Ima tu logike, kako ti kazes, mozda kriju tu informaciju jer su to pare iz budzeta RS i pripadaju i gradjanima drugih gradova, Bijeljine, Trebinja, Doboja, Prijedora...I vlast nece da se hvali takvom informacijom kako su tolike pare ulozili u stadion u BL, ali samo mislim da je to greska sto se tice objave informacije u kolicini novca, ja mislim da je to u pitanju 5,5 miliona KM, a ne EVRA kako je objevljeno, jer sto ce tolike pare odobriti kad je projekat citav 6,5 miliona KM, kontam da je Vlada dala 5,5 miliona KM a Grad ce 1 000 000 KM i to je ukupna vrijednost projekta...Schlager je napisao/la:Kad malo razmislim,ima mi rezona ovo da su pare obezbijedjene a da se to previse ne potencira....Blize se izbori,a spin doktori SNSD racunaju da u ovom dijelu i tako i tako pobjedjuju (i ankete tako pokazuju),tako da im je glavna ostrica kampanje da pridobiju glasace iz istocnog dijela koji se sve vise okrecu protiv njih,a to sigurno nece postici na taj nacin da potenciraju kako u opstoj krizi,besparici i nezaposlenosti ulazu tolike milione u stadion u Banjaluci.
Ima logike....
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Cisto da se podsjetimo sta nas ceka kad se svi radovi zavrse!Bice prelijep stadion...A ako sam ja dobro shvatio,do evropskih utakmica uradice se sve ovo sa slike,osim sjevera i juga?
Treci put castimo
Mislim da nece natkrivati istok.
Ide se da se ispune minimalni uslovi za Evropu a dovoljna je 1/3 da bude pokrivena samo ce zapad ofarbati i srediti dodatno. U ponedeljak navodno pocinju radovi u svlacionicama koje su najveci problem na zapadu
Ide se da se ispune minimalni uslovi za Evropu a dovoljna je 1/3 da bude pokrivena samo ce zapad ofarbati i srediti dodatno. U ponedeljak navodno pocinju radovi u svlacionicama koje su najveci problem na zapadu
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Ni ja nisam siguran za pokrivanje istoka...Neki kazu da ce odmah pokriti,a neki da nece.Ono cega se ja bojim je da nasa uprava ispuni taj minimum,odigra kvalifikacije,i onda odjednom radovi stanu,i nikad se stadion kompletan ne zavrsi...BrigateBL je napisao/la:Mislim da nece natkrivati istok.
Treci put castimo
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Čestitke na uspješnoj sezoni, a što se tiče rekonstrukcije stadiona, vjerovatno će tako i biti!?tatamata je napisao/la:Ni ja nisam siguran za pokrivanje istoka...Neki kazu da ce odmah pokriti,a neki da nece.Ono cega se ja bojim je da nasa uprava ispuni taj minimum,odigra kvalifikacije,i onda odjednom radovi stanu,i nikad se stadion kompletan ne zavrsi...BrigateBL je napisao/la:Mislim da nece natkrivati istok.
Uložiće se 2mil.. a "oprati" ostala 4 i tako to kod nas ide, bar kad su u pitanju pare iz budžeta! Teško da će ovaj vaš slučaj biti izuzetak...
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Bio bi lijep stadion, ali sadtatamata je napisao/la:
Cisto da se podsjetimo sta nas ceka kad se svi radovi zavrse!Bice prelijep stadion...A ako sam ja dobro shvatio,do evropskih utakmica uradice se sve ovo sa slike,osim sjevera i juga?
Ovo nesto ko Maksimir ? Iskreno, meni se ne svidja zato sto su tribine odvojene. Vjerovatno ne djelimo isto misljenje, ali po meni su ljepsi stadioni kao Kosevo, Marakana, Stadon Jugoslavenske narodne armije,Poljud, pa izmedju ostalog i donekle Grbavica.tatamata je napisao/la:
Ako je vec bilo tih 5+ miliona, mogli su uraditi nesto slicno maketi Tusnja. To bi islo sporije, ali za to bi vrijedilo cekati.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Ja sam iz Foce i smatram da BL zasluzuje da ima stadion na kome ce Borac moci da igra evropske utakmice!!!To prije svih zasluzuju Lesinari!!! Mnogo je veci problem sto treba da se pravi u Laktasima dvorana od 5000 ljudi,koja ce da kosta vise nego renoviranje stadiona,a npr.za dvoranicu u Foci nije se mogloSchlager je napisao/la:Kad malo razmislim,ima mi rezona ovo da su pare obezbijedjene a da se to previse ne potencira....Blize se izbori,a spin doktori SNSD racunaju da u ovom dijelu i tako i tako pobjedjuju (i ankete tako pokazuju),tako da im je glavna ostrica kampanje da pridobiju glasace iz istocnog dijela koji se sve vise okrecu protiv njih,a to sigurno nece postici na taj nacin da potenciraju kako u opstoj krizi,besparici i nezaposlenosti ulazu tolike milione u stadion u Banjaluci.
Ima logike....
izdvojiti ni 300 000 KM!!!
J E B E N A POLITIKA
- Simpatizer
- Kontakt:
Регоје " " све ? &
Friday, 04 June 2010
" је $ & ? & ? % $ $, у $ & - ? праве ? везане за " $. $ је $ - у & "црвено-?" " $ ' ' ", а - $ се " & $ " & " овог / ? $ ставе " на уговоре са ' & ". ? ? " $ у ", а у " је ", $ " у ? ' $ " " ? " $ $ " $ у " ? & Регоје. Овај $ ", ' " ", ' $ " у ? " у ? $ " остане у &.
За Регоју је " " састав Сарајева, ? је он $ $ $ у &. Регоје " " " ' " у $ ?.
$ је " о " $ терена, у ? " ? $ $ $ " " " ", " " у $ ? сезона ? ? ". $ ствар је % су " $ ? " & $ & не " ' $ " " ' $ ? " на " %. " је " " је " " & ? " " Сарајева. " се ' " за ? ", " - се " у $, а на његово ' ? " $ " ? " " Сарајева. Уз ? аут-? " - $ ¥ " ", & & " $ у ".
? ? & на $ $ је " $ ?, а $ & & " ' овог / $ & " " $ ", " је / " у & за $ ?. " - $ на $ $ $ " ? " $ ".
? ? не, $ & " ? & % $ " је у " Сарајеву.
- У " Сарајеву ' ?, ? " " везано за $. ", " је $ - $ " све & " у ' ? & ? " $ " - " & $ " у $ " " запажену ? у " ? ", ? " " % $ & " на $ ". $, а $ & ? & - " ' " о ' & - $ " $ " на $ $ – & је ?.
" $ & $ " " " $ $, ? " $ $ све $ о " са " ".
- " $ " је " за &. За $ ' ' " ' ? – " је & $ ? ? $ ".
Све је " $ - тренер & " Зоран ", & " " ' $ $ " ? & у $ ". & " за $ сезону & је за 21. јун, $ - се " & " на $ $ " " са $. ' " ", $ $ " ' " $ $ / у ?, а $ " $, ", $ у ?. $ $ " је " ?.
" $ на $
¥ & ", " ? &, " & ? " на $ $ у ?. Ову " $ је " $ ? ? $ ".
- $ ? & је " & $ 5.5 ? евра & " ? " $ % $ за " " ". $ $ $ & са / " 14 000 ?, " " $ " " " $ & $ $ за " " " на $ терену – & је ".
Friday, 04 June 2010
" је $ & ? & ? % $ $, у $ & - ? праве ? везане за " $. $ је $ - у & "црвено-?" " $ ' ' ", а - $ се " & $ " & " овог / ? $ ставе " на уговоре са ' & ". ? ? " $ у ", а у " је ", $ " у ? ' $ " " ? " $ $ " $ у " ? & Регоје. Овај $ ", ' " ", ' $ " у ? " у ? $ " остане у &.
За Регоју је " " састав Сарајева, ? је он $ $ $ у &. Регоје " " " ' " у $ ?.
$ је " о " $ терена, у ? " ? $ $ $ " " " ", " " у $ ? сезона ? ? ". $ ствар је % су " $ ? " & $ & не " ' $ " " ' $ ? " на " %. " је " " је " " & ? " " Сарајева. " се ' " за ? ", " - се " у $, а на његово ' ? " $ " ? " " Сарајева. Уз ? аут-? " - $ ¥ " ", & & " $ у ".
? ? & на $ $ је " $ ?, а $ & & " ' овог / $ & " " $ ", " је / " у & за $ ?. " - $ на $ $ $ " ? " $ ".
? ? не, $ & " ? & % $ " је у " Сарајеву.
- У " Сарајеву ' ?, ? " " везано за $. ", " је $ - $ " све & " у ' ? & ? " $ " - " & $ " у $ " " запажену ? у " ? ", ? " " % $ & " на $ ". $, а $ & ? & - " ' " о ' & - $ " $ " на $ $ – & је ?.
" $ & $ " " " $ $, ? " $ $ све $ о " са " ".
- " $ " је " за &. За $ ' ' " ' ? – " је & $ ? ? $ ".
Све је " $ - тренер & " Зоран ", & " " ' $ $ " ? & у $ ". & " за $ сезону & је за 21. јун, $ - се " & " на $ $ " " са $. ' " ", $ $ " ' " $ $ / у ?, а $ " $, ", $ у ?. $ $ " је " ?.
" $ на $
¥ & ", " ? &, " & ? " на $ $ у ?. Ову " $ је " $ ? ? $ ".
- $ ? & је " & $ 5.5 ? евра & " ? " $ % $ за " " ". $ $ $ & са / " 14 000 ?, " " $ " " " $ & $ $ за " " " на $ терену – & је ".
HAJ FAJV
Odlicno, konacno i na borcevom portalu informacija u vezi stadiona i odobravanja sredstava, radovi krecu od ponedeljka, ali ja i dalje vjerujem da je u pitanju greska medija sto se tice 5.5 miliona evra, gdje ce tolike pare odobriti pa ne grade zgradu parlamenta skupstine RS, to je 5.5 milona KM, i plus milion od grada tacno koliko kosta projekat. A kad su to pogrijesili mediji mozda su i onu info. u vezi postavljanja stolica, prvo je u planu bilo 12 500 a sad spominju 14 000, mozda je i to greska pa je u pitanju ova prva cifra broja stolica...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Све $ ' $ не $ на те ?, - " у ове ".
? су ", $ & 5,5 ? &, $ пут 5,5 ? ЕУ, па прво 12.500 ?, па $ 14.000, ? стварно. & је $ $?
? су ", $ & 5,5 ? &, $ пут 5,5 ? ЕУ, па прво 12.500 ?, па $ 14.000, ? стварно. & је $ $?
"" ПУТ ""
ево ? ?/аватара $ ':

ево " &($ & & је $):

" " овај &, ? у - ?:
http://i46.tinypic.com/256zt4p.jpg
& & не зна & $ " ове ?, ? & & " $ за % $, а не зна & $ ", & " се " $ ? " % " &.
" ' $ $ у " & овог $ ', а " " су све ?

ево " &($ & & је $):

" " овај &, ? у - ?:
http://i46.tinypic.com/256zt4p.jpg
& & не зна & $ " ове ?, ? & & " $ за % $, а не зна & $ ", & " се " $ ? " % " &.
" ' $ $ у " & овог $ ', а " " су све ?
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 05 jun 2010, 00:27, ukupno mijenjano 3 puta.
"" ПУТ ""
Banjalucani, dokle se stiglo sa gradnjom stadiona?
I jeli Mare podneo ostavku?
I jeli Mare podneo ostavku?
pitar sam al ako se zavrsi stadion prvi sam da se na njemu igraju utkamice reprezentacije...tatamata je napisao/la:
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
SemPer_fi je napisao/la:pitar sam al ako se zavrsi stadion prvi sam da se na njemu igraju utkamice reprezentacije...tatamata je napisao/la:
o tome se na ovoj temi mnogo puta raspravljalo i doslo se do zakljucka, a ako prelistas malo temu vidjeces i kakvog...SemPer_fi je napisao/la:pitar sam al ako se zavrsi stadion prvi sam da se na njemu igraju utkamice reprezentacije...tatamata je napisao/la:
Ulazim na temu nasu i kad vidim ova imena pojacanja,i kad vidim da se stadion krece renovirati,nema se sta drugo reci nego idila.Samo da ne ostane slovo na papiru...
Treci put castimo
-
borac_sampion
- Kontakt:
Danas u 17.00 igraju kadeti polufinale kupa BiH sa Olimpikom.. ko hoce nek dodje 
TREĆI PUT ČASTIMO
Danas sam prolazio pored gradskog stadiona i pripreme vec uveliko traju. Posto sad pisem sa tel. Poslacu fotografiju table na stadionu. Radove izvodi za istok i zapad- NISKOGRADNJA. Rok 60 dana. Sjever i jug se ne spomimju ili je taj lot na tenderu dobila druga firma?
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................
ево $ " & ' " ?LEŠINAR je napisao/la:Danas sam prolazio pored gradskog stadiona i pripreme vec uveliko traju. Posto sad pisem sa tel. Poslacu fotografiju table na stadionu. Radove izvodi za istok i zapad- NISKOGRADNJA. Rok 60 dana. Sjever i jug se ne spomimju ili je taj lot na tenderu dobila druga firma?
"" ПУТ ""
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.