Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Niste se valjda predali dan prije? Aaaa
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:

Cujete li vi sebe sta pricate? Delegirali nam Njegomirovica i ove ostale da osteti juniore, sta li? Salju sudiju u prodanoj tekmi?
Sto je najgore, kad zijanimo tamo (a hocemo, jer haman svaka ekipa zijani) vi i Velezovci ce te od toga iskontruisati da smo prodali tekmu i odigrali s juniorima. Ko vas ne zna

1921
Da bojkotuju zbog odluke MUP-a? Gdje to ima? Boli MUP neka stvar za neciji bojkot.
Vasi su bojkotovali poteze vase uprave jer niste na vrijeme napravili skelu za goste, odnosno nije je ni bilo na par utakmica.
Ovako su je i Lesinarima policija par dana ranije zabranila dolazak u Vrapcice 2009. godine. Naravno da RA to nije bojkotovao.
Ili ste dobili mentalitet dolaskom Semse u upravu, a ovo prije se ne racuna.
U redu je maca, nabio si svima traume, shvatili smo to odavno, sviju si pobjedio, sve petCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:29Kralju koja je fora sa tim Vrapcici osim vasem uvlacenju u guzicu nasim susjedima. Ne kontam stvarno

A sta mislis da malo popustis sa tim svađanjem. Jbt ponasa se ko kakva tetkica u PMS-u, vazda si nadrkan i u stanju borbene pripravnosti, vazda spreman na neke rasprave. Sta je vise reci

Opusti se, skuliraj se, nismo u ratu jbt.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nemoj samo da pokusajes vise.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:18
Evo ja pokusajem zamisliti da se tako ultrasu javim i izbacuje me iz misli![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Niste se oglasili i odjednom 5 igraca nece ici,prije tekme ste skinuli Vici gace,klub vam je dotle dosao da vam je svejedno 2 ili 6 komada,nadam se da grijesim. Ne pisem ovo sto se nadam da cete Borcu bod otkinut,na pocetku sezone kad sam Telgetiju vidio i izjave Dodika,vec tada sam rekao da se nema sta igrat jer ovo nije fudbal vec politika.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:29![]()
Cujete li vi sebe sta pricate? Delegirali nam Njegomirovica i ove ostale da osteti juniore, sta li? Salju sudiju u prodanoj tekmi?
Sto je najgore, kad zijanimo tamo (a hocemo, jer haman svaka ekipa zijani) vi i Velezovci ce te od toga iskontruisati da smo prodali tekmu i odigrali s juniorima. Ko vas ne zna![]()
Previse se vi sekirate o utakmici Zelje u BL i kako cemo proci. Igrali ste neki dan protiv njih i vidjeli smo kako ste vi prosli, cupali bod u 90+ minuti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:40
Niste se oglasili i odjednom 5 igraca nece ici,prije tekme ste skinuli Vici gace,klub vam je dotle dosao da vam je svejedno 2 ili 6 komada,nadam se da grijesim. Ne pisem ovo sto se nadam da cete Borcu bod otkinut,na pocetku sezone kad sam Telgetiju vidio i izjave Dodika,vec tada sam rekao da se nema sta igrat jer ovo nije fudbal vec politika.
Uostalom, imate vi preceg posla, npr. veceras utakmicu sa Posusjem

-
- Kontakt:
Jarane, mi smo ekipa koja nije uzela boda u gostima jos uvijek. Tvrditi kao ovaj boki da smo mi prodali utakmicu, i to Borcu koji moze zavrsiti sudiju kad hoce, je krajnje imbecilnomosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:40Niste se oglasili i odjednom 5 igraca nece ici,prije tekme ste skinuli Vici gace,klub vam je dotle dosao da vam je svejedno 2 ili 6 komada,nadam se da grijesim. Ne pisem ovo sto se nadam da cete Borcu bod otkinut,na pocetku sezone kad sam Telgetiju vidio i izjave Dodika,vec tada sam rekao da se nema sta igrat jer ovo nije fudbal vec politika.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:29![]()
Sto je najgore, kad zijanimo tamo (a hocemo, jer haman svaka ekipa zijani) vi i Velezovci ce te od toga iskontruisati da smo prodali tekmu i odigrali s juniorima. Ko vas ne zna![]()

Pa ako nama ne vjerujes, stavi se u poziciju Borca. Jel kontas da njima treba da kupuju? Sta ih ba boli qrac, stavili Njegomirovica da uleti ako zatreba i cao.
U ovom slucaju se fakat radi o povredama i kartonima, vjerovao neko ili ne. Na kraju je sasvim svejedno, jer Istina da je ovo cirkus i da tamo nijedna ekipa nema nista traziti, a to je tako svima.
1921
-
- Kontakt:
I šta? Kome sad šta dokazuješ s nekim člankom iz 2009, samo ispadaš još smiješniji jer si morao potegnuti 15 godina unazad da dokažeš da neko tad nije imao mentalitet, i da je to opravdanje (valjda) za to što ga ti nemaš ni u 2023. ili uskoro 2024., jesam li dobro shvatioSuvorov je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:30Da bojkotuju zbog odluke MUP-a? Gdje to ima? Boli MUP neka stvar za neciji bojkot.
Vasi su bojkotovali poteze vase uprave jer niste na vrijeme napravili skelu za goste, odnosno nije je ni bilo na par utakmica.
Ovako su je i Lesinarima policija par dana ranije zabranila dolazak u Vrapcice 2009. godine. Naravno da RA to nije bojkotovao.

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Vi forumasi iz Vrapcica znate sta je mentalitet. Daj bjezi. I ti i Balorda sto je do juce samo Mancester gledao.killafrommanilla je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:54I šta? Kome sad šta dokazuješ s nekim člankom iz 2009, samo ispadaš još smiješniji jer si morao potegnuti 15 godina unazad da dokažeš da neko tad nije imao mentalitet, i da je to opravdanje (valjda) za to što ga ti nemaš ni u 2023. ili uskoro 2024., jesam li dobro shvatioSuvorov je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:30Da bojkotuju zbog odluke MUP-a? Gdje to ima? Boli MUP neka stvar za neciji bojkot.
![]()
Grupa vam je bojkotovala 3 utakmice zbog nesposobnosti uprave (svaka cast) i sad ste vi pioniri navijackog mentaliteta i svi se trebaju ravnati sa vama?
Ovo uopste nije ista situacija kao tad nego je ista kao ova iz 2009. Zato to stavljam kao primjer.
Blage ti veze nemas1921ljoze je napisao/la: ↑11 nov 2023, 13:35Hahahah fajter i avanti pisu nesto kako bi se lesinari digli
Pa ljudi vam noc prije utakmice na Grbavici 2022 (nakon kupresa )upali u udruzenje i uzeli vam baklje
Sta bi se vi digli
Kad ste u novom gradu igrali (nakon kupresa)isli ste autobusima pod pratnjom policije do Novog i to nosili onaj mali trans
Vamo Manijaci a vamo Delije cujem da opasno udaraju na vas ....

' &
Jel gdin Mirvić počastio sudije za večeras?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jedina je razlika sto smo mi iscupali bod, a oni u BL ga ukralilet3 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:46Previse se vi sekirate o utakmici Zelje u BL i kako cemo proci. Igrali ste neki dan protiv njih i vidjeli smo kako ste vi prosli, cupali bod u 90+ minuti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:40
Niste se oglasili i odjednom 5 igraca nece ici,prije tekme ste skinuli Vici gace,klub vam je dotle dosao da vam je svejedno 2 ili 6 komada,nadam se da grijesim. Ne pisem ovo sto se nadam da cete Borcu bod otkinut,na pocetku sezone kad sam Telgetiju vidio i izjave Dodika,vec tada sam rekao da se nema sta igrat jer ovo nije fudbal vec politika.
Uostalom, imate vi preceg posla, npr. veceras utakmicu sa Posusjem![]()
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ja ne vjerujem da namjerno cuvate igrace ni da je Borac kupio, to nema logike nikakve. Ali ne sekira se niko radi vas kao vas, druge stvari su u pitanju.let3 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:46Previse se vi sekirate o utakmici Zelje u BL i kako cemo proci. Igrali ste neki dan protiv njih i vidjeli smo kako ste vi prosli, cupali bod u 90+ minuti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:40
Borac najvjerovatnije niko do kraja sezone nece dobiti u BL. Ako treba u 95 minuti iz ofsajda go, bice u 95 minuti iz ofsajda go. To smo se svi nedavno uvjerili. Treba ti enornmno puno kvalitete, srece i da ti se sve poklopi da bi ih uzeo tamo.
Ne mozes za mnoge titule u ovoj ligi reci da su 100% regularne, necemo se lagat. Ali nije nikad ovako bilo. Bilo je ono da je neujednacen kriterij, pa kad neko napada titulu i ima ga u savezu, protivnicima se strozije sude penali ili kartoni, dok se njima pogleda kroz prste za slicno. Dajem samo primjere. Takvih stvari definitivno jeste bilo, pa i gorih.
Ali to je nista za ovo sad. Ovo sto sad Borac radi je nezapamceno. Svako ko prati ovu ligu duze to zna. Otimacina svako je.beno kolo i to na jako bolesne i kretenske nacine. Ono dodje sudija i najofirniji moguci preksraj igraca Borca se desi, a on svira faul u napadu. Zavrcu na autima, kornerima, izmisljaju prekrsaje oko 16, daju zute kako hoce, ne dozvoljavaju ti da centra predjes ili odigras bilo sta. E to je razlika i toga nije bilo.
Prije par dana je neki forumas ovdje napisao da bi bolje bilo da se svaku utakmicu Borcu svira penal u prvoj minuti, a ostatak normala odsudi. I vjerujte da je to tacno, bolji fudbal bi gledali, imalo bi sve vise smisla. Ovo sad ubija citavu ligu u pojam i odbija ljude od nje.
-
- Kontakt:
Vazi li ovo tvoje pisanje i za sezone kada je Borac bukvalno tjeran u rang nize, sto na terenu, sto za zelenim stolom? Namjestene utakmice da Borac ne ide u evropu, xy situacija kontra Borca zadnjih 10-15 godina?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:28Ja ne vjerujem da namjerno cuvate igrace ni da je Borac kupio, to nema logike nikakve. Ali ne sekira se niko radi vas kao vas, druge stvari su u pitanju.let3 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:46Previse se vi sekirate o utakmici Zelje u BL i kako cemo proci. Igrali ste neki dan protiv njih i vidjeli smo kako ste vi prosli, cupali bod u 90+ minuti.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2023, 17:40
Borac najvjerovatnije niko do kraja sezone nece dobiti u BL. Ako treba u 95 minuti iz ofsajda go, bice u 95 minuti iz ofsajda go. To smo se svi nedavno uvjerili. Treba ti enornmno puno kvalitete, srece i da ti se sve poklopi da bi ih uzeo tamo.
Ne mozes za mnoge titule u ovoj ligi reci da su 100% regularne, necemo se lagat. Ali nije nikad ovako bilo. Bilo je ono da je neujednacen kriterij, pa kad neko napada titulu i ima ga u savezu, protivnicima se strozije sude penali ili kartoni, dok se njima pogleda kroz prste za slicno. Dajem samo primjere. Takvih stvari definitivno jeste bilo, pa i gorih.
Ali to je nista za ovo sad. Ovo sto sad Borac radi je nezapamceno. Svako ko prati ovu ligu duze to zna. Otimacina svako je.beno kolo i to na jako bolesne i kretenske nacine. Ono dodje sudija i najofirniji moguci preksraj igraca Borca se desi, a on svira faul u napadu. Zavrcu na autima, kornerima, izmisljaju prekrsaje oko 16, daju zute kako hoce, ne dozvoljavaju ti da centra predjes ili odigras bilo sta. E to je razlika i toga nije bilo.
Prije par dana je neki forumas ovdje napisao da bi bolje bilo da se svaku utakmicu Borcu svira penal u prvoj minuti, a ostatak normala odsudi. I vjerujte da je to tacno, bolji fudbal bi gledali, imalo bi sve vise smisla. Ovo sad ubija citavu ligu u pojam i odbija ljude od nje.
Ne opravdavam ni ove sudijske zajebancije sto se rade u zadnje vrijeme, ali nemojmo cigani biti pa vrlo lako zaboravljati kako je taj isti Borac prolazio i kakav je macehinski odnos prema njemu bio godinama. Voljeli se mi ili ne..
Jes vala, tacno bi kamen proplakao sta se sve radilo jadnom Borcu...LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:32Vazi li ovo tvoje pisanje i za sezone kada je Borac bukvalno tjeran u rang nize, sto na terenu, sto za zelenim stolom? Namjestene utakmice da Borac ne ide u evropu, xy situacija kontra Borca zadnjih 10-15 godina?NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑11 nov 2023, 18:28Ja ne vjerujem da namjerno cuvate igrace ni da je Borac kupio, to nema logike nikakve. Ali ne sekira se niko radi vas kao vas, druge stvari su u pitanju.
Ne opravdavam ni ove sudijske zajebancije sto se rade u zadnje vrijeme, ali nemojmo cigani biti pa vrlo lako zaboravljati kako je taj isti Borac prolazio i kakav je macehinski odnos prema njemu bio godinama. Voljeli se mi ili ne..
Cak mi se cini i da su dugove nabijali drugi klubovi, a pripisivali ih Borcu...
Dobro se nisu ugasili, jadna majko.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
@LaHaine Ma nemamo se mi sta voljeti ili ne voljeti. Ja bi najsretniji bio da je ovo najregularnija liga na svijetu, da je sudjenje posteno pa sta bude. Svima bi nam bilo bolje, vjeruj. Jeste li vi ostecivani u proslosti? Jeste. I mi smo i svi drugi su. Neko poguran, neko zavaljen, od sezone do sezone bilo je svega, sto sam i napisao. Ali ovakvih stvari kakve se rade danas nije bilo. Necu reci da bukvalno nikad nije bilo nesto slicno, imala je ova liga mracnih perioda tamo pocetkom 2000-ih, ali ovo sad je preko svih granica. Samo znajte da ni vama ovo na duze staze nece bas nista dobro donijeti, to ti je jedina istina.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 11 nov 2023, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ponovo 30 stranica o velikom Željezničaru. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Simpatizer
- Kontakt:
I sad kamen place. 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], EdinTz, Ejnur, Lik, mosarajvosa83, MostarNeretva, Namibija, Pantelija, vedinjo98, WeekendOffender i 58 gostiju.