Ja se za sada mogu sjetiti samo Ballotelli-a
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
.Dylan Dog je napisao/la:Luka Modric
Ma sta cu jarane dosadno mi pa reko ovo je drustveno koristan rad !LBJ MVP je napisao/la:Tebi hobi otvaranje tema?
Dushi_Rob je napisao/la:Modric, Dzeko, Kolarov, Fabregas, Chamakh,Kuyt, Falcao ... itd
Nadam se da će se zadovoljiti sa ovom.LBJ MVP je napisao/la:Tebi hobi otvaranje tema?
Za Van Buytena,kad mu ovo uradi napadac koji ima reputaciju u Rusiji a la Eldin AdilovicBlue_He4rt je napisao/la:Meni se precijenjeni: Van Buyten(Iz razloga sto je klasična stožina a igra u najtrofejnijem Švabenzi timu.Ne mogu zaboraviti onaj momenat kada je uoci meča sa našom reprezentacijom bio upitan od strane novinara kakve su njegove prognoze iz dvomeča a on ko iz topa:"Six points".Tada sam prišao televizoru i smijao se mu svo vrijeme u facu,Demichelis(po karijere također proveo u Munchenu a evo sada ga i ambiciozna Malaga kupila
),Modrić(Hrvatski mediji postadoše napast.Svaki dan ovog lolu šalju u Manchester pa u Chelsea.Mislim da će ostat samo na tom.Od realizacije nema šanse.Njegov maksimum su Spursi),Bale(Bljesnuo u onim mečevima protiv Intera i ziPa on sada svjetska klasa.Treba iskeširati 40 miliona za njega
),Bendtner(Vjerujem da on nije od ničije strane precijenjen
iz razloga što je živa daska.Boli me to što igra u timu kakav je Arsenal.Skontat ce valjda Arsene da u ovom nema ni trunke talenta).....itd.
Evo da se i ja uključim u društveno koristan radraul-zakon je napisao/la:Ma sta cu jarane dosadno mi pa reko ovo je drustveno koristan rad !LBJ MVP je napisao/la:Tebi hobi otvaranje tema?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.