Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

dzonvejn
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la dzonvejn » 04 mar 2012, 15:08

bale bi navodno ipak trebao nastupiti danas...

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 04 mar 2012, 15:12

dzonvejn je napisao/la:bale bi navodno ipak trebao nastupiti danas...
:o :o :o nije valjda :?

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 mar 2012, 15:13

Sto vas to cudi? Pa rekao je Harry jucer da bi najvjerovatnije trebao biti spreman. :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 04 mar 2012, 15:14

Tottenhamu danas ne mogu pomoći ni tri Balea. :mrgreen:
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 04 mar 2012, 15:15

Thunderstruck je napisao/la:Tottenhamu danas ne mogu pomoći ni tri Balea. :mrgreen:
Upravo tako moj kolega :lol:

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 04 mar 2012, 16:34

Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Lennon, Livermore, Sandro, Modric; Adebayor, Saha.

slab sastav, ako izvuku "nulu" biti će odlično.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 04 mar 2012, 17:02

dzonvejn je napisao/la:Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Lennon, Livermore, Sandro, Modric; Adebayor, Saha.

slab sastav, ako izvuku "nulu" biti će odlično.
Nepise vam se dobro pijetlovi ;)

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 04 mar 2012, 17:59

Spursi bolji cijelo prvo poluvrijeme i jedan korner i daju gol.Ovaj United je kao macka samo sto oni imaju 18 zivota.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 mar 2012, 18:03

tevezito je napisao/la:Spursi bolji cijelo prvo poluvrijeme i jedan korner i daju gol.Ovaj United je kao macka samo sto oni imaju 18 zivota.
Ma sta mi kazes.. :D
Spursi jesu imali inicijativu,ali previse im fale neki igrace,gube na sredini jer modric igra vise krilnog igraca,da je bale tu,Jones bi poludio,ali opet sa druge strane Ekotto nema nekog posla jer ne igra valencia..

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 04 mar 2012, 18:12

Narin je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Spursi bolji cijelo prvo poluvrijeme i jedan korner i daju gol.Ovaj United je kao macka samo sto oni imaju 18 zivota.
Spursi jesu imali inicijativu,ali previse im fale neki igrace,gube na sredini jer modric igra vise krilnog igraca,da je bale tu,Jones bi poludio,ali opet sa druge strane Ekotto nema nekog posla jer ne igra valencia..
Nema ga ni Jones zasto?? jer neigra Bale :D da je bale u igri ova bi tekma vis sad bila gotova mozda bi izsimuliro koji penal i koju asistenciju i gotovo :D ;) :lol:
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 04 mar 2012, 18:13

Narin je napisao/la:
Sta gube na sredini gledas li ti utakmicu.Svaka cast na vodstvu ali United nije zasluzio da vodi po prikazanom u prvom poluvremenu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

belefront

Post Postao/la belefront » 04 mar 2012, 19:07

Bruka i sramota, otjerao bih pola ekipe, Sandro i Livermol eno vam **** i igrajte tamo...

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 04 mar 2012, 19:08

tevezito je napisao/la:
Narin je napisao/la:
Sta gube na sredini gledas li ti utakmicu.Svaka cast na vodstvu ali United nije zasluzio da vodi po prikazanom u prvom poluvremenu.
Govorim gube na sredini (ne govorim da je united bolji na sredini,nego fali im ta kreativnost koju modric ima,zadnji pas) JER modric igra krilnog igraca,sta mislis da li bi spursi bili bolji da im je modric igrao veznog ili krlinog?
Sve u svemu,zasluzeno je MU pobijedio.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 mar 2012, 19:12

Ocekivao sam dosta bolji Tottenham cak i bez Balea i Parkera. Ipak kraj kaze drugacije i United odnosi laksu od ocekivane pobjede. Imali ste posjed u prvom dijelu ali bez nekih konkretnih situacija pred golom Uniteda izuzev one sanse Adebayora kada je De Gea lijepo odbranio. Drugi dio i nekoliko neopreznosti vas je kostalo. Na kraju Defoe samo ublazio poraz.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 05 mar 2012, 08:26

i ova je utakmica pokazala kad nam fali par igrača iz prve postave da se ne možemo nositi sa najboljim momčadima. Volio bih da United osvoji kad već nemožemo mi pa mi i nije toliko krivo zbog poraza.
Audere est Facere

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 05 mar 2012, 10:33

M. Scofield je napisao/la:i ova je utakmica pokazala kad nam fali par igrača iz prve postave da se ne možemo nositi sa najboljim momčadima. Volio bih da United osvoji kad već nemožemo mi pa mi i nije toliko krivo zbog poraza.
Prošle godine Tottenham je odlično parirao jačim ekipama, ali su zato prosipali bodove gdje se nitko ne bi nadao. Ove sezone je potpuno suprotno. Prošle godine protiv Arsenala 3:3 i 3:2, United 0:0 i 0:2, City 0:0 i 0:1, Chelsea 1:1 i 1:2, Liverpool 2:1 i 2:0. I što su gubili bilo je u gostima i to minimalnom razlikom.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 05 mar 2012, 10:36

M. Scofield je napisao/la:i ova je utakmica pokazala kad nam fali par igrača iz prve postave da se ne možemo nositi sa najboljim momčadima. Volio bih da United osvoji kad već nemožemo mi pa mi i nije toliko krivo zbog poraza.
:lol: :lol: :lol:

Ne zbog gramatike... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 05 mar 2012, 11:53

dzonvejn je napisao/la:
Prošle godine Tottenham je odlično parirao jačim ekipama, ali su zato prosipali bodove gdje se nitko ne bi nadao. Ove sezone je potpuno suprotno. Prošle godine protiv Arsenala 3:3 i 3:2, United 0:0 i 0:2, City 0:0 i 0:1, Chelsea 1:1 i 1:2, Liverpool 2:1 i 2:0. I što su gubili bilo je u gostima i to minimalnom razlikom.
Sinoc ipak smo mi imali vise srece na terenu :) . Vama zelim da izborite LP iduce sezone, samo vam je Arsenal sad za petom :D

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 05 mar 2012, 12:50

Arsenalisation je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:

Ne zbog gramatike... ;)
hvala lektore
Audere est Facere

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 07 mar 2012, 18:45

Tottenham bi trebao bez problema proći u 1/4 finale FA cupa večeras.
You'll never walk alone.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: FCB1986, VivaLaStella i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []