Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Još se Ramos pozdravi sa sudijom ono fala jarane 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Cestitke na zasluzenoj pobjedi, posto nisam gledao utakmicu moze li mi neko reci kakav je bio Oezil. Hvala unaprijed. Bit ce tesko Mourihnu kada se vrati Kaka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- anonymousHD
- Kontakt:
Ozil standardno odličan, imao jednu asistenciju i na njemu penal bio..amerosm je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi, posto nisam gledao utakmicu moze li mi neko reci kakav je bio Oezil. Hvala unaprijed. Bit ce tesko Mourihnu kada se vrati Kaka.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
real je beton i to armirani, možda i najjači nklub trenutno prvi tim, rezerve, trener sve vrhunski, noćas sa pola snage pregazili ajaxa.
malo su me samo razočarali ovi ramos i alonso, kakvo je ono ponašanje, ok trebaš se očistiti od kartona, ali igraš za kraljevski klub a ponašaš se kao zadnji seljak zajebavaš saigrače protivnika, ljude na stadionu nas pored tv ekrana, prejadno je djelovalo, nekako nerealovski, nimalo gospodski i kraljevski
malo su me samo razočarali ovi ramos i alonso, kakvo je ono ponašanje, ok trebaš se očistiti od kartona, ali igraš za kraljevski klub a ponašaš se kao zadnji seljak zajebavaš saigrače protivnika, ljude na stadionu nas pored tv ekrana, prejadno je djelovalo, nekako nerealovski, nimalo gospodski i kraljevski
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Odavno nisam gledao moćan tim kao ovaj Real. Mourinho je veoma brzo složio kockice, mada ne vjerujem da je ovo njihov maksimalan domet, mogu oni još puno bolje...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja cekam 1/8 finala. 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma Mou je najjači lik na svijetu. 
Highlights: Ajax Amsterdam 0-4 Real Madrid
http://video.yahoo.com/watch/8594660/23169325
Ko nije gledo
Ko nije gledo
Hahhahahah, Mou je stvarno car !
Al' niko ne spominje kaznu koju cemo dobiti, nije UEFA glupa, a sjetimo se prije nekoliko sezona kako su Veliki Juninho i Cris ocistili kartone
Al' dobro za nas su to sitne pare

Al' niko ne spominje kaznu koju cemo dobiti, nije UEFA glupa, a sjetimo se prije nekoliko sezona kako su Veliki Juninho i Cris ocistili kartone
Al' dobro za nas su to sitne pare
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Iskreno, nikada nisam volio Real, ali Mourinhov sistem i trenutni igrači mi se sve više dopadaju. Štoviše, još nisam siguran na čijoj sam strani za El Clasico.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Diviš mu se za to? Piiiih.miky_hz je napisao/la:divim se Mourinhu kako se sjetio ovo za kartonerespect totalni,nije ono nikakva glupost oko drugih zutih ono je uredjeno sa razlogom jel se zuti kartoni prenose u osminu finala,ovako su se i jedan i drugi rijesili toga...i onako bi iduce kolo vjerovatno odmarali jel su prosli,ovako ce i odmarati a i ocistiti kartone...svaka cast covjek do savrsenstva dovodi neke ideje koje vidim pola nije skontalo jel se misli da je ono slucajno i da su namjerno peglali izvodjenje
Inače, i mene Real oduševljava sa igrom. Nisam se ovom nadao.
Pošto imam par mrskih likova u Barceloni (omiljeniji tim) dolazim u dilemu ( kao i Ministar) kome fige držati u predstojećem spektaklu.
Vom Jäger zum Gejagten
- Blue_He4rt
- Kontakt:
- anonymousHD
- Kontakt:
bože ovi komentatori mrze Real Madriddefender je napisao/la:Highlights: Ajax Amsterdam 0-4 Real Madrid
Ko nije gledo
ja volim barselonu,sto znaci da mi real nije simpatican.niko ne moze pobiti cinjenicu da je real veliki klub,ali ono sinoc,je ravno dnu.ponjeli su se kraljevski nema sta,jadno da jadnije ne moze biti.EdinTM87 je napisao/la:Hahhahahah, Mou je stvarno car !![]()
Al' dobro za nas su to sitne pare![]()
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
A kralju čistka kartona.. Ne smijemo dopustit da bude propusta u osmini finalabarbarez je napisao/la:ja volim barselonu,sto znaci da mi real nije simpatican.niko ne moze pobiti cinjenicu da je real veliki klub,ali ono sinoc,je ravno dnu.ponjeli su se kraljevski nema sta,jadno da jadnije ne moze biti.EdinTM87 je napisao/la:Hahhahahah, Mou je stvarno car !![]()
Al' dobro za nas su to sitne pare![]()
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 10 maj 2015, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ne vidim razloga za napadanje Mourinha i odluku da mu igrači očiste kartone, samo on zna i planira situacije unaprijed.Ništa neregularno ili nesportski nije Real uradio.
Trenutno najjača ekipa u Europi.
Očekujem potvrdu toga na Camp Nou u ponedjeljak.
Očekujem potvrdu toga na Camp Nou u ponedjeljak.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
A eto.. liga je takva da će 2 El Classica odlučit tko će biti prvak Španije, jer znamo da nitko ne može zaprijetiti Realu i Barceloni, tako da moramo bar bod uzet iz ovog dvoboja.. Minimalno 
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.