Sto se dresova tice slazem se da je ovo jedna od najlosijih garnitura koje smo imali..Ova boja nova..Sta znam..To je sad neki trend medju ekipama,te neke avangardne boje ako se smijem tako izraziti

P.S. Kako je Kerla,zna li neko?
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
i jesu li ove tri garniture što imamo plaćene ili su dobivene ?papir je napisao/la:Priča oko dresova ovog puta nije uspjela. Kao i Sa Legeom i Macronom bio je dogovor da seniori dobiju besplatnu opremu a da omladinski pogon kupi.
Nije uspjelo zato što je to učestalo i opreme Patrick su roditelji djece veoma malo naručili. Ljudima skupo davati 250 KM svakih malo.
Mislim da su dobivene, što je dobra stvar. Ali problem ostaje jer roditelji neće opremu.anonimni je napisao/la:i jesu li ove tri garniture što imamo plaćene ili su dobivene ?papir je napisao/la:Priča oko dresova ovog puta nije uspjela. Kao i Sa Legeom i Macronom bio je dogovor da seniori dobiju besplatnu opremu a da omladinski pogon kupi.
Nije uspjelo zato što je to učestalo i opreme Patrick su roditelji djece veoma malo naručili. Ljudima skupo davati 250 KM svakih malo.
Imama malog rođaka koji igra i znam stanje u omladinskom pogonu. Nije ovo mjesto da pišem o tome. Sve znašanonimni je napisao/la:ako su dobivene, naravno da je dobroa ne bih ni ja svake godine dav'o 250 KM za te setove, sigurno mogu izdržati duže što se kvaliteta tiče + valja roditeljima štošta obezbijediti i to nije mala suma...
Ne znam cemu taj smajli. Sretno mu!ZZtop10 je napisao/la:Omar Baljic u Real Sociedadu
Ma nije se on zato okretaoMijau je napisao/la:Kupi nam Amare Đurića , a Japanac nek savija burek u buregdžinici u sklopu stadiona!Ljudi dragi , onom Japancu treba makar salit stravu ... gledam ga danas , sa Selimovićem na kafi sjedi, osvrce se oko sebe ko da ceka granata da padne
ne zna ulicu preci, Selimovic ga pod misku morao uhvatiti i prevest preko ceste
![]()
![]()
Kod nas nije ni minute odigrao, djelovao mi nekakav nikakavnime_tm87 je napisao/la:Ne znam cemu taj smajli. Sretno mu!ZZtop10 je napisao/la:Omar Baljic u Real Sociedadu
pa prvi gol ga frajer lobuje na gol liniji sta si ti gledao covjece a 4 gol pa ni 1 metar da istrci da izboksuje,nista..taj momak ce zavrsiti kao i Karic vjecna rezerva jer definitivno nije kvalitet za želju..smijesan decko bgm..moze braniti ove revijalne tekme..nisu oni džabe doveli Antolovica..Deriguz je napisao/la:Bukvic jest nizak za golmana, i ima malo trome reakcije cesto, ali nije los golman
Nijedan gol ne ide direktno njemu na dusu
A sto se Kvesica tice, mozda jest ispao kod drugog gola uz aut liniju, ali jel zbog toga kriv za gol? Jest za sansu, ali za gol su krivi oni koji su ostavili Njemca samog na 15 metara, i onako legli obojica na trzaj
gdje si to pročito ?ZZtop10 je napisao/la:Omar Baljic u Real Sociedadu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.