07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- majestic24
- Kontakt:
Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska
Gdje su oni sta misle da je Susic strucnjak??? Pa hebem mu taktiku. NEMOZE centarfor igrati po krilu!! Umjesto da je barem nesto naucio iz onoga meca protiv Qatara on opet po starom. Ljaljic??? Ko njega predlozi za beka
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- rob do bagro
- Kontakt:
Sramota ziva, zvizde svom kapitenu, poserem se na fanaticose.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Slabo... jadno, bijedno sramota jbg.a treba im **** mater savezu, a i igrai su lose odigrali mi golove zabijamo samo iz slobodnih udaraca jadno! :S
mB!
-
- Kontakt:
eto taman kad pomislis da nemozemo bit jadniji...vidi ovo...pa nebi on meni izaso sa stadiona nema sanse.....mamu mu njegovu ...daBogda mu petarda presudila....iiiiiiiiiii OPET SAVEZ KRIV
- Unforgotten
- Kontakt:
I onda se nadje neko i kaze da imamo najjace navijace na svijetu. Zvizde kapitenu. Ne treba ih ni pustit na stadion, stoka neobrazovana 

Prvak prve sezone PES6 sportsport.ba lige.
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Kurt Cobain: "I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."
Prije su zvizdali kretena koji je ovo bacio...Fozgen je napisao/la:Ja ja imamo mi i petarde jes viooooooooooo
I imamo zvizdat Spahi
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
**** te on. Odvedi ga kuci sebi, ili ugraviraj njegovu sliku. Prosralo ga jednu polusezonu u žnj klubu i od tada je standardan u reprezentaciji pored MUSLIMOVICA, Zeca itd. Ne zna lopte primiti, kuveta nema u sebi i on mi igra.Pirke je napisao/la:Da se ponavnjam... Publika je 0.
Jao jos su budale izvizdali Ibisevica...
Ostatak ekipe je posebna prica, Diaby im pridje oni padaju ko pokoseni. Niko da postavi lakat ili da jace udje u duel izuzev Rahimica (bravo legendo) i Spahica.
Spori smo ko ****, i ne znam kako sebi nisu dojadili vise sa ovim dugim loptama.
Da naglasim : Bolje je loptu baciti u aut, nego je dodati Ibisevicu

Ovo je dokaz kako pare promjene covjeka. Dzeko meda nije mog'o (haj mi sada reci "cuvala ga dvojica

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Nezaboravna atmosfera u sarajevu, kao i uvijek... Stvarno, kojeg kurca imamo igrati tamoguber90 je napisao/la: **** ti budalu koja ponovo dadne da igramo utakmicu u Srajevu dabogda krepo.

http://www.powerplaymanager.com/r219458
- Los*Blancos
- Kontakt:
Gdje su oni sto su pisali da cemo lahko sa Francuskom
evo
nam ga sada..

nam ga sada..
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
O navijača i govana, znaju samo zviždat, mame im se seljačke naj****
A igra. Hmm, katastrofa, ne može ovo ovako. Ćiro ba zakon, ali nama izgleda ni on ne valja. Ni ne zaslužujemo neko elitno takmičenje...Sušić pojma nema. A savez će ostati dok ne poumru svi u njemu, a načekat ćemo se mi
A igra. Hmm, katastrofa, ne može ovo ovako. Ćiro ba zakon, ali nama izgleda ni on ne valja. Ni ne zaslužujemo neko elitno takmičenje...Sušić pojma nema. A savez će ostati dok ne poumru svi u njemu, a načekat ćemo se mi

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
E moji fanatikosi i kurcevi i palcevi 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
UEFA MOLIM VAS SUSPENDUJTE NAS , MOLIM VAS !!!!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Loše naši traljavi kao uvijek
bijedno.Bože smiluj se!!!

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Al kaže komentator
Sada bi Zec trebao u skladu sa svojim prezimenom probijati desnu stranu. A momak ne može da se poveže sa loptom.
_________________________________________________________________________________________________
Protiv jačih ekipa se igra 4-5-1 formacija sa dva jaka krila. Fali nam Salihović mnogo! Ibišević ne može igrati na krilu to je jasno kao dan. Možda samo Papetu nije...
Sada bi Zec trebao u skladu sa svojim prezimenom probijati desnu stranu. A momak ne može da se poveže sa loptom.
_________________________________________________________________________________________________
Protiv jačih ekipa se igra 4-5-1 formacija sa dva jaka krila. Fali nam Salihović mnogo! Ibišević ne može igrati na krilu to je jasno kao dan. Možda samo Papetu nije...

Cuj suspendovat, pa na kome ce onda Francuzi osvajat bodove?Elegant je napisao/la:UEFA MOLIM VAS SUSPENDUJTE NAS , MOLIM VAS !!!!!

Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sad mi je žao sto ne odo u ribolov veceras ,ovo nije nogomet sto nasi igraju
-
- Kontakt:
LIJEPA NASA ZENICAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
zamolio bi novinare da ubuduce kada pobjedimo velesile u fudbalu poput luxemburga,san marina,lihtestajna da nedizu euforiju uzalud.mi nismo dorasli nikakv fudbalski nivo.nismo nizasta i tu treba biti realan koliko god bolilo.
Forza Juve per Sempre!!!
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
░▌▐▌▐▌▐▌▐▌▐░
Sreca pa Rumunija nije sto je bila pa se mozemo nadati 2 mjestu :ugeek: i pod hino u Bilinom da se igraju tekme 

Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 07 sep 2010, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
koja je ovo sramota.izgubili smo jer smo katastrofalni.ali neka je stid kopletan stadion.zvizdati spahicu,neka vas je sramota sve.stoko nekulturna bosanska.ovo je bio dokaz kakva smo mi nacija.fuj
VOLIM TE ŽELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.