Senijad Ibričić

harishp
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la harishp » 03 dec 2010, 15:22

Monolog je napisao/la:Kako sam napisao prije par utakmica, Ibričić je neprepoznatljiv. Sinoć je imao 2-3 dobra klizeća starta i to je to. Pao je u formi kao i cijela ekipa Hajduka i to je to. No, prije ih je znao sam odvesti do pobjede, nebitno kako oni loše igrali. U posljednje vrijeme, ne može ni to. Jednostavno, on mora puno bolje, ali kao da to više nije u stanju učiniti.
Aha,bio je i Barbarez prepoznatljiv na mjestu libera. :roll:
Ne gotivis Ibricica i tako napisi,mani se uvijanja u celofan i najlon.
Pao je u formi pa sta ni prvi i ni zadnji.
Ima samo jedna jeb-ada sto pojedincima nece sjesti.
Iz lose forme igrac moze u bolju formu ili obrnuto.Dok medjutim los igrac ne moze biti dobar igrac ili ti ga obrnuto.
E u tome je razlika kod Ibre.Pa vi sad uzmite po svom cejfu,kako god hocete.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 dec 2010, 15:46

@Hare,

Nije svako tako negativno nastrojen prema našim fudbalerima kao ti(Begović, Medunjanin...), tako da..Zašto ti misliš da ja ne gotivim Ibričića? No, misli šta hoćeš, nisi ni prvi ni posljednji na ovom forumu koji čita tuđe misli :lol: . Ali, kada vi sve znate, de onda recite zašto od meča sa Unireom Ibričić nije pokazao tu dobru formu? Pa Ibra je u formi kao prosječan bh. premierligaš, a vi ga dižete u nebesa. Činjenica je da on u ovom trenutku nije za naše reprezentacije i tačka. No, vi dižite našeg Panenku i o istom pričajte bajke. Jbg, znam ja da on nije Medunjanin, koji bi, da pruža ovakve (ne)igre, bio linčovan od strane njegovog imenjaka, Harisahp-a. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 dec 2010, 15:51

Monolog je napisao/la:@Hare,

Nije svako tako negativno nastrojen prema našim fudbalerima kao ti(Begović, Medunjanin...), tako da..Zašto ti misliš da ja ne gotivim Ibričića? No, misli šta hoćeš, nisi ni prvi ni posljednji na ovom forumu koji čita tuđe misli :lol: . Ali, kada vi sve znate, de onda recite zašto od meča sa Unireom Ibričić nije pokazao tu dobru formu? Pa Ibra je u formi kao prosječan bh. premierligaš, a vi ga dižete u nebesa. Činjenica je da on u ovom trenutku nije za naše reprezentacije i tačka. No, vi dižite našeg Panenku i o istom pričajte bajke. Jbg, znam ja da on nije Medunjanin, koji bi, da pruža ovakve (ne)igre, bio linčovan od strane njegovog imenjaka, Harisahp-a. :D
Aha kako da ne,negativno nastrojen.Ti poredis momka koji je cjelo vrijeme od svojih 18 godina znojio dres BIH i bio jedan od najboljih u mladoj repci sa nekim koji se tek kad je bukvalno odhjeban od Holandske repke sjetio da postoji repka BIH.U stvari znao je ali je odbijao.Poslije toga ja tebe uopste vise ne mogu shvatati ozbiljno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 dec 2010, 15:56

Aha, znači zato što je igrao od 18. godine, on je bolji igrač i trebam lagati da je u fenomenalnoj formi. :lol: No, ti meni opet ne reče zašto Ibričić nije od Uniree pokazao da je odličan igrač? Hm, nekako su 3 mjeseca van forme previše za takvog igrača(a možda je ono samo bio bljesak, a ovo što trenutno pruža njegovo pravo lice).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 dec 2010, 16:05

Ides iz krajnosti u krajnost.
Ibro je bio medju najboljima u mladoj repci godinama.U Hajduku je dvije godine i stekao je kult,koji mnogo bolji igraci nisu uspjeli.U Zagrebu su ga dobre igre i prodale u Hajduk.Bljesak moze biti utakmicu dvije ali ne i mjesecima kao i godinama to trajati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 03 dec 2010, 16:19

Ibri su plafon utakmice protiv Zadra, Šibenika i ovih malih reprezentacija poput Luxemburga, Lihtenštajna i ostalih, u kojima može igrati bez pritiska.
Jednostavno, koliko god ga mi volili, on nema kapaciteta za "veće" utakmice. To je pokazao do sada bezbroj puta.
Njegova najveća mana je, što je previše zagrizao u Hajduk, i mišljenja sam da je u nekom drugom okruženju mogao još dosta napredovati. Al eto, momak je tu našao smiraj i ja to cijenim.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 dec 2010, 16:26

Ma kod nas je kao nigdje u svijetu.
Igrace i trenere nam mnogo vise cijene tudjini nego mi te iste na nasim prostorima.
Zato nas nema nigdje,niti ce nas biti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 03 dec 2010, 17:13

ibričić je u igračkoj krizi, a vi ste njegovu trenutnu (ne)formu iskoristi za "dokazivanje" težnji da nije za velikog kluba, što je apsolutan pogrešan zaključak.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 03 dec 2010, 17:56

Ibričeć jeste klasa od igrača i to je pokazao kunuć. To što trenutno nije u Bog zna kakvoj u formi, to ne mjenja ništa. I Ibišević i Džeko i Pjanić i ostali imaju svoj dan D. Nije se do sada rodio taj igrač koji je cijelu svoju karijeru igrao u top formi i postizao golove kao na traci. Savršenstvo ne postoji, to vam mora biti jasno. Senijad će ovo prevazići kad tad, samo se nadam da će to biti ubrzo jer će, ako nastavi ovako, izgubiti mjesto u repki.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 dec 2010, 20:08

Monolog je napisao/la:Aha, znači zato što je igrao od 18. godine, on je bolji igrač i trebam lagati da je u fenomenalnoj formi. :lol:
@Hare uopšte ne kaže da je u fenomenalnoj formi
harishp je napisao/la:
Monolog je napisao/la:@Hare,

Nije svako tako negativno nastrojen prema našim fudbalerima kao ti(Begović, Medunjanin...), tako da..
Aha kako da ne,negativno nastrojen.Ti poredis momka koji je cjelo vrijeme od svojih 18 godina znojio dres BIH i bio jedan od najboljih u mladoj repci sa nekim koji se tek kad je bukvalno odhjeban od Holandske repke sjetio da postoji repka BIH.U stvari znao je ali je odbijao.Poslije toga ja tebe uopste vise ne mogu shvatati ozbiljno.
Ali valjda si i ti jedan od onih što čitaju misli...
Monolog je napisao/la:nisi ni prvi ni posljednji na ovom forumu koji čita tuđe misli :lol:
Monolog je napisao/la:No, ti meni opet ne reče zašto Ibričić nije od Uniree pokazao da je odličan igrač? Hm, nekako su 3 mjeseca van forme previše za takvog igrača(a možda je ono samo bio bljesak, a ovo što trenutno pruža njegovo pravo lice).
Da si ikako pratio Ibrine utakmice u Hajduku ne bi se tako prosipao.
Isto možemo reći za većinu reprezentativaca. Loša forma je njihovo pravo lice, a mnogo dobro odigranih utakmica samo bljesak. Možda je i to jedan od razloga zašto nikad nismo otišli na veliko takmičenje.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 dec 2010, 20:15

O, evo osobe koja poredi Luxemburg i Španiju. :lol:
RiNo je napisao/la:Da si ikako pratio Ibrine utakmice u Hajduku ne bi se tako prosipao.
Da, samo si ti ove sezone gledao Ibričića, mi ostali(konkretno ja)nismo(nisam).

Ibričić je katastrofalan veći dio ove sezone(ne računam prvih 7-8 utakmica). Ako to niste primijetili, onda ne znam šta ste vi gledali?! Hajduka sigurno niste.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 03 dec 2010, 20:22

Najveca Ibrina greska je sto ljetos nije otisao iz Hajduka,tesko ce takvu priliku opoet dobiti,igra u losoj ekipi,u losoj ligi,i ocekivati nekakav spektakularan transfer je bilo suludo...daj Boze da neko za njega izdvoji vise od 3-4 miliona eura u januaru...sto prije ode iz Hajduka bolje za njegovu karijeru,inace ce samo stagnirati u Hrvatskoj!..

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 03 dec 2010, 20:25

Čitala sam da je ostao zbog bebe -dijete jer je postao otac i zbof familije nikud nije išao.Za mene legenda,radi,trudi se,jednostavan momak,bez furke,nekog marketinga.
Čovijeku skidam kapu ;) a terenu uvijek trči daje maksimum ;) legenda ;)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 dec 2010, 20:33

Monolog je napisao/la:O, evo osobe koja poredi Luxemburg i Španiju. :lol:
Zahrđala ti malo memorija i čitanje misli.
Poredio sam statistiku bišeg i sadašnjeg selektora u prve 3 utakmice kvalifikacija. Znači samo broj poraza, pobjeda, remija.
Monolog je napisao/la:
RiNo je napisao/la:Da si ikako pratio Ibrine utakmice u Hajduku ne bi se tako prosipao.
Da, samo si ti ove sezone gledao Ibričića, mi ostali(konkretno ja)nismo(nisam).

Ibričić je katastrofalan veći dio ove sezone(ne računam prvih 7-8 utakmica). Ako to niste primijetili, onda ne znam šta ste vi gledali?! Hajduka sigurno niste.
Ne znam što uvijek pišeš u ime ostalih forumaša, svi su registrovani i znaju izraziti svoje mišljenje o Ibričiću, ili samo voliš da se persiraš.

Katostrofalan nije. jednostavno igra koliko može u ekipi koja je trenutno u vrlo lošoj formi.
Progooglaj malo koliko je Hajduku osvojio bodova svojim golovima i asistencijama, normalno da ne može non stop tako igrati, što pojedinci jedva dočekaju.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 dec 2010, 20:39

Da, momka si prozvao neznalicom(matematika je u pitanju), te si ga napao zbog toga, no to je neka druga priča. Čitajući između redova dođe se do zaključka da se morao osvojiti isti broj bodova u mečevima sa Luxemburgom i Španijom.

Oni koji su pisali o Ibričiću(ne mora to biti isključivo na ovoj temi, zar ne?), a među njima i ja, pisali su o njegovim slabijim partijama. Ne brini, ne persiram se, @Rino, no kada vidim s kim ulazim u diskusiju, možda bih i trebao.

I prije je Hajduk bio kanta za napucavanje, pa ih je Ibro izvlačio, pobogu. No, u posljednje vrijeme(duži vremenski period je u pitanju), on ne može opucati po golu kako treba(poštedite me priče o poziciji zadnjeg veznog; kod Špace je igrao polušpica pa se isto dešavalo).
RiNo je napisao/la:ne može non stop tako igrati, što pojedinci jedva dočekaju.
Taman kada čovjek pomisli da samo jedan čita misli, javi se još jedna sveznalica. Bravo, položili ste(ne persiram te, odnosi se na obojicu), sljedeći zadatak je telekineza. ;)

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 03 dec 2010, 21:20

v
Monolog je napisao/la:Da, momka si prozvao neznalicom(matematika je u pitanju), te si ga napao zbog toga, no to je neka druga priča. Čitajući između redova dođe se do zaključka da se morao osvojiti isti broj bodova u mečevima sa Luxemburgom i Španijom.
Pa možda si trebao sve pročitati, ne samo između redova. Jer pisalo se da je Sušić preloše startao kvalifikacije, da nema šanse da se plasiramo na EP pa sam malo pogledao statistiku prethodnih kvalifikacija u istom broju utakmica.
Monolog je napisao/la: Oni koji su pisali o Ibričiću(ne mora to biti isključivo na ovoj temi, zar ne?), a među njima i ja, pisali su o njegovim slabijim partijama. Ne brini, ne persiram se, @Rino, no kada vidim s kim ulazim u diskusiju, možda bih i trebao.
Opet monolog i njegovo visoko mišljenje o sebi. Btw ne vidiš me, nije ti ovo FB.
Monolog je napisao/la: I prije je Hajduk bio kanta za napucavanje, pa ih je Ibro izvlačio, pobogu. No, u posljednje vrijeme(duži vremenski period je u pitanju), on ne može opucati po golu kako treba(poštedite me priče o poziciji zadnjeg veznog; kod Špace je igrao polušpica pa se isto dešavalo).
A ko ga je to napucavao? U HNL-u se uvijek bore za prvo/drugo mjesto. U Evropi ih nije imao ko napucavati jer nisu ni igrali tamo, osim u onim kvalifikacijama...
Monolog je napisao/la:
RiNo je napisao/la:ne može non stop tako igrati, što pojedinci jedva dočekaju.
Taman kada čovjek pomisli da samo jedan čita misli, javi se još jedna sveznalica. Bravo, položili ste(ne persiram te, odnosi se na obojicu), sljedeći zadatak je telekineza. ;)
Pa ne znam baš ko ovdje može čitati misli, nisam se ja prepoznao u ovim "pojedincima"

I haj dosta offtopica, kakav si ti to moderator, truješ temu o našem dobrom reprezentativcu Senijadu Ibričiću.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 dec 2010, 21:25

U ebote mozes misliti.
Nije u formi pa sta.Jel ga to treba na prijeki sud i optuziti ga na dozivotnu i da robija u telekineziji.
Ni prvi ni zadnji.Ali ako vec doticni ide na kritikovanje,onda jarane prosaraj malo.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 dec 2010, 21:35

Ja ne znam što se toliko ložiti, momak nije u formi i šta ćemo sad (i najbolji igrači znaju imati krizu). A u ovoj zadnjoj utakmici što sam gledao igrao previše defanzivno. Ali Ibro je malo sam kriv jer da je htio otići možda je i mogao, ali njemu je Split uvijek bio No. 1.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 03 dec 2010, 21:50

Jel sad pojedincima jasno da je Grcka liga premija za Hrvatsku?
Ibro ako ce da bude glavni u selu nek ostane i udje u legendu Hajduka i tako zauvijek ostane nedorecen igrac.

U protivnom nek se fata spanije, Malage, Sosijedada, Sportinga pa nek se dokazuje lagano, mislim da bi tamo mogao uspjeti.

Trenutna forma samo pokazuje da se on ipak uzdize bez potrebe i da bez kontinuiteta jakih utakmica nikada nece postati veliki igrac, a to se ne postaje protiv Zapresica, Pule, Zadra i ostalih prcvarnica.

Ibro, moze dijete rasti i negdje drugo a ne u Splitu.
Cuva Bog Zelju svog!

Saban
Kontakt:

Post Postao/la Saban » 04 dec 2010, 20:26

Covjek nije masina, a cak i masini je nekada potrebna generalka...Ibro je dugo drzao strasnu formu, dobijao otvorene ovacije, uzdizan u nebesa...proglasavan nekakvim hajduckim svecem. U medjuvremenu je dobio i dijete. Radi se o mladom covjeku i glupost je pomisliti da to sve nece ostaviti traga pa makar se radili i o izuzetno stabilnoj osobi. Uspjesi i padovi su sastavni dio karijere. Trenutno Ibro igra malo ispod svojih mogucnosti, a Hajduk nije ni za k...a, pa mu je to dodatna otezavajuca okolnost. Nikakve sumnje nejmam da je Ibro igrac ciji nastup u prvih 11 u reprezentaciji nikada ne bi trebao doci u pitanje, ali kako stalno ponavljam, tu je selektor pa neka on odluci. Sto se tice odlaska, svakako da bi u jacoj ligi bile i vece mogucnosti, ali ako je covjek toliko vezan za taj Split i Hajduk, za to podneblje - sta da se radi, ima pravo da ucini onako kako misli da je naj pametnije za njega. Sto se Hajduka tice mislim da su pogresili sto nisu uzeli 6 miliona od Turaka, ne vjerujem da ce vise imati slicnu priliku.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []