Vlasnik vijetnamac, direktor makedonac, trener austrijanac, pola igraca srbijanci, status beskućnici - a njih osnovala Udba, da bi ih čaršija podržala

GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:07Njima je najveci problem sto mi vlasnika imamo
Mohikanac brate svidja mi se tvoje oprostajno pismo,zaplakao sam dok sam ga citao
Pa imaju i oni,Amaw se pita ko će danas doručkovati a ko postiti ,i da, on za razliku od Nama ne daje pare već uzima i to sa kamatom-postoji sudska presudaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:07Njima je najveci problem sto mi vlasnika imamo,pa naravno da jeste kad bi nam **** popusili da Nam udje u njihov klub,kad se sjetim kad je jedan nas pitar lazirao mail i predstavio se kao arap koji hoce kupiti zelju,d
kako su samo svrsavali i radovali se,a sve lafo radnicki klub![]()
![]()
![]()
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:13Mohikanac brate svidja mi se tvoje oprostajno pismo,zaplakao sam dok sam ga citao
Pwawac, dwuže, vaš twenew tako pwiča.
Amaw je odlucio da ce samo on i njegov kew da jedu,ostali poste vec 4 mjesecaAnex je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:14Pa imaju i oni,Amaw se pita ko će danas doručkovati a ko postiti ,i da on za razliku od Nama ne daje pare već uzima i to sa kamatom-postoji sudska presudaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:07Njima je najveci problem sto mi vlasnika imamo,pa naravno da jeste kad bi nam **** popusili da Nam udje u njihov klub,kad se sjetim kad je jedan nas pitar lazirao mail i predstavio se kao arap koji hoce kupiti zelju,d
kako su samo svrsavali i radovali se,a sve lafo radnicki klub![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ima i plavac vlasnka. Doduse jes da ga dijeli sa bratom Lutvom, ali vlasnik mu je.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 maj 2020, 18:19
Amaw je odlucio da ce samo on i njegov kew da jedu,ostali poste vec 4 mjeseca
@Plavac87 hahahahaha smijesan si Mohi,provaljen davno. Nego,jel tako,bolje nemati vlasnika i da nemas za kifle(nazalost,ja kazem iako vas mrzim iz zla duse volio bi da ste tu da se imamo kome smijati),nego da imas vlasnika,koji placa sve redovno,jedini si u drzavi koji imas automobile za sve uposlenike,i dovodis u zadnje vrijeme kapitalce,a jedan od njih je i Tino Sven Susic koji ima platu od pazi sad,30 HILJADA MARAKA,a koja je vasa najveca plata,14 milja kerMa![]()
Dovoljno je da nam je Sberbanka iznajmi
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, kontra, zeljovolimte i 18 gostiju.