edit
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
nanek
Re: FK Željezničar
GUBIMO 1 -0
edit
. ipak ne
edit
Zadnja izmjena: nanek, dana/u 15 sep 2012, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ponistennanek je napisao/la:GUBIMO 1 -0
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Smireno druze. Pogotovo sa velikim slovima.nanek je napisao/la:GUBIMO 1 -0
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
-
Feudalizam
- Kontakt:
hamzaTM87 je napisao/la:Gubili bi da nema Babenanek je napisao/la:GUBIMO 1 -0![]()
glupa ti furka
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Uh sto me trznuše

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- savatihotece
- Kontakt:
Jel se to pika negdje tvoje mišljene. Vrati se u svoju rupu, mišu jedan. Za par utakmica u ovom prvenstvu posrali ste imidž manijaka koji je građen decenijama. Znaš da ovo čita hiljade ljudi, a ti tu nešto filozofiraš o fašizmu. S k... se tvojim miješa a ne sa nacionalizmom. Ovo jeste fašizam, što ova banda nije otišla u kafić hordi zla ili usput demolirala klupske prostorije Veleža u Vrapčićima. Tražim da se javno objave imena ovih tzv.manijaka i da im se trajno zabrani ulaz na Grbavicu. Vjerujte kad otjeramo njih 50, vratiće se 1.000 iskrenih navijača Želje.bagrcavi je napisao/la:ja to uopšte ne računam kao fašizam, sve to gledam nao navijačke obračune jer sam bio u tome.Previše se to miješa na nacionalizmom.Logično da ćemo mi radije napasti Lešinare, nego Robijaše ili RA, ali kad imaš priliku iskoristiš je, koja god grupa bila u pitanju.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Ponisti ga Babo.hamzaTM87 je napisao/la:Gubili bi da nema Babenanek je napisao/la:GUBIMO 1 -0![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
A što me nešto presječe...
Idemo Željooooooo!!!
Idemo Željooooooo!!!
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Evo negoduju u Mostaru, da hoće uletit i prekinut utakmicu. Očigledno je to jedini način da dođemo do sva tri boda, ovako BOD KO KUĆA!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
hvala ti babo za poništen gol

-
nanek
Na vezi sam sa momkom u Mostaru, pa kad je pao go prekino sam vezu.Reko da vam javim,al eto sreca nasa imamo babu.
Nemoj vise ovako javljatnanek je napisao/la:Na vezi sam sa momkom u Mostaru, pa kad je pao go prekino sam vezu.Reko da vam javim,al eto sreca nasa imamo babu.
VOLIM TE ZELJO
Misli kako hoćeš, ne interesuje me.A ako ti je do tjeranje, znaš gdje smo, pokušajsavatihotece je napisao/la:Jel se to pika negdje tvoje mišljene. Vrati se u svoju rupu, mišu jedan. Za par utakmica u ovom prvenstvu posrali ste imidž manijaka koji je građen decenijama. Znaš da ovo čita hiljade ljudi, a ti tu nešto filozofiraš o fašizmu. S k... se tvojim miješa a ne sa nacionalizmom. Ovo jeste fašizam, što ova banda nije otišla u kafić hordi zla ili usput demolirala klupske prostorije Veleža u Vrapčićima. Tražim da se javno objave imena ovih tzv.manijaka i da im se trajno zabrani ulaz na Grbavicu. Vjerujte kad otjeramo njih 50, vratiće se 1.000 iskrenih navijača Želje.bagrcavi je napisao/la:ja to uopšte ne računam kao fašizam, sve to gledam nao navijačke obračune jer sam bio u tome.Previše se to miješa na nacionalizmom.Logično da ćemo mi radije napasti Lešinare, nego Robijaše ili RA, ali kad imaš priliku iskoristiš je, koja god grupa bila u pitanju.
DRUG NEBI TI PUNCA
Pa šta im je majku mu. Samo je pitanja vremena kad ce nam ovi zabiti, sansu nismo stvorili od 4 min.
NO PYRO NO PARTY
Još samo da Jamak zabije za pobjedu, i sve u redu. 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ista ekipa se obračunala sa RA na stupu tako da priča sa fašistima nema veze...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Jamak požutio zbog prekršaja na sredini terena.
PROMIJENIO SE! PRIJE BI DOBIO KARTON U 55. MINUTI!
PROMIJENIO SE! PRIJE BI DOBIO KARTON U 55. MINUTI!
ZELJEZNICAR 1921!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.