FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

tuzlac
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la tuzlac » 23 apr 2021, 20:12

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
23 apr 2021, 19:43
tuzlac je napisao/la:
23 apr 2021, 19:38
23 apr 2021, 19:15

Husref uzima više nego dobre pare sto je u TC. Ako mu je to malo pa se tali sa menadzerima bolje onda nek ide i on isto danas da ni bi vec sad otpisali i narednu sezonu.
Mada iskreno sumnjam u tu priču.
OPTUŽBE NA RAČUN MUSEMIĆA NE STOJE.TO SPOČITAVAJU NEPRIJATELJI NAŠEG KLUBA KOJIMA JE TEŠKO ŠTO JE HUSREF DOŠAO U TUZA CITY.UVREDA JE I GRIJEH ZA HUSREFA MUSEMIĆA REĆI DA JE S NEKIM U TALU.
Ja sam i napisao da sumnjam u tu priču.
Ali treba analizirati i provjeriti. Ako ima istine prije bih halalio Husrefa nego unaprijed i sledeću sezonu.
Ma ni govora.Mi jesmo "zelen" klub u PL ali nismo tako loši.U prvoj sezoni pl. smo logično tražili opstanak.U drugoj Korona sezoni ,ostali na 5. mjestu.Ove,treće sezone igrali 1/2 KupaBiH.To je veliki uspjeh.
Naša jesen 2020/21je bila elementarna nepogoda.Da se ne ponavljam zašto.Mi sad u miru ovo proljeće gledamo da vratimo voz u kolosijek iz kojeg je ispao.Mi nemamo pravo da postavljamo kad je u pitanju proljetni dio nikakve imperative.Zaostaci su golemi.U Kupu smo se ponadali .Imali smo i osnova.I to će biti upisano u našu istoriju.Od ljeta akoBogda polako praviti tvrdu zgradu ,jačati klub kako se to većr adi po poznatoj recepturi.Mi kad bi stavili pod upitnik Musemića definitivno bi potvrdili da nismo ni za kakve domete i da nemamo sposobno rukovodstvo.Kad je Musemić u januaru došao u Gorki cilj je bio opstanak i opstanak je ostvaren.Tek od ljeta je počelo igranje na višem nivou i znatan napredak a na kraju i poznati rezultati kao i poznati dušmani.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 apr 2021, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 apr 2021, 20:21

CityCity je napisao/la:
22 apr 2021, 22:36
Da je Husiću do stadiona on bi ga već uveliko gradio bilo gdje.Ako ništa preuredio bi i proširio postojeći stadion u SH.Može se doraditi i produžiti zapadna tribina a potreban broj mjesta se može dobiti i povećanjem postojeće sjeverne tribine za onoliko koliko treba dizanjem u visinu.Međutim očito da on ima neke druge vizije.
Može ,može ,srušiti onu staru zgradu iza gola,cestu dislocirat iza nje a osvojeni prostor iskoristiti za gradju slatke tribine.Sadržaje iz srušene zgrade premjestit pod tribinu.Vuk sit ovce na broju.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 apr 2021, 20:29

Nakon sedmog proljetnog kola:

1.Borac........7..6..0..1..18
2.Zrinjski.... .7..5..1..1..16
3.Tuzla C......7..4..2..1..14
---------------------------------
4.Velež.........7..4..3..0..12
5.Široki .......7..3..2..2..11
6.Mladost......7..2..2..3..8
7.Sarajevo.....7..2..1..4..7
8.Olimpik......7..2..1..3..7
9.Radnik.......7..1..3..3..6
10.Krupa.......7..1..3..3..6
11.Željezničar 7..0..4..3..4
12.Gorki.......7..1..0..6..3

Koji stručnjak ovakve proljetne rezultate može proglasiti neuspjehom?

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 apr 2021, 20:39

FK TUZLA CITY – FK RADNIK 25.04.2021. 15:00 TV prenos ARENA TV
. 15:00

Sudija.Šehović Admir – Sarajevo
A 1 Beljo Davor – Mostar
A 2 Dujmović Boris – Mostar
4. Grbić Zoran – Prijedor
Posmatrač suđenja Širko Momir – Banja Luka
Delegat Vlado Glavaš
Medicinski službenik Elvir Bešić
--------------------------------------------------------------------------------------------

ALLAHU UHDŽUBNA ANIL KAVMIZ - ZALIMIN
slika
...........Šehović Admir

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 23 apr 2021, 21:00

tuzlac je napisao/la:
23 apr 2021, 20:29

3.Tuzla C......7..4..2..1..14

Ma niko više i ne gleda ovu sezonu, halalili smo je sto se tiče takmicarskog dijela. Ovo 7 kola je da se dostojno odradi, isprobaju neke stvari i neki igraci. Ja govorim o narednoj. Vidjeti u ovoj filijali našoj ima li kakve djece za dovesti, njima dati visak koji nama smeta kao sto je slučaj sa Saidom i onim Dzenisom. Kod nas bili postali visak, kod njih glavni igraci.
Zadnja izmjena: Ponosnipodrinjac, dana/u 23 apr 2021, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 23 apr 2021, 21:02

Jos ste vi zeleni sto se tice Husrefa.
Brzo ce on dobiti nogu od Azmira, s obzirom na to koliko je placen morat ce pokazati mnogo vise.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 apr 2021, 21:05

[url [/url]

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 23 apr 2021, 21:08

Wanderson je napisao/la:
23 apr 2021, 18:53
Ne znam ni zasto su Azmiru potrebni Sicini igraci. Tesko ce ovo pasti Husrefu s obzirom da je u talu sa Sicom i Denimom.
Husref uzima više nego dobre pare sto je u TC. Ako mu je to malo pa se tali sa menadzerima bolje onda nek ide i on isto danas da ni bi vec sad otpisali i narednu sezonu.
Pitanje je dal je ili nije u talu al sigurno jeste u jako dobrim odnosima sa ovim gore dvojicom a oni su poznati mrzitelji i Azmira i TC. Postavlja se pitanje zašto je Fejza sklonjen odgovor je jasan zbog Husrefova prijateljstva sa ovom dvojicim. A ovo što je Azir uradio u ove dvije utakmice je prodaja i to je jasno. I pored njega posljedice treba da snose i Hasagić i Musemić. Jel ovo nije obična izdaja ovo je veleizdaja u ključnim utakmicama. Uništena sezona i sva ulaganja tokom godine.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 apr 2021, 21:10

Wanderson je napisao/la:
23 apr 2021, 21:02
Jos ste vi zeleni sto se tice Husrefa.
Brzo ce on dobiti nogu od Azmira, s obzirom na to koliko je placen morat ce pokazati mnogo vise.
Idi ti vidi kako stoji Barselona i šta je sa "Super ligom".Nemoj nas pod.ebavati.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 23 apr 2021, 21:12

tuzlac je napisao/la:
23 apr 2021, 19:38
Wanderson je napisao/la:
Ne znam ni zasto su Azmiru potrebni Sicini igraci. Tesko ce ovo pasti Husrefu s obzirom da je u talu sa Sicom i Denimom.
OPTUŽBE NA RAČUN MUSEMIĆA NE STOJE.TO SPOČITAVAJU NEPRIJATELJI NAŠEG KLUBA KOJIMA JE TEŠKO ŠTO JE HUSREF DOŠAO U TUZA CITY.UVREDA JE I GRIJEH ZA HUSREFA MUSEMIĆA REĆI DA JE S NEKIM U TALU.
I ja mislim da nije al je iskorišten od ovog gore dvojca i to se nije smjelo desiti. Sezona je uništena jednim potezom.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 apr 2021, 21:20

tcity055 je napisao/la:
23 apr 2021, 21:08
Wanderson je napisao/la:
Pitanje je dal je ili nije u talu al sigurno jeste u jako dobrim odnosima sa ovim gore dvojicom a oni su poznati mrzitelji i Azmira i TC. Postavlja se pitanje zašto je Fejza sklonjen odgovor je jasan zbog Husrefova prijateljstva sa ovom dvojicim. A ovo što je Azir uradio u ove dvije utakmice je prodaja i to je jasno. I pored njega posljedice treba da snose i Hasagić i Musemić. Jel ovo nije obična izdaja ovo je veleizdaja u ključnim utakmicama. Uništena sezona i sva ulaganja tokom godine.
Iznenađuju me tvoji stavovi o Husrefu Musemiču.Gdje će ti duša čovječe.Ne kažem imaš pravo da misliš onako kako ti hoćeš.Ali, molim te ti si ozbiljan čovjek.........Nije Husref tog golmana doveo nama negoAzmir.I odmah se znalo čiji je igrač.I Husić ga uzima,na Dedinu preporuku jer je on s njm radio honorarno kod Siće.Ja sam uvjeren da je Husrefu Azir nametnut i to od ovoga koga je sad otjerao iz kluba a to je predsjednik Husić.SAD GA JE OTJERAO JER JE KONAČNO UVIDIO SVOJU GREŠKU.Što ne ispričaš cijelu priču, nego je počinješ od Husrefa?????Mogao je usput i onog Ramića dok je ljut i u huji nabiti nogom.I još neke Muratovićeve igračine.Džafića,Rustemovića.......
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 apr 2021, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 23 apr 2021, 21:24

tuzlac je napisao/la:
23 apr 2021, 20:21
CityCity je napisao/la:
Da je Husiću do stadiona on bi ga već uveliko gradio bilo gdje.Ako ništa preuredio bi i proširio postojeći stadion u SH.Može se doraditi i produžiti zapadna tribina a potreban broj mjesta se može dobiti i povećanjem postojeće sjeverne tribine za onoliko koliko treba dizanjem u visinu.Međutim očito da on ima neke druge vizije.
Može ,može ,srušiti onu staru zgradu iza gola,cestu dislocirat iza nje a osvojeni prostor iskoristiti za gradju slatke tribine.Sadržaje iz srušene zgrade premjestit pod tribinu.Vuk sit ovce na broju.
Tako je @tuzlac.Može se svašta uraditi ali treba imati u prvom redu ideju i čvrstu volju da se nešto uradi.Ranije smo već pisali i o drugim varijantama.No očito Azmir misli da je Tušanj dugoročno rješenje.S vremena na vrijeme u nekom intervjuu ponavlja već otrcane izjave o "nacionalnom stadionu",stadionu na kojem će se igrati evropa,superkup i šta sve ne i onda ponavlja da je dobio odbijenicu od Imamovića ali će on opet pokušati ponovo itd itd.Taj Tušanj i ako bi neko nekim slučajem nekada privatizovao morao bi uložiti ogromna sredstva da ga obnovi-vjerovatno veća nego što je gradnja novog manjeg funkcionalnog stadiona.
I dok on "duma" vrijeme prolazi i zaista je teško očekivati veliki uspjeh kluba igrajući uglavnom na gostujućim terenima.(Tušanj je navodno "domaći" ali kakav je to domaći teren gdje ne treniraš već imaš samo pravo na jedan trening prije utakmice).

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 23 apr 2021, 21:29

Što se tiče Husrefa on zasada radi dobar posao sa onim sa čim raspolaže i treba mu pružiti punu podršku.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 23 apr 2021, 21:29

tuzlac je napisao/la:
23 apr 2021, 21:20
tcity055 je napisao/la:
23 apr 2021, 21:08

Iznenađuju me tvoji stavovi o Husrefu Musemiču.Gdje će ti duša čovječe.Ne kažem imaš pravo da misliš onako kako ti hoćeš.Ali, molim te ti si ozbiljan čovjek.........Nije Husref tog golmana doveo nama negoAzmir.I odmah se znalo čiji je igrač.I Husić ga uzima,na Dedinu preporuku jer je on s njm radio honorarno kod Siće.Ja sam uvjeren da je Husrefu Azir nametnut i to od ovoga koga je sad otjerao iz kluba a to je predsjednik Husić.SAD GA JE OTJERAO JER JE KONAČNO UVIDIO SVOJU GREŠKU.Što ne ispričaš cijelu priču, nego je počinješ od Husrefa?????Mogao je usput i onog Ramića dok je ljut i u huji nabiti nogom.I još neke Muratovićeve igračine.
Znam lično da je često sa ovim menadžerima. Da doveden je ranije ali je grijalo klupu. Odjednom Fejza na tribinama i da se razumijemo Azir nije loš golman ali ovo je djelo njegovih menadžera. Ja Husrefa niti bilo kojeg trenera nikada nisam napadao kad je dobro kažem isto i kad nije a ovo nije dobro i to se mora reći. Mene su svi treneri isti a draži su mi oni koji imaju rezultate. Niti jedan od njih nije došao džaba. Start sezone bio super svi lijepo pisali a ovo nije dobro pa nebi se džaba otjerao Azir.
Ako mu je nametnut od strane Azmira onda je to druga stvar i Husref je čist. Al bilo kako bilo ovo nam je dobra škola za ubuduće jer jedan igrač izda sezonu.

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 23 apr 2021, 21:37

Pogledas preskonferenciju pred utakmicu sa Radnikom, i mozes zakljuciti o kakvom covjeku je rijec. Naljuti se na pitanje dali ce promijesati sastav !!! Husref Musemic je veliko igracko ime, bilo sta sto bih napisao bojim se da bih malo napisao ili nesto zaboravio. Husref Musemic je isto tako veliko trenersko ime, digao nam je rejting svojim dolaskom necu reci da nije doneo i dobrih stvari. E sad da krenemo i na mane, ja nikada nisam rekao ili napisao da se tali sa menadjerima, ne mogu duse gubiti ili lagati. Ali mogu potvrditi da je licno rekao za Fejzu ,,neces biti prvi golman" za Voju, dok sam ja trener neces pucati penal, poskakivati kao curica. Neke stvari nisu za foruma pa necu iznositi. Husref Musemic je covjek koji "nece" priznati gresku! Covjek koji gura svoj fazon i stil bilo to dobro ili ne, jer jednostavno misli da je "najbolji i najpametniji" Komentar na utakmici u Sarajevu smijesno je i spominjati, kao da on nije vodio tu ekipu, doduse sjedio je vecinu na klupi, dok je Taran galamio i upucivao igrace. Husref Musemic nije Tuzla City, ja , peti, deseti, bez obzira ko, postohao je ovaj klub i prije, a akobogda i posle nas. Moj licni zakljucak, izvubili smo od Sarajeva zato sto nam trener nezna "sta mu rade igraci" " gdje se nalaze " " sto je u prvih jedanaest stavio covjeka , koji nije zasluzio da bude tu, tacnije da brani" Do sada pod njegovim vodstvom odigrali smo dobru utakmicu u Mostaru , ostalo patnja kao i prije.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 23 apr 2021, 21:58

Husref je obicni taldzija i cirkusant, najprostije receno, ko god ga poznaje potvrdit ce moje rijeci.

Najplaceniji je trener lige i rezultati ce mu suditi, moje prognoze su da nece dugo, jer je kao i svugdje svlacionicu okrenuo protiv sebe.

tcity055
Kontakt:

Post Postao/la tcity055 » 23 apr 2021, 22:05

elvirbaljic je napisao/la:
23 apr 2021, 21:37
Pogledas preskonferenciju pred utakmicu sa Radnikom, i mozes zakljuciti o kakvom covjeku je rijec. Naljuti se na pitanje dali ce promijesati sastav !!! Husref Musemic je veliko igracko ime, bilo sta sto bih napisao bojim se da bih malo napisao ili nesto zaboravio. Husref Musemic je isto tako veliko trenersko ime, digao nam je rejting svojim dolaskom necu reci da nije doneo i dobrih stvari. E sad da krenemo i na mane, ja nikada nisam rekao ili napisao da se tali sa menadjerima, ne mogu duse gubiti ili lagati. Ali mogu potvrditi da je licno rekao za Fejzu ,,neces biti prvi golman" za Voju, dok sam ja trener neces pucati penal, poskakivati kao curica. Neke stvari nisu za foruma pa necu iznositi. Husref Musemic je covjek koji "nece" priznati gresku! Covjek koji gura svoj fazon i stil bilo to dobro ili ne, jer jednostavno misli da je "najbolji i najpametniji" Komentar na utakmici u Sarajevu smijesno je i spominjati, kao da on nije vodio tu ekipu, doduse sjedio je vecinu na klupi, dok je Taran galamio i upucivao igrace. Husref Musemic nije Tuzla City, ja , peti, deseti, bez obzira ko, postohao je ovaj klub i prije, a akobogda i posle nas. Moj licni zakljucak, izvubili smo od Sarajeva zato sto nam trener nezna "sta mu rade igraci" " gdje se nalaze " " sto je u prvih jedanaest stavio covjeka , koji nije zasluzio da bude tu, tacnije da brani" Do sada pod njegovim vodstvom odigrali smo dobru utakmicu u Mostaru , ostalo patnja kao i prije.
Tako je samo u Mostaru smo odigrali kako treba. Ono protiv Želje je zavaravanje. Jer i klub x i Olimpik su ga pobijedili a i Radnik uzeo bod tako da smo tu olako slavili uprazno. Pa protiv x kluba smo došli do pobjede slučajno da ne kažem da smo u Krupi jedva bod uzeli.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 apr 2021, 22:16

CityCity je napisao/la:
23 apr 2021, 21:24
tuzlac je napisao/la:
23 apr 2021, 20:21
CityCity je napisao/la:
Tako je @tuzlac.Može se svašta uraditi ali treba imati u prvom redu ideju i čvrstu volju da se nešto uradi.Ranije smo već pisali i o drugim varijantama.No očito Azmir misli da je Tušanj dugoročno rješenje.S vremena na vrijeme u nekom intervjuu ponavlja već otrcane izjave o "nacionalnom stadionu",stadionu na kojem će se igrati evropa,superkup i šta sve ne i onda ponavlja da je dobio odbijenicu od Imamovića ali će on opet pokušati ponovo itd itd.Taj Tušanj i ako bi neko nekim slučajem nekada privatizovao morao bi uložiti ogromna sredstva da ga obnovi-vjerovatno veća nego što je gradnja novog manjeg funkcionalnog stadiona.
I dok on "duma" vrijeme prolazi i zaista je teško očekivati veliki uspjeh kluba igrajući uglavnom na gostujućim terenima.(Tušanj je navodno "domaći" ali kakav je to domaći teren gdje ne treniraš već imaš samo pravo na jedan trening prije utakmice).
Ma nema više ni tog treniga pred utakmicu.Šta sam puta otišao,zadnji put uoči kup utakmice protiv Sarajeva .Ma džaba sam se smrzo .Nema Tuzle naTušnju.

tuzlac
Kontakt:

Post Postao/la tuzlac » 23 apr 2021, 22:20

tcity055 je napisao/la:
23 apr 2021, 22:05
elvirbaljic je napisao/la:
23 apr 2021, 21:37
Tako je samo u Mostaru smo odigrali kako treba. Ono protiv Želje je zavaravanje. Jer i klub x i Olimpik su ga pobijedili a i Radnik uzeo bod tako da smo tu olako slavili uprazno. Pa protiv x kluba smo došli do pobjede slučajno da ne kažem da smo u Krupi jedva bod uzeli.
Pa za Boga ,zar ne znaš da smo u Krupi igrali za sebe i Gorki.Ubili nas ljudi..Kud su oni odlična ekipa,Širokom bod uzeli na Pecari.Sarajevo ih pomoću sudija pobijedilo na Koševu.

3.Tuzla C......7..4..2..1..14.....(67%)

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 23 apr 2021, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 23 apr 2021, 22:29

Reakcije protiv Husrefa su pretjerane i vjerovatno odraz nekih privatnih frustracija i možda lične antipatije a ne realnih pokazatelja.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.