto nije ubacio Delalica?
Rece poslije utakmice, virusi, povrede...
Rece poslije utakmice, virusi, povrede...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Plummer se moze zadrzati kao i svaki igrac na svijetu, ako budemo mogli iskesirati. Nemojte decki smjesne stvari pricati, na kraju krajeva on je igrao Euroligu i Ligu ACB. Od toga je jace takmicenje jedino Euroligu koju nikad nece igrati.
Joessar je beskoristan volio bi nekoga da mi argemuntuje jednu dobru stvar kod njega. Neko je naveo skok to je toliko smijesno da mi se ne da nista odgovarati.
Siguran sam da bi puni potencijal ekipe vidjeli sa jednim ozbiljnim centrom. To pisem ima dva mjeseca, izgubio sam volju da kazem bilo sta vise. Zadnje dvije pobjede su ne stvarne i trebaju biti vjetar u ledja, ali isto tako jasan znak da nam igracki itekako nedostaju neke stvari. Danas je Zadar odigrao utakmicu za pruziti ruku i sacuvao nas je individualni kvalitet.
Joessar je beskoristan volio bi nekoga da mi argemuntuje jednu dobru stvar kod njega. Neko je naveo skok to je toliko smijesno da mi se ne da nista odgovarati.
Siguran sam da bi puni potencijal ekipe vidjeli sa jednim ozbiljnim centrom. To pisem ima dva mjeseca, izgubio sam volju da kazem bilo sta vise. Zadnje dvije pobjede su ne stvarne i trebaju biti vjetar u ledja, ali isto tako jasan znak da nam igracki itekako nedostaju neke stvari. Danas je Zadar odigrao utakmicu za pruziti ruku i sacuvao nas je individualni kvalitet.
Delalic je povrijeden bio i u Subotici i večeras, na ss.ba je pisalo prije početka utakmice
ZELJEZNICAR 1921!
Ni njega nece jos dugo gledat.Jarodwest je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:18Pa na kovacevica je izgalamio ko na dijete na tuti.Maverick je napisao/la: ↑02 jan 2026, 23:09Zato sto s ovim mahalcima mora citav zivot jos a ove poslije maja vise nikad nece vidjet.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 jan 2026, 21:20Takodje, ne svidja mi ni sto ne tretira jednako sve igrace.Vrlo lako se izdere na Joeasara, Plummera ili Lopeza, ali suti ko zaliven kad su u pitanju gluposti kakve svaku tekmu rade Atic, Salic ili Halilovic ranije u sezoni.Tako se ne postaje vrhunski trener.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Ali kako se svi ušutiše za Zubca, odjednom MVP. I narednih 10 ce da usere opet, ali to je i poenta devetog igraca u rotaciji. Sezona ima 35+ utakmica, a ovdje bi ostali do sada na jedno 2 i po igrača i četvrtom treneru kako se tjera poslije svake utakmice/pobjede
ZELJEZNICAR 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.