Precijenjeni igraci
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Precijenjeni igraci
Pa necu valjda na osnovu jeftinog portala pomisliti kako svjetska javnost uistinu misli da je on neki top veznjak. Bog zna oko koliko igraca izbace slicne textove nakon par mjeseci dobre forme.
Da Pjanica u svijetu smatraju top veznjakom digao bi se hype i samim tim povezivao bi se sa najacim svjetskim klubovima.
A kako sam upratio najaci klub s kojim se Pjanic ozbiljnije povezivao je oronuli Liverpool.
Da Pjanica u svijetu smatraju top veznjakom digao bi se hype i samim tim povezivao bi se sa najacim svjetskim klubovima.
A kako sam upratio najaci klub s kojim se Pjanic ozbiljnije povezivao je oronuli Liverpool.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ali, sto je najgore, ljud ga ismijavaju sa Barcelonom a ne kostaju da bi svojim karakteristikama savrseno odgovarao veznom redu Barce.
geoxx je napisao/la:Pa necu valjda na osnovu jeftinog portala pomisliti kako svjetska javnost uistinu misli da je on neki top veznjak. Bog zna oko koliko igraca izbace slicne textove nakon par mjeseci dobre forme.
Izgleda da nam je neko prespavao prethodne 3 godine
http://bleacherreport.com/articles/2418 ... on-rumours
http://www.express.co.uk/sport/football ... lem-Pjanic
''It would be difficult to refuse an offer from Barcelona.''
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... na-5562968
http://www.tribalfootball.com/articles/ ... ic-3050531
Kae bilo bi mu teško odbiti Barcelonu, razmislio bi da dođe

Pogrijesio sam oko ovog gore. Moze se on povezivati sa najvecim svjetskim klubovima sto opet ne znaci da je precijenjen.
Pjanic je kvalitetan igrac, nista vise, nista manje i ne vidim nista cudno sto se Barcelona ili Real povezuju sa kvalitetnim igracem.
Tokom ljeta bude 1000 prica kako oba kluba zele stotinu igraca, sto uber klase, sto kvalitetnih veznjaka kao sto je Pjanic.
Kad na adresu Rome dodje ponuda od 50 miliona za Pjanica, onda cemo moci diskutovati. Real se povezuje sa x igraca koji su samo dobri igraci sto ne znaci da su precijenjeni, ali dobro ja sam to lose napisao gore.
Osim ako ti mislis da je Pjanic tesko smece od igraca, e tu ti i ja nemamo sta pricati.
Real da je zelio Pjanica, doveo bi ga. Niti ga je zelio, nitii je slao ponude. Sta je taj portal pisao, samo oni znaju a vidim i da je jako ugledan.
Pjanic je kvalitetan igrac, nista vise, nista manje i ne vidim nista cudno sto se Barcelona ili Real povezuju sa kvalitetnim igracem.
Tokom ljeta bude 1000 prica kako oba kluba zele stotinu igraca, sto uber klase, sto kvalitetnih veznjaka kao sto je Pjanic.
Kad na adresu Rome dodje ponuda od 50 miliona za Pjanica, onda cemo moci diskutovati. Real se povezuje sa x igraca koji su samo dobri igraci sto ne znaci da su precijenjeni, ali dobro ja sam to lose napisao gore.
Osim ako ti mislis da je Pjanic tesko smece od igraca, e tu ti i ja nemamo sta pricati.
Real da je zelio Pjanica, doveo bi ga. Niti ga je zelio, nitii je slao ponude. Sta je taj portal pisao, samo oni znaju a vidim i da je jako ugledan.
Pjanić je sve u svemu solidan igrač, za mene precijenjen, kako od bh javnosti tako i u svjetskim okvirima.
- Gabon
- Kontakt:
Pasha_car_aga je napisao/la:Pogba! Najveća prevara današnjice!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Lijepo je vidjeti da je Pjanić spomenut na adekvatnoj temi. 

A evo i Modric i Rakitic dominiraju. Rajaz na aparatima.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
2 lige prvaka europa liga kupovi i sta sve ne u zadnje 2 sezone..stvarno su otpad
Kakva slavina od covjeka
Kakva slavina od covjeka
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Nije tačno, njega dižu samo ovi naši nerealni, u svjetskim okvirima on je potpuno nebitan igrač, nešto tipa tamo neki iz HSV-a ili Schalkea.Rajaz je napisao/la:Pjanić je sve u svemu solidan igrač, za mene precijenjen, kako od bh javnosti tako i u svjetskim okvirima.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- Gabon
- Kontakt:
muXmania je napisao/la:Nije tačno, njega dižu samo ovi naši nerealni, u svjetskim okvirima on je potpuno nebitan igrač, nešto tipa tamo neki iz HSV-a ili Schalkea.Rajaz je napisao/la:Pjanić je sve u svemu solidan igrač, za mene precijenjen, kako od bh javnosti tako i u svjetskim okvirima.

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Joco Stokić
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Pogba , Guarin , Cavani , Higuain , Illaramendi , Allen Joe , Depay , Lulic ..
"We need to suffer. And we need to fight."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ljudi imamo pobjednika
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zenit-o ... lka/183535
Pogba najbolji igrac najbolje ekipe u Italiji a Higuain 23 gola u 23 utakmice..Captain4 je napisao/la:Pogba , Guarin , Cavani , Higuain , Illaramendi , Allen Joe , Depay , Lulic ..
Pogba jest najbolji igrač u Italiji , ali cijena mu je ogromna. Možeš naći 2 igrača iste kvalitete kao Pogba za novac predviđen za kupovinu Pogbe. Higuain je igrač koji se ne zna nositi sa pritiskom , ovakvim odbranama Italije malo ko osim Džeke ne može zabiticikazubo je napisao/la:Pogba najbolji igrac najbolje ekipe u Italiji a Higuain 23 gola u 23 utakmice..Captain4 je napisao/la:Pogba , Guarin , Cavani , Higuain , Illaramendi , Allen Joe , Depay , Lulic ..

U Engleskoj ne bi imao više od 15 golova u sezoni

"We need to suffer. And we need to fight."
ti masas poentu, on je precjenjen od strane tih kineza,calcio je napisao/la:Ljudi imamo pobjednika
svi fudbalski analiticari znaju ko je i sta je Hulk i niko ga ne dize u nebesa
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pogba ce za koju godinu dobit zlatnu loptu u to sam siguran, a prvi strijelac Serie A po meni vrijedi jednako kao i prvi strijelac EPL-a, to su lige petice i nijanse jednostavno, covjek je uhvatio životnu formu, ima i ta da nekom ne leži određeni stil fudbala, pa Sheva je bio najbolji napadac na svijetu vjerovatno u jednom periodu kad je Serie A mozda bila prva liga svijeta, i dodje u Chelsea ne moze meda, Falcao unisti Primeru koja je po svim parametrima najbolja zadnjih godina, a opet u EPL ne moze nista u dva kluba, al ima i brojnih primjera gdje je situuacija obrnuta kad su igraci iz ngleske dolazili u druge lige pa jednstavno nije islo evo prvi nas Dzeko, jednostavno zavisi od forme, ekipe, stila i mnogih stvari...Captain4 je napisao/la:Pogba jest najbolji igrač u Italiji , ali cijena mu je ogromna. Možeš naći 2 igrača iste kvalitete kao Pogba za novac predviđen za kupovinu Pogbe. Higuain je igrač koji se ne zna nositi sa pritiskom , ovakvim odbranama Italije malo ko osim Džeke ne može zabiticikazubo je napisao/la:Pogba najbolji igrac najbolje ekipe u Italiji a Higuain 23 gola u 23 utakmice..Captain4 je napisao/la:Pogba , Guarin , Cavani , Higuain , Illaramendi , Allen Joe , Depay , Lulic ..![]()
U Engleskoj ne bi imao više od 15 golova u sezoni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.